2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sebamed denemedik hiç bir doktor önermedi. İstanbuldayız doğal kantaron toplayamayız ama aktarlarda bulurum sanırım. Kaynatıp suyunu mu sürüyoruz nasıl oluyor?
Sebamed nemlendirici doktorumuz önerdi canım benim oğlumda beyaz tenli cildi çok hassas ve kuru. Bize iyi geldi.tavsiye ederim

Sebamed denemedik hiç bir doktor önermedi. İstanbuldayız doğal kantaron toplayamayız ama aktarlarda bulurum sanırım. Kaynatıp suyunu mu sürüyoruz nasıl oluyor?
Yaaa..
Ben sebamed kullaniyorum suan.
Hayir bildigin yag seklinde satiliyor ama rengi kirmizi. Dikkat et dogal olsun. Direkt vucuda sur ..

O bitkinin donemi var zaten bende tam bilmiyorum bahar yaz baslangicinda toplanip kavanozlarda zeytinyagi ile karistirilip 1 yada 2 ay bekletiliyor.

Bizde de var canım egzama sebamed bizealerji yaptı sudocrem iyi geliyo öyle mucizevi bşy değil hemen geçirmiyo var olan egzamaları ama uzun vadede faydasını görüyoruz bide kudret barı diye bşy var onu sürüyorum arada

Kızlar oğlum bugün Örümcekten düştü kafayı kizarttik yine.bu 3.düşüşü.eşimle bindirmeme kararı aldık.gözümüzün önünde çok feciydi.yerden biseyler almak istiyo ayakları kaldiriyo sonra güm..aslında kolaylık oluyodu yemek falan yaparken.siz bindiriyomusunuz? Bindirmeye cesaretim yok

geçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda geçer bu hastalıklar. Allah dermansız dert vermesin. Peki bu kudret barını nerden alacağım aktarda var mıdır?bi de şu Sudocrem i sorucam. cildinin nem dengesini de sağlıyor mu sence yeterli mi?

Canım ya kızım 12yasinda ,mükemmel bakıyor ama bizim küçük cadı eteğimden ayrildimi basıyor yaygarayi :))ama bugün bayaa izin verdi ablası çok ilgilendi ,bitek yemeğini yedirirken her yerleri batmış ikisininde:))
Orumcekle felaket gezdi bugün,dort döndü evde ,abisinin ablasının odasındaki haliya takılınca fena kızıp bağırıyordu ,mecbur kaldırdım halılarında

Böyle izin verirse daha kolay olacak isim .kızım akşam erkenden yattı ,valla ayakların agridi diyor:))

Tam şimdi örümceği yazdım ,ilk defa çok bindi diye,mesaji yolladim kki senin mesajını okudum.

Canım ya çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasun ,hiç aklıma gelmezdi ,bugün bütün gün orumcekteydi aman yarabbim aklımda olsun ,

M mambur Allah kolaylik versin cnm sana. Isin zor iki ev iki aile bebis hepsini idare etmek zor is gercekten. Yetemiyorum yetisemiyorum psikolojisine girme sakın. Hersey olacagina varir yoluna girer insallah islerin.
Amin canım .çok doğru söylüyorsun zaten birini yapıp ikinci bitinceye kadar ,bir bakmisim ilk yaptığım pislenmiş,dagilmis:))
Su bebislr buyuyunceye kadar az düzen,az temizlik

Sudocrem tüm vücuda süremezsin öyle cildin hemen emdiği bşy değil sadece sorunlu kısımlara sürüyorum ben, sebamed güzel nemlendiriyoda bizde 3. Aydan sonra alerji yaptı sürdüğüm yer anında kızarıyo belki size bşy yapmaz onu bi sene sen,yağıda yanlış yazmışım kudret narı olcaktı canımbazı aktarlarda satılıyo zeytinyağının içine koyup kavanoza bekletiyosun yakın olsak verirdim biraz denerim ne kadar uzun beklese o kadar iyiymiş benimki 2 senelik

Aman dikkat canım vicdan azabı çektim ama çok bunaldigimda iyi oluyodu.eşim komurluge indirdi bile.bende indirme çok bunalırsam dedim.dinlemedi

Canım ben o dertten öyle cektimki ,büyük kızında tam 11yil uğraştım ,bir yıldır adet oldu ,cildi yaglandi ve cildi normale döndü.

Çok kremler denedim ,özel karışımlar bile .ama günlük nemlendirici olarak LAROCHE nin LİPİKAR kremini kullandım .bizim için mucizeydi ama yinede doktoruna Danış .çok kötü olunca da ELİDEL kullandım .

Bizim çok ileriydi ,öyle kötü oluyotlrduki ,yolda bile yanikmi diye soruyorlar di.

Kızlar ben oğluma Mücver yaptım fırında çok sevdi, patates ve kabak soğan rendeleyip azıcık yulaf unu ve dereotu sarımsak ekledim alerjiniz yoksa siz yumurtada koyabilirsiniz çok kurutmadan pişirdim verdim eline yedi öyle deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…