- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.141
Gecmis olsun cnm. Ihlamur c vitaminli gidalar bal iyi geliyor.Slm kızlar nasılsınız biz hasta olduk ailece kızım öksürüyor burun fena üstten dilimiz geliyor ama çok mıxmız yatmıy o ağlıyor öksürük bırakmıyor yapmasını öksürük için şurup enfeksiyona antibiyotik verdi bende gribi öneriniz varmı ayaktazor duruyom
Canım ben anne sütüyle yapmadım ama kızıma çok sik yapıyorum.Gunaydin kizlar
Sutlac yapmak istoyorum kizima. Anne sutun var olur mu onla?
Hic yapan var mi tarif verir misiniz?
Canım bu zamanlar korkuları oluşuyor vede rüya görmeye başlıyorlar daha doğrusu kabus ,ondan olabilir.Kizim on bucukta uyudu. Ciglik cigliga onbirde uyandi. Sinirli ve duygu degisimi yasiyo. Ayagimda salliyorum. Uyuyup uyaniyo surekli. Noldu anlamadim.
Iyi etmissin cnm. Ben de dun yine ciktim alisverise. Bayramlik bisiler aldim. Kot tulum bulamadim. Hep bacak boyu kisalardan vardi. Ben de bi kot pantalon ile şık bi bluz aldim. Biraz kokos.kendime de ayni model aldim. Aslinda ayni renklerde istiyodum ama bulamadim. Hic anne kiz kombini yapmamis magazalar. Napalim boyle olsun dedim.
Ben henuz kislik alisveris yapmadim. Idare edecek kdr uzun kollu ve esorfman turumuz var. Biraz daha hava soguyunca alirim. Dis giyim olarak da hirka ile idare edilebilir ztn.
Bayramda degisik biyere gidecek olman iyi olmus. Ama yazlikda kimsen var mi? Temizlik yemek isini nasil cozeceksin? Biz yinr annemde oluruz ilk 2gun. Sonra doneriz eve. Ne yapalim ztn yeni geldik tatilden. Aslinda 2gun gidebilsek biyerlerw iyi olur da bu ara butceleri cok astik.
Evet bu hafta pek yazan yok. Herkes bi bakip cikiyo sanirim. Hadi kizlar hareket lazim buralara..
DonukPudra canım ben Adım Adımı denemek için D&R den 9. ayı almıştım. yalnız kızım çok ilgilenmedi daha doğrusu kitabı fln kendi tutmak istiyor. sayfaları çeviriyor. kontrol onda olsun istiyor kısacası. acaba önümüzdeki aylarda yani 10-11 gibi daha mı sağlıklı olur. yıllık üye olsam mı yoksa 1 yaşı mı beklesem bilemedim ya
Tmm cnm ben de dedigin gibi yapayim. Tsk.ler.Canım ben anne sütüyle yapmadım ama kızıma çok sik yapıyorum.
Pirinci güzelce yıkayıp ,hasliyorum .içine tarçın ,formül mama ,pekmez eğer yinede tatsız olduysa ,ya azıcık muz veyada azıcık hurma katıyorum.
Yanlız eğer pirinci çok aşırı pisirmezsem yemiyorlar,yano kendimize yaptığım gibi değil beyaa lapa gibi yapıyorum
Güle güle giyin canım çok güzelmiş fiyatida çok uygun
Dun ilk adim ayakkabisini aldik...
Doktorumuz daha once bir hastasinda begenmis adres almis; ben sorunca bana da vermisti..
Hafif ,rahat, bilegi sariyor,parmak uclarinda hafif bosluk var. Fiyati da uygun 55tl idi.
Cok guzelmis cnm. Gule gule yurusun keremimiz. Ben de sordum kadikoyde nubene var ordan alabilirsiniz dedi. Seninki ne marka?
Doktorumuz daha once bir hastasinda begenmis adres almis; ben sorunca bana da vermisti..
Hafif ,rahat, bilegi sariyor,parmak uclarinda hafif bosluk var. Fiyati da uygun 55tl idi.
Canım ayakkabı tam istediğim gibi nerden aldın
Güzel günlerde giysin kuzucuk.pekte yakışır annesi
Sagol tesekkur ederiz :]]Güle güle giyin canım çok güzelmiş fiyatida çok uygun
Ya marka degil dumini yaziyor kutusunda baktim simdi durmaz ayakkabi yaziyor. Ilk adim ayakkabilarini ortopedik vs diye sisirip pahaliya satiyorlar sakin kanma dedi dr ... bunu onerdi. Bundan sonrakileri marka alirim artik spor ayakkabilarda icimin gittigi modeller var.Cok guzelmis cnm. Gule gule yurusun keremimiz. Ben de sordum kadikoyde nubene var ordan alabilirsiniz dedi. Seninki ne marka?
Izmirde misin sen de ? Tarif edeyim.Canım ayakkabı tam istediğim gibi nerden aldın
Sagolasin tesekkur ederiz...;]Güzel günlerde giysin kuzucuk.pekte yakışır annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?