- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.161
Canım çok geçmiş olsun ,bol bol burnunu temizle.rabbimin izniyle iyilrsirsiniz ama anne için çok yorucu oluyor ..yalnızlık çok zor haklisin bende yeni anladım ,bende diyorum bugünü nasıl geciricem,bugunde olmezsem bir daha bana birşey olmaz.ama bir laf varya :zorluklar karşısında eğer olmuyorsan,gucleniyorsundur.Günaydın kızlar oğlum kaç gündür hasta ateşi düşmüyor balgamı var öksürüyor en kötüsü burnu tıkalı hali kalmadı
Dün bide bana bulastirdi ben daha kötü duruma düştüm 2 defa istiğfar ettm burnum tikandi hastaneye gittik eşim Hangimizle ugrasacagini şaşırdı hem işlemler hem çocuğu tutamadı ordan oraya koşuyor
Yalnızlık ne kadar zormuş hiç kimsemiz bi yardım edenimiz yok oğluma buhar verdiler bütün buharı döktü eliyle itti ağlaya ağlaya hiç bişeye izin vermedi eşim sinirlendi buharı yere attı hiç kimse yardım etmedi çok kalabalikti bide üstüne yetişkin acil daha faaliyete geçmemiş gece gece başka hataneye gittik
İki poşet ilaçla eve geldik daha kötüsü eşim bugün nöbetçi sabaha kadar yok hep diorum bi gün eve gelecek ve bizi sağ bulamayacak artık
Canim cok geçmiş olsunGünaydın kızlar oğlum kaç gündür hasta ateşi düşmüyor balgamı var öksürüyor en kötüsü burnu tıkalı hali kalmadı
Dün bide bana bulastirdi ben daha kötü duruma düştüm 2 defa istiğfar ettm burnum tikandi hastaneye gittik eşim Hangimizle ugrasacagini şaşırdı hem işlemler hem çocuğu tutamadı ordan oraya koşuyor
Yalnızlık ne kadar zormuş hiç kimsemiz bi yardım edenimiz yok oğluma buhar verdiler bütün buharı döktü eliyle itti ağlaya ağlaya hiç bişeye izin vermedi eşim sinirlendi buharı yere attı hiç kimse yardım etmedi çok kalabalikti bide üstüne yetişkin acil daha faaliyete geçmemiş gece gece başka hataneye gittik
İki poşet ilaçla eve geldik daha kötüsü eşim bugün nöbetçi sabaha kadar yok hep diorum bi gün eve gelecek ve bizi sağ bulamayacak artık
Tesekkur ederiz canim...Amin..DonukPudra Ayakkabnza bayldm gule gule gıysn oglusun
Gecmis olsun cnm. Yalnizlik zor haklisin ama mecbur kalinca insan ona da dayaniyor. Benim de yakininda kimsem yok ama bi komsum var arkadas kardes gibi olduk. O yetiyo cok sukur. Onu birakmamak icin site ici biyete tasinamiyorum. Yalnizlik korkumdan dolayi. Seni cok iyi anliyorum. Allah sana sabir ve guckuvvet versin insallah. Bebisin de sen de ihlamur icin iyi gelir. Hatta kendin varsa bol bol bal ye. Ben hep boyle atlatiyorum. Bizim de kizimin hastaligi hala gecmedi. Burun akintimiz devam. Ama toparladik cok sukur. Insallah siz de biran once iyilesirsiniz. Meleginin yaninda da olumu dusunme tabiki hepimiz icin ama onun sana cok ihtoyaci var. Ayakta durman lazim. Hadi kalk sicak bisiler yap kendine.Günaydın kızlar oğlum kaç gündür hasta ateşi düşmüyor balgamı var öksürüyor en kötüsü burnu tıkalı hali kalmadı
Mambur bu ara benim kizim da 10dk da yarim saatte bir kalkiyo. Ruya mi goruyo neyse gece gep korkarak uyaniyo. Belki donemsel biseydir. 4te uyanmasi icin uykusunu almis olmasi lazim. Aksamlari kacta yatiriyosun. 10dan once uyutma bakalim napicak?Günümüz aydın olsun hanımlar
Söyleyin bana bir bebe gündüzde gecede nasıl uyumaz?çözemedin ben bu işi.isyanlarda değilim ama feci yorgunum .4te kalktik ve dorde kadarda yirmi kez kalktik .ve şimdiye kadar yirmi dakika anca uyudu...dismi ,huymu anlamadım...berbatim ..
Canim sakin viks koyma bebegine.fermante ıhlamurun içine bal koydum bende oğlumda içtik acaba o bal zararlı olur mu oğluma
Kızlar bide burnu açmak için odaya kaynar suyun icine vicks koysam oğluma zararlı olur mu söze sormadan yapmıyayim
ne yazık ki izmirde değilimSagol tesekkur ederiz :]]
Ya marka degil dumini yaziyor kutusunda baktim simdi durmaz ayakkabi yaziyor. Ilk adim ayakkabilarini ortopedik vs diye sisirip pahaliya satiyorlar sakin kanma dedi dr ... bunu onