2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İyi geceler arkadaşlar. Hepinizi özledim. Maşallah Kocaman olmus Toprak ımın kasım arkadaşları Arkadaşlar sağolsun merak etmiş takip edip yazmışlar durumumu. Hersey allahtan ne denir ki. Benim için dua ederseniz bana en büyük iyiliği yapmış olursunuz . Bu süreçte bi çok tahlil yapıldı sonuçlar şükür temiz çıktı. Hafta içi dr la görüşüp Nasıl bir yol izleriz onu konuşucaz .inş hersey güzel gider. Hayırlısıyla uzun ömürlü sağlıklı evlatlara kavuşurum bende. Hepinizi öpüyorum.

Cok cok gecmis olsun cnm. Insallah sorun nedir cozulur de en kisa surede alirsin yavrunu kucagina.

Oksurugumuz giderek artiyo sanki. Hic ilac vermiyorum. Yarin donuyoruz. Baska dr.a baktirmak istemedim iyi mi ettim kotu mu ettim ?? Oksuruk icin ne yapabilirim. Ihlamur vermeye calistim pek icmedi. Burda asma cay olarak var. Cok sevmedi. Oksuruk kuru oksuruk seklinde ama uykudan uyandiriyor. Yarin da hep yolda gecer gerci. Ne yaparim bilmiyorum.

Kizlar ben inek sutune basladim , yemeklrerine filan katiyorum 1 bardak.. simdilik bisi yok gibi ama insallah alerji yapmaz sonra.
Yumurta akinida basladm yemeklerle vermeye yeter artk ama ya hersyi ayirmaktan yoruldm sanki yesinler artik herseyden

Ben 1 aydır yumurtayı tüm veriyorum ve cici bebeli süt de yapıyorum. Ama bazen çok kabı yapıyor.. Armut vermediğim günler süt vermiyorum artık.

Ben 1 aydır yumurtayı tüm veriyorum ve cici bebeli süt de yapıyorum. Ama bazen çok kabı yapıyor.. Armut vermediğim günler süt vermiyorum artık.

Aynen kabiz yapabilir sut ama dengeleriz bir sekilde artik :)
Yumurtayi haslanmis haldemi tum veriyosun

Kizlar ben inek sutune basladim , yemeklrerine filan katiyorum 1 bardak.. simdilik bisi yok gibi ama insallah alerji yapmaz sonra.
Yumurta akinida basladm yemeklerle vermeye yeter artk ama ya hersyi ayirmaktan yoruldm sanki yesinler artik herseyden
Ben uzun zamandır yumurtayı tam veriyorum.

Canım canım inek sütü alerjiden ziyade kansızlık yüzünden verilmiyor.hem gerçekten çok yararlı değil .

Canım ya ateşi yok ama değil mi?acaba öksürük alerji yada refluden olmasin?gündüzde oluyormu ki ,benim kızında hastalıktan sonra öksürük zor geçer ,alerjik bunyelilerde geniz akintisina neden oluyor,oksurtuyor.

Burnu tıkalı olmasa bile damla yap canım arkadaki akıntıda öksürük yapar ,hem bir zararı da yok

fermante canım merhaba. Biz döndük tatilden ama o kadar yoğundu ki iş yazamadim. Tatil İyi geçti kızım dà havuz fln sevdi ama bizde de öksürük oldu. Gelince de ates oldu. Dun üstten 2.diş çıktı.

Beyaz Patik canım merhaba diğer başlık aktif değil. İsim değiştiren bi bildiğim ayaklarım3Kilo var masalımgercekoldu adı. Burası hala aktif ama doğum oncesilerden pek kimse kalmadı. Sen nasılsın Can nasıl. İkinci tura dönen henüz yok aa bi arkadaş vardı isteyen ama henüz haber yok. Sen de istiyosun heralde

Eki Görüntüle 1880548 kızlar bizim ayakkabı bu ama acaba dışarıda giyilemez mi Sizinkiler daha sert gibi

Canim zor dogumun olmus, az cok ayni seyleri yasamisiz..
Benim 2 hastane secenegim vardi ama kontrole gittigim doktorum yapsin dogumu istedim. Herkes gider Mersine, bn giderim tersine oldu yani :)
Dogum yaptigim hastane biraz yeni sayilirdi, ama gidenler memnundu bende kanmis oldum daha az dogum yapan vardi daha cok ilgi gosteriliyor dendi.
Ilgimi -ilgi paraya doyurursan var tabiki :)
Sabah 8 gibi gittim hastaneye nisanim gelmisti, aksam 20:25de dogurdum..
Oglen sancilarim geldi , doktoruma yurumelimiyim diye sordum ama hic birseyim olmamasina ragmen yat gerek yok acele etme dedi , nedenmi cunki is saati bitmemisti.
Is cikisi geldi yanima, ikinmayi dogru duzgun beceremedim diye geldiginde ee hadi noluyor burda diyodu dogurmadinmi daha gibisinden..
Suni sanci istenistm dogum hizlansin diye, tee aksam 6da yaptilar yapinca haliyle agrilar artti noldu hani sanci istiyodun dedi gecrcesine..

1 dikisim var ama inan bak kac ay oldu hala afedersin tuvalette zorlanirsam sizliyior, agriyor .1 dikisle boyleysem digerleri napiyor diyorum hep. Dogumdan sonra 2 ayri doktora gorundum dikism yuzunden cunki cook zor toparlandim. Habire acilacak hissi vardi. Sanirim dikisimi atan doktor baska bir iple dikmis iyikesmesi zaman alir demisti baska dr.

Bende dogumdan sonra bebegiminkucagima dogru duzgun alamadim biraz dikis agrisi, biraz acemilik.
Dogumdan sonra 8 saat emzirtmediler halbuki hemen emzirmen gerekli.
O 8 saat yavrumun ac kalmasini dusundukce hala vixdan azabi cekiyorum.
Daha neler neler var ama hayirlisi buymus diyorum, ama ikinci cocuktan sanci yuzund3n degil bu yasadiklatimi tekrar yasama korkusu yuzunden korkuyorum.
Unutukacak seyler degil yasayan bilir ama Rabbim beterinden korusun, cok sukurki yavrumu sag saglim aldim kucagima.
Uzulmemeye calis, onumuze bakalim gecmise takili kalmayalim. Ve insallah cabuk toparlariz

Seninde zormuş canım yine Allahtan bi dikişle atlatmissin bende aynı senin gibi sancıdan korkmuyorum yine dikilmekten yine ikinmayı bilmemekten yine o insafsız insanların sözlerinden korktuğum için ikinci bi cocuk isteğinindn tamamen soguttular
Keşke eski zamanlarda olsaydıkta evde doğum yapabilseydm diyorm bazen,onlara muhtaç olmazdik

Zaten kolay olmayan bir sureci daha zorlastirdilar, baska bisi yapmadilar.
Dogumun oldugu gun ebeleri esim paraya doyurdu resmen, dogumdan sonraki gelen ebelere para yoktu ya bana karsi davranislarini gorsen, catala kontrole cikma zamani gelince korka korka gidiyordum agrilarimi gectim davranislari yuzunden korkuyordum.

Ne diyelim nasibimizde varsa bir evlat daha insallah dogumumuz guzel olur, kolay olur

Offf ben kafayı yiycem ya!
Bu çocuk hiçbirşey yemiyor bir iki kaşıktan sonra ağzını kilitliyor ağlıyor
Zorlamak istemiyorum müzik falan açıyorum yok hazırladığım herşey kalıyor
İki öğün arasını ne kadar tutuyorsunuz
Hani acıkmadan veriyorum desem bi öncesinde doymuyorki acıkmasın
Bir iki kaşıklada nereye kadar
Dişten falan da değil genel anlamda iştahsız
Napcam bilmiyorum
Uyumayan çocuk zor diyordum şimdi fikrim değişti yemeyen çocuk daha zormuş
İkisi de var benim sıpada

Canım canını sıkma benimki de öyle sevdigi sey olunca yiyor.et suyuna tarhana yaptım dün yedi bugun yemedi.hemen baska bişey yaptım onu yedi.bir kase ev yogurduna iki hurma iki badem bir ceviz üç bebe büsküvisi karıstırıp verdim onu yedi sende istersen bi dene zormus valla ek gıdaya geciş

Merhaba kizlar nasilsiniz??
Begenip ciktim hep ara ara tam okuyamadim gayet yovun uykusuz geciyor gunlerim..
Kafam yerinde degil hala disler patlamadi ama ben patlamak uzereyim.
Hayirli gecsin ins. Sersem tavuk gibiyim.
Istahi yok hic. Artik birseyler dokmekten sinir geldi .yapmicam birsey diyirum dayanamiyrm yapiyorm gene yemiyor

Kızlar ya ne kadar yorucu gunlerımız suan uyutmaya ugrasıorm gun ıcınde sureklı pesmde ayagımın altında hc durmuo her yere gdıo hıcte susmuo bılmıorum yorgumtmum m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…