- 26 Şubat 2015
- 399
- 448
- 303
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.461
iştahım da yok bayağı zorluyorum kendimi ama nasıl almışım o 600 gr mı bilmiyorum??600 gr supermiş ben 1.5 ayda 2 kilo aldım yaw
EvetEvet çok zor bir iğne..Hem yakıyor hem morartıyor. İlacı verirken çok ağır verirsen daha az morarma oluyormuş..Böyle de bi dene istersen. Sende pıhtılaşma mı çıktı ki bu kadar uzun süre kullanacaksın?
Sordum cnm sıkıntı yok devam dediBnde kullanıyorum ama gazdan şiş dedı drum bna cnm senınde gazın varsa ondan şiştir
hayırlı olsunnnVeeeeee bizimde kalbimiz atıyor çok şükür ,Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşAllah
Beeen :) önce kabız oldum 1,5 kg aldım. Sonra kabızlık geçti bulantı başladı. İlk halimden 300 gr fazlayım sadece. Her sabah tuvaletten sonra tartılıyorumkızlar merhaba :) benim gibi merakla her gün haç gram kilo aldım acaba diye tartınan varmı ? ben şu ana kadar 600 gram aldım sizde durum nasıl?
Mutlu bir gebelik geçirirsin inşallahVeeeeee bizimde kalbimiz atıyor çok şükür ,Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşAllah
Ben ne kadar kilo verdim diye bakiyorum.10 gunde 1kg 300gr kadar verdim .Sizin hamilelik guzEl geciyor demek ki.ben yemek yemeyi cok ozledimkızlar merhaba :) benim gibi merakla her gün haç gram kilo aldım acaba diye tartınan varmı ? ben şu ana kadar 600 gram aldım sizde durum nasıl?
ben de kötü durumdayım daha fazla kilo almam gerekirdi diye düşünüyordum.. aynen her sabah tuvaletten sonra:)Beeen :) önce kabız oldum 1,5 kg aldım. Sonra kabızlık geçti bulantı başladı. İlk halimden 300 gr fazlayım sadece. Her sabah tuvaletten sonra tartılıyorum
valla pek güzel geçiyor diyemem özellikle de kahvaltılar işkence gibi geliyor ama yemeye çalışıyorum yine de :)demek bide şu iştahsızlık gitse iyi kilo alacam:)Ben ne kadar kilo verdim diye bakiyorum.10 gunde 1kg 300gr kadar verdim .Sizin hamilelik guzEl geciyor demek ki.ben yemek yemeyi cok ozledim
kızlar merhaba :) benim gibi merakla her gün haç gram kilo aldım acaba diye tartınan varmı ? ben şu ana kadar 600 gram aldım sizde durum nasıl?
Hani diğer hastalıklarda da öyledir ya. yattıkça yatak çeker perişan olunur sanki.. Evde kalıp yattığım zaman baş dönmesi ve bulantı beni daha çok yoruyor.Evde saçımı bile toplamıyorum derbeder bi hal içinde oluyorum..Kendim bile aynaya bakmaya korkuyorum. Ama işe geleceğim gün mecbur kalkıp hazırlanınca daha zinde oluyorum. İşyerine de tedarikli geliyorum atıştırmalıklar vs..Bulantı geldikçe ağzıma atıyorum bir şeyler derken daha rahat geçiyor gibi. Bu yüzden yaşadıklarımız psikolojik mi acaba diye de düşünmeden edemiyorum. Evde daha kötü işyerinde bir nebze daha iyiyim valla :)
kızlar merhaba :) benim gibi merakla her gün haç gram kilo aldım acaba diye tartınan varmı ? ben şu ana kadar 600 gram aldım sizde durum nasıl?
9.hafta 7.haftaya gore nasil geciyor..benim reflu gasrit cikti ilaclarim var ama artik icemiyrm cok zorlaniyoeum hersey cok zor geliyor surekli mide agrisi cekmek beni herseyden soguttuben de kötü durumdayım daha fazla kilo almam gerekirdi diye düşünüyordum.. aynen her sabah tuvaletten sonra:)
valla pek güzel geçiyor diyemem özellikle de kahvaltılar işkence gibi geliyor ama yemeye çalışıyorum yine de :)demek bide şu iştahsızlık gitse iyi kilo alacam:)
2,5 Kilo verdim simdilik bulantilardan.. Normal de hayatim diyetle gectigi halde hic sevinemiyorum bile bu duruma.. Yeter ki bulantilardan kurtulayim kilo almaya razıyım artik
kilo verenler çoğunlukta galiba1 buçuk kilo verdim
benim durumum değişiyor sürekli bazen kolumu kaldıracak takat bulamıyorum bazen daha iyi oluyorum ..genel bir iştahsızlık var zorlanarak yiyiyorum ..mide sıkıntım eskiden yoktu ama 2 haftadır mide ekşimesi var biraz ..bazı kaynaklara göre 10. haftadan sonra bulantılar ve dolayısıyla iştahsızlık azalıyor diyor ama kişiden kişiye değişir tabi..7. ve 9. hafta arasında pek bir fark göremedim yani..bir an önce sıkıntılarımız geçer umarım9.hafta 7.haftaya gore nasil geciyor..benim reflu gasrit cikti ilaclarim var ama artik icemiyrm cok zorlaniyoeum hersey cok zor geliyor surekli mide agrisi cekmek beni herseyden soguttu
Teşekkürler canım,Rabbim hepimize az bulantılı,çok rahat gebelikler nasip etsin inşAllahMutlu bir gebelik geçirirsin inşallahDarısı bana ben de duymak için sabırsızlanıyorum
Sağol canım :) :)hayırlı olsunnn
Tuh keske daha iyi olunuyor deseydin moral verseydin ☺istahsizlik hele bir gecsin neler yicem neler aldigim kilolar umrumda olmayacak.mide sorunu gercekten cok kotu Allah hepimize sabir versin biran once gecsin su gunlerbenim durumum değişiyor sürekli bazen kolumu kaldıracak takat bulamıyorum bazen daha iyi oluyorum ..genel bir iştahsızlık var zorlanarak yiyiyorum ..mide sıkıntım eskiden yoktu ama 2 haftadır mide ekşimesi var biraz ..bazı kaynaklara göre 10. haftadan sonra bulantılar ve dolayısıyla iştahsızlık azalıyor diyor ama kişiden kişiye değişir tabi..7. ve 9. hafta arasında pek bir fark göremedim yani..bir an önce sıkıntılarımız geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?