2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunu birlik denize gittik, sınır dışına, kotkrum durmazsa ne olur diye ama cok sukur ozellikle arabada uyudu ama sabah evden cikmadan davetsiz misafirim geldi erken denize giremedim
Ne kadar kismetliyim :)

Neyse sonuc olarak biraz kafa dagitmis oldum.

Buraya yazmıs oldugum gaz ıle kasımı aldm bndn mutlusu yok benı 1 ay ıdare eder.

E o zaman dansss

M mambur canım aynen bizde kurs araştırıyoruz ingilizce kursuna gitmek istiyo.malum okuldaki yetersiz oluyo.diğer derslere ben destek ediyorum ama ing.yetemiyorum
Bizimki de bu yaz İngilizceye gitti.valla batada ağırlaştı İngilizce .

Bizim uc bebede okulda ayrı dönem olacak galiba.kiz sabahçı ,küçük oğlan tam gün ,büyük oğlan öğlenci.anam biri gidecek biri gelecek :)eşim diyor karıştırıp birini diğerinin okuluna gondermeyesin:))su okul işleride pek zor

Saat sabahın altisindan beri ,su saat itibariyle totom yeni yere değdi ,oda kızı ayağımda salladigim içindir.

Kızlar insan nasıl seviyor evladını ,evlatlarını .bu sevgi nasıl güç veriyor insana .yorgunluk ve baş ağrısından ölmek uzereyim ,tam beş gündür yarım bas ağrısı beni perişan etti ama şimdi kızı yatağa birakicam ,gündüz onca telaş arasında ,küçük oğlumla yaptığım pastayı yicez:) tabii sütlü kahvede olacakmış :))

Rabbime sukur bu melekler ayagimizda ,kolumuzda hatta tepemizde :))

Arkadsslar aramızda ilkokul öğretmeni olan varmı ?ben küçük oğlumla ilgili calistirma tavsiyesi isteyecektim

tutkku ohh iyi yapmissiniz gunu birlik de olsa kafa dagilmistir...

Ben de evin cekmece dolaplarini duzenlemeye giristim oglandan firsat buldukca. Allahim ne kadar ivir zivir vsrmis. Ve ev ne kadar dagilmis. Tabi gorunmeyen yerler topsrlanirken gorunen yerleri birseyler goturuyor
Hala da bitirenedim. Bizde altta 2dis var. Bu hafta cok asiri huysuz nerden ne cikcaksa biran once ciksa keske ya gece de gunduz de salak gibiyim.. bu gece 4 te kalkti 1saati geckin uyutmaya calistim . Oyun yapmaya calisti hatta bi ara icim gecmis cocuun sesine ayildim.
Yataginda yatiriyorum israrla. Bir kez cok sik kalktigi icin pes edip yerde uyuduk. Buna sukur. Hareketlenmesi bu acidn fyd sgladi gibi.
Tabi yadirgayip aglamasin diye ben yerde yatiyorum. Hemen goruyor beni odasini inceliyor.
Keske uzun uyusa da artik ben de yatagima gidebilsem.

Resmen denize yapisasim geldi, ayrilirken huzunlendim
Onca yorgunlugum gitti ama uzun surmedi geri geldi ozletmedi kendini M mambur un dedigi gibi iyiki varlar , halimize sukur. Nasipse ileride bu gunleri cok arariz, gelip orayi burayi dagitsa,uyumasa diye bayramdan bayrama ziyarete gelenimiz bari olurmu acaba :)

Bu arada su temizlik olayi beni bitiriyor aynrn ..varya evi soyle ustten temizleyince piril piril yeni gelin evi gibi ama biri gelip dolaplari acsa anamm ozellikle kiyafetler birbirine girmis durumda hic ugrasasim.yok acikcasi

Kizlar selam. Biz otele geldik bugun yerlestik. Yolculuk iyi gecti cok sukur.
Otel de cok guzel bebek dostu bi otelmis. Bebeklere ozel mamalar haslanmis yiyecekler var. Ayrica menu de verirsen istedigin gibi pisirip getiriyolarmis. Ne pisirtiyim heyecan yaptim bulamadim!

