- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.921
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatirsin iz. D vitamini hariç diğerlerini bebek anne sütünden yediğinden içeriğinden aliyo zaten gerek yok ekstra vermene.
fermante cok gecmis olsun. Allah allah ates niye oldu ki tekrar.
Benim oglan da hala sumuklu burnu akiyo..
Dun gece yarim saatekalktik hep.
Umarim atesi diner de ragatla tatilden birsey anlarsin
Tesekkurler kizlar. Havuzda iyi dursun diye ustu tenteli bebek simitinden almistim. Onda usudu diye dusunuyorum. Baska bisey yoktur. Bize de dr 2yasina kdr havuz onermiyorum dediydi fakat biz yine de buyuklerin havuzuna soktuk. Yabancilar hep sokuyolar. Biz de sakinmayalim dedik de ates yapti iste demekki sakinmk lazim.fermante geçmiş olsun canım havuzada çok sokma bebisi enfeksiyon kapmasin benim kızımı bir yaştan önce havuza sokmustum ve enfeksiyon kapmisti antibiyotik kullanmistik o zaman doktor bebeklere havuz önermiyoruz demişti.inşallah çabucak atlatirsiniz canım tatliln güzel geçer
Cok guzel cnm. Afiyet olsun biciriga. Tabagini tutup cevirmiyo mu? Ben kizimin onune ne koysam minciklqyip atiyo.bKızlar evde olduğum günler doyasıya yemek savaşı yapıyoruz oğlumla heryere döküyoruz saçıyoruz bıcıbıcıyla sonlanan yemekler sonrası çok mutlu oluyoruz bugün kulağının içinde bile havuç vardıEki Görüntüle 1878540
İnşallah canım bebeklikteki alerjilerin cogu geciyorumus.aman evlatlarımız sag saglım yanımızda saglıklılarya o yeter bize.alerji gaz diş olsun tek derdimiz allah beterinden korusun
Masallah 7inci....Kaç anneyiz burada? Bir kişi de çıkıp benim çocuğum peşimde ağlamıyor gece de deliksiz uyuyor demiyor. Bizim yarımlarla beraber 7 dişi var ve bugün çok huzursuzdu. Sallarken kulaklarını bir çekişi var... Eliyle gel demeyi öğrendi. Bir de anne baba diyor ama bize demiyor. Hani baba diyince bakmıyor. Ama yeğenim bize gelir arada kalmaya Ayşeeee diyince dönüp ona bakıyor. Bir de pisi pisi diyince pencereye bakıyor kedimiz orada mı diye. Ama bana veya babaya bakmak yok. Sesleneceği zaman aaaa ile ııı arası bir ses çıkarıyor :) Bebişi konuşan var mı?Ya da yürüyen?
Canim havuza sokuyosan havuzdan her çıkışta denize de sok tuzlu su mikrobu kirar ama oraya kadar gidipte havuza girmedende olurmu hiç?Tesekkurler kizlar. Havuzda iyi dursun diye ustu tenteli bebek simitinden almistim. Onda usudu diye dusunuyorum. Baska bisey yoktur. Bize de dr 2yasina kdr havuz onermiyorum dediydi fakat biz yine de buyuklerin havuzuna soktuk. Yabancilar hep sokuyolar. Biz de sakinmayalim dedik de ates yapti iste demekki sakinmk lazim.
Benimkide desteksiz iki üç adım atip hop oturuyo.yedi diş maşallah size.dadaaa dedeee en çok avvaaaa ablasına avvaaa diye bagiriyo arkasindan ağlıyoKaç anneyiz burada? Bir kişi de çıkıp benim çocuğum peşimde ağlamıyor gece de deliksiz uyuyor demiyor. Bizim yarımlarla beraber 7 dişi var ve bugün çok huzursuzdu. Sallarken kulaklarını bir çekişi var... Eliyle gel demeyi öğrendi. Bir de anne baba diyor ama bize demiyor. Hani baba diyince bakmıyor. Ama yeğenim bize gelir arada kalmaya Ayşeeee diyince dönüp ona bakıyor. Bir de pisi pisi diyince pencereye bakıyor kedimiz orada mı diye. Ama bana veya babaya bakmak yok. Sesleneceği zaman aaaa ile ııı arası bir ses çıkarıyor :) Bebişi konuşan var mı?Ya da yürüyen?
Olabilir canim çünkü 1 yasinda tamamen kapaniyo die biliyorumKızlar d vitamininden bahsetmissiniz ben malesef pek veremiyorum ve bingildagi hala çok açık hiç kapanmiyo acaba vermedigim için mi
Ben kac aydir vermiyorum ama 3 ay fln duzenlo vermistim. Ozamanlar dvit kullaniyodumD-vit sizler ne veriyorsunuz?
