- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.121
Gunaydin cnm. Oksurugumuz azaldi. Sabahlari biraz var gun icinde pek yok. Burnumuz epey bi akiyo hala. Onu durduramadik. Yemek yemege biraz biraz basladi. Zayifladi yavrum. 15gun icinde iki kez atesli hst atlatti. Tabi biraz daha hareketlendi bunun da etkisi var ama. Ne bilim uzuluyorum yavrumun zayifladigini gorunce.Gunaydin arkadaslar nasilsiniz??
Bizim hala disler patlamadi asiri huysuz damaklar sis dun hele yatana dek mizirdakti napcagimi sasirdim. Hayirli patlatsaydi.Biraz surup icirdm artik gece yatmadan once.
M melekece78 nasil oldu yavrun?? Daha iyi mi ?
M mambur sen nasilsin???
@GCAfermante sizin minikler duzeldi mi?
Saglikli olsunlar da napalim. Bizim de burun akintisi 2 hafta sonra bitmisti.Gunaydin cnm. Oksurugumuz azaldi. Sabahlari biraz var gun icinde pek yok. Burnumuz epey bi akiyo hala. Onu durduramadik. Yemek yemege biraz biraz basladi. Zayifladi yavrum. 15gun icinde iki kez atesli hst atlatti. Tabi biraz daha hareketlendi bunun da etkisi var ama. Ne bilim uzuluyorum yavrumun zayifladigini gorunce.
Sizin de disler cikar hayirlisiyla insallah.
Iyi etmissin cnm. Ben de dun yine ciktim alisverise. Bayramlik bisiler aldim. Kot tulum bulamadim. Hep bacak boyu kisalardan vardi. Ben de bi kot pantalon ile şık bi bluz aldim. Biraz kokos.Günaydın sessiz anneler, yine pek yoksunuz
Havalar soğudu benim yaşadığım şehirde. kızıma da 9-12 almamıştım doğumdan önce. dün epey bi alış veriş yaptım. alt üst biraz kalın esofman takımları aldım. babası süslü giydir diyor ama sabah erken kalk kızı giydir evden çıkar babaanne ya da ananeye götür. daha afyonu patlalamamış oluyo. en iyisi eşofman oluyor.
bayramın 3.günü arkadaşımızın düğünü var onu yapıp 4.gün mersine yazlığa gideceğiz 3 günlüğüne. sevdiğimiz bi arkadaşımızın da aynı yerde yazlığı var onlar da gelecek 4 aylık kızları var. onlar olmasa hiç gidesim yok aslında.
DonukPudra geçmiş olsun canım. damak yarılana kadar devam ediyo o mizirdanma ya. bizimde üstten ikinci gelmek üzere yine tadı yok. ağzını açmıyo cadı bişey yemiyor.
Burun akintisi icin ne vermistin cnm? Ben suan sadece oksuruk icin surup veriyorum bi de bolca burun temizligi yapiyorum herne kadar aglasada..Saglikli olsunlar da napalim. Bizim de burun akintisi 2 hafta sonra bitmisti.
Bizimkide yemiyor ya delircem artik insan takmamaya calisiyor ama olmuyor.ne meyve ne birsey dun yarim kase corba icti. Bugun de aynisi.
Hareketlenince bir de tontonluklar gidiyor.
Hayirli oksuruk de biter gider insallah
Sen yillik uye mi olmustun cnm? Ben de sadece dokun hisset kartlarini aldim da. Bakip gosterip bisiler anlatmaya calisiyorum. Bi iki dinliyo. Sonra agzina aliyo sadece. Nasil dinletcem bilemedim. Bu nedenle de almadim setin tamamini.Bu arada adim adim hakkinda yorum yapaym.
Paket icerigine bakildiginda bildigimiz seyler diyoruz. Ama tekrar ve sayfa gorseli gonderilen materyallerle daha eglenceli oluyor.
Oglumun epey ilgisini cekti . Tekrar yaptikca gozlemlerim dolayisiyla ise yaradigini goruyorum birseylerin.ilk kutuda acikcasi aaa bu mu bunlari zaten biz anlatiyoruz vs diyordum ama suan yeni yeni oturuyor bazi seyler.
