- 5 Nisan 2014
- 69
- 20
- 18
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.541
folik asit ten baska bisey kullanmiyrm.daha doktoruma sylemedm persembe sorucam insallah.gecen hafta gttgmde bu kaar bezdirici degldi.ilac cikarmaya mi yariyo yoksa bulantiyi mi geciriyoBende cok acim bugun ilac kullandiktan sonra ilk defa cikardim.iyi ki diyorum hamile kalmadan cok zayif degilmisim.siz cikardiginiz icin benden daha fazla kilo verdiniz demek ki.peki ilac kullanmiyor musunu
Çok sevindim canım.Biz keseyi gorduk yolk da olusmus hatta bebegide ufaktan gordu ama henuz kalp atisini duyamadik 2 hafta sonraya cagirdi beklicez
Gittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorumcanım, evliliğimin 5, yılında oğlum oldu. 6 aşılama yaptırdım 3 ü tuttu, 3 üde düştü. sonra tedavisiz oğlum oldu. lekelerle falan doğdu.(gayet sağlıklı çok şükür) inan düşse bile çok şükür diyordum ben hamile kalabiliyorum. Bugün akşam git ve neyse öğren. yoluna bakarsın inan. düşükten sonra hemende hamile kalınıyor.
Çok üzüldüm canımGittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum
Cok gecmis olsun canim hic uzulme bak en azindan hamile kalabiliyorsun dusen yada alinan cocugun tek bacagi icerde kalirmis yani hemen hamile kalinirmis ins senin de oyle olur Rabbim gonlune gore versin kucak dolusu nur topu gibi evlatlarin olsun Rabbimin bi bildigi vardirGittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum
Aklimda tutucam tavsiyeni...bogazimda fena bir gicik var surekli kesik kesik oksuruyorum sence ne yapiyim icilecek bisey biliyormusun
Canım herkeste hamilelik belirtileri farklı olur. Kimisi hamileliği çok rahat geçirir kimisi çok ağır.Kizlar gunaydin
Ben hicbisey hissetmiyorum nasi bi hamilelik bu ne bulanti var ne baska bisi normal mi sizce? Bugun uyandim sanki gogus dolgunlugumda cokaz azalma vardi. Bi de sol kasigimda batma var. Bunlarla beraber surekli acikmalarim devam ediyor. Tansiyonum da dusuk seyrediyor. Normal mi sizde de var mi bu tur seyirmeler? Yoksa ben kendimi cok mu dinliyorum cok mu kafaya takiyorum ya?? Dr.a da c.tesi gidicem daha cok var napicam be yaa
evet tatlım bugün doktora gittim bunun yüzünden benim ağzımın içinde 3 tane var hatta bi tanesi yanak içinde sarkmış şekilde o derece beter bişey...aile hekimim bana andorex verdi ağız gargaras... sadece bunu verebilirim ilaç vermem dedi...saraçoğlunu dinledim yaranın üzerine limon suyu sürün dedi ben yaptım hafifledi ilk sürüşümde daha gargarayı kullanmadığım halde...
Kızlar dün bana doktor rahim krampları m icin crinone jel verdi. Bunu kullanan var mı. Birde ben vitamin almama gerek var mı diye sordum bir vitamin önerdi imom omega diye folik asit te içeren çok kapsamlı bir vitamin önerdi. Aldım kullandım ama ilk defa duydum sanırım piyasaya da yeni çıkmış.
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah hiç üzülme herseyde vardır bir hayır Allah yardımcın olsun dua et...Gittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum
Kizlar gunaydin
Ben hicbisey hissetmiyorum nasi bi hamilelik bu ne bulanti var ne baska bisi normal mi sizce? Bugun uyandim sanki gogus dolgunlugumda cokaz azalma vardi. Bi de sol kasigimda batma var. Bunlarla beraber surekli acikmalarim devam ediyor. Tansiyonum da dusuk seyrediyor. Normal mi sizde de var mi bu tur seyirmeler? Yoksa ben kendimi cok mu dinliyorum cok mu kafaya takiyorum ya?? Dr.a da c.tesi gidicem daha cok var napicam be yaa
mesajlarını okuyunca şunu söyledim kendi kendime; bu hatunla herşeyimiz aynı:) 22 kasım, 62 kg, kilom değişmedi, bulantım yok:))adanamerkez beni ilk sayfayi eklemiycek misin cnm daha once de yazmistim ama arada kaynadi heralde
SAT 14 Subat
Beklenen tarih 22 kasim
Kilo 62
Günaydın canım gaviscon die bi şuruınanılmaz rahatlatıo dene biGünaydın arkadaşlar çok zor durumdayım bulantilar gittikçe agirlasiyor sadece sabahti ama dünden beri bütün gün bulanıyor ne yapabilirim geçirecek birşey yokmu gece uykum bile bölünüyor bulantimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?