- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.101
Sureklı akıntısı oluo gozu yapısıo[/QUOTE]Canım çok geçmiş olsun Rabbim daha bedeninden korusun şimdi nasıl canım
Çok geçmiş olsun canım rabbim beterindrn korusunKızlar cok kot u bı gunden sonra merhaba . Bı ev kazası atlattık cok fenayım. Balkonda camasır asıodum, bu sırada oglum babasının kucagnda asaqıya bakıordu , bende kot pantolnu aldım elıme cırpmak ıcın oglumla sırtımz donuk oldugu halde nasl oldugnu hala anlamadgmz bı sey oldu sanırm cırptıgm kot pantoln oglumun gozune gelmıstı buyuk bır bagrma ıle ırkıldım ogluma baktgmda gozlerı yumuk cıglık cıglıga aglıordu hemen yuzunu ykadm panık yapmyc az dedım takı eymen kucagmda bayılana kadar bırden kucagmda sesı kesldı elı kolu asaqı dustu o an bıttım dedım o sırada hemen esım komsumuzu cagrdı o aldı eymenı hmen o da yuzunu ykadı bna soruolar ne oldu dıe ama konusamıorum dılım tutuldu gece 12 ye kadar hastanede bekledk enfksyn kapms dun gece uyumadı acı acı agladı suan kan oturmus halde gozune sıs ustelıkte rabbm beterndn saklasn ama omrumdn omur gıttı bn hc boyle korktgmu hc boyle caresz kaldgmı hssetmemıstım hergun aman buraya carpmasn aman dusmesn aman soyle olmasn derken olmadk yerdn bısey oldu . Onun c anının o an yandgnı dusundukce omrum kısalıo sankı rabbm kmseye hc brınıze evladınızn tırnagnın kanadgnı gostermesn . Hanı kum doken bı bebegmz vardı burda hep onu dusunup allahm yardm et dıorum cok sukur bugunumze . Rabbm tum hasta bebeklermze sıfa wersn tum bebeklerımızde allaha emanet olsun meleklerınızı bır sanıye gozunuzun onunden ayırmayın. Sızlerı sevıyorum ıyıkı varsnz.
Çok geçmiş olsun canım çok kötü oldum okurken ama neyse ki şu an yanında geri dönülmez bişi olmams AllahtanKızlar cok kot u bı gunden sonra merhaba . Bı ev kazası atlattık cok fenayım. Balkonda camasır asıodum, bu sırada oglum babasının kucagnda asaqıya bakıordu , bende kot pantolnu aldım elıme cırpmak ıcın oglumla sırtımz donuk oldugu halde nasl oldugnu hala anlamadgmz bı sey oldu sanırm cırptıgm kot pantoln oglumun gozune gelmıstı buyuk bır bagrma ıle ırkıldım ogluma baktgmda gozlerı yumuk cıglık cıglıga aglıordu hemen yuzunu ykadm panık yapmyc az dedım takı eymen kucagmda bayılana kadar bırden kucagmda sesı kesldı elı kolu asaqı dustu o an bıttım dedım o sırada hemen esım komsumuzu cagrdı o aldı eymenı hmen o da yuzunu ykadı bna soruolar ne oldu dıe ama konusamıorum dılım tutuldu gece 12 ye kadar hastanede bekledk enfksyn kapms dun gece uyumadı acı acı agladı suan kan oturmus halde gozune sıs ustelıkte rabbm beterndn saklasn ama omrumdn omur gıttı bn hc boyle korktgmu hc boyle caresz kaldgmı hssetmemıstım hergun aman buraya carpmasn aman dusmesn aman soyle olmasn derken olmadk yerdn bısey oldu . Onun c anının o an yandgnı dusundukce omrum kısalıo sankı rabbm kmseye hc brınıze evladınızn tırnagnın kanadgnı gostermesn . Hanı kum doken bı bebegmz vardı burda hep onu dusunup allahm yardm et dıorum cok sukur bugunumze . Rabbm tum hasta bebeklermze sıfa wersn tum bebeklerımızde allaha emanet olsun meleklerınızı bır sanıye gozunuzun onunden ayırmayın. Sızlerı sevıyorum ıyıkı varsnz.
Gecmis olsun cok... bir gozlemle bakalim belki de oyle reaksiyon gosteriyordur vucuduDiş çıkarma dönemi bizde boğazda enfeksiyon oluyo tesadüf mü anlamadım
Ben henuz almadim .bu hafta alacagim nasipse.Bayramlik aldiniz mi kizlar bebelere? Ben bi tulum bi de sari bluz alayim diyorum bulursam. Kendime de sari bluz alacagim anne kiz kombini olsun.