Aynen canım çok zor

Cok sevindim yolculugun iyi gecmesine.
Ve supetrrrrr...
Tam alerjik aileler icin demek ki.
Valla yapayim.dyip yapmadigin hepsini yaptirt

Milupa ar diye bi mama vermişti Dr. Çok aglarsa bundan ver dedi..bende gece 12 de onun ağlamasına fırsat vermeden tıktim ağzına. .2.gecemiz..Bu gece de uyudu:))) 2 ilaç kullanıyor bunun dışında belki onlar da etkili..o ilaçların sadece reflu yu tedavi ettiğini eğer şikayetler biterse kesin reflu olduğunu söylerim demişti Dr. .şimdilik o yolda gidiyor..Benimki meme de emmedigi için bagimlilik yok bu yüzden gece uyanmamasi lazimdi. .sorunu bulduk umarım. ..darısı sizlere..tabi çözümle beraber...

Ne güzel canım umarım hep rahat geçer geceleriniz .bizim de gizli reflumuz var ,doktor aylar önce teşhis koydu,kati gıda ile bir nebze rahatladik ama doktorumuz israrla ilaç vermiyor ,büyüdükçe duzelebilir dışını sık diyor .

Reflu nun tek kesin teşhisi boğazdan tüp salinarak yapiliyomus. .Bu yolu tabi ki denemeyecegiz bunun dışında bu ilaçlar la düzelme sağlayan bir hasta ya reflu deriz dedi dr. Eğer ilaçlara rağmen ağlamaya ve uyanmaya devam ederse başka seçenekler e bakarız dedi..o yüzden eğer deli ağlamalar varsa ilacı deneyin
.bebege de yazık. .benim bundan önce gittiğim Dr pasiflore verdi..hiç biyolojik bir sıkıntı araştırması yapmadi..gelişimi iyi mu tamam..bi sorun yoktur modunda..o yüzden tek Dr la bağlı kalmayın. .

Oğlumu kum döktüğü için Nefroloji uzmanına götürdüm tahlil yaptı kum yok enfeksiyon var dedi
Ayrıntılı tahlil yapmadigina adım gibi eminim ya hala kum görüyorum hala yarım saatte bi saatte uyanıyo oğlum ve hala huysuz
Kum yoksa oğlum neden bu halde yoksa huyu mu böyle ama kumda görüyorum kafam allak bullak yav anlamıyorum
Cevremdeki herkes bu çocuğun sabaha kadar uyuması lazım nasılsa anne sütü almıyor diyorlar evet 6 ayından beri almıyor o zaman bende bi sorun var bütün sorunları üzerime çekiyorum galiba

Merhabalar okuyorum ama yazamıyorum maalesef şimdi M mambur sınıf öğretmeni var mı diyince acele yazayım dedim :) sınıf öğretmeniyim Can'ım yardımcı olabileceğim bir şeyse seve seve yardım ederim. Bu arada diş nezle Ateş'le uğraşıyoruz gecemiz gündüzümüz karışıgız. Dün annemden Eve dönüş yaptım ev dandini cok iş var cooook ve ben Persembe işe başlıyorum ağlamak istiyorum

Canım benim çok tesekkur ederim.ya benim oğlum 3.sinif olacak .öğretmenimiz çok iyi ama insan olarak :)yani ders konusunda bombostuk .evde calistirmaliydim ama doğumdan sonra hiç başaramadım çünkü oğlum zor çocuk .derse çok zor konsantre oluyor ,oturmak istemiyor ,dusun bilgisayara bayılır ama onu bile masanın ustune oturup oynuyor.akademik öğrenme zorluğunu var dedik öğretmeniyle bir sure gözlemledik oda yoktu.

İki yaşında bile aldığımız her oyuncağı tornavidalarla açar ,içini söker,aynen kapatırdı .yani istediği alanda saatlerce çalışır.

Şimdi ben nasıl çalıştırmak gerektiğini bilmiyorum ,yaklasamiyorum .sen eğitimci olarak ne oneriyorsun?ceza,odul herşeyi demedim .öyle hırs küpü anne değilim ,cidden çok zayifiz ,basit toplama çarpmada bile zayifiz ,e böyle olunca okuldanda soğuyor ,gitmek istemiyor .

Çok uzun oldu canım hakkını helal et vaa çıkmaza soktu beni oyuzden.

Ayrıca çok geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…