2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende cok acim bugun ilac kullandiktan sonra ilk defa cikardim.iyi ki diyorum hamile kalmadan cok zayif degilmisim.siz cikardiginiz icin benden daha fazla kilo verdiniz demek ki.peki ilac kullanmiyor musunu
folik asit ten baska bisey kullanmiyrm.daha doktoruma sylemedm persembe sorucam insallah.gecen hafta gttgmde bu kaar bezdirici degldi.ilac cikarmaya mi yariyo yoksa bulantiyi mi geciriyo

Kızlar dün bana doktor rahim krampları m icin crinone jel verdi. Bunu kullanan var mı. Birde ben vitamin almama gerek var mı diye sordum bir vitamin önerdi imom omega diye folik asit te içeren çok kapsamlı bir vitamin önerdi. Aldım kullandım ama ilk defa duydum sanırım piyasaya da yeni çıkmış.

Gittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum

Günaydın tekrar,
Metrobüste ayakta işe gidiyorum. Kalabalık, havasız,gerisini siz düşünün.
Kızlar benim arada kasıklarımda hafif sızı oluyor,bacaklarıma da vuruyor,şu an var örneğin. Normal mi sizce,benzer durumda olan var mı ?
Kan tahlil sonucum da çıkacak bugün, kontrol ediyorum netten,devlet hastanesi yavaş çalışıyor,ses yok henüz.

Kizlar gunaydin
Ben hicbisey hissetmiyorum nasi bi hamilelik bu ne bulanti var ne baska bisi normal mi sizce? Bugun uyandim sanki gogus dolgunlugumda cokaz azalma vardi. Bi de sol kasigimda batma var. Bunlarla beraber surekli acikmalarim devam ediyor. Tansiyonum da dusuk seyrediyor. Normal mi sizde de var mi bu tur seyirmeler? Yoksa ben kendimi cok mu dinliyorum cok mu kafaya takiyorum ya?? Dr.a da c.tesi gidicem daha cok var napicam be yaa

Gittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum
Cok gecmis olsun canim hic uzulme bak en azindan hamile kalabiliyorsun dusen yada alinan cocugun tek bacagi icerde kalirmis yani hemen hamile kalinirmis ins senin de oyle olur Rabbim gonlune gore versin kucak dolusu nur topu gibi evlatlarin olsun Rabbimin bi bildigi vardir

ya dadlım hamilelikde bitkilerin faydası olduğu gibi zaman zaman yan etkileri de olabiliyor bundan dikkatli ol derim ben. vitamin önemli cevz fındık yemeye başladım ben bol bol meyve ve su

Aklimda tutucam tavsiyeni...bogazimda fena bir gicik var surekli kesik kesik oksuruyorum sence ne yapiyim icilecek bisey biliyormusun

Canım herkeste hamilelik belirtileri farklı olur. Kimisi hamileliği çok rahat geçirir kimisi çok ağır.
Benimde şuana kadar bulantım olmadı ki inşallah hiç olmaz.
Düşük tansiyonu mutlaka doktoruna sor.
Sürekli acıkman, kendini yorgun hissetmen çok normal.
Artık hamileliğinin tadını çıkar bunları kafaya takma.

teşekkür ederim. diş hekimi arkadaşım var.onu aradım dün.gargara kullanma bebeğe geçiş oluyor dedi.
limon olabilir haklısın.bir de tuzlu suyla gargara yap dedi arkadaşım.

Ben kullanıyordum cok kasıntı yaptıgı icin kapsül verdi doktorum
Düsük önleyici ve bebegin tutunmasında yardımcı olan bir ilac merak etme

Son düzenleme:

Benimde mide bulantım cok az bazen hic yok endise etme kendinide dinleme
Herkesin cok bulantısı oluck diye birsey yok canım

Günaydın arkadaşlar çok zor durumdayım bulantilar gittikçe agirlasiyor sadece sabahti ama dünden beri bütün gün bulanıyor ne yapabilirim geçirecek birşey yokmu gece uykum bile bölünüyor bulantimdan

Noolur yalnız olmadığımı söyleyin sizde de mide ağrısı ve yanması var mı??

Günaydın arkadaşlar çok zor durumdayım bulantilar gittikçe agirlasiyor sadece sabahti ama dünden beri bütün gün bulanıyor ne yapabilirim geçirecek birşey yokmu gece uykum bile bölünüyor bulantimdan
Günaydın canım gaviscon die bi şuruınanılmaz rahatlatıo dene bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…