2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
S sifetus birde mesela ornek vereyim: okuma öğrenirken ,oturtup okutamadogim için ,hikaye kitaplarındaki cümleleri kesip ,evin çeşitli yerlerine saklamistim ,oda koşarak bulup okuyordu

Canım doktorumuz on yıllık .büyük kızına reflu teşhisi konmustu hemde çok doktor gexdik ,bu doktor sadece hikayeden bile alerji olduğunu tespit etti veaz bir ilaçla zor günleri atlattik oyuzden güveniyorum.
Reflu ilaçlarının bazıları ağır oluyormuş ve yanetkili oyuzden kullanmayalım dedi tabii her doktor farklı oluyor bide rahatsızlık düzeylerinde farklı oluyor .inşallah rabbim tez zamanda rahatlık verir kuzuya

Aynı durumdayız canım bende herşeyi demiyorum.
Birgün ac galiba acıkıyor diye çok yediriyordum ,obur gün tok rahatsız oluyor diye az yediriyotum,yok kesin su istiyor diyorum veriyorum ....böyle deneyip duruyorum ama yok ne yapsam olmuyor ..

Annanem bazı çocuk uykuyu sevmez derdi ,öyle galiba ...

Eşim her sabah bugün nasildi ,bu denemen ise yardımı bari deyip gülüyor ,sonrada hamileyken okadar aktif olmasaydın dedim ben sana kudurttun çocuğu deyip duruyor:))

Ay bende hamileyken yerimde durmadım hiç ondan mi ki acep
Şaka maka vücudum error veriyo artik uykusuzluğu çeken biliyo bide bazıları inanmıyo ben abartiyorum sanılıyor tabi kendilerininki uyuyo yaaaa ben dayaniksizmisim çok narinmisim zora gelemiyomusum bütün bebekler 1 2 kez uyanirmis yav yarım saate 1 saate uyanıyo diyorum da kime söylüyorum ki

İnanmazlar canım onları bir gece yanına davet et aanca anlarlar.bak benim anam babam bile inanmadilar valla babamın "bu dünyada bir tek senmi çocuk buyutuyorsun ,bir yanlışlık var "demesi hala kulagimdadir ,inan oturup aglamistim ...

Uc gündür annemdeyim kalıyorum ,mecbur yer yatağı aynı odadayiz ,annem inanamiyor ,bu hiç uyumuyor diyor.bide uyurken resmen emekliyor ,en olmadık yerlere gidip orada uyuyor:))

Kizlar d vitamini kac damla veriyosunuz. Ben aylardir kan damlasini vermedigim gibi onuda vermiyorum sonradan ya uzulursem. Kanimiz dusuk ciktigi icin ferruma tekrar basladim. Hergun disari cikarmiyorumki yawrum guneslense d vit de vermiyorum

Uc gündür annemdeyim kalıyorum ,mecbur yer yatağı aynı odadayiz ,annem inanamiyor ,bu hiç uyumuyor diyor.bide uyurken resmen emekliyor ,en olmadık yerlere gidip orada uyuyor:))
Ayni benim oglan
Uyurken emekleme . Cocugu koyduum yerde bulamiyodum resmen. Simdi vura carpa yataginin sinirina gore harekrt ediyor

Kizlar d vitamini kac damla veriyosunuz. Ben aylardir kan damlasini vermedigim gibi onuda vermiyorum sonradan ya uzulursem. Kanimiz dusuk ciktigi icin ferruma tekrar basladim. Hergun disari cikarmiyorumki yawrum guneslense d vit de vermiyorum

Kani venim oglanin dusuk.cikti diye 10 damla ferrum veriyorum..

D vit.3damla

Ayni benim oglan
Uyurken emekleme . Cocugu koyduum yerde bulamiyodum resmen. Simdi vura carpa yataginin sinirina gore harekrt ediyor

Kani venim oglanin dusuk.cikti diye 10 damla ferrum veriyorum..

D vit.3damla
Bizimde demiri baya düşük çıktı bende başladım artık ferruma zoraki vericem

Kızlar hepsnı okudm tubaa1 M mambur sıze de tesekkurler darısı dısı ckmayanlara ınsallah. Oglmun dısı var yubbı yeaa cıt edıo ınanlmaz mutlym oglanın agzna bakp bakp duruom bu arada kyaft gydrmek altnı degstrmek a rtık cok zor gd,ıo banyonun onunde oturuyo anne dıe cagrdıgı oluyo bebegmı buyutmek harıka bısey cok sukur.

4 damla canım bende unutuyorum hep kan damlasini vermiyorum

Ben vermiyorum aslinda kan değerine baktirip verecektir ama daha baktiramadim.sizin d vitaminine bakildimi?

Kızlar d vitamininden bahsetmissiniz ben malesef pek veremiyorum ve bingildagi hala çok açık hiç kapanmiyo acaba vermedigim için mi

Kızlar d vitamininden bahsetmissiniz ben malesef pek veremiyorum ve bingildagi hala çok açık hiç kapanmiyo acaba vermedigim için mi
Ben hiç vernedim ,inşallah doğru yapıyorum dur ,içimde yinede bir şüphe oluyor ,oyuzden tahlil yaptırmak istiyorum .

Bıngıldak 1.5yasinda tam olarak kapanıyor.doktor eğer olması gerekenden fazla açıksa uyarıp ,ilaç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…