- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.441
bugun akşam gidicem kısmetse başka bir doktora aynısnı mı dıyecek bılmıyorum herduruma alıstırdım kendımıcanım kimisi geç duyuyormuş kalp atımlarını başka bir doktora göründün mü ?
evet ama bilmiyorum beklemek canımı daha da acıtıyor sıkıyor bunalıyorum .. akşama gıdıcem kısmetse aynısını derse artık ılac versın12.haftaya kadar kalp atışını duyamayanlar biliyorum. Duanı eksik etme gönlünü ferah tut
benim de Çin'e göre erkek, Rus'a göre kızbenim çin e göre kız rus a göre erkekkmavra bunlar ya
ne ilacı???evet ama bilmiyorum beklemek canımı daha da acıtıyor sıkıyor bunalıyorum .. akşama gıdıcem kısmetse aynısını derse artık ılac versın
Mükemmel ya her eve lazım. portatif ultrason doktor sırasına son
Hoş geldinnn :)Arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inş bebişlerimizi.ben yeni geldim aranıza tüp bebek özel bölümünden
canım, evliliğimin 5, yılında oğlum oldu. 6 aşılama yaptırdım 3 ü tuttu, 3 üde düştü. sonra tedavisiz oğlum oldu. lekelerle falan doğdu.(gayet sağlıklı çok şükür) inan düşse bile çok şükür diyordum ben hamile kalabiliyorum. Bugün akşam git ve neyse öğren. yoluna bakarsın inan. düşükten sonra hemende hamile kalınıyor.evet ama bilmiyorum beklemek canımı daha da acıtıyor sıkıyor bunalıyorum .. akşama gıdıcem kısmetse aynısını derse artık ılac versın
Kızlar hepinize merhaba. Ben 6. Haftadayız, ara ara lekelenmem oluyor ama iki doktora gittim ikisi de ilaç vermedi. Sizde böyle olan var mı? Mutlaka ilaç kullanılır mı?[/QU
ultrasonda
aynen canım bende onu diyorum kendıme uzulme saglıksızdı demekkı buyumedı kalbı durdu dıyorum saglıgımız yerınde cok sukur yasım cok yok 87 dogumluyum olur dıyorum yorumlardan da hemen oldugunu okudum cogu yerde kucuk oldugundan rahımın kendını toplamsını beklemeyede gerek yok :)canım, evliliğimin 5, yılında oğlum oldu. 6 aşılama yaptırdım 3 ü tuttu, 3 üde düştü. sonra tedavisiz oğlum oldu. lekelerle falan doğdu.(gayet sağlıklı çok şükür) inan düşse bile çok şükür diyordum ben hamile kalabiliyorum. Bugün akşam git ve neyse öğren. yoluna bakarsın inan. düşükten sonra hemende hamile kalınıyor.
Arkadaşlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inş bebişlerimizi.ben yeni geldim aranıza tüp bebek özel bölümünden[/QUOTE
ultrasonda kese etrafında aktif kanama tespit ederlerse progestan veriyorlar. demekki aktif değil kanamanız, yerleşme kanaması olabilir.
600 gr supermiş ben 1.5 ayda 2 kilo aldım yawkızlar merhaba :) benim gibi merakla her gün haç gram kilo aldım acaba diye tartınan varmı ? ben şu ana kadar 600 gram aldım sizde durum nasıl?
Bende gördüm bunu,topicteki hatunlara birer tane sipariş vermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?