2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba kizlar doktora gittim kesem 5mm daha yarim santimcik haftaya tekrar cagirdi bebisi de belki gorebilirmisiz insallah.

Merhaba, bugün öğleden sonra doktora gittik, cuma günü verdiğim tetkiklerin sonuçlarını aldık, durum iyi diyor doktor. 4 hafta sonraya randevu verdi normal kontrol için. 6 hafta sonrada ikili test için günümüzü aldık.

canım, aksilik olmuş olsa dr un görürdü ve söylerdi. .belki geç döllenmedir

Doktorumun tavsiyelerini sizinlede paylasayim,
-1 kiloda olsa agir kaldirmicaksin
-Babet tarzi topuksuz duz taban ve kayar tabanli ayakkabi giyilmeyecek..hafif kalin ve yuruyus ayakkabisi tarzinda tercih edilcek
-fazla ayakta kalmamaya asiri yuksege uzanmak ve hizlica egilmek yasak
-kizartma,hazir paketli gidalar Yasak
-salata oglen ve aksam ogundede olmali ama kendimiz hazirlicaz ve sirkeyle yikanmis sebzelerle olcak.
-koy tavugu disinda hic tavuk yok
-ilik suyla fazla ayakta kalmadan dus alinmali
-deterjanlarla ozellikle camasir suyu direk temas yok.sampuan dis macunu o kadar onemli degil dedi.
- 3aya kadar spor ve iliski yasak.daha sonra.yuruyuse baslanabilir
-dar kiyafetler yerine bol ve havalar sicaklayacagi zamanlarda serin kiyafetler tercih etmeli
-gunde 2 sefer vakit buldukca ayaklari kalp hizasinda yuksekte dinlendireceksin dedi. Ve beslenme listesi. Verdi.

Eklentiler

• 20150330_192608.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 112
Gözün aydın canım inşallah iyi çıkar sonuçlarında. Bende yarın gidicem ilk defa.

Merhaba kizlar bel agrim var suan basladi bide bebegimin oldugu yer agriyo gurulduyo bu ne sizce

Dar kiyafet konusu disindakilerin hepsine uyuyorum sayilir
Pantalonlarimin beli sikmasa aslinda kiyafetlerde de sorun yok dicem ama belini de dugme acarak cozuyorum artik

Canım verdiğin bilgiler eşliğinde aydınlanma yaşadım resmen teşekkür ederim
Benm doktorum hiç konuşmadı ki bana bunların bi tanesini bile demedi. Dediği tek şey her zaman ne yiyosan onu ye çok hamurişi tatlı yeme dedi
Keşke banada böyle şeyler deseydi

Yaa Allah sifa versin cnm. Ben de bazi sabahlar yemegi gecuktirirsem azcik oluyo ama yiyince geciyor.
Bazi kisiler gebelik surecinde cok sansli oluyor sen o sansli kisilerdensin demekki.cevremde ki hamileler arasinda en vahim benim durumum.ne cok ozeniyorum hamileligini rahat gecirenlere

Gebeliğin yolunda demi canım riskli bi durum varmıydı,çünkü bana normal hayatına devam et dedi,9 ay ilişki yasağı yoktu,20kg kızım var valla günde 1-2 kucaklaşma olaylarımız oluyo,haftada 3-4 gün kızımla kursuna doğru 40 dk yürüyoruz,bazı zamanlar hafif pilateste yapıyorum,abartmadığın sürece böyle devam et dedi.beslenme konusunda tümüyle katılıyorum.

psikolojik olarakta keyif alıp kasmamak,çok kendimizi hastaymışız gibi moda sokmamakta çok önemli bence

Arkadaslar dun gece ruyamda senin bebegin ikiz diyolardi bugun dayanamayip doktora gittim memlekette oldugum icin farkli bi doktor tabi ikiz diyen oldumu dedi direk ben hayir dedim ama ikizmis fakat kalp atisi yokmus digeri gayet saglikli Allaha sukur digerinin gelisimi durmus cok garibime gitti tek yumurtam vardi ikiside saglikli olaymis tek yumurta ikizi olacakmis neyse digeri saglikli olsunda onemli degil vardir bi hayir paylasmak istedim

Maşallah canım Allah size bağışlasın inşallah

İnanamiyorum cok sasirdim bizde ailede 4 kisinin bebegini o dogurttu ve herkes cok memnun.ama ayrintili ultrason yaptirmamis mi arkadasin hadi Ugur bey farketmedi perinatologda mi farketmemis plesanta da sorun oldugunu.Cok sasirdim ben sutum kesildi diye depresyona girdim adam beni arayip 1 saat dil doktu uzulmiyim diye nasil umursamadi sanki baskasindan bahsediyorsunuz gibi oldum napsamki bilemedim.

Paylaşımınız için çok teşekkürler, bu kadar yeni hamişleri aydınlattınız, hayır dua aldınız :-*

aaa nasıl doğmuş içine ne ilginç Allah diğerine sağlıklı doğum ve uzun bir ömür versin inşallah. Peki kalp atışı olmayan ne olacak düşecek mi ki bilgi verdi mi. Çok geçmiş olsun

Beni korkuttun ya bende 6+2 yim cuma gitmeyi düşünüyrm duyamayacak mıyız Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…