Saglik ocaginin verdigi monovit mi?
İyiyim canım ama feci yorgunum ,doktora gidecek hiç vaktim yokki bari sağlık ocağına tahlil yaptirYim diyorum.doktora gitsem kıza bakacak kimsem yok ,olsun bunada sukur.Ben daha iyiyim canım.genel olarak kkya eskisi gibi bakamiyorum.kiz hiç durmuyor surekli onun pesindeyim. Gecede hiç uyumuyor surekli aglayarak uyanıyor.sabagi zor ediyorum.uykusuzluktan bir yerlerde dusup kalmama az kaldı.simdi bide yurumeye çalışıyor surekli disecek korkusuyla hep pesindeyim.sabrim tükendi.sen nasılsın.gecmemis ağrıların.doktora gittinmi.en kötü bi dahiliye uzmanına gitsem belki bisey verir.bende vitamin kullansammi diyoum hangi doktora gideceğim bilmiyorum.biseyleri bitiyor başka bir şeyleri başlıyor bu cocuklarin
Yok canım bir buçuk yaşında tamamen kapanıyor ,eğer daha erken tamamen kapanirsa sorun oluyormusOlabilir canim çünkü 1 yasinda tamamen kapaniyo die biliyorum
Biz dun gece yine ateslendik. Mecburen ibufen calpol donusumune basladik. 39.3e kdr bekliyorum. Cikmaya devam ederse surup veriyorum. Sicagi hic sevmedi huzursuz oldu. Bi sabahtan bi de aksam ustu havuza sokuyodum. (Denizi sevmedim cok bulanik bikez girdik daha girmem) bu sabah yine havuza soktum civi civiyi soker misali. Bi ise yaramadi. Surup vermezsem yine cikiyor ates. Bu gece gecse bari de biraz rahatlasa. O rahatsiz olunca ben geriliyorum. Ben gerilince de esimi de geriyorum.Allahim tum hasta evlatlara tez vakitte safii adinla sifa ver yarabbim. duanizi bekliyorum kizlar.
Nazara geldik heralde.
@GCA sizde durumlar nasil keyiflet gicir mi?
Can'ım kusura bakma anca geri dönüş yapabiliyorum. Oğlunun ilgi alanına göre çalıştırmazsan çalışmayacak bir çocuk anladığım kadarıyla. Bu da aslında onun kişiliğinin cok güzel yapılamadığını gösteriyor ne istediğini biliyor fakat küçük olduğu için Nasıl yapacağını bilmiyor. Bazen ödül ceza işe taranıyor maalesef. Oğlum hareketi seviyor belli ki oyunlar kuracaksınız ya da ödülü spor olacak şekilde yönlendireceksin. Ya da şimdi evde kardeş falan da var sevdiği değer verdiği biri ile sohbet ederek çalışacak. Biz Bi öğrencimde uygulamıştık komşularının esi ile sohbet etmeye bayılmıyormuş. Önce sadece sohbet etmeye gitti sonra eksiklerinde yardımcı olup sohbet ettiler. Sonra görevler verdi Ve sonuç çocuk çalışmayı öğrendi. Her çocuk farklı maalesef kesin kurallar olmuyor çocuklarda. Yeni nesil genelde tarif ettiğin şekildeCanım benim çok tesekkur ederim.ya benim oğlum 3.sinif olacak .öğretmenimiz çok iyi ama insan olarak :)yani ders konusunda bombostuk .evde calistirmaliydim ama doğumdan sonra hiç başaramadım çünkü oğlum zor çocuk .derse çok zor konsantre oluyor ,oturmak istemiyor ,dusun bilgisayara bayılır ama onu bile masanın ustune oturup oynuyor.akademik öğrenme zorluğunu var dedik öğretmeniyle bir sure gözlemledik oda yoktu.
İki yaşında bile aldığımız her oyuncağı tornavidalarla açar ,içini söker,aynen kapatırdı .yani istediği alanda saatlerce çalışır.
Şimdi ben nasıl çalıştırmak gerektiğini bilmiyorum ,yaklasamiyorum .sen eğitimci olarak ne oneriyorsun?ceza,odul herşeyi demedim .öyle hırs küpü anne değilim ,cidden çok zayifiz ,basit toplama çarpmada bile zayifiz ,e böyle olunca okuldanda soğuyor ,gitmek istemiyor .
Çok uzun oldu canım hakkını helal et vaa çıkmaza soktu beni oyuzden.
Ayrıca çok geçmiş olsun canim
Can'ım bizim dr 1 yasından önce vitamin testi yapmak doğru sonuç vermez dedi bilgine multitabs kullanıyoruz devam dediKızlar d vitaminine baktirdinizmi?bizim devlet hastanesi.yapmadi ,özelde yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?