2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam canım anneler..

Hastaligimi buraya yazıp sizinle dertlestikten sonra hepiniz ilgi gosterdiniz,uzuldunuz,dua ettiniz,guzel dileklerde dualarda bulundunuz. Tek tek alıntı yapamiyorum ama hepinizin mesajını okudum ve hepinizin her cumlesinden öyle mutlu oldum ki... Allah sizlerden razı olsun. Tavsiyelerinizj dinleyeceğim. Ne olur siz yine beni unutmayın olur mu :)

Gelelim durumuma. Bir takım testler yapılmıştı bugün tüm sonuçlar çıktı. Doktorla gorustuk çok sukur yayılma olmamis. Biraz haliyle bogazimdaki lenflerde varmış. Bi de böbrek ustu bezinde var mı diye şüphelendi cok fazla önemsemedi ama takip edelim dedi onun için de emar istedi. Akciger, karaciğer,beyin,kemikler,kan.. hepsi temiz Allaha şükür.

Sevinmeli miyim bu sonuca dedim doktora. Biraz mirin kırın etti sonra sonuçta kanser dedi :) ama tabiki ben çok sevindim. Çünkü duam dermansız dert verme Rabbim, yayilmamış olsun rabbim.. hamdolsun kabul oldu. Şimdi de atlatirim inşaallah hem de en az zararla inşaallah diyorum.

Tedaviyi planladı. Kemoterapi ve radyoterapiyi eş zamanlı alacağım her şey yolunda giderse uç aylık bi surec. Bayramdan sonra başlayacak inşaallah.

Tedavi süreci biraz zorlu olabilir,cunku işin ağızdan burundan verildiği için yemek yeme yutkunma biraz zor olabilir dedi. Hani kamu spotlarinda çıkıyor ya. Saclari,kaslari,kirpikleri dokulmus minicik yavrular.. onlar geliyor aklıma. O yavrular dayanıyor bu illete. Ben nasıl şikayet edeyim..

Geceleri ağrıdan yatamadigimda, gunduzleri ölüm aklıma geldiğinde ve bugün hastane koridorlarında. Zaman zaman boğazım dugumleniyor ağlıyorum evet. Ama eşimin evladimiza bakıp " Bunu birakip gidecek misin, gidemezsin, bırakılmaz,gitmeyeceksin." demesi yetiyor moral bulmama..

Çok uzun yazmışim affınıza sığınıyorum. Benim için uzulup gözleri dolan, dualar eden arkadaşlarım, hepinize tekrar teşekkürler. Dünya dua üzerine derler ya hani aynen öyle :)

Hepiniz opuldunuz!

Kizim on bucukta uyudu. Ciglik cigliga onbirde uyandi. Sinirli ve duygu degisimi yasiyo. Ayagimda salliyorum. Uyuyup uyaniyo surekli. Noldu anlamadim.

Gecmis olsun cnm. Ihlamur c vitaminli gidalar bal iyi geliyor.

Gunaydin kizlar
Sutlac yapmak istoyorum kizima. Anne sutun var olur mu onla?
Hic yapan var mi tarif verir misiniz?

Günaydın kızlar

Nasılsınız?işler birturlu bitmiyor ,hiç vakit bulamadım yazmaya

DonukPudra canım dün tam kızı uyuturken yazayım dedim ,uyandı.apar topar dışarı ciktk ,buyuk bebelerin diş teli kontrolü vardı da .BEn iyiyim canım benim sagolasin ,ama günler yorucu ,okul açılmadan işleri bitireyim dedim tabii yanlizimda ,pek zor oluyor.kisliklari ayırıyorum ,dolap içi düzeni lazımdı çünkü taşındık hla yapamadık.

Kızlar yeni alışveriş yaptın,e bebek te acayip indirim var ,iç zibinlar 4lira vede yumisacik.altlar 6lira ,başka ucuz şeylerde var .bir kez aldım ,yikadim ,baktım çok güzel yeniden gidip aldım.
Civildede indirim var ,çok güzel ust ve altlar var.

KiLar

Gunaydin kizlar
Sutlac yapmak istoyorum kizima. Anne sutun var olur mu onla?
Hic yapan var mi tarif verir misiniz?
Canım ben anne sütüyle yapmadım ama kızıma çok sik yapıyorum.

Pirinci güzelce yıkayıp ,hasliyorum .içine tarçın ,formül mama ,pekmez eğer yinede tatsız olduysa ,ya azıcık muz veyada azıcık hurma katıyorum.
Yanlız eğer pirinci çok aşırı pisirmezsem yemiyorlar,yano kendimize yaptığım gibi değil beyaa lapa gibi yapıyorum

Kizim on bucukta uyudu. Ciglik cigliga onbirde uyandi. Sinirli ve duygu degisimi yasiyo. Ayagimda salliyorum. Uyuyup uyaniyo surekli. Noldu anlamadim.
Canım bu zamanlar korkuları oluşuyor vede rüya görmeye başlıyorlar daha doğrusu kabus ,ondan olabilir.
Bazense diş çıkarırken yapıyorlar

Genelde 1 yaşından sonra anne kız kombinleri oluyor canım. güle güle giyinsin Defne hanım da sende.

