2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
evet ama bilmiyorum beklemek canımı daha da acıtıyor sıkıyor bunalıyorum .. akşama gıdıcem kısmetse aynısını derse artık ılac versın
canım, evliliğimin 5, yılında oğlum oldu. 6 aşılama yaptırdım 3 ü tuttu, 3 üde düştü. sonra tedavisiz oğlum oldu. lekelerle falan doğdu.(gayet sağlıklı çok şükür) inan düşse bile çok şükür diyordum ben hamile kalabiliyorum. Bugün akşam git ve neyse öğren. yoluna bakarsın inan. düşükten sonra hemende hamile kalınıyor.

Kızlar hepinize merhaba. Ben 6. Haftadayız, ara ara lekelenmem oluyor ama iki doktora gittim ikisi de ilaç vermedi. Sizde böyle olan var mı? Mutlaka ilaç kullanılır mı?

ultrasonda kese etrafında aktif kanama tespit ederlerse progestan veriyorlar. demekki aktif değil kanamanız, yerleşme kanaması olabilir.

aynen canım bende onu diyorum kendıme uzulme saglıksızdı demekkı buyumedı kalbı durdu dıyorum saglıgımız yerınde cok sukur yasım cok yok 87 dogumluyum olur dıyorum yorumlardan da hemen oldugunu okudum cogu yerde kucuk oldugundan rahımın kendını toplamsını beklemeyede gerek yok :)

Kızlar sırt ustu yattıgımda göbeğim atıo kalbım gıbı zaten gobegım 5 aylık gıbı oldu gazdn bıde bole olmasına saşırdım szdede varmı

kızlar merhaba :) benim gibi merakla her gün haç gram kilo aldım acaba diye tartınan varmı ? ben şu ana kadar 600 gram aldım sizde durum nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…