2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba kizlar nasilsiniz?
fermante nasil oldu kizin ?

Biz yine berbat bi gece gecirdik diyebilirm artik en son emzirip sandalyede uyuyakalmisim oglumla. Bugun menenjit asisi icin dr gittim ustler kabarmis ama henuz yok dedi altlar da kabarik.

D vit icin multitabs onerdi. Buzdolabinda muhafaza edilmeli biryere giderken buz akusu ile gotur dedi.

Ilk adim ayakkabisi hakkinda da evde yalinayak disarda giydirin dedi. Ortopedik ayakkabi diye birsey yok inanmayin sakin dedi. Hafif ve yumusak olmali on ve arkada hafif bosluk olmali. 3 -4ayda ayak numaralari degisir pahali seyler almayin dedi.
Oglum disa basiyor ya 4 yasina dek belli olmaz o gozlemlenecek dedi.

3ay sonra da menenjitin 2.dozu yapilcak

fermante çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ,şimdi nasılsınız ,dustumu atesiniz?

Çok geçmiş olsun canım
Üç günden fazla sürerse ateş bir doktora götür enfeksiyon falan olabilir allah korusun

fermante geçmiş olsun canım çabucak geçer inşallah

Tesekkurler kizlar. Ates dusurucu ile duruyoruz. Bugun daha iyi burnumuz akmiyo ama hafif oksurugumuz var. Gece 39.6lari gorduk cok yandi ates icinde. Bugun 2.gece olucak. Yarin geceyi de bekliycem gecmezse dr.a goturucem. Gerek kalmadan gecer insallah.

Yavrum kiyamam yaa . Allahim sifa versin gecer ins

Çok geçmiş olsun canım ya valla gözüm korktu biz de bi on güne gidiyoruz ama... İnşallah atlatırsınız bi an evvel

Biz marivit kullanıyoruz sağlık ocağı devit veriyor. Ben doğduğundan itibaren düzenli kullandım ve devam ediyorum normalde bir yaşa kadar ama iki yaşa kadar kullanmanızı tavsiye ederim dedi dr bize
Kac aydir vermiyorum ilk zamanlar hareketsiz olduklarindan cenesine basip damlatiyodum simdide denedim kasikla vermem lazım damlatamadim. D vit biseyle karistirip mi veriyosunuz kan ilacinda oldugu gibi

Çevirmezmi canım görüldüğü üzre ilk fotodan sonra ortada tabak yok mıncıklaya mıncıklaya yiyo atıyo yapıyo kendince bşyler
Anladim cnm. Evet gozukuyo da teyit edeyim dedim yine de. O sekilde ne kadar yiyebiliyo ki cok az dimi. Ben de zaman zaman deniyorum. Hatta burda otelde surekli eline bisiler verip mama sandalyesine oturtuyorum. Babamiz saolsun birakmiyo ki cocuk yesin. Yok yere doktu yok kafasina surdu. E nasi olcak bisi olmaz yikanir diyorum. E millwt bakiyo diyo. Sanki evde daha rahat bi de dokulenleri topla yika. Burda en azindan o yok ama.. biraktim ben de zaten kizim da hasta cok bisi yemiyo. Bi corba bi yogurt o kadar..

S
Çok geçmiş olsun canım ya valla gözüm korktu biz de bi on güne gidiyoruz ama... İnşallah atlatırsınız bi an evvel
saol cnm. Bisi olmaz insallah. Hepsi hasta olcak diye bi kural yok sonucta. Suya soktugun zaman usutmemeye dikkat et. Ben simite bindirdim. Gunes gecer kafasina diye ve de sicak diye kafasini sirtini isladim durdum. E haliyle usuttum cocugu durduk yere. Sen tak kafasina bi sapka hicbiyerini islama. Oynasin kendisi. En son cikarirken islat. Simit almiycaksan da elinde tutarsin zaten boyle daha guzel oynuyo. Ben de ogrendim de is isten gecti iste.

Geçmiş olsun canım kuzucuğuna ,haklusın tatilde yapmak daha iyi ortalığı temizleme derdi yok en azından biz her öğünü böle yapmıyoz canım haftasonları öğle yemeklerimiz böle bide kaşıkla yedirirkende çok çabuk sıkıldığını için hep önüne bşyler döküyorum onları tutup yemeye çalışırken kaşığıda arada sokuşturuyorum ağzına, benimkine annem bakıyo ve o hayatta yedirmez elle bitlendircen çocuğu diyo

CanımUOTE="fermante, post: 47896312, member: 509968"]Tesekkurler kizlar. Ates dusurucu ile duruyoruz. Bugun daha iyi burnumuz akmiyo ama hafif oksurugumuz var. Gece 39.6lari gorduk cok yandi ates icinde. Bugun 2.gece olucak. Yarin geceyi de bekliycem gecmezse dr.a goturucem. Gerek kalmadan gecer insallah.[/QUOTE]
Canım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin

Vitaminleri bende uzun zamandır kullanmıyorum tahlil sonuçlarımızdada değerler normal çıktı, bide kan damlasının dişleri çürüttüğüne dair şeyler okudum doğrumu acaba

Ben oglana corba haric hala onune koyuyorum doke saca yiyor. Halinin ustunde ortu serili. Surekli supurup ya da yikamak zorunda olsam da memnunum halimden.
Artik o kadar alisti ki biz kasikla verince kasigi tutmaya calisiyor.

Pek.istahi yok bu aralar ust damaklar iyice kabardi ama cikan yok daha. Altlar da epey kabarmis dedi dr bugun bakalim surekli memede.

Aa bu sürekli meme bizde de var. Boş da olsa emzik gibi emiyor. Bazen acıyor o derece. Ama o istiyor diye değil de genelde gece uyanınca sallamadan uyusun diye çıkarıp veriyorum. Vermesem mi acaba? Ya da düştü korktu ağlıyor hoopp meme veriyorum.

Benimki saat basi kalksin yine illa emecek emzik verince tutup atiyor ya ds miyor bazen emzik vermeye calisiyorm agzina kafa cevirip memeye gomuluyor gene. Hic iyi degil acliktan ziyade bagimli gibiler buyudukce biz zorlancaz .ama ben basaramadim bi kadar sik ... dr en az 4yada 5 saat emmemli karni toksa dedi

Benim kizim da ayni. Geceleri bazen yarim saattw bir bazen 2saatte bir kalksr emer uyur. Dr.a sordum acikiyomudur gercekten diye. Normaldr acikmamasi lazim. Bunu gormek icin bir sise mama ver oyle uyut bir gece dedi. Muhallebi yaptim yedirdim yine uyandi . Kabullendin artik.

Hi senin baya buyukmus canim, su ondeki beyaz o diimi, dismi yoksa .
Ama gececek kendiliginden demis ya dr insallah gecer onemli bisi olsa ihmal etmezdi bence.

Ah minnaklar ne cekiyo ya
Bu resim önden çekildi. Çıkan nodül ise azı dişinin çıkması gereken yerde. Damak incisi de diyorlarmış buna. Geçecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…