11ay kutusu da epey dolu dolu geldi. Begendim. Ikimiz de yaparken zevk aliyoruz.
--
Kitapligin alt 3gozunu oglumun kitaplarina ayirmistim. Kitap okumami istedigimde gidip getiriyor ya da adim adimdan getiriyor..
Yok canım cicaplast i duymadım .LİPİKAR işe yaradı bizde ,özellikle kaşınma ataklarini azaltıyor.Evet lipikar ya da cicaplast alacağız sanırım. İkisi de laroche un. Elidel de aklımda olsun. Peki cicaplast ı duydun mu hiç?
Aklımda olsun canım sağol.
Takma cevreyi kafana dicem takicaksin biliyorum cnm. Ama yine de diyorum. Bebisine odaklan sen. Cok biliyo onlar zaten her b.ku.. anlamazlar diyetten alerjiden vs.den. kendilrtinin ki nasil oldu/olacak haberlei var mi acaba kinasılsınız kızlar.
ya 100gr almışız bu ay, hatta 50 bıle dıyebılırız
canı sag olsun ama cevreden zayıf,yemek yedırmıyomusun demelerı artık benı çıldırtıyo ya.. halbukı ben diyet yaptıyırodumm
Takma cevreyi kafana dicem takicaksin biliyorum cnm. Ama yine de diyorum. Bebisine odaklan sen. Cok biliyo onlar zaten her b.ku.. anlamazlar diyetten alerjiden vs.den. kendilrtinin ki nasil oldu/olacak haberlei var mi acaba ki
Burun akintisi icin ne vermistin cnm? Ben suan sadece oksuruk icin surup veriyorum bi de bolca burun temizligi yapiyorum herne kadar aglasada..
Sen yillik uye mi olmustun cnm? Ben de sadece dokun hisset kartlarini aldim da. Bakip gosterip bisiler anlatmaya calisiyorum. Bi iki dinliyo. Sonra agzina aliyo sadece. Nasil dinletcem bilemedim. Bu nedenle de almadim setin tamamini.
Bu insanlaribi zman sonra takıyosun ve sonuc olarak annem ve kv deye patladım cunkı onlarda oyle soyluyor
dıyet yaptırmıyorumda hanı sorana artk dıyette dıcem hedef kılosuna dustu fln
Ben bi iki tane uzun kollu zibin alirim diye dusunuyorum ya. Arasira lazim.oluyor.Benim de sonbahar kis icin alisveris yapmam lazim .. doneminde almak istedim belki ayi ayina tutmaz diye iyi ki almamisim. Biraz onde gidiyor ama neler alsam bilemedm .sacmalyip abartmadan?
Uzun kollu zibinlara ihtiyac olur mu? Kazak giyerler artik bu sene gerek olmaz gibi sanki
Canım sen izmirdesin uzun kollu Zibin çok kullanmazsin heralde ama yinede bir iki olsun ben ankara dayım malum ankara ayaziyla meşhur.ev sıcak ama gezmeler de giyer.5 tane uzun kollu zibin aldım.lcw dan da svit ve kazak bir tanede hırka aldım.Benim de sonbahar kis icin alisveris yapmam lazim .. doneminde almak istedim belki ayi ayina tutmaz diye iyi ki almamisim. Biraz onde gidiyor ama neler alsam bilemedm .sacmalyip abartmadan?
Uzun kollu zibinlara ihtiyac olur mu? Kazak giyerler artik bu sene gerek olmaz gibi sanki
Evet ben de o yuzden almayi dusunmuyordum ama dediginiz gibi 2 tane bulunsun nolur nolmaz.Canım sen izmirdesin uzun kollu Zibin çok kullanmazsin heralde ama yinede bir iki olsun ben ankara dayım malum ankara ayaziyla meşhur.ev sıcak ama gezmeler de giyer.5 tane uzun kollu zibin aldım.lcw dan da svit ve kazak bir tanede hırka aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?