2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Rica ederim kizlar,doktorumdan cok memnunum kilo konusundada cok iyimser ben kiloluyum..10-11 kilo kadar almana musade var dediherseyi soyledi.heycandan duymadiklarimda olabilir aklimda olanlar bunlardi.her kontrolde zaten yine deginecek konulari soyler. Bana da aklina takilani sor dedi ama insan Unutuyor bebisi dusunmekten cok sukur bir sikintim olmadigini soyledi ama iste 1 kiloda olsa kaldrimicaksin dedi.uyarilarda bulundu.dikkat etmeye calisalim hepimiz daha cok kucuk minigim kesesini ancak gorebildik 5+6yim

Ayrıca kesemiz de 7mm çıktı, sanırım normal

aaa nasıl doğmuş içine ne ilginç Allah diğerine sağlıklı doğum ve uzun bir ömür versin inşallah. Peki kalp atışı olmayan ne olacak düşecek mi ki bilgi verdi mi. Çok geçmiş olsun
Hamileyken ruyalarinizi dikkate aliniz diye bise okumustum da bende gideyim dedim sordum doktora bi sikinti olmaz dedi belki o duserdi ama progestan kullaniyodum saniriM ondan dusmedi Allah cok buyuk gercekten tuylerim diken diken oldu

Kizlar bugun doktora kalp atisini duyabilirmiyim dedim hayir hayir o bebeege cok zarar veriyo dedi bilginiz olsun gormek yeterli dedi

Merhaba.bende 6+5hafta hamileyim.iki gun once doktara gitdim.kalpatislariji daduydum.ama eve geldim cok kotu hastalandim.ates duwmedi.38.5 oldu dr tavsiye etdi iyne oldum.dusdu cok sukur.ama iyne yapanlar oyle seyler soylediki.dondum jaldim.kalici hasar olur dedilerminsallah olmaz
sonra kimle konusdumsa olmaz dedi.rahatlatdi beni.olmaz insallah.rabbim yardimcimiz olsun.amin...

Geçmiş olsun canım nasıl duydunuz kalpatışını karından mı? Neden ateşlenmiş olabilirsin acaba?

Aynısını geçen hafta yaşadım malesef. Aynı şekilde kadın doğum uzmanı beni çok korkuttu. Direkt yaşımı sordu ve gençsin bir daha yaparsınız dedi bebek düşmüş gibi. Şimdilik bi sıkıntı yok gelişimide iyi ama yinede tedirginim. Yani sağlıkçıların olası riskleri direkt söylemeleri güzel tabi ki ama bazen felaket telaalı olabiliyorlar. Zaten duygusal olarak hassasız bir de böyle şeyler duymak hem bebeği hem bizi strese sokuyor. İçini ferah tut arkadaşım. Ben yarın bir doktora daha gidicem. Bir kezde onunla konuşucam. Hamileliğimi öğrendim çok rahattım doktora gitmedim bu olaydan beri her doktora gidesim var

Qrip isde.disarimi ckdm hastanedenmi oldun.biyerden gecdi.
Evet ya insani fena yaipolar.sora bi iki doktordan telle sorduk bisey olmaz dediler.olmaz insallah

Qrip isde.disarimi ckdm hastanedenmi oldun.biyerden gecdi.

Evet ya insani fena yaipolar.sora bi iki doktordan telle sorduk bisey olmaz dediler.olmaz insallah
Olmaz olmaz içini ferah tut sen. Ben cuma gittim hem ebeye hem doktora sordum bir kaç saatlik ateşle bişey olmaz dediler. Günlerce nette araştırdım. Ateşlenmenin bir etkisi olmadığına dair araştırma sonuçları bile var bazı kaynaklarda. Yani ateşlenmek anormali ya da düşük yapar mı net bile değil. Kaldı ki her bebekte bu riskler var

Selam kızlar keseyi gördük çok şükür daha 8mm imiş ikinci gebeliğim ama ilkinden daha da heyecanlıyım

Merhabalar araniza yeni katildim.8haftalik hamileyim.cok stresli geciyor.mide bulantisi ve inanilmaz bir mide agrisi var.ikinci gebeligim.kizimda hic boyle seyler gelmedi basima.

10gun once dr gittigimde kalp atislarini duyduk.persembe yine gidicem.tahlil falan yaptirdigimda d vitamini eksikligi cikti bende bi ilac verdi dr pastil gibi kocaman bisey agizda eriyecek ama mide bulantilarim yuzunden kullanamiyorum.folik asiti guc bela iciyorum.siz neler kullaniyisunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…