- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.061
Sebamed nemlendirici doktorumuz önerdi canım benim oğlumda beyaz tenli cildi çok hassas ve kuru. Bize iyi geldi.tavsiye ederimSebamed denemedik hiç bir doktor önermedi. İstanbuldayız doğal kantaron toplayamayız ama aktarlarda bulurum sanırım. Kaynatıp suyunu mu sürüyoruz nasıl oluyor?
Yaaa..Sebamed denemedik hiç bir doktor önermedi. İstanbuldayız doğal kantaron toplayamayız ama aktarlarda bulurum sanırım. Kaynatıp suyunu mu sürüyoruz nasıl oluyor?
Hic saat hesaplamadim . Genelde emiyor ama.Kızlar öğün aralarını kaç saat tutuyorsunuz birde gündüz kaç kez emiyor
Bizde de var canım egzama sebamed bizealerji yaptı sudocrem iyi geliyo öyle mucizevi bşy değil hemen geçirmiyo var olan egzamaları ama uzun vadede faydasını görüyoruz bide kudret barı diye bşy var onu sürüyorum aradaSebamed denemedik hiç bir doktor önermedi. İstanbuldayız doğal kantaron toplayamayız ama aktarlarda bulurum sanırım. Kaynatıp suyunu mu sürüyoruz nasıl oluyor?
geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda geçer bu hastalıklar. Allah dermansız dert vermesin. Peki bu kudret barını nerden alacağım aktarda var mıdır?bi de şu Sudocrem i sorucam. cildinin nem dengesini de sağlıyor mu sence yeterli mi?Bizde de var canım egzama sebamed bizealerji yaptı sudocrem iyi geliyo öyle mucizevi bşy değil hemen geçirmiyo var olan egzamaları ama uzun vadede faydasını görüyoruz bide kudret barı diye bşy var onu sürüyorum arada
Canım ya kızım 12yasinda ,mükemmel bakıyor ama bizim küçük cadı eteğimden ayrildimi basıyor yaygarayi :))ama bugün bayaa izin verdi ablası çok ilgilendi ,bitek yemeğini yedirirken her yerleri batmış ikisininde:))Cnm büyük kızın fln bakamaz mı biraz. kaç yaşında tam bilmiyorum da bizim komşumuzun kızı 12 yaşındaydı kardeşine anne gibi bakıyordu valla. Sen bu şekilde mahvolursun her gün annene git. babanneye yemek yap evinle ilgilen. senin vucudun dayanmaz bu tempoya
Tam şimdi örümceği yazdım ,ilk defa çok bindi diye,mesaji yolladim kki senin mesajını okudum.Kızlar oğlum bugün Örümcekten düştü kafayı kizarttik yine.bu 3.düşüşü.eşimle bindirmeme kararı aldık.gözümüzün önünde çok feciydi.yerden biseyler almak istiyo ayakları kaldiriyo sonra güm..aslında kolaylık oluyodu yemek falan yaparken.siz bindiriyomusunuz? Bindirmeye cesaretim yok
Bizim hiç duzenimizi yok.bazen saat başı yiyor bazen ağzına kaşık almıyorKızlar öğün aralarını kaç saat tutuyorsunuz birde gündüz kaç kez emiyor
Amin canım .çok doğru söylüyorsun zaten birini yapıp ikinci bitinceye kadar ,bir bakmisim ilk yaptığım pislenmiş,dagilmis:))
Sudocrem tüm vücuda süremezsin öyle cildin hemen emdiği bşy değil sadece sorunlu kısımlara sürüyorum ben, sebamed güzel nemlendiriyoda bizde 3. Aydan sonra alerji yaptı sürdüğüm yer anında kızarıyo belki size bşy yapmaz onu bi sene sen,yağıda yanlış yazmışım kudret narı olcaktı canımgeçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda geçer bu hastalıklar. Allah dermansız dert vermesin. Peki bu kudret barını nerden alacağım aktarda var mıdır?bi de şu Sudocrem i sorucam. cildinin nem dengesini de sağlıyor mu sence yeterli mi?
Aman dikkat canım vicdan azabı çektim ama çok bunaldigimda iyi oluyodu.eşim komurluge indirdi bile.bende indirme çok bunalırsam dedim.dinlemediTam şimdi örümceği yazdım ,ilk defa çok bindi diye,mesaji yolladim kki senin mesajını okudum.
Canım ya çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasun ,hiç aklıma gelmezdi ,bugün bütün gün orumcekteydi aman yarabbim aklımda olsun ,
Canım ben o dertten öyle cektimki ,büyük kızında tam 11yil uğraştım ,bir yıldır adet oldu ,cildi yaglandi ve cildi normale döndü.Kızlar bir fikir verin bana. Kızımın cildi çok hassas ve kuru. Doğduğunda adettendir diye zektinyağı ile nemlendiriyordum sonra bebeyağına geçtik,5aylıkken egzama oldu. Egzama ilcını kullanmadım suyla karbonat sürdüm geçti. Doktor yağı yasakladı losyon kullan dedi. En iyisi mustela diye onun losyonuna başladık. Yeterince nemlendirmedi cildi yine kuru. Bu arada 3. Kez doktor değiştirdik. Son doktor mustela yarı kozmetiktir dedi. Unibaby losyonu önerdi işe yaramazsa la roche kullan dedi. Ben şok. Yıllarca kullandığım markayı kızıma kullanıcam ama ne alayım hiç fikrim yok. Unibaby alerji yaptı sanırım her yeri pütürlü oldu yavrumun. Uzun oldu kusura bakmayın var mı fikri olan
Çok saol söylediğin için .eşin de haklı korkmuştur .çok çok geçmiş olsunAman dikkat canım vicdan azabı çektim ama çok bunaldigimda iyi oluyodu.eşim komurluge indirdi bile.bende indirme çok bunalırsam dedim.dinlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?