2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Vitaminleri bende uzun zamandır kullanmıyorum tahlil sonuçlarımızdada değerler normal çıktı, bide kan damlasının dişleri çürüttüğüne dair şeyler okudum doğrumu acaba
Olabilir çünkü verirken diş etlerine değdirmeden direkt boğaza boşalt dedi dr. Olaki değdi bol suverip iyice temizlenmesini sağlıyorum ben.

fermante geçmiş olsun düşmüştür inş ateşi kuzucuğun. bizde 10 gün sonra gidiyoruz tatile gözüm korktu açıkcası kuzenimde 7 aylık bebeği ile gitti oda cok ateşlenmiş klima ve havuzdan olabilir diyo. ben havuza sokmamaya karar verdim artık arada denize giricez birlikte.
Kızım hala hecelemiyor ya biz herşeye bir ay geç başlıyoruz
DonukPudra bizde nerdeyse saat bası uyanıyoruz bu ara ve her seferinde de emiyor. ayakta sallanmayı asla kabul etmiyor basıyo yaygarayı. 2 gecedir birlikte uyuyorz sanki daha uzun uyumaya başladı.

Dustu cnm cok sukur. Iyiyiz sabaha karsi dustu. Gece hep atesler icindeydi. Yikadim. Islak bezle sildim. Sabaha karsi isal seklinde kaka yapti. Ondan sonra ates de dustu Allahima cok sukur. Bi daha kaka yapmadi yaziyordum tam. Suan yapiyor. sana hediye paketi var sanirim teyzesi
Aksam dr.la konustum. Pedifen ver gunde 3kez dedi. Getirttik hemen. Yoksa bugun hst.ye goturucektim. Neyse bununla gecmis olsun da. Allahim daha beterinden saklasin. Hastalara sifa versin insallah.
Tesekkur ederiz bizi dusundugun icin cnm.

Dustu cnm saol. Dikkatli sekilde denize sok cnm. Havuz ne kadar olsa bunyelere fazla geliyo demekki. Ama cok guzel yuzuyo denizde de be.

Ay kizlar bugun isim vardi,ogluma bisi alacaktim magazalari gezerken nasill uykusu geldi kucagimda tutuyorum bir ara baktim basini yasladi omzuma uyumuss :) kalk diyorum bak surayada bakalim yatiricam arabana diye uyaniyor hooop yine basi dusuyor sokakta uyuyarak gezdk resmen :) cok tatliydi ya, demekki bu bebelerin iyiiice uykusu gelmesi lazim , gelince sokak kucak yatak dinlemiyorlar :)

Cok sukur xok sukur. Kac gununuz kaldi? Bari bundan sonra rahat edersiniz biraz insalllah.

Pedifen cok etkili ya. Benim dr direkt onu verdiriyor.
Allahim korusun. Havalar da serinler fibi oldu geceleri bakalim bizim nasil olacak tatilde

L Limonice ben yanima da aldim ama uykusunda hicbisi fark etmedi.
Evet benim oglan da yarim saate 1saate kalksin illa emecek. Emzigi su biberonunu da anliyor emmeden almiyor emzigi. Itiyor eliyle

Ayakkabıları kaç numara ve hangi matka aldınız kızlar. Resim paylaşabilirseniz sevinirim. Biz daha alamadık da.

Ayakkabıları kaç numara ve hangi matka aldınız kızlar. Resim paylaşabilirseniz sevinirim. Biz daha alamadık da.
Bende henuz almadım ama anatomik bebek ayakkabısı satan magazalara baktım 19 numara oluyo bizimkine ama ayagı etli oldugu için üstü genis ayakkabıları tercih ediceZ.ama fiyatlar cok fazla geldi bana 250 ortalama.bi kaç ay içinde ayak numarası değisecek ayrıca tam anlamıyla yurumeye basladıgında almayı düşünüyorum bu kadar pahalıları.su anda normal bi ayakkabı bakıcam mother care panco jokere falan.

