- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.861
Buraya yazmıs oldugum gaz ıle kasımı aldm bndn mutlusu yok benı 1 ay ıdare eder.
Eki Görüntüle 1877199
Günaydın dişi kuşlar ve bebeleri
Bizimki de bu yaz İngilizceye gitti.valla batada ağırlaştı İngilizce .
Hayirli olsun annesi incinizKızlaaar dısımız cıkıo yarmıs damagnı dun uyumamıstı sabahta parmaklarımı ısırıodu oley oley o kadar mutluyum kı anlatamam
tutkku ohh iyi yapmissiniz gunu birlik de olsa kafa dagilmistir...
Ben de evin cekmece dolaplarini duzenlemeye giristim oglandan firsat buldukca. Allahim ne kadar ivir zivir vsrmis. Ve ev ne kadar dagilmis. Tabi gorunmeyen yerler topsrlanirken gorunen yerleri birseyler goturuyor
Hala da bitirenedim. Bizde altta 2dis var. Bu hafta cok asiri huysuz nerden ne cikcaksa biran once ciksa keske yagece de gunduz de salak gibiyim.. bu gece 4 te kalkti 1saati geckin uyutmaya calistim . Oyun yapmaya calisti hatta bi ara icim gecmis cocuun sesine ayildim.
Yataginda yatiriyorum israrla. Bir kez cok sik kalktigi icin pes edip yerde uyuduk. Buna sukur. Hareketlenmesi bu acidn fyd sgladi gibi.
Tabi yadirgayip aglamasin diye ben yerde yatiyorum. Hemen goruyor beni odasini inceliyor.
Keske uzun uyusa da artik ben de yatagima gidebilsem.
Aynen canım çok zorBizimki de bu yaz İngilizceye gitti.valla batada ağırlaştı İngilizce .
Bizim uc bebede okulda ayrı dönem olacak galiba.kiz sabahçı ,küçük oğlan tam gün ,büyük oğlan öğlenci.anam biri gidecek biri gelecek :)eşim diyor karıştırıp birini diğerinin okuluna gondermeyesin:))su okul işleride pek zor
Kizlar selam. Biz otele geldik bugun yerlestik. Yolculuk iyi gecti cok sukur.
Otel de cok guzel bebek dostu bi otelmis. Bebeklere ozel mamalar haslanmis yiyecekler var. Ayrica menu de verirsen istedigin gibi pisirip getiriyolarmis. Ne pisirtiyim heyecan yaptim bulamadim!
Ne güzel canım umarım hep rahat geçer geceleriniz .bizim de gizli reflumuz var ,doktor aylar önce teşhis koydu,kati gıda ile bir nebze rahatladik ama doktorumuz israrla ilaç vermiyor ,büyüdükçe duzelebilir dışını sık diyor .Milupa ar diye bi mama vermişti Dr. Çok aglarsa bundan ver dedi..bende gece 12 de onun ağlamasına fırsat vermeden tıktim ağzına. .2.gecemiz..Bu gece de uyudu:))) 2 ilaç kullanıyor bunun dışında belki onlar da etkili..o ilaçların sadece reflu yu tedavi ettiğini eğer şikayetler biterse kesin reflu olduğunu söylerim demişti Dr. .şimdilik o yolda gidiyor..Benimki meme de emmedigi için bagimlilik yok bu yüzden gece uyanmamasi lazimdi. .sorunu bulduk umarım. ..darısı sizlere..tabi çözümle beraber...
Canım benim çok tesekkur ederim.ya benim oğlum 3.sinif olacak .öğretmenimiz çok iyi ama insan olarak :)yani ders konusunda bombostuk .evde calistirmaliydim ama doğumdan sonra hiç başaramadım çünkü oğlum zor çocuk .derse çok zor konsantre oluyor ,oturmak istemiyor ,dusun bilgisayara bayılır ama onu bile masanın ustune oturup oynuyor.akademik öğrenme zorluğunu var dedik öğretmeniyle bir sure gözlemledik oda yoktu.Merhabalar okuyorum ama yazamıyorum maalesef şimdi M mambur sınıf öğretmeni var mı diyince acele yazayım dedim :) sınıf öğretmeniyim Can'ım yardımcı olabileceğim bir şeyse seve seve yardım ederim. Bu arada diş nezle Ateş'le uğraşıyoruz gecemiz gündüzümüz karışıgız. Dün annemden Eve dönüş yaptım ev dandini cok iş var cooook ve ben Persembe işe başlıyorum ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?