2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bende çok yorgunum durmuyo sırtim belim kopuyo çok hareketlendi.bayram yaklasiyo perdeler camlar yapilacak nasıl yapcam kara kara düşünürken kv cim bugün ariyo bayram temizligine gel diyo bende benim ev duruyo Bebede durmuyo ev bitsinde bakiyim dedim gulermisin aglarmisin

Yuh diyorum kendi gelip temizlemiyor birde seni mi çağırıyor
Şimdi onların gelip bize yardım etmesi lazım eğer çok yaşlı ve hasta değilse
Çünkü çocuklarımız en hareketli zor zamanlarını yaşıyor
Kendi adıma ben çoğu zaman aç kalıyorum
Eşimle hep dışardan yiyoruz evimi temizlemek için ya babanneye gönderiyorum ya da o buraya geliyor oğluma bakmaya yoksa iş yapmam mümkün değil
Zaten çok kısa uyuyor gündüzleri o uyuyunca da ona yemek yapıyorum yada yine onun işleriyle uğraşıyorum
O yüzden kimse benden iş beklemesin
Geçen kayınpeder ocağa bir şey dökülmüş diyor. Valla dökülür de temizlenmez de dedim benim evim böyle çocukla yapamıyorum kimse kınamasın dedim
Beğenmeyen de gelmesin

Zorlamamak lazimmis ama ben de dayanamayio zorluyorum bazen. Iyice agliyo o zaman hic dayanamiyorum. Biraktim ben kendi haline. 4 5 kasik ancak yiyo birakiyo. Dr.normal 1yasina kdr biyle olmasi diyo. Su ara hasta hicbisey yemedi zaten. Sadece anne sutu aliyo ben de ek gidayi zorlamiyorun. Birak sen de bi sure kendi haline. @donukpudra sen de cnm. Dia cikaracagi zaman da ayni.

Yok canım çok yaşlı değil sagligida yerinde masallah..yaşlı veya hasta olsa ondan önce ben düşünürüm yapamasamda yardimci alır yaptıririm oglanin huysuzlastigini goruyo bilerek soyluyo.geçen bayram annem yardım etti ona bile laf sokuyo bizde çocuk buyuttuk diyo.canım bırak yardım etmesini canımı sıkmasin yeter.eşim bile bana bırak yapma temizliği olduğu yere kadar diyo goruyo nasıl yoruldugumu.13 senedir alıştım artık takmiyorum ama sinirim geliyo işte bazen

Herkese iyi geceler KASIM ANNELERİ...

Yaklaşık bir buçuk senedir takip ediyorum birkaç aydir da aktiftim. Hepinizi tanıyorum ve gıyabınizda seviyorum. Çok şey okudum, çok şey öğrendim. Bazen teselli verdim bazen sizinle teselli buldum. Yeri geldi sizlandim dertlendim. Bazen de sevinclerimi paylaştım.

Şimdi de bir derdimi yine sizinle paylaşmak için foruma girdim.

Birkaç aydir çeşitli sıkıntılarım vardi ve hastaneye gidip geliyordum. Ve geçen hafta teşhisim kondu. Nazofarenks olduğumu ogrendim. Yani geniz kanseri...

Çeşitli testler yapılıyor ondan sonra tedaviye başlanacak insaallah. Evet korkuyorum. Evet evladimin annesiz kalmamasi icim Rabbime dua ediyorum.. atlatmak, iyilesmek istiyorum. Yine buraya araniza dönüp yorgunluktan,yoğunluktan şikayet etmek istiyorum..

Bu hastalığın en büyük ilacı moralmis biliyorum. Ara ara umutsuzluğa kapılsam da moralim iyi. Rabbim beni terketmeyecek beni sevdiklerime bağışlayarak inşaallah. İnsaallah atlatacagim/ atlatmak istiyorum :/

Bu tatsız durumu buradan yazip sizi de üzmek istemezdim fakat hepinizden tek tek dua istiyorum. Çünkü duanın gücüne çok inanıyorum..

Perde arkasında bana destek olan @DonukPudra ya çok tesekkur ediyorum. Ve kızlar hepinizi seviyorum. Size ve evlatlariniza guzel, saglikli,uzun omurler diliyorum. Ne olur dularinizi eksik etmeyin.. kendimi ve bebeğimi ve sizleri Allah a emanet ediyorum...

Allahım sana en büyük umudu ümidi vermiş evladın yanında..evladının gözünün içine bak şifan zaten allahın izniyle gelecek.su gibi akıp biticek bütün dertlerin.bizler şanslı kullardanız her türlü zorluk hastalık dert kedere karşı evlatlarımıza sarılıp unutuyoruz.gecicek arkadasım sen gönlünü ferah tut ilaçlarını aksatma evladına sarıl allahın izniyle gecip gidicek.şimdiden geçmiş gitmiş olsun iyi bak kendine

Canimmm..Hep aklimdasin hem dualarimdasin.
Kotu birsey olmadigina inaniyorum demistim hala da o inanctayim. Iyi olacaksin Rabbimin izniyle. Ilerleyip kotu olmayacaksin.
Allah bu sinavi verdi sana inaniyorum ki daha iyi daha guclu daha da inancli sekilde iyilestim yendim diye yazacaksin.

Rabbim evladini sana ,seni ailene -esine bagislasin insallah.

