- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.041
Canim ya cok uzuldum, cok gecmis olsun rabbim seni esine evladina bagislasinHerkese iyi geceler KASIM ANNELERİ...
Yaklaşık bir buçuk senedir takip ediyorum birkaç aydir da aktiftim. Hepinizi tanıyorum ve gıyabınizda seviyorum. Çok şey okudum, çok şey öğrendim. Bazen teselli verdim bazen sizinle teselli buldum. Yeri geldi sizlandim dertlendim. Bazen de sevinclerimi paylaştım.
Şimdi de bir derdimi yine sizinle paylaşmak için foruma girdim.
Birkaç aydir çeşitli sıkıntılarım vardi ve hastaneye gidip geliyordum. Ve geçen hafta teşhisim kondu. Nazofarenks olduğumu ogrendim. Yani geniz kanseri...
Çeşitli testler yapılıyor ondan sonra tedaviye başlanacak insaallah. Evet korkuyorum. Evet evladimin annesiz kalmamasi icim Rabbime dua ediyorum.. atlatmak, iyilesmek istiyorum. Yine buraya araniza dönüp yorgunluktan,yoğunluktan şikayet etmek istiyorum..
Bu hastalığın en büyük ilacı moralmis biliyorum. Ara ara umutsuzluğa kapılsam da moralim iyi. Rabbim beni terketmeyecek beni sevdiklerime bağışlayarak inşaallah. İnsaallah atlatacagim/ atlatmak istiyorum :/
Bu tatsız durumu buradan yazip sizi de üzmek istemezdim fakat hepinizden tek tek dua istiyorum. Çünkü duanın gücüne çok inanıyorum..
Perde arkasında bana destek olan @DonukPudra ya çok tesekkur ediyorum. Ve kızlar hepinizi seviyorum. Size ve evlatlariniza guzel, saglikli,uzun omurler diliyorum. Ne olur dularinizi eksik etmeyin.. kendimi ve bebeğimi ve sizleri Allah a emanet ediyorum...
DonukPudra canim gece ruyamda seni gordum :) bi cafede karsilasiyoruz oglun tostombul sarisin beyaz tenli okadar guzel bir bebekki. Sana bu cocuga nazar degdigi icin uyumuyor durmuyor mumkun oldugunca disari çıkarma diyorum. Sende çok zayif bir bayanmissin cocugun peşinde kosmaktan cok zayifladim diyorsun=) hayirlara ciksin
Canım bak benim çok yakınlarımın başına geldi bu hastalığın başka çeşitleri. Onlardan birine %90 öleceksin hazırlan bile dediler. Ama ne oldu. Çok şükür hiç biri bu hastalıktan ölmedi. Çok şükür sağlıkla hayatlarına devam ediyorlar. Artık tıp çok ilerledi hiç korkma. Sana tek tavsiyem çok doktor çok hastane gez ve en iyisini alanında uzman olanı bul. Artık alıştım ben bu hastalığa çevremde göre göre. Bitkisel çözümler de deneyebilirsin. Ama dikkatli olmak gerek şarlatanlara para kaptırma. Paketli hiçbişey yeme. Meyveni sebzeni marketlerden değil pazardan al. Evdeki interneti en azından gece kapat. İnşallah hepimiz birlikte torunları beklerken de yazışacağız burda. Sen hiiiiç merak etme.Herkese iyi geceler KASIM ANNELERİ...
Yaklaşık bir buçuk senedir takip ediyorum birkaç aydir da aktiftim. Hepinizi tanıyorum ve gıyabınizda seviyorum. Çok şey okudum, çok şey öğrendim. Bazen teselli verdim bazen sizinle teselli buldum. Yeri geldi sizlandim dertlendim. Bazen de sevinclerimi paylaştım.
Birkaç aydir çeşitli sıkıntılarım vardi ve hastaneye gidip geliyordum. Ve geçen hafta teşhisim kondu. Nazofarenks olduğumu ogrendim. Yani geniz kanseri...
