2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydinlar....
Havalar serinlemeye basladi....

Dun yazacaktim unuttum. Fikir olur belki yapmak isteyen olur.
10.ay foto cekimi icin parmak baski yaptim ogluma parmak boyasi ile. Elleri durmadigi icin ayaklarini kullandim artik. O da cok eglendi..

Beyaz bir zibinina da bastirdim , kagida da ...
Sonra zibini giydirip foto cektim

Hem bana da zibini hatira kalmis olacak

Ayyy süper fikir canımmm bende yapayım. ben daha 9. ayı yapmadım 3 gün sonra 10 olacak. tembel anne yaa iki elini boyayıp bastırdın mı

Ayyy süper fikir canımmm bende yapayım. ben daha 9. ayı yapmadım 3 gün sonra 10 olacak. tembel anne yaa iki elini boyayıp bastırdın mı
Evet canim ellerini acmadi eller sikinti oldu bizde.aslinda niyetim elleriydi 10 parmak vurgusu daha guzel olacakti ama yapamadik durmadi hic ellerini acmadi yumruk yapti falan cok komiktik.
Bende ayaklarini bastirdim.oyle cektim ekleyebilirsem foto eklerim.yerinde durmuyor ki hic ter su icinde kaldim foto cekcem diye

Son düzenleme:
Kızlar cok kot u bı gunden sonra merhaba . Bı ev kazası atlattık cok fenayım. Balkonda camasır asıodum, bu sırada oglum babasının kucagnda asaqıya bakıordu , bende kot pantolnu aldım elıme cırpmak ıcın oglumla sırtımz donuk oldugu halde nasl oldugnu hala anlamadgmz bı sey oldu sanırm cırptıgm kot pantoln oglumun gozune gelmıstı buyuk bır bagrma ıle ırkıldım ogluma baktgmda gozlerı yumuk cıglık cıglıga aglıordu hemen yuzunu ykadm panık yapmyc az dedım takı eymen kucagmda bayılana kadar bırden kucagmda sesı kesldı elı kolu asaqı dustu o an bıttım dedım o sırada hemen esım komsumuzu cagrdı o aldı eymenı hmen o da yuzunu ykadı bna soruolar ne oldu dıe ama konusamıorum dılım tutuldu gece 12 ye kadar hastanede bekledk enfksyn kapms dun gece uyumadı acı acı agladı suan kan oturmus halde gozune sıs ustelıkte rabbm beterndn saklasn ama omrumdn omur gıttı bn hc boyle korktgmu hc boyle caresz kaldgmı hssetmemıstım hergun aman buraya carpmasn aman dusmesn aman soyle olmasn derken olmadk yerdn bısey oldu . Onun c anının o an yandgnı dusundukce omrum kısalıo sankı rabbm kmseye hc brınıze evladınızn tırnagnın kanadgnı gostermesn . Hanı kum doken bı bebegmz vardı burda hep onu dusunup allahm yardm et dıorum cok sukur bugunumze . Rabbm tum hasta bebeklermze sıfa wersn tum bebeklerımızde allaha emanet olsun meleklerınızı bır sanıye gozunuzun onunden ayırmayın. Sızlerı sevıyorum ıyıkı varsnz.

Canimm yaa cok ama cok gecmis olsun. Iyi simdi dimi. Allahim korusun. Nasil oldu oyle bisi. Cok uzuldum ve korktum. Okurken o ani yasadim sanki. Allahim tekrarini gostermesin. Eminim cok korkmussundur. Allahim hepinize guc kuvvet versin insallah.

Kizlar ben de dun komsuya gecmistim. Oglu var bu sene okula basliycak. Yerinde duramayan hareketli bi cocuk. Benim kizim da onu cok seviyo guluyo hep. Oynuyolar birlikte tabi ben hep yanindayim. Ama M melekece78 in de dedigi gibi bi anlik bisi bu olaylar. Oglan ziplayip kizimo gulduruyodu. Kizim da emekleyip gidip onun dibine oturuyo. Ben cekiyorum o gidiyo. En son biraktim omere de tembih ettim. Defne yanina geliyo arkana dikkat et diye. Dememe kalmadi. Omer donerek zipladi ve ayagi defnemin boynuna yanagina dogru carpti. Cok sukur bisi olmadi ama kizim da ben de hepimiz cok korktuk. Daha elimden birakamam heralde omerin yaninda. Allahim bisi olsa napardim diyorum aksamdan beri hep. M melekece78 senin haberi duyunca yikildim resmen.
Allahim tum bebekleri koru yarabbim. Anne babalara da guc kuvvet ver insallah.

Tuylerim diken diken oldu yaa .. sanki film seridi gibi gecti o an.
Allahim korusun.
Nasil suan iyi misiniz? Belki o an oglun kafasini cevirmistir.

Bununla gelmis gecmis olsun. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin .Amin.

Canimm yaa cok ama cok gecmis olsun. Iyi simdi dimi. Allahim korusun. Nasil oldu oyle bisi. Cok uzuldum ve korktum. Okurken o ani yasadim sanki. Allahim tekrarini gostermesin. Eminim cok korkmussundur. Allahim hepinize guc kuvvet versin insallah.
Konusamadım dılım tutuldu ve suan hala yavruma baktkca oturp aglayasm gelıo gozu kan canagı elını surse aglıo sabah tek gozu acık tek gozu kapalı bakıo dıger gozunu acamadgı ıcın cok aglıo ılık suyla acmaya ugrasyrm ama dokundurtmuo normalde suyu cok severdı . Bı an once gecse gordukce o anı yasıorum cok korktu cok ve cok korktum

Anlık sanıyelık her yerden sakınıosun odun kopuo bısey olacak dıe ama ıste engel olamıosun. Gozunden sakınıosun ama oluo ıste cok uzgunum :-( cok gecms olsn szede rabbm beterndn korusn

Tuylerim diken diken oldu yaa .. sanki film seridi gibi gecti o an.
Allahim korusun.
Nasil suan iyi misiniz? Belki o an oglun kafasini cevirmistir.

Bununla gelmis gecmis olsun. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin .Amin.
Amın canım . konaktaydık hastane hastane gezdk en son tepecıkte bulduk orda warms goz doktoru . Bde ustelk hastanelere gdıosn goz doktru yok deyp gnderıolar fuar yuzundende cok kalabalktı .cok kotuydu ya unutamıorum

Ahh canim benim nasıl korkmussundur çok geçmiş olsun.Allahım yavrularimizi korusun.sadaka ver canım

CanımQUOTE="melekece78, post: 47978202, member: 671040"]Kızlar cok kot u bı gunden sonra merhaba . Bı ev kazası atlattık cok fenayım. Balkonda camasır asıodum, bu sırada oglum babasının kucagnda asaqıya bakıordu , bende kot pantolnu aldım elıme cırpmak ıcın oglumla sırtımz donuk oldugu halde nasl oldugnu hala anlamadgmz bı sey oldu sanırm cırptıgm kot pantoln oglumun gozune gelmıstı buyuk bır bagrma ıle ırkıldım ogluma baktgmda gozlerı yumuk cıglık cıglıga aglıordu hemen yuzunu ykadm panık yapmyc az dedım takı eymen kucagmda bayılana kadar bırden kucagmda sesı kesldı elı kolu asaqı dustu o an bıttım dedım o sırada hemen esım komsumuzu cagrdı o aldı eymenı hmen o da yuzunu ykadı bna soruolar ne oldu dıe ama konusamıorum dılım tutuldu gece 12 ye kadar hastanede bekledk enfksyn kapms dun gece uyumadı acı acı agladı suan kan oturmus halde gozune sıs ustelıkte rabbm beterndn saklasn ama omrumdn omur gıttı bn hc boyle korktgmu hc boyle caresz kaldgmı hssetmemıstım hergun aman buraya carpmasn aman dusmesn aman soyle olmasn derken olmadk yerdn bısey oldu . Onun c anının o an yandgnı dusundukce omrum kısalıo sankı rabbm kmseye hc brınıze evladınızn tırnagnın kanadgnı gostermesn . Hanı kum doken bı bebegmz vardı burda hep onu dusunup allahm yardm et dıorum cok sukur bugunumze . Rabbm tum hasta bebeklermze sıfa wersn tum bebeklerımızde allaha emanet olsun meleklerınızı bır sanıye gozunuzun onunden ayırmayın. Sızlerı sevıyorum ıyıkı varsnz.[/QUOTE]
Canım çok geçmiş olsun Rabbim daha bedeninden korusun şimdi nasıl canım

Canım çok geçmiş olsun Rabbim daha bedeninden korusun şimdi nasıl canım[/QUOTE]
Sureklı akıntısı oluo gozu yapısıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…