Guzel kalbini yine guzel tut .olumsuz dusuncenin zerresine izin verme. Olur da aklini celecek olursa oglunun gulusune ve kokusuna saril. Sifan ilk orda sonra doktorlarda Allahin izniyle.
Alerjileri icin dertlenirken bak kademe kademe sonuca geldik
Bu da oyle olacak. Gelip gececek. Sen can sikici olarak gecmesine izin verme karamsar olma yeter

Aklimda ve dualarimdasin.

Canım Allah yardımcın olsun rabbim seni evladına ailene bagislasin.oğlun en büyük moralin olacak inşallah. Dualarim seninle

Canim benim çok geçmiş olsun Rabbim evladına bagislasin seni.geçecek insallah rahat ol canim.yavrucun sayesinde birlikte destekle atlatacaksin inşallah.dua ederiz tabi etmezmiyiz.sende Allaha emanet ol canim

Canım dualarımız hep seninle ,inan aklımız ,gönlümüz hep seninle olacak...
Biz burada belki hiç birbirimizi yuzyuze tanimadik ama gönül bağıyla baglandik ,sen çok guclusun ,emin olki bunun üstesinden geleceksin ...canım arkadaşım ne zaman gönlün dara duserse biz buradayız ,bu sıkıntılı günlerinde geçecek eminim biz burada bugünlerin konusucaz...

Canım dibe batmadan yukarı cikilmiyor,bak herkes farklı farklı sınavlardan geçiyor ,sen ,güçlü anne ,bu sınavını hakkında verip sahada güçlü olacaksın ,inan bana...

Dualarımız ,yuregimiz,akklimiz hep seninle arkadasim

Canimmm Allahim sana safii adiyla sifa versin insallah. Cok uzgunum suan ne diyecegimi bilemiyorum. Belki inanmiycaksin ama suan aglamakli yaziyorum. Cok hassasim artik anne baba evlat konularinda. Bebegimden sonra gelisti onceden boyle degildim. Basa gelince anlasiliyomus meger. Sana gercekten hep icten dua edecegim.

Umut hep var onu hic yitirme nolur. insallah oglunla ailenle guzel gunleriniz devam edecek. Sakın uzulup dertlenme. Artik bicok hastaligin devasi var cok sukur.
Rabbim seni ogluna ve ailene bagislasin insallah. Bu zor gunlerini de kolaylikla atlatmak nasip olsun sana ve ailene.
Elinden geldigince de bize yaz lutfen. Hem seni merak ederiz hem de senin kafan dagilir.
Allaha emanet ol. Rabbim sifan nerdeyse oraya gitmeni nasip etsin , hayirli insanlarla karsilastirsin insallah.

Çok geçmiş olsun. Çok nadir bir çeşit sanırım. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah. Ben gruba yeni katıldım. Geçmişi bilmiyorum. Oğluşunla mus mutlu bir sürü günler geçirmen dileğiyle. İkinize de Öpücükler.

M Mavisu27 canim nolur üzülme buda bi imtihan biz hepimiz inaniyoruz ki geçecek bol bol dua edicez her duamizda olcaksin
Artık her hastalığın çaresi var sen moralini yüksek tut bebisin zaten senin moralini yüksek tutmanı sağlayacak sen onunla birlikte iyileseceksin onun sevgisiyle yeniceksin inşallah
Moralin birazcık bile bozulsa buraya yaz burdaki arkadaşlar insana en yakinimizdan daha yakınlar biliyorsun Rabbim yardimcin olsun

Keşke kendi haline bırakabilsem ama vicdan yapıyorum aç diye
Herşeye salça olmasalar ölürler zaten
Yardım etmiyosun edene karışma bari

Her karanlık günün bir aydınlığı var canım hiçbir şey olmayacak basit bir tedaviyle iyileşeceksin
İlk başta adını duyunca insan her şey bitmiş gibi hissediyor ama tedavi başlayınca kendini grip olmuşsun gibi hissedeceksin basit gelecek
Benim babamda üç yıldır başka türüyle uğraşıyor ama çok şükür iyi daha da iyi olacak inanıyorum dua ediyorum
Sende dik dur allahım çekemeyeceği yükü kimseye vermez demekki üstesinden geleceksin allahım yardımcın olsun sevdiklerin için bir an evvel çeksin gitsin hastalık

Canimm cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifasini versin hastaliginin. Guclu olman gerekiyor kotuyu hic dusunme evladinla sevdiklerinle yasayacagin guzel günleri dusundukce bu guc ve kuvvetle insallah yeneceksin. Dualarimizdasin her daim.

DonukPudra canim gece ruyamda seni gordum :) bi cafede karsilasiyoruz oglun tostombul sarisin beyaz tenli okadar guzel bir bebekki. Sana bu cocuga nazar degdigi icin uyumuyor durmuyor mumkun oldugunca disari çıkarma diyorum. Sende çok zayif bir bayanmissin cocugun peşinde kosmaktan cok zayifladim diyorsun=) hayirlara ciksin

Canım benim biz burda neler paylasmadik ki. Birbirimizi gormesek dé hep yakinimizda hissettik. Olmadığında merak ettik. Senin bu zorlu sürecinde hep yanındayız. Ve eminimki sen bu davetsiz misafirini en kisa zamanda yolcu edeceksin. Ne hissediyorsan paylaş bizimle sıkma kendini evet güçlüsün tabiki ama asla kasma yorma kendini. Seni çok seviyoruz. Her gün dua edeceğiz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…