2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
O kısmı sorma işte..Eve girdiğim ilk yaptığım şey kendimi kanepeye atıp yatmak oluyor..Tüm enerjim bitiyor.Bulantı da başlıyor...Akşamlar ağır geçiyor haklısın.

ben aldım 1,5 kg
ama diyetteydim sanırım bugday ekmegine gecince ve sürekli leblebi kraker yemek de etkiledi.
önceden dukan diyeti yapıyordum.
meyve dahi yemiyordum.
Bende aynı şekilde Dukanla 10 kg. vermiştim. Birden normale dönünce ister istemez hızla geri geliyor kilolar..Neyse yapacak bir şey yok...Yulaf kepeği ekmeğimi yine yapıp yiyebilirim aslında ama bulantıdan dediğin gibi ne bulsam ağzıma atıyorum bastırmak için ve bu arada olan oluyor sanırım.

yulaf kepeğinin içindeki bir şey bebek için zararlıymış.
dukan gebelere ekspress dukanı yapabilirsiniz diyor. günde 2 tane buğday ekmeği ama meyve onda haftada 1 var o yüzden yapmıyorum.
bende 6 kg vermiştim ki gebe olduğumu öğrendim.
birden sporu da diyeti de bırakınca normal bu halimiz bence.

Kizlar acliktan halsizlikten adim atacak halim kalmadi.calistigim icin bu hafta rapor aldim ama toparlanamiyorum.istah acici surup felan yok mu yaa.esime serum taktiralim diyoeum yok yemeye calis diyor ama olmuyor siz neler yapiyorsunuZ
Bende hic bulanti yok ya neden acaba

Kizlar dukan diyeti gut hst yapiyo fazla protein almaktan dikkat edin. Fazla guvenmeyin bu tur diyetlere. Yeme seklinizi degistirirseniz zaten zayiflarsiniz..

adanamerkez beni ilk sayfayi eklemiycek misin cnm daha once de yazmistim ama arada kaynadi heralde
SAT 14 Subat
Beklenen tarih 22 kasim
Kilo 62

Kızlar sat a göre 6 +3 um doktordan geldik. Kalp atışlarını daha duyamadik ben biraz erken gittim aslında. Doktorum çarşamba gel demişti ben duramadim tabi cuma gel dedi. Bakalım tutabilirsem kendimi biraz daha geç gideyim diyorum. Sizce d uyulmaması normal mi. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.

KIZLAR BAKIN NE OKUDUM...
sevgili hamile arkadaşlarım,sizlerle an itibariyle öğrendiğim bir bilgiyi sıcağı sıcağına paylaşmak istedim..instagramda takip ettiğim 2.doğumunu gerçekleştirmiş deneyimli bir annenin tavsiyesidir.ilk doğumumda neden bilmiyordum diye hayıflanmaktadır.kendisi de bir doğum koçundan öğrenmiş..çok basit bişey,hastane çantamıza bir adet tarak atıyoruz..mümkünse otellerden aldığımız küt uçlu basit plastik tarak..sancı anında tarağı avucumuzda sıktığımızda elimizin acısından sancımızı hissetme durumumuz azalırmış..endorfin salgılanırmış.''.sancılar arttığında tarağı sıktığınızda algınız değişiyor ve sancıyı yaşıyorken elinizi düşünmeye başlıyorsunuz..bi nevi algıda seçicilik durumu.'' diye açıklıyor..benden paylaşması..çok basit bişey denemekten bişey kaybetmeyiz..yazın otelde oğlum oynasın diye eline verdiğimiz tarağın bi gün işe yarayacağı hiç aklıma gelmezdi:)

Bence erken gitmissin bende 6+4 dum doktorum cumaya cagirdi.icini ferah tut cumaya duyarsin

Sonra da elimizin acisiyla mi ugrasalim ☺bence o sanci aninda birak tarak tutmayi adimizi unuturuz biz

İyi akşamlar kızlar dr. Dan geldik çok şükür keseyi bebişi gördük kalp atışını duyduk allah tamamına erdirir inş.. Progestana devam dedi bide haftada bir proluton iğne verdi çarşamba sabahıda birsürü kan tahlili yaptırıcam inş iyi çıkarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…