- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.901
Ben daha iyiyim canım.genel olarak kkya eskisi gibi bakamiyorum.kiz hiç durmuyor surekli onun pesindeyim. Gecede hiç uyumuyor surekli aglayarak uyanıyor.sabagi zor ediyorum.uykusuzluktan bir yerlerde dusup kalmama az kaldı.simdi bide yurumeye çalışıyor surekli disecek korkusuyla hep pesindeyim.sabrim tükendi.sen nasılsın.gecmemis ağrıların.doktora gittinmi.en kötü bi dahiliye uzmanına gitsem belki bisey verir.bende vitamin kullansammi diyoum hangi doktora gideceğim bilmiyorum.biseyleri bitiyor başka bir şeyleri başlıyor bu cocuklarinMazef napiyorsun? Hiç ugramiyorsun iyisimisin canım?
Maşallah iyi bari seninkine sevindim. Bizimki arkada bir tane beyaz.cef182 canim.bugun gittim disciye, onemli birsey degil dedino beyaz noktayi. Dis gorunmus vs bisiler dedi. Yinede icim rahat degil diyosan , baska bir doktor onerdi ona gotur dedi ama bence cocugu rahatsiz etme dedi.
Kist olursa daha sis olurmus, su toplarmis filan.
Insallah dedigi gibi onemli bisi degildir
Maşallah iyi bari seninkine sevindim. Bizimki arkada bir tane beyaz.
Canım.benim kızım böyle doğdu Dr.grcer kendiliğinden demişti uç dört ayda kayboldu.Maşallah iyi bari seninkine sevindim. Bizimki arkada bir tane beyaz.
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatirsin iz. D vitamini hariç diğerlerini bebek anne sütünden yediğinden içeriğinden aliyo zaten gerek yok ekstra vermene.Vitamin konusu gecmis kizlar. Ihmal etmemek lazim unutmayin verin. Kemik dis beyin gelisimi icin ihtiyaclari var. Biz direkt dvit degil de acex multivitamin kullaniyoruz. Epey de pahali 39tl mi ne. Sigorta da odemiyo malesef. Ama mecbur aliyoruz yani.
Allah yardımcın olsun canım işin çok valla. En azından 4-5 saat kesintisiz uyusan diğer işlerde kolay gelir. En çok yoran insanı uykusuzluk.Kızlar bugün artık vücudum feci agriyor,basim ,disim ,baldirlarim ,of uykusuzluktan öyle kotuyumki ...rabbim hepimize guc kuvvet versin
Ben multitabs kullanıyorum canım dogdugundan beri.kan ilacı hiç kullanmadım ama ek gıdaya basladıgından beri hurma üzüm pekmez vermeye calıstım hep kan degeri üst sınırdaymıs doktor sakın kan ilacı verme cocugu rahatsız eder dedi.anne karnında iyi beslenmiş ondan da kanı fazla dedi.şindi ceviz ve hurmayı arttırdım her gün veriyorum yemeklerinede sarmısak koyuyorum antibiyotık yerineD-vit sizler ne veriyorsunuz?
Saglik ocaginin verdigi monovit mi?
Tesekkurler.Ben multitabs kullanıyorum canım dogdugundan beri.kan ilacı hiç kullanmadım ama ek gıdaya basladıgından beri hurma üzüm pekmez vermeye calıstım hep kan degeri üst sınırdaymıs doktor sakın kan ilacı verme cocugu rahatsız eder dedi.anne karnında iyi beslenmiş ondan da kanı fazla dedi.şindi ceviz ve hurmayı arttırdım her gün veriyorum yemeklerinede sarmısak koyuyorum antibiyotık yerine
İnşallah canım bebeklikteki alerjilerin cogu geciyorumus.aman evlatlarımız sag saglım yanımızda saglıklılarya o yeter bize.alerji gaz diş olsun tek derdimiz allah beterinden korusunTesekkurler.
Bizim alerjiden dolayi damlayi da kesmistik . Hurma ceviz de yasakti. Dr dedi onlar da.etken diye kan damlasini 10a cikardik bu yuzden.
Ins toparlar yasinda tekrar tahlil yapilacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?