- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.881
Antalya susesi otel cnm.fermante hangi oteldesiniz bu sene geçti gitti ama önümüzdeki yazlara aklımızda olsun :)
Valla ozel ymk pisirtmedim cnm ya. Mevcutlardan karmasik hazirliyorum.birini sevmezse birini yiyor.Cok sevindim yolculugun iyi gecmesine.
Ve supetrrrrr...
Tam alerjik aileler icin demek ki.
Valla yapayim.dyip yapmadigin hepsini yaptirt
Canım doktorumuz on yıllık .büyük kızına reflu teşhisi konmustu hemde çok doktor gexdik ,bu doktor sadece hikayeden bile alerji olduğunu tespit etti veaz bir ilaçla zor günleri atlattik oyuzden güveniyorum.Reflu nun tek kesin teşhisi boğazdan tüp salinarak yapiliyomus. .Bu yolu tabi ki denemeyecegiz bunun dışında bu ilaçlar la düzelme sağlayan bir hasta ya reflu deriz dedi dr. Eğer ilaçlara rağmen ağlamaya ve uyanmaya devam ederse başka seçenekler e bakarız dedi..o yüzden eğer deli ağlamalar varsa ilacı deneyin
.bebege de yazık. .benim bundan önce gittiğim Dr pasiflore verdi..hiç biyolojik bir sıkıntı araştırması yapmadi..gelişimi iyi mu tamam..bi sorun yoktur modunda..o yüzden tek Dr la bağlı kalmayın. .
Aynı durumdayız canım bende herşeyi demiyorum.Oğlumu kum döktüğü için Nefroloji uzmanına götürdüm tahlil yaptı kum yok enfeksiyon var dedi
Ayrıntılı tahlil yapmadigina adım gibi eminim ya hala kum görüyorum hala yarım saatte bi saatte uyanıyo oğlum ve hala huysuz
Kum yoksa oğlum neden bu halde yoksa huyu mu böyle ama kumda görüyorum kafam allak bullak yav anlamıyorum
Cevremdeki herkes bu çocuğun sabaha kadar uyuması lazım nasılsa anne sütü almıyor diyorlar evet 6 ayından beri almıyor o zaman bende bi sorun var bütün sorunları üzerime çekiyorum galiba
Ay bende hamileyken yerimde durmadım hiç ondan mi ki acepAynı durumdayız canım bende herşeyi demiyorum.
Birgün ac galiba acıkıyor diye çok yediriyordum ,obur gün tok rahatsız oluyor diye az yediriyotum,yok kesin su istiyor diyorum veriyorum ....böyle deneyip duruyorum ama yok ne yapsam olmuyor ..
Annanem bazı çocuk uykuyu sevmez derdi ,öyle galiba ...
Eşim her sabah bugün nasildi ,bu denemen ise yardımı bari deyip gülüyor ,sonrada hamileyken okadar aktif olmasaydın dedim ben sana kudurttun çocuğu deyip duruyor:))
İnanmazlar canım onları bir gece yanına davet et aanca anlarlar.bak benim anam babam bile inanmadilar valla babamın "bu dünyada bir tek senmi çocuk buyutuyorsun ,bir yanlışlık var "demesi hala kulagimdadir ,inan oturup aglamistim ...Ay bende hamileyken yerimde durmadım hiç ondan mi ki acep
Şaka maka vücudum error veriyo artik uykusuzluğu çeken biliyo bide bazıları inanmıyo ben abartiyorum sanılıyor tabi kendilerininki uyuyo yaaaa ben dayaniksizmisim çok narinmisim zora gelemiyomusum bütün bebekler 1 2 kez uyanirmis yav yarım saate 1 saate uyanıyo diyorum da kime söylüyorum ki
Ayni benim oglanUc gündür annemdeyim kalıyorum ,mecbur yer yatağı aynı odadayiz ,annem inanamiyor ,bu hiç uyumuyor diyor.bide uyurken resmen emekliyor ,en olmadık yerlere gidip orada uyuyor:))
Kizlar d vitamini kac damla veriyosunuz. Ben aylardir kan damlasini vermedigim gibi onuda vermiyorum sonradan ya uzulursem. Kanimiz dusuk ciktigi icin ferruma tekrar basladim. Hergun disari cikarmiyorumki yawrum guneslense d vit de vermiyorum
Bizimde demiri baya düşük çıktı bende başladım artık ferruma zoraki vericemAyni benim oglan
Uyurken emekleme . Cocugu koyduum yerde bulamiyodum resmen. Simdi vura carpa yataginin sinirina gore harekrt ediyor
Kani venim oglanin dusuk.cikti diye 10 damla ferrum veriyorum..
D vit.3damla
4 damla canım bende unutuyorum hep kan damlasini vermiyorumKizlar d vitamini kac damla veriyosunuz. Ben aylardir kan damlasini vermedigim gibi onuda vermiyorum sonradan ya uzulursem. Kanimiz dusuk ciktigi icin ferruma tekrar basladim. Hergun disari cikarmiyorumki yawrum guneslense d vit de vermiyorum
Ben vermiyorum aslinda kan değerine baktirip verecektir ama daha baktiramadim.sizin d vitaminine bakildimi?Kizlar d vitamini kac damla veriyosunuz. Ben aylardir kan damlasini vermedigim gibi onuda vermiyorum sonradan ya uzulursem. Kanimiz dusuk ciktigi icin ferruma tekrar basladim. Hergun disari cikarmiyorumki yawrum guneslense d vit de vermiyorum
Ben hiç vernedim ,inşallah doğru yapıyorum dur ,içimde yinede bir şüphe oluyor ,oyuzden tahlil yaptırmak istiyorum .Kızlar d vitamininden bahsetmissiniz ben malesef pek veremiyorum ve bingildagi hala çok açık hiç kapanmiyo acaba vermedigim için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?