2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin cnm. Oksurugumuz azaldi. Sabahlari biraz var gun icinde pek yok. Burnumuz epey bi akiyo hala. Onu durduramadik. Yemek yemege biraz biraz basladi. Zayifladi yavrum. 15gun icinde iki kez atesli hst atlatti. Tabi biraz daha hareketlendi bunun da etkisi var ama. Ne bilim uzuluyorum yavrumun zayifladigini gorunce.
Sizin de disler cikar hayirlisiyla insallah.

Saglikli olsunlar da napalim. Bizim de burun akintisi 2 hafta sonra bitmisti.

Bizimkide yemiyor ya delircem artik insan takmamaya calisiyor ama olmuyor.ne meyve ne birsey dun yarim kase corba icti. Bugun de aynisi.

Hareketlenince bir de tontonluklar gidiyor.

Hayirli oksuruk de biter gider insallah

Iyi etmissin cnm. Ben de dun yine ciktim alisverise. Bayramlik bisiler aldim. Kot tulum bulamadim. Hep bacak boyu kisalardan vardi. Ben de bi kot pantalon ile şık bi bluz aldim. Biraz kokos. kendime de ayni model aldim. Aslinda ayni renklerde istiyodum ama bulamadim. Hic anne kiz kombini yapmamis magazalar. Napalim boyle olsun dedim.

Ben henuz kislik alisveris yapmadim. Idare edecek kdr uzun kollu ve esorfman turumuz var. Biraz daha hava soguyunca alirim. Dis giyim olarak da hirka ile idare edilebilir ztn.

Bayramda degisik biyere gidecek olman iyi olmus. Ama yazlikda kimsen var mi? Temizlik yemek isini nasil cozeceksin? Biz yinr annemde oluruz ilk 2gun. Sonra doneriz eve. Ne yapalim ztn yeni geldik tatilden. Aslinda 2gun gidebilsek biyerlerw iyi olur da bu ara butceleri cok astik.

Evet bu hafta pek yazan yok. Herkes bi bakip cikiyo sanirim. Hadi kizlar hareket lazim buralara..

Bu arada adim adim hakkinda yorum yapaym.

Paket icerigine bakildiginda bildigimiz seyler diyoruz. Ama tekrar ve sayfa gorseli gonderilen materyallerle daha eglenceli oluyor.
Oglumun epey ilgisini cekti . Tekrar yaptikca gozlemlerim dolayisiyla ise yaradigini goruyorum birseylerin.ilk kutuda acikcasi aaa bu mu bunlari zaten biz anlatiyoruz vs diyordum ama suan yeni yeni oturuyor bazi seyler.

11ay kutusu da epey dolu dolu geldi. Begendim. Ikimiz de yaparken zevk aliyoruz.

--
Kitapligin alt 3gozunu oglumun kitaplarina ayirmistim. Kitap okumami istedigimde gidip getiriyor ya da adim adimdan getiriyor..

Burun akintisi icin ne vermistin cnm? Ben suan sadece oksuruk icin surup veriyorum bi de bolca burun temizligi yapiyorum herne kadar aglasada..

Sen yillik uye mi olmustun cnm? Ben de sadece dokun hisset kartlarini aldim da. Bakip gosterip bisiler anlatmaya calisiyorum. Bi iki dinliyo. Sonra agzina aliyo sadece. Nasil dinletcem bilemedim. Bu nedenle de almadim setin tamamini.

Evet lipikar ya da cicaplast alacağız sanırım. İkisi de laroche un. Elidel de aklımda olsun. Peki cicaplast ı duydun mu hiç?

Aklımda olsun canım sağol.
Yok canım cicaplast i duymadım .LİPİKAR işe yaradı bizde ,özellikle kaşınma ataklarini azaltıyor.
Elideli sanırım raporla veriyorlar canim

nasılsınız kızlar.
ya 100gr almışız bu ay, hatta 50 bıle dıyebılırız
canı sag olsun ama cevreden zayıf,yemek yedırmıyomusun demelerı artık benı çıldırtıyo ya.. halbukı ben diyet yaptıyırodumm

Takma cevreyi kafana dicem takicaksin biliyorum cnm. Ama yine de diyorum. Bebisine odaklan sen. Cok biliyo onlar zaten her b.ku.. anlamazlar diyetten alerjiden vs.den. kendilrtinin ki nasil oldu/olacak haberlei var mi acaba ki

Takma cevreyi kafana dicem takicaksin biliyorum cnm. Ama yine de diyorum. Bebisine odaklan sen. Cok biliyo onlar zaten her b.ku.. anlamazlar diyetten alerjiden vs.den. kendilrtinin ki nasil oldu/olacak haberlei var mi acaba ki

bi zman sonra takıyosun ve sonuc olarak annem ve kv deye patladım cunkı onlarda oyle soyluyor
dıyet yaptırmıyorumda hanı sorana artk dıyette dıcem hedef kılosuna dustu fln

Burun akintisi icin ne vermistin cnm? Ben suan sadece oksuruk icin surup veriyorum bi de bolca burun temizligi yapiyorum herne kadar aglasada..

Burnunu temizlemistim bol bol bende dr bisi vermemisti..
Sen yillik uye mi olmustun cnm? Ben de sadece dokun hisset kartlarini aldim da. Bakip gosterip bisiler anlatmaya calisiyorum. Bi iki dinliyo. Sonra agzina aliyo sadece. Nasil dinletcem bilemedim. Bu nedenle de almadim setin tamamini.

Evet yillik uye oldum ben. Ilgileri cabuk dagiliyor oyle olunca ben anlatmiayi birakiyorum oglum ne yapmak isterse yapiyor sonra tekrar ilgisini odaklayinca anlatiyorum ya da etkinligi yapiyoruz

Benim de sonbahar kis icin alisveris yapmam lazim .. doneminde almak istedim belki ayi ayina tutmaz diye iyi ki almamisim. Biraz onde gidiyor ama neler alsam bilemedm .sacmalyip abartmadan?
Uzun kollu zibinlara ihtiyac olur mu? Kazak giyerler artik bu sene gerek olmaz gibi sanki

Ben bi iki tane uzun kollu zibin alirim diye dusunuyorum ya. Arasira lazim.oluyor.

Canım sen izmirdesin uzun kollu Zibin çok kullanmazsin heralde ama yinede bir iki olsun ben ankara dayım malum ankara ayaziyla meşhur.ev sıcak ama gezmeler de giyer.5 tane uzun kollu zibin aldım.lcw dan da svit ve kazak bir tanede hırka aldım.

Evet ben de o yuzden almayi dusunmuyordum ama dediginiz gibi 2 tane bulunsun nolur nolmaz.
Ben de tatil donusu alisveris yapacagim.

ben su an bu kilosuna gore pek bisi bulamiyorum ya, ya biraz kucuk geliyor ya buyuk.
Giyinmeyi sevmiyor bu cocuklar, yazin rahatim iyiydi evde sadece bezle duruyodu ama kisin napicaz bakalim h3le uzun kollu daha zor giyiliyor aglaya aglaya bir hal oluyor
cok cabuk gecti yaz ya

Slm kızlar nasılsınız biz hasta olduk ailece kızım öksürüyor burun fena üstten dilimiz geliyor ama çok mıxmız yatmıy o ağlıyor öksürük bırakmıyor yapmasını öksürük için şurup enfeksiyona antibiyotik verdi bende gribi öneriniz varmı ayaktazor duruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…