2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ayakkabıları kaç numara ve hangi matka aldınız kızlar. Resim paylaşabilirseniz sevinirim. Biz daha alamadık da.

Biraz ilerde paylasmistim resmini.
18 numara aldim nasipse kis aylarinda tam olur ayagina

Ayakkabıları kaç numara ve hangi matka aldınız kızlar. Resim paylaşabilirseniz sevinirim. Biz daha alamadık da.

Ek olarak geyik başlığı vardı. Hala aktif mi ? Ne çok soru sordum ?

Çalışmaya başladınız mı ?

Bebekler nasıl ?

Şu anda emzirme odasından yazıyorum. Az sonra işe geri döneceğim. Öyle böyle geçiyor günler.

Şu anda emzirme odasından yazıyorum. Az sonra işe geri döneceğim. Öyle böyle geçiyor günler.
Öyle bi odanızmı var çok iyiymiş ben mutfakta sağıyodum sütümü müdür mutfağı uzun süre işgal etme Tuvaletler hergün çamaşır suyuyla yıkanıyo orayı kullanabilirsin dedi tabiki orayı kullanmadım ama diyebildi yani böle bşy

Canım bu bizim yasal hakkımız. Öyle bişey diyemez. Bu arada emzirme odası dediğime bakma. Normalde kullanılmayan bi oda işteAma Anahtarı bizde odanın. Bizede başta mescid te sağın dediler kabul etmedik. Sonra bu odayı verdiler. İki kasım annesi orda sağıyoruz.

Ay ne kadar ayıp birsey ya gecenlerde bi yazi okudum siz klozetin ustunde nasil sandvic yiyemiyorsaniz bizde bebegimizi oralarda emziremeyiz diye. Tabi daha uzunca bir yaziydi..
Mutfakta kalacagin en fazla 15dakika nasil boyle birseyi diyebilmis cok sinir edici bir durum. Bende ilk zamanlar çekiniyordum insanlardan ama onlar cekinsin ay bebegim anne sutu alsin diye caba harcıyorum mescidde bir kosede sagip çıkıyorum

Şu anda sağmıyorum iyice azaldı ama hemcinsim olarak müdürüm yaptıklarını asla unutamıycam allaha havale ediyorum onu

Canım ayrıntılı cevabın ,ilgin için çok teşekkürler.bende geç yazdım,sende kusura bakma canım ya öyle yogunki günler .

Benim oğlanın arasi en iyi benimledir .yavaş yavaş başladık ,dediğin gibi başta sohbet ağırlıklı yapıyorum .ya gerçekten her çocuğun karakteri öyle farjliki ,ucude benim çocuğum ama ilgi ,yetenekleri bambaşka ,e doğal olarak farklı davranmak gerekiyor .

İlk okul çok zor ,oynamak istiyor,enerjisi fazla oluyor ,kalem kağıt ,masa başı oturması onlara sıkıcı geliyor.bu uzaklıklara biran önce büyüseler rahat etmek diyoruz ama bu yaşlar daha zor ,hele ben yanlış söz kullanmaktan ,yanlış davranmaktan çok korkuyorum.

Çok saol canım en azından bir tek benim oğlum böyle değilmiş dedim ,tavsiyelerini dinlicem mutlaka

Canım pahalilardan alma zaten uc ay anca giyiyorlar. Ben dün CİVİL den aldım .50liraydi .daha uygunlarida var ama ben bileğini tutan olsun istedim çünkü daha saglikli.25-30 dan başlıyor .markası babyfforce.

Ortopedik olanlar basma sorunu olanlara veriliyor .

Saol canım dediğin gibi biraz daha zamana ihtiyacım var aslında
Tam duzelmistim ama doğuma tanık olmak beni o günlere tekrar götürdü uzun bi süre daha doğum lafı etmicem
Zaten nasıl dua ettiysem benden sonra hastane yolsuzluktan kapandı.

Ayysuan sinirden delirdim ya. Nasi boylr seyler soyleyebiloyorlar. Insallah onun ya da esinin basina gelir de anlar. Cok kizdim cok.

Saol canım Allah razı olsun uzun bi süre daha o günleri hatırlamak istemiyorum hala canımi yakiyo o anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…