- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.501
canım, aksilik olmuş olsa dr un görürdü ve söylerdi. .belki geç döllenmedirKızlar sat a göre 6 +3 um doktordan geldik. Kalp atışlarını daha duyamadikben biraz erken gittim aslında. Doktorum çarşamba gel demişti ben duramadim tabi cuma gel dedi. Bakalım tutabilirsem kendimi biraz daha geç gideyim diyorum. Sizce d uyulmaması normal mi. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.
Yaa Allah sifa versin cnm. Ben de bazi sabahlar yemegi gecuktirirsem azcik oluyo ama yiyince geciyor.Yat kalk sukur et o zman baslamasin die..Daha 1 defa cikarttim ama bulanti cok kotu
Kizlar benim de 2 kasim gibi gorunuyo ama bende ekim sonu olur dogumlarimiz Allah nasip ederseevet benden sonra sıra sende ama bana da ekim sonu doğacakmis gibi geliyor :)
Gözün aydın canım inşallah iyi çıkar sonuçlarında. Bende yarın gidicem ilk defa.İyi akşamlar kızlar dr. Dan geldik çok şükür keseyi bebişi gördük kalp atışını duydukallah tamamına erdirir inş.. Progestana devam dedi bide haftada bir proluton iğne verdi çarşamba sabahıda birsürü kan tahlili yaptırıcam inş iyi çıkarlar.
Dar kiyafet konusu disindakilerin hepsine uyuyorum sayilirDoktorumun tavsiyelerini sizinlede paylasayim,
-1 kiloda olsa agir kaldirmicaksin
-Babet tarzi topuksuz duz taban ve kayar tabanli ayakkabi giyilmeyecek..hafif kalin ve yuruyus ayakkabisi tarzinda tercih edilcek
-fazla ayakta kalmamaya asiri yuksege uzanmak ve hizlica egilmek yasak
-kizartma,hazir paketli gidalar Yasak
-salata oglen ve aksam ogundede olmali ama kendimiz hazirlicaz ve sirkeyle yikanmis sebzelerle olcak.
-koy tavugu disinda hic tavuk yok
-ilik suyla fazla ayakta kalmadan dus alinmali
-deterjanlarla ozellikle camasir suyu direk temas yok.sampuan dis macunu o kadar onemli degil dedi.
- 3aya kadar spor ve iliski yasak.daha sonra.yuruyuse baslanabilir
-dar kiyafetler yerine bol ve havalar sicaklayacagi zamanlarda serin kiyafetler tercih etmeli
-gunde 2 sefer vakit buldukca ayaklari kalp hizasinda yuksekte dinlendireceksin dedi. Ve beslenme listesi. Verdi.
Doktorumun tavsiyelerini sizinlede paylasayim,
-Babet tarzi topuksuz duz taban ve kayar tabanli ayakkabi giyilmeyecek..hafif kalin ve yuruyus ayakkabisi tarzinda tercih edilcek
-salata oglen ve aksam ogundede olmali ama kendimiz hazirlicaz ve sirkeyle yikanmis sebzelerle olcak.
-deterjanlarla ozellikle camasir suyu direk temas yok.sampuan dis macunu o kadar onemli degil dedi.
-dar kiyafetler yerine bol ve havalar sicaklayacagi zamanlarda serin kiyafetler tercih etmeli
-gunde 2 sefer vakit buldukca ayaklari kalp hizasinda yuksekte dinlendireceksin dedi. Ve beslenme listesi. Verdi.
Bazi kisiler gebelik surecinde cok sansli oluyor sen o sansli kisilerdensin demekki.cevremde ki hamileler arasinda en vahim benim durumum.ne cok ozeniyorum hamileligini rahat gecirenlereYaa Allah sifa versin cnm. Ben de bazi sabahlar yemegi gecuktirirsem azcik oluyo ama yiyince geciyor.
Doktorumun tavsiyelerini sizinlede paylasayim,
Maşallah canım Allah size bağışlasın inşallahArkadaslar dun gece ruyamda senin bebegin ikiz diyolardi bugun dayanamayip doktora gittim memlekette oldugum icin farkli bi doktor tabi ikiz diyen oldumu dedi direk ben hayir dedim ama ikizmis fakat kalp atisi yokmus digeri gayet saglikli Allaha sukur digerinin gelisimi durmus cok garibime gitti tek yumurtam vardi ikiside saglikli olaymis tek yumurta ikizi olacakmis neyse digeri saglikli olsunda onemli degil vardir bi hayir paylasmak istedim
İnanamiyorumCanım Uğur Bey ile ilgili çok iyi şey bende duydum aileden eski hastaları var tanıdığım..fakat benim en yakın arkadaşım hem hayatını kaybediyordu hem de bebeğini,plasentasında sorun varmış previa benzeri bir sorun fakat Uğur Bey farkedemedi (en geç 16. haftadan sonra ultrasonda çok net belli oluyormuş) ve doğum esnasında izinliydi, nöbetçi doktorda izinliydi(!!!) Allahtan kürtaj yaptırmak için sözleşip gelen bir hastanın doktoru yardımcı oldu ve 15 dakikayla anne ve bebeğin hayatının kurtulduğunu söyledi..Ve tahmin et sonra o kadar aramaya mesaja rağmen Uğur Bey bir kere bile geri dönmedi aramadı,umrunda bile olmadı.. Bence kendini o kadar uzaklardan yorma, eminim Anadolu yakasında çok iyi doktorlar vardır..
Paylaşımınız için çok teşekkürler, bu kadar yeni hamişleri aydınlattınız, hayır dua aldınız :-*Doktorumun tavsiyelerini sizinlede paylasayim,
Biz keseyi gorduk yolk da olusmus hatta bebegide ufaktan gordu ama henuz kalp atisini duyamadik 2 hafta sonraya cagirdi beklicezBuradan paylaşırız,inşallah duymak istediklerimizi yazarız.
aaa nasıl doğmuş içine ne ilginçArkadaslar dun gece ruyamda senin bebegin ikiz diyolardi bugun dayanamayip doktora gittim memlekette oldugum icin farkli bi doktor tabi ikiz diyen oldumu dedi direk ben hayir dedim ama ikizmis fakat kalp atisi yokmus digeri gayet saglikli Allaha sukur digerinin gelisimi durmus cok garibime gitti tek yumurtam vardi ikiside saglikli olaymis tek yumurta ikizi olacakmis neyse digeri saglikli olsunda onemli degil vardir bi hayir paylasmak istedim
Beni korkuttun ya bende 6+2 yim cuma gitmeyi düşünüyrm duyamayacak mıyız Allah korusunKızlar sat a göre 6 +3 um doktordan geldik. Kalp atışlarını daha duyamadikben biraz erken gittim aslında. Doktorum çarşamba gel demişti ben duramadim tabi cuma gel dedi. Bakalım tutabilirsem kendimi biraz daha geç gideyim diyorum. Sizce d uyulmaması normal mi. Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?