2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim ya cok uzuldum, cok gecmis olsun rabbim seni esine evladina bagislasin

Hayir olsun insallah. Yalniz kalbin temizmis ruyanin bir cogu dogru
Oglumun tombullugu yurumeye baslayinca gitti ama dedigin gibi beyaz tenli sarisin mavi gozludisarida keyfi yerindeyse millete boncuk dagitmaya bayilir. Beyfendiyi sevmeye yanimiza gelenler oluyor genelde
Annemde nazar duasi takti yeni oglanin uzerine.hayir olsun ruyani ben buna yordum

Ben biraz tombulum ama spor salonuna da gidecegim insallah oglanin pesinde kosmaktan yemek yiyemiyorum zaten

Canım bak benim çok yakınlarımın başına geldi bu hastalığın başka çeşitleri. Onlardan birine %90 öleceksin hazırlan bile dediler. Ama ne oldu. Çok şükür hiç biri bu hastalıktan ölmedi. Çok şükür sağlıkla hayatlarına devam ediyorlar. Artık tıp çok ilerledi hiç korkma. Sana tek tavsiyem çok doktor çok hastane gez ve en iyisini alanında uzman olanı bul. Artık alıştım ben bu hastalığa çevremde göre göre. Bitkisel çözümler de deneyebilirsin. Ama dikkatli olmak gerek şarlatanlara para kaptırma. Paketli hiçbişey yeme. Meyveni sebzeni marketlerden değil pazardan al. Evdeki interneti en azından gece kapat. İnşallah hepimiz birlikte torunları beklerken de yazışacağız burda. Sen hiiiiç merak etme.

maşallah kuzuna Allah nazarlardan korusun iyi etmiş annen gerçekten cok nazar değiyor yavrulara.
kilo konusunda bende yerimde sayıyorum çalıştıgım için ayrıca spor salonuna gitmem cok zor artık tatil dönüşü dikkat etmeye başlicam yediklerime evde de spor yapmaya calısıcam inşallah. eşim çok takıntılı kilo konusunda

Günaydın kızlar ,burada birimizin derdine hepimiz dertlendik ,kendi derdimiz saydık ,ta yüreğimizde hissettik .

dün bütün gün yuregim yandı ,canım arkadaşımız M Mavisu27 nerde yaşadığını bile bilmiyorum ama dün hep yanımdaydın ,yanimizdaydin ,herkesin dili,eli tutuldu hicbirsey yazamadik...

Hep yanındayız canım...

cok cok gecmiş olsun en kısa zamanda şifa bulursun.inşallah moralini yüksek tut hastalıklar da bizim.için ve sınav bakalım kulum bu haline de şüküt edecek mi diye her halimize.şükür Allah beterinden korusun atlatman duası ile M Mavisu27

Kızlar bugün annemin evinden kendi evime döndüm.hergun gündüzleri gidip annemin ev işlerini halledicem ama bebekle hep yarım oluyor ,anneme bile sanki istediğim gibi bakamadim .

Bugün temizliğe başladım mecburen iki hafta yoktum ya ,eline dursun diye birşeyler veriyorum ,o sırada iş yapıyorum ,sonra isim bitiyor hoopp arkami bir donmusum kız ve etraf perperisanNeyse canlarısağolsun sıpalarin

Cnm büyük kızın fln bakamaz mı biraz. kaç yaşında tam bilmiyorum da bizim komşumuzun kızı 12 yaşındaydı kardeşine anne gibi bakıyordu valla. Sen bu şekilde mahvolursun her gün annene git. babanneye yemek yap evinle ilgilen. senin vucudun dayanmaz bu tempoya

İş arkadaşım benzer rahatsızlığa yakalandığından bu yana 15 yıl geçti, çok şükür çok sağlıklı. Kızları gelinlik çağa geldi hatta birisinin düğünü oldu yakın zamanda. Sizin de bu günleriniz çabucak geçecektir inşallah ve sağlıklı pırıl pırıl günler gelecektir hemen.

Allah şifa versin, tüm bebekleri annesine bağışlasın inşallah.

Ben alerji diyeti yaparken iyi vermistim 7kg ama alerji gecti hersy serbest tatliya duskunum geri aldm.
Eski halime donmek istiyorum evde cocukla spor zor. Haftada 2 gun salona gtmek istiyorm esim 1 saat idare etsin. Zira o da eski halimi arada dile getiriyor o zaman elini tasin altina koyacak

M mambur Allah kolaylik versin cnm sana. Isin zor iki ev iki aile bebis hepsini idare etmek zor is gercekten. Yetemiyorum yetisemiyorum psikolojisine girme sakın. Hersey olacagina varir yoluna girer insallah islerin.

Kızlar bir fikir verin bana. Kızımın cildi çok hassas ve kuru. Doğduğunda adettendir diye zektinyağı ile nemlendiriyordum sonra bebeyağına geçtik,5aylıkken egzama oldu. Egzama ilcını kullanmadım suyla karbonat sürdüm geçti. Doktor yağı yasakladı losyon kullan dedi. En iyisi mustela diye onun losyonuna başladık. Yeterince nemlendirmedi cildi yine kuru. Bu arada 3. Kez doktor değiştirdik. Son doktor mustela yarı kozmetiktir dedi. Unibaby losyonu önerdi işe yaramazsa la roche kullan dedi. Ben şok. Yıllarca kullandığım markayı kızıma kullanıcam ama ne alayım hiç fikrim yok. Unibaby alerji yaptı sanırım her yeri pütürlü oldu yavrumun. Uzun oldu kusura bakmayın var mı fikri olan

cef182 sebamed denediniz mi?

Bir de dogal kantron bulabilirsen o cok iyi gelir.
Benim oglum dogdugunda bildigin kabuk kabuktu kantron cok iyi geldi. Annem bitkisini toplayip kendi yapiyordu.
Sebamed denemedik hiç bir doktor önermedi. İstanbuldayız doğal kantaron toplayamayız ama aktarlarda bulurum sanırım. Kaynatıp suyunu mu sürüyoruz nasıl oluyor?

Benimki 3 saatte bir uyuyor gündüz. Her uyanisinda bir şeyler veriyorum..yani 3 saatte bir beslemiş oluyorum galiba..bazen o 3 saatlik period larda tek besin degil 2 besin veriyorum..yani sadece çorba değil çorba ve Makarna yada seftali ve muhallebi gibi. .ve uyumadan evvel muhakkak mama istiyo (emmedi) hemen hemen 120 cc lik 3 mama içiyo gündüz. .Olağan düzende 9.30 da uyuyo ve 12 de 150 cc mama veriyorum. Gece 3.30 da tekrar 150 cc.sonra sabah 6.30 da uyanıp kahvaltıyla sürece basliyorz tekrar işte. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…