- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #75.981
Kizlar çok kötüyüm belki bana kizacaksiniz ama inanın kötü niyetli değilim şimdi hastaneden geldik arkadaşım doğum yaptı çok güzel bi hastanede salavatlarla dualarla dikissiz doğurdu hemşireler ne güzel ilgilendi doğumdan çıkar çıkmaz resmen eski haline döndü
Ya ben salak gibi saçma sapan bi hastanede iç dış 30 dikişle zar zor doğurdum 2 ay oturmayi bırak hiç bi tarafıma donemiyodum makatima kadar kesilip yirtildim
Nden hastanedeki kötü ebeler yüzünden neden doguramiyorim diye azarlayan hemşireler yüzünden
Ben artık bırak doğumdan korkmayı hastaneye muayene olmaya bile korkuyorum dikişlerim için gittiğimde çatal görüp ağladım çocuk gibi yazık deil mi bana güzel güzel doğurmak varken nie bu hale düştüm bi türlü unutamiyorum aklımdan çıkmıyor ne hale geldim
Arkadaşım dikissiz sağlıklı doğum yaptı die çok seviniyorum sakin yanlış anlamayin dikişi acısı olsaydı ben çok üzülürdüm
Ama ben 10 ay öncesini unutamiyorum işte mahvettim kendimi insanların ne güzel doğum anları oluyo hemen bebeğini seviyorlar ama ben bebeğe bile bakamiyacak durumdaydım nasıl düzeltcem kendimi bilmiyorum akıl verin nolur aklımdan cikmiyo
Ayakkabıları kaç numara ve hangi matka aldınız kızlar. Resim paylaşabilirseniz sevinirim. Biz daha alamadık da.
Kizlar çok kötüyüm belki bana kizacaksiniz ama inanın kötü niyetli değilim şimdi hastaneden geldik arkadaşım doğum yaptı çok güzel bi hastanede salavatlarla dualarla dikissiz doğurdu hemşireler ne güzel ilgilendi doğumdan çıkar çıkmaz resmen eski haline döndü
Ya ben salak gibi saçma sapan bi hastanede iç dış 30 dikişle zar zor doğurdum 2 ay oturmayi bırak hiç bi tarafıma donemiyodum makatima kadar kesilip yirtildim
Nden hastanedeki kötü ebeler yüzünden neden doguramiyorim diye azarlayan hemşireler yüzünden
Ben artık bırak doğumdan korkmayı hastaneye muayene olmaya bile korkuyorum dikişlerim için gittiğimde çatal görüp ağladım çocuk gibi yazık deil mi bana güzel güzel doğurmak varken nie bu hale düştüm bi türlü unutamiyorum aklımdan çıkmıyor ne hale geldim
Arkadaşım dikissiz sağlıklı doğum yaptı die çok seviniyorum sakin yanlış anlamayin dikişi acısı olsaydı ben çok üzülürdüm
Ama ben 10 ay öncesini unutamiyorum işte mahvettim kendimi insanların ne güzel doğum anları oluyo hemen bebeğini seviyorlar ama ben bebeğe bile bakamiyacak durumdaydım nasıl düzeltcem kendimi bilmiyorum akıl verin nolur aklımdan cikmiyo
Ayakkabıları kaç numara ve hangi matka aldınız kızlar. Resim paylaşabilirseniz sevinirim. Biz daha alamadık da.
Merhaba kızlar , iyiyiz.Sizler nasılsınız ?M mambur annecigine Allah sifa versin.
Sana da guc kuvvet. Senin kizla benim oglan iflah olmucak
Buralar cidden sessizlesti..
Ilk zamanlardan @MONNA @AkasyaBeyaz Patik sizleri merak ediyorum. Nasilsiniz??
Daha vardi ama nickler aklima gelmiyor
Öyle bi odanızmı var çok iyiymiş ben mutfakta sağıyodum sütümü müdür mutfağı uzun süre işgal etme Tuvaletler hergün çamaşır suyuyla yıkanıyo orayı kullanabilirsin dedi tabiki orayı kullanmadım ama diyebildi yani böle bşyŞu anda emzirme odasından yazıyorum. Az sonra işe geri döneceğim. Öyle böyle geçiyor günler.
Canım bu bizim yasal hakkımız. Öyle bişey diyemez. Bu arada emzirme odası dediğime bakma. Normalde kullanılmayan bi oda işteAma Anahtarı bizde odanın. Bizede başta mescid te sağın dediler kabul etmedik. Sonra bu odayı verdiler. İki kasım annesi orda sağıyoruz.Öyle bi odanızmı var çok iyiymiş ben mutfakta sağıyodum sütümü müdür mutfağı uzun süre işgal etme Tuvaletler hergün çamaşır suyuyla yıkanıyo orayı kullanabilirsin dedi tabiki orayı kullanmadım ama diyebildi yani böle bşy
Ay ne kadar ayıp birsey yaÖyle bi odanızmı var çok iyiymiş ben mutfakta sağıyodum sütümü müdür mutfağı uzun süre işgal etme Tuvaletler hergün çamaşır suyuyla yıkanıyo orayı kullanabilirsin dedi tabiki orayı kullanmadım ama diyebildi yani böle bşy
Şu anda sağmıyorum iyice azaldı ama hemcinsim olarak müdürüm yaptıklarını asla unutamıycam allaha havale ediyorum onuAy ne kadar ayıp birsey yagecenlerde bi yazi okudum siz klozetin ustunde nasil sandvic yiyemiyorsaniz bizde bebegimizi oralarda emziremeyiz diye. Tabi daha uzunca bir yaziydi..