Çeşitli testler yapılıyor ondan sonra tedaviye başlanacak insaallah. Evet korkuyorum. Evet evladimin annesiz kalmamasi icim Rabbime dua ediyorum.. atlatmak, iyilesmek istiyorum. Yine buraya araniza dönüp yorgunluktan,yoğunluktan şikayet etmek istiyorum..
Bu hastalığın en büyük ilacı moralmis biliyorum. Ara ara umutsuzluğa kapılsam da moralim iyi. Rabbim beni terketmeyecek beni sevdiklerime bağışlayarak inşaallah. İnsaallah atlatacagim/ atlatmak istiyorum :/
Bu tatsız durumu buradan yazip sizi de üzmek istemezdim fakat hepinizden tek tek dua istiyorum. Çünkü duanın gücüne çok inanıyorum..
Perde arkasında bana destek olan @DonukPudra ya çok tesekkur ediyorum. Ve kızlar hepinizi seviyorum. Size ve evlatlariniza guzel, saglikli,uzun omurler diliyorum. Ne olur dularinizi eksik etmeyin.. kendimi ve bebeğimi ve sizleri Allah a emanet ediyorum...
maşallah kuzuna Allah nazarlardan korusun
Hayir olsun insallah. Yalniz kalbin temizmis ruyanin bir cogu dogru
Oglumun tombullugu yurumeye baslayinca gitti ama dedigin gibi beyaz tenli sarisin mavi gozludisarida keyfi yerindeyse millete boncuk dagitmaya bayilir. Beyfendiyi sevmeye yanimiza gelenler oluyor genelde
Annemde nazar duasi takti yeni oglanin uzerine.hayir olsun ruyani ben buna yordum
Ben biraz tombulum ama spor salonuna da gidecegim insallah oglanin pesinde kosmaktan yemek yiyemiyorum zaten
Kızlar bugün annemin evinden kendi evime döndüm.hergun gündüzleri gidip annemin ev işlerini halledicem ama bebekle hep yarım oluyor ,anneme bile sanki istediğim gibi bakamadim .
Bugün temizliğe başladım mecburen iki hafta yoktum ya ,eline dursun diye birşeyler veriyorum ,o sırada iş yapıyorum ,sonra isim bitiyor hoopp arkami bir donmusum kız ve etraf perperisanNeyse canlarısağolsun sıpalarin
Herkese iyi geceler KASIM ANNELERİ...
Cnm bugun dr.a gittik. Burnumuz horhor cesmezi gibi durmuyo akiyo. Oksurugumuzde var. Surup verdi. 5gunde gecmezse getir tekrar dedi. Bakalim gecer insallah.fermante cnm nasılsın nasıl oldu kızın
Ben alerji diyeti yaparken iyi vermistim 7kg ama alerji gecti hersy serbest tatliya duskunum geri aldm.maşallah kuzuna Allah nazarlardan korusuniyi etmiş annen gerçekten cok nazar değiyor yavrulara.
kilo konusunda bende yerimde sayıyorum çalıştıgım için ayrıca spor salonuna gitmem cok zor artık tatil dönüşü dikkat etmeye başlicam yediklerime evde de spor yapmaya calısıcam inşallah. eşim çok takıntılı kilo konusunda
Sebamed denemedik hiç bir doktor önermedi. İstanbuldayız doğal kantaron toplayamayız ama aktarlarda bulurum sanırım. Kaynatıp suyunu mu sürüyoruz nasıl oluyor?cef182 sebamed denediniz mi?
Bir de dogal kantron bulabilirsen o cok iyi gelir.
Benim oglum dogdugunda bildigin kabuk kabuktu kantron cok iyi geldi. Annem bitkisini toplayip kendi yapiyordu.
Yoğunluk emziriyorum emdikten 1/ 1,5 saat sonra ek gıdalar.Kızlar öğün aralarını kaç saat tutuyorsunuz birde gündüz kaç kez emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?