2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
fermante geçmiş olsun canım havuzada çok sokma bebisi enfeksiyon kapmasin benim kızımı bir yaştan önce havuza sokmustum ve enfeksiyon kapmisti antibiyotik kullanmistik o zaman doktor bebeklere havuz önermiyoruz demişti.inşallah çabucak atlatirsiniz canım tatliln güzel geçer

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatirsin iz. D vitamini hariç diğerlerini bebek anne sütünden yediğinden içeriğinden aliyo zaten gerek yok ekstra vermene.

fermante cok gecmis olsun. Allah allah ates niye oldu ki tekrar.
Benim oglan da hala sumuklu burnu akiyo..
Dun gece yarim saatekalktik hep.
Umarim atesi diner de ragatla tatilden birsey anlarsin

Tesekkurler kizlar. Havuzda iyi dursun diye ustu tenteli bebek simitinden almistim. Onda usudu diye dusunuyorum. Baska bisey yoktur. Bize de dr 2yasina kdr havuz onermiyorum dediydi fakat biz yine de buyuklerin havuzuna soktuk. Yabancilar hep sokuyolar. Biz de sakinmayalim dedik de ates yapti iste demekki sakinmk lazim.

Cok guzel cnm. Afiyet olsun biciriga. Tabagini tutup cevirmiyo mu? Ben kizimin onune ne koysam minciklqyip atiyo.b

Kaç anneyiz burada? Bir kişi de çıkıp benim çocuğum peşimde ağlamıyor gece de deliksiz uyuyor demiyor. Bizim yarımlarla beraber 7 dişi var ve bugün çok huzursuzdu. Sallarken kulaklarını bir çekişi var... Eliyle gel demeyi öğrendi. Bir de anne baba diyor ama bize demiyor. Hani baba diyince bakmıyor. Ama yeğenim bize gelir arada kalmaya Ayşeeee diyince dönüp ona bakıyor. Bir de pisi pisi diyince pencereye bakıyor kedimiz orada mı diye. Ama bana veya babaya bakmak yok. Sesleneceği zaman aaaa ile ııı arası bir ses çıkarıyor :) Bebişi konuşan var mı?Ya da yürüyen?

İnşallah canım bebeklikteki alerjilerin cogu geciyorumus.aman evlatlarımız sag saglım yanımızda saglıklılarya o yeter bize.alerji gaz diş olsun tek derdimiz allah beterinden korusun

Amin amin . Allahim dermansiz dert vermrsin..
Masallah 7inci....
Bizde 2 tane var ama bu aralar cok huysiz kulaklarini koparcsk.
Benim oglum yuruyor. Konusma yok baba ve gel diyor gerisi.ses.cikarma.
Gelisim her bireye ozgu diye bosa.dememisler.
Alkisi bile 3 gundur yeni yapiyor oglum. Yuruyunce etrafta herks herseyi hemen yapar mantigina girmisti

Canim havuza sokuyosan havuzdan her çıkışta denize de sok tuzlu su mikrobu kirar ama oraya kadar gidipte havuza girmedende olurmu hiç?

Benimkide desteksiz iki üç adım atip hop oturuyo.yedi diş maşallah size.dadaaa dedeee en çok avvaaaa ablasına avvaaa diye bagiriyo arkasindan ağlıyo

Benim kizim da sac gormesin hemen agzinda. Uzun zamandir alkis yapiyo. Anne diye bana bakarak sesleniyor. Baba demiyo ama baban nerde deyincr babasina teyzen nerde deyince teyzesine bakiyo. Dedede dadada cok nadir de bababa diyor. Siraliyo ama dengesi pek yok. Hemen dusuyo. Hercocuk kendine ozel bence de.

Op
İyiyim canım ama feci yorgunum ,doktora gidecek hiç vaktim yokki bari sağlık ocağına tahlil yaptirYim diyorum.doktora gitsem kıza bakacak kimsem yok ,olsun bunada sukur.

Bende aynen fazla giremiyorum ,önceden yanında telden falan bakardım ,şimdi emekliyor ,çok tehlikeli isler yapıyor .

Maşallah kuzuya annesi yürümeye çalışırken iyice afacan oluyordur prenses

Çok geçmiş olsun canım
Üç günden fazla sürerse ateş bir doktora götür enfeksiyon falan olabilir allah korusun

Can'ım kusura bakma anca geri dönüş yapabiliyorum. Oğlunun ilgi alanına göre çalıştırmazsan çalışmayacak bir çocuk anladığım kadarıyla. Bu da aslında onun kişiliğinin cok güzel yapılamadığını gösteriyor ne istediğini biliyor fakat küçük olduğu için Nasıl yapacağını bilmiyor. Bazen ödül ceza işe taranıyor maalesef. Oğlum hareketi seviyor belli ki oyunlar kuracaksınız ya da ödülü spor olacak şekilde yönlendireceksin. Ya da şimdi evde kardeş falan da var sevdiği değer verdiği biri ile sohbet ederek çalışacak. Biz Bi öğrencimde uygulamıştık komşularının esi ile sohbet etmeye bayılmıyormuş. Önce sadece sohbet etmeye gitti sonra eksiklerinde yardımcı olup sohbet ettiler. Sonra görevler verdi Ve sonuç çocuk çalışmayı öğrendi. Her çocuk farklı maalesef kesin kurallar olmuyor çocuklarda. Yeni nesil genelde tarif ettiğin şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…