Kizlar çok kötüyüm belki bana kizacaksiniz ama inanın kötü niyetli değilim şimdi hastaneden geldik arkadaşım doğum yaptı çok güzel bi hastanede salavatlarla dualarla dikissiz doğurdu hemşireler ne güzel ilgilendi doğumdan çıkar çıkmaz resmen eski haline döndü
Ya ben salak gibi saçma sapan bi hastanede iç dış 30 dikişle zar zor doğurdum 2 ay oturmayi bırak hiç bi tarafıma donemiyodum makatima kadar kesilip yirtildim
Nden hastanedeki kötü ebeler yüzünden neden doguramiyorim diye azarlayan hemşireler yüzünden
Ben artık bırak doğumdan korkmayı hastaneye muayene olmaya bile korkuyorum dikişlerim için gittiğimde çatal görüp ağladım çocuk gibi yazık deil mi bana güzel güzel doğurmak varken nie bu hale düştüm bi türlü unutamiyorum aklımdan çıkmıyor ne hale geldim
Arkadaşım dikissiz sağlıklı doğum yaptı die çok seviniyorum sakin yanlış anlamayin dikişi acısı olsaydı ben çok üzülürdüm
Ama ben 10 ay öncesini unutamiyorum işte mahvettim kendimi insanların ne güzel doğum anları oluyo hemen bebeğini seviyorlar ama ben bebeğe bile bakamiyacak durumdaydım nasıl düzeltcem kendimi bilmiyorum akıl verin nolur aklımdan cikmiyo

Nazilliguzeli bu kotu niyetlilik degil ki.. insan neden diyor sadece??? Neden??? Ben degil.??
Hatirliyorum dogum sonrasi yazini cok zor gunler yasadin..
Ama kader ya da Allahin sinavi boyleymis sana.
Korkman cok ama cok normal . Bu gerdek gecesi zorlu gecip iliskiden korkmak ya da korka korka yasamak gibi birsey. Sadece zamana ihtiyacin var bence.
Benim dogumum normal ve sonrasi iyi gecmesine ragmen ben dogum sancimi vs unutamayip uyuyamiyordum ilk zamanlar.

Senin zorlu surecin oldu. Sana oyle davranan insanlari da Allah bildigi gibi yapsin.

Ben henuz almadim ama alinca paylasirim. Tatile gitmeden almak istiyorm cunku artik disarda da yurumeye calisiyor ama dr cok pahali alma sakin ayaklari cabuk buyuyor bebeklerin onemli olan rahatlik dedi. Hatta bir hastasinin aldigi yeri tarif etti 50tl mis cok begendim yeri bulabilirsen ordan al dedi.bulup alirsam paylasirim .bulamazsam gomax hosuma gidiyor benimde onu alirim.benim oglanin da ayaklar etli

15 aylık bebek görmüştük avm de. Annesiyle konuştum o da ayakkabı bakıyodu. Bizimkine 19 numaranın küçük olduğunu ayak üstünün tombik olduğunu söyledim. Orası şiş şimdi sonra iniyor dedi.

[QUOTE="DonukPudra, post: 47908198, member: 2uymuyor Benimki saat basi kalksin yine illa emecek emzik verince tutup atiyor ya ds miyor bazen emzik vermeye calisiyorm agzina kafa cevirip memeye gomuluyor gene. Hic iyi degil acliktan ziyade bagimli gibiler buyudukce biz zorlancaz .ama ben basaramadim bi kadar sik ... dr en az 4yada 5 saat emmemli karni toksa dedi[/QUOTE]
Benimkide geceleri çok uyanıyor meme yemeden uyumuyo

E
Cok sukur xok sukur. Kac gununuz kaldi? Bari bundan sonra rahat edersiniz biraz insalllah.

Pedifen cok etkili ya. Benim dr direkt onu verdiriyor.
Allahim korusun. Havalar da serinler fibi oldu geceleri bakalim bizim nasil olacak tatilde
evet cnm
Ben de bosuna cektim cektirdim cocuga ya. Gitmeden dr.a basimiza neler gelir yanimiza ne alalim diye sorup liste yaptirmistim. Onceki hastalanmamizda elimde olan ilcalari getirdiydim hastalanirsa ordan alirim diye. 2.gunu aklima geldi o liste panikle animsayamadim. Liste de pedifen varmis. Zaten dr.a da sorunca direk onu soyledi. Aldirdim sabaha dustu. Nerden bileyim. Acemilik oldu biraz.
2 gun kaldi cnm. Bu tatil degiisk bi deneyim oldu bizim icin. Alisiyoruz gittikce..

Canim kendini kotu hissetmen cok normal. Cok aci cektin. Insan iyi olanlari gordukcs istet istemez soruyo kendisine. Ama Allah sana bunlari yasatanlari senden beter etsin. En guzel anlarini zor gecirdin. Sen kendine telkin verip artik atlatmaya calis. Dusunmemeye calis. Isyan etme. Rabbim seni boyle sinamis demekki. Bundan sonrasi iyi olsun die dua et cnm.

Ayakkabi konusuna ben de hic bakmadim. Sus ayakkabisi almistim sadece. Onlarin da bi cifti artik olmuyor. Sizler alinca bizle de paylasirsaniz iyi olur. Bilgi olur bizim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…