Yazlığa k.validelerde geliyordu normalde temizlik yemek o yapardı ama bu sefer sanırım gelmeyecekler. kahvaltıyı evde yapıp akşam dışarda yerdik yalnız gidince ama bu sefer küçük hanım da olduğu için mecbur ona yaparım hep yiyemez o dışardan

DonukPudra canım ben Adım Adımı denemek için D&R den 9. ayı almıştım. yalnız kızım çok ilgilenmedi daha doğrusu kitabı fln kendi tutmak istiyor. sayfaları çeviriyor. kontrol onda olsun istiyor kısacası. acaba önümüzdeki aylarda yani 10-11 gibi daha mı sağlıklı olur. yıllık üye olsam mı yoksa 1 yaşı mı beklesem bilemedim ya

1 yasi bkleyebilirsin o zaman. Oglumda bazen oyle yapiyor. Ben de incelemesine bakmasina izin veriyorum. Bazen ilgisi cabuk dagiliyor o zaman da zorlamiyorum. Biraz daha gectikce oturmaya basliyor.. ilk inceleyince mesela kendi kendine sonra beni dinliyor yaparken ben bunu gozlemledim.
Istersen bekle yasini doldursun yine deneme amacli alirsin bir izlersin Mirayi .

Tmm cnm ben de dedigin gibi yapayim. Tsk.ler.

Dun ilk adim ayakkabisini aldik...
Doktorumuz daha once bir hastasinda begenmis adres almis; ben sorunca bana da vermisti..
Hafif ,rahat, bilegi sariyor,parmak uclarinda hafif bosluk var. Fiyati da uygun 55tl idi.
Cok guzelmis cnm. Gule gule yurusun keremimiz. Ben de sordum kadikoyde nubene var ordan alabilirsiniz dedi. Seninki ne marka?

Doktorumuz daha once bir hastasinda begenmis adres almis; ben sorunca bana da vermisti..
Hafif ,rahat, bilegi sariyor,parmak uclarinda hafif bosluk var. Fiyati da uygun 55tl idi.
Canım ayakkabı tam istediğim gibi nerden aldın

Günümüz aydın olsun hanımlar

Söyleyin bana bir bebe gündüzde gecede nasıl uyumaz?çözemedin ben bu işi.isyanlarda değilim ama feci yorgunum .4te kalktik ve dorde kadarda yirmi kez kalktik .ve şimdiye kadar yirmi dakika anca uyudu...dismi ,huymu anlamadım...berbatim ..

Güzel günlerde giysin kuzucuk.pekte yakışır annesi

Güle güle giyin canım çok güzelmiş fiyatida çok uygun
Sagol tesekkur ederiz :]]

Cok guzelmis cnm. Gule gule yurusun keremimiz. Ben de sordum kadikoyde nubene var ordan alabilirsiniz dedi. Seninki ne marka?
Ya marka degil dumini yaziyor kutusunda baktim simdi durmaz ayakkabi yaziyor. Ilk adim ayakkabilarini ortopedik vs diye sisirip pahaliya satiyorlar sakin kanma dedi dr ... bunu onerdi. Bundan sonrakileri marka alirim artik spor ayakkabilarda icimin gittigi modeller var.
Canım ayakkabı tam istediğim gibi nerden aldın
Izmirde misin sen de ? Tarif edeyim.
Güzel günlerde giysin kuzucuk.pekte yakışır annesi
Sagolasin tesekkur ederiz...;]

Günaydın kızlar oğlum kaç gündür hasta ateşi düşmüyor balgamı var öksürüyor en kötüsü burnu tıkalı hali kalmadı
Dün bide bana bulastirdi ben daha kötü duruma düştüm 2 defa istiğfar ettm burnum tikandi hastaneye gittik eşim Hangimizle ugrasacagini şaşırdı hem işlemler hem çocuğu tutamadı ordan oraya koşuyor
Yalnızlık ne kadar zormuş hiç kimsemiz bi yardım edenimiz yok oğluma buhar verdiler bütün buharı döktü eliyle itti ağlaya ağlaya hiç bişeye izin vermedi eşim sinirlendi buharı yere attı hiç kimse yardım etmedi çok kalabalikti bide üstüne yetişkin acil daha faaliyete geçmemiş gece gece başka hataneye gittik
İki poşet ilaçla eve geldik daha kötüsü eşim bugün nöbetçi sabaha kadar yok hep diorum bi gün eve gelecek ve bizi sağ bulamayacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…