Evet lipikar ya da cicaplast alacağız sanırım. İkisi de laroche un. Elidel de aklımda olsun. Peki cicaplast ı duydun mu hiç?Canım ben o dertten öyle cektimki ,büyük kızında tam 11yil uğraştım ,bir yıldır adet oldu ,cildi yaglandi ve cildi normale döndü.
Çok kremler denedim ,özel karışımlar bile .ama günlük nemlendirici olarak LAROCHE nin LİPİKAR kremini kullandım .bizim için mucizeydi ama yinede doktoruna Danış .çok kötü olunca da ELİDEL kullandım .
Bizim çok ileriydi ,öyle kötü oluyotlrduki ,yolda bile yanikmi diye soruyorlar di.
Aklımda olsun canım sağol.cef182 cnm biz bioderma atoderm losyon kullaniyoruz. Haftada 2gun suruyorum nemlendiriyo yetiyo yani.
çok çok geçmiş olsun ay okurken aklım cıktı senin halini düşünemiyorum. Allah beterinden korusun gözümüzden sakınıyorz ama saniyelik oluyor hersey. Allah a emanetlerKızlar cok kot u bı gunden sonra merhaba . Bı ev kazası atlattık cok fenayım. Balkonda camasır asıodum, bu sırada oglum babasının kucagnda asaqıya bakıordu , bende kot pantolnu aldım elıme cırpmak ıcın oglumla sırtımz donuk oldugu halde nasl oldugnu hala anlamadgmz bı sey oldu sanırm cırptıgm kot pantoln oglumun gozune gelmıstı buyuk bır bagrma ıle ırkıldım ogluma baktgmda gozlerı yumuk cıglık cıglıga aglıordu hemen yuzunu ykadm panık yapmyc az dedım takı eymen kucagmda bayılana kadar bırden kucagmda sesı kesldı elı kolu asaqı dustu o an bıttım dedım o sırada hemen esım komsumuzu cagrdı o aldı eymenı hmen o da yuzunu ykadı bna soruolar ne oldu dıe ama konusamıorum dılım tutuldu gece 12 ye kadar hastanede bekledk enfksyn kapms dun gece uyumadı acı acı agladı suan kan oturmus halde gozune sıs ustelıkte rabbm beterndn saklasn ama omrumdn omur gıttı bn hc boyle korktgmu hc boyle caresz kaldgmı hssetmemıstım hergun aman buraya carpmasn aman dusmesn aman soyle olmasn derken olmadk yerdn bısey oldu . Onun c anının o an yandgnı dusundukce omrum kısalıo sankı rabbm kmseye hc brınıze evladınızn tırnagnın kanadgnı gostermesn . Hanı kum doken bı bebegmz vardı burda hep onu dusunup allahm yardm et dıorum cok sukur bugunumze . Rabbm tum hasta bebeklermze sıfa wersn tum bebeklerımızde allaha emanet olsun meleklerınızı bır sanıye gozunuzun onunden ayırmayın. Sızlerı sevıyorum ıyıkı varsnz.
Tesekkurler amın butun bebek lerımızı rabbm korusunçok çok geçmiş olsun ay okurken aklım cıktı senin halini düşünemiyorum. Allah beterinden korusun gözümüzden sakınıyorz ama saniyelik oluyor hersey. Allah a emanetler
atlattık cok sukur ama beynıme kazınan bı korku kaldıM melekece78 cok gecmis olsun okurken icim ürperdi allah beterinden korusun canim
Ben de bugun cikacagim. Yavastan ne koyacagini planla da hazirlamaya basla cnm. Son gune kalinca cok zor oluyo.Gecmis olsun cok... bir gozlemle bakalim belki de oyle reaksiyon gosteriyordur vucudu
Ben henuz almadim .bu hafta alacagim nasipse.
Valiz icin de hazirlik yapmam lazim.hic tatil moduna giremedim
Ben de bugun cikacagim. Yavastan ne koyacagini planla da hazirlamaya basla cnm. Son gune kalinca cok zor oluyo.
Canim bizim durum havuzda usutmemize bagli. 6disimiz var. Daha yenileri gorunmuyo.Canım diş çıkarırken bağışıklık sistemleri çok zayıflarmış bebeklerin. boğazı etkileniyor olabilir bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?