Mutfakta kalacagin en fazla 15dakika nasil boyle birseyi diyebilmis cok sinir edici bir durum. Bende ilk zamanlar çekiniyordum insanlardan ama onlar cekinsin ay bebegim anne sutu alsin diye caba harcıyorum mescidde bir kosede sagip çıkıyorum
Canım ayrıntılı cevabın ,ilgin için çok teşekkürler.bende geç yazdım,sende kusura bakma canım ya öyle yogunki günler .Can'ım kusura bakma anca geri dönüş yapabiliyorum. Oğlunun ilgi alanına göre çalıştırmazsan çalışmayacak bir çocuk anladığım kadarıyla. Bu da aslında onun kişiliğinin cok güzel yapılamadığını gösteriyor ne istediğini biliyor fakat küçük olduğu için Nasıl yapacağını bilmiyor. Bazen ödül ceza işe taranıyor maalesef. Oğlum hareketi seviyor belli ki oyunlar kuracaksınız ya da ödülü spor olacak şekilde yönlendireceksin. Ya da şimdi evde kardeş falan da var sevdiği değer verdiği biri ile sohbet ederek çalışacak. Biz Bi öğrencimde uygulamıştık komşularının esi ile sohbet etmeye bayılmıyormuş. Önce sadece sohbet etmeye gitti sonra eksiklerinde yardımcı olup sohbet ettiler. Sonra görevler verdi Ve sonuç çocuk çalışmayı öğrendi. Her çocuk farklı maalesef kesin kurallar olmuyor çocuklarda. Yeni nesil genelde tarif ettiğin şekilde
Ya bu kadın müdürler nasıl yapabiliyorlar. Demek zamanında onlara çektirmişler, şimdi bunlar çektiriyor. Yazık ya bari kadın kadını korusa.Şu anda sağmıyorum iyice azaldı ama hemcinsim olarak müdürüm yaptıklarını asla unutamıycam allaha havale ediyorum onu
Canım pahalilardan alma zaten uc ay anca giyiyorlar. Ben dün CİVİL den aldım .50liraydi .daha uygunlarida var ama ben bileğini tutan olsun istedim çünkü daha saglikli.25-30 dan başlıyor .markası babyfforce.Ayakkabıları kaç numara ve hangi matka aldınız kızlar. Resim paylaşabilirseniz sevinirim. Biz daha alamadık da.
Saol canım dediğin gibi biraz daha zamana ihtiyacım var aslındaNazilliguzeli bu kotu niyetlilik degil ki.. insan neden diyor sadece??? Neden??? Ben degil.??
Hatirliyorum dogum sonrasi yazini cok zor gunler yasadin..
Ama kader ya da Allahin sinavi boyleymis sana.
Korkman cok ama cok normal . Bu gerdek gecesi zorlu gecip iliskiden korkmak ya da korka korka yasamak gibi birsey. Sadece zamana ihtiyacin var bence.
Benim dogumum normal ve sonrasi iyi gecmesine ragmen ben dogum sancimi vs unutamayip uyuyamiyordum ilk zamanlar.
Senin zorlu surecin oldu. Sana oyle davranan insanlari da Allah bildigi gibi yapsin.
Ayysuan sinirden delirdim ya. Nasi boylr seyler soyleyebiloyorlar. Insallah onun ya da esinin basina gelir de anlar. Cok kizdim cok.Öyle bi odanızmı var çok iyiymiş ben mutfakta sağıyodum sütümü müdür mutfağı uzun süre işgal etme Tuvaletler hergün çamaşır suyuyla yıkanıyo orayı kullanabilirsin dedi tabiki orayı kullanmadım ama diyebildi yani böle bşy
Saol canım Allah razı olsun uzun bi süre daha o günleri hatırlamak istemiyorum hala canımi yakiyo o anlarCanim kendini kotu hissetmen cok normal. Cok aci cektin. Insan iyi olanlari gordukcs istet istemez soruyo kendisine. Ama Allah sana bunlari yasatanlari senden beter etsin. En guzel anlarini zor gecirdin. Sen kendine telkin verip artik atlatmaya calis. Dusunmemeye calis. Isyan etme. Rabbim seni boyle sinamis demekki. Bundan sonrasi iyi olsun die dua et cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?