2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet
Bnde kullanıyorum ama gazdan şiş dedı drum bna cnm senınde gazın varsa ondan şiştir
Sordum cnm sıkıntı yok devam dedi

Merhaba kızlar maşallah hızınıza yetişilmiyor bir gün girmedim sayfalar almış yürümüş aranızda Adana da olan var mı

kızlar merhaba :) benim gibi merakla her gün haç gram kilo aldım acaba diye tartınan varmı ? ben şu ana kadar 600 gram aldım sizde durum nasıl?
Beeen :) önce kabız oldum 1,5 kg aldım. Sonra kabızlık geçti bulantı başladı. İlk halimden 300 gr fazlayım sadece. Her sabah tuvaletten sonra tartılıyorum

kızlar merhaba :) benim gibi merakla her gün haç gram kilo aldım acaba diye tartınan varmı ? ben şu ana kadar 600 gram aldım sizde durum nasıl?
Ben ne kadar kilo verdim diye bakiyorum.10 gunde 1kg 300gr kadar verdim .Sizin hamilelik guzEl geciyor demek ki.ben yemek yemeyi cok ozledim

Kizlar acliktan halsizlikten adim atacak halim kalmadi.calistigim icin bu hafta rapor aldim ama toparlanamiyorum.istah acici surup felan yok mu yaa.esime serum taktiralim diyoeum yok yemeye calis diyor ama olmuyor siz neler yapiyorsunuZ

Beeen :) önce kabız oldum 1,5 kg aldım. Sonra kabızlık geçti bulantı başladı. İlk halimden 300 gr fazlayım sadece. Her sabah tuvaletten sonra tartılıyorum
ben de kötü durumdayım daha fazla kilo almam gerekirdi diye düşünüyordum.. aynen her sabah tuvaletten sonra:)

Ben ne kadar kilo verdim diye bakiyorum.10 gunde 1kg 300gr kadar verdim .Sizin hamilelik guzEl geciyor demek ki.ben yemek yemeyi cok ozledim
valla pek güzel geçiyor diyemem özellikle de kahvaltılar işkence gibi geliyor ama yemeye çalışıyorum yine de :)demek bide şu iştahsızlık gitse iyi kilo alacam:)

2,5 Kilo verdim simdilik bulantilardan.. Normal de hayatim diyetle gectigi halde hic sevinemiyorum bile bu duruma.. Yeter ki bulantilardan kurtulayim kilo almaya razıyım artik

Bende akşam evde iş sonrası kötülüyorum, ama haftasonlarım hep daha rahat geçiyor aslında..hareket etmek iyi geliyor,bulantım geçsin diye evde bir şeyleri toparlıyorum, arkadaşlar geliyor ya da dışarı çıkıyoruz..

9.hafta 7.haftaya gore nasil geciyor..benim reflu gasrit cikti ilaclarim var ama artik icemiyrm cok zorlaniyoeum hersey cok zor geliyor surekli mide agrisi cekmek beni herseyden soguttu

9.hafta 7.haftaya gore nasil geciyor..benim reflu gasrit cikti ilaclarim var ama artik icemiyrm cok zorlaniyoeum hersey cok zor geliyor surekli mide agrisi cekmek beni herseyden soguttu
benim durumum değişiyor sürekli bazen kolumu kaldıracak takat bulamıyorum bazen daha iyi oluyorum ..genel bir iştahsızlık var zorlanarak yiyiyorum ..mide sıkıntım eskiden yoktu ama 2 haftadır mide ekşimesi var biraz ..bazı kaynaklara göre 10. haftadan sonra bulantılar ve dolayısıyla iştahsızlık azalıyor diyor ama kişiden kişiye değişir tabi..7. ve 9. hafta arasında pek bir fark göremedim yani..bir an önce sıkıntılarımız geçer umarım

ben aldım 1,5 kg
ama diyetteydim sanırım bugday ekmegine gecince ve sürekli leblebi kraker yemek de etkiledi.
önceden dukan diyeti yapıyordum.
meyve dahi yemiyordum.

Tuh keske daha iyi olunuyor deseydin moral verseydin ☺istahsizlik hele bir gecsin neler yicem neler aldigim kilolar umrumda olmayacak.mide sorunu gercekten cok kotu Allah hepimize sabir versin biran once gecsin su gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…