2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar benim kızın boğazında yine enfeksiyon var ve 2 3 gündür kötü yine antibiyotik kullanıyor

M melekece78 canım çok geçmiş olsun
Allahım beterinden korusun
Böyle durumlarda korkuyoruz ya
Sen çay demiyle bol bol pansuman yap canım hemen iyileşir
Offf çok zor bi dönendeyiz ya

Çok geçmiş olsun canım rabbim beterindrn korusun

Çok geçmiş olsun canım çok kötü oldum okurken ama neyse ki şu an yanında geri dönülmez bişi olmams Allahtan
Rabbim bütün çocukları kazadan beladan korusun inşaallah çok üzülüyorum biri bebeklerde ilgili bişey söyleyince o gece aklımdan çıkmıyor hep açaba çok canı yanmismidir diyip duruyorum
Hele bide burdaki bebislere bişi olunca inanin aklımdan çıkmıyor birbirimizin hayatına işlemisiz
Bu arada kum doken benim oğlumdu hala azda olsa döküyor ama eskisi gibi sancı çekmiyor dualariniz için çok teşekkür ederiz Allah razı olsun

Diş çıkarma dönemi bizde boğazda enfeksiyon oluyo tesadüf mü anlamadım
Gecmis olsun cok... bir gozlemle bakalim belki de oyle reaksiyon gosteriyordur vucudu

Bayramlik aldiniz mi kizlar bebelere? Ben bi tulum bi de sari bluz alayim diyorum bulursam. Kendime de sari bluz alacagim anne kiz kombini olsun.
Ben henuz almadim .bu hafta alacagim nasipse.
Valiz icin de hazirlik yapmam lazim.hic tatil moduna giremedim

Evet lipikar ya da cicaplast alacağız sanırım. İkisi de laroche un. Elidel de aklımda olsun. Peki cicaplast ı duydun mu hiç?

cef182 cnm biz bioderma atoderm losyon kullaniyoruz. Haftada 2gun suruyorum nemlendiriyo yetiyo yani.
Aklımda olsun canım sağol.

çok çok geçmiş olsun ay okurken aklım cıktı senin halini düşünemiyorum. Allah beterinden korusun gözümüzden sakınıyorz ama saniyelik oluyor hersey. Allah a emanetler

Kızlar oglum gece hc uyumadı aglayıp durdu . Onun harcnde sabah bezıne hc yapmamıstı bunla alakalı olablrmı . Ama suan keyfı yernde enfksyn kapıp kapmadgnı nasl anlarm

çok çok geçmiş olsun ay okurken aklım cıktı senin halini düşünemiyorum. Allah beterinden korusun gözümüzden sakınıyorz ama saniyelik oluyor hersey. Allah a emanetler
Tesekkurler amın butun bebek lerımızı rabbm korusun
M melekece78 cok gecmis olsun okurken icim ürperdi allah beterinden korusun canim
atlattık cok sukur ama beynıme kazınan bı korku kaldı

Gecmis olsun cok... bir gozlemle bakalim belki de oyle reaksiyon gosteriyordur vucudu

Ben henuz almadim .bu hafta alacagim nasipse.
Valiz icin de hazirlik yapmam lazim.hic tatil moduna giremedim
Ben de bugun cikacagim. Yavastan ne koyacagini planla da hazirlamaya basla cnm. Son gune kalinca cok zor oluyo.

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz??
Bizim hala disler patlamadi asiri huysuz damaklar sis dun hele yatana dek mizirdakti napcagimi sasirdim. Hayirli patlatsaydi. Biraz surup icirdm artik gece yatmadan once.

M melekece78 nasil oldu yavrun?? Daha iyi mi ?

M mambur sen nasilsin???

G GCA fermante sizin minikler duzeldi mi?

Günaydın sessiz anneler, yine pek yoksunuz

Havalar soğudu benim yaşadığım şehirde. kızıma da 9-12 almamıştım doğumdan önce. dün epey bi alış veriş yaptım. alt üst biraz kalın esofman takımları aldım. babası süslü giydir diyor ama sabah erken kalk kızı giydir evden çıkar babaanne ya da ananeye götür. daha afyonu patlalamamış oluyo. en iyisi eşofman oluyor.

bayramın 3.günü arkadaşımızın düğünü var onu yapıp 4.gün mersine yazlığa gideceğiz 3 günlüğüne. sevdiğimiz bi arkadaşımızın da aynı yerde yazlığı var onlar da gelecek 4 aylık kızları var. onlar olmasa hiç gidesim yok aslında.

DonukPudra geçmiş olsun canım. damak yarılana kadar devam ediyo o mizirdanma ya. bizimde üstten ikinci gelmek üzere yine tadı yok. ağzını açmıyo cadı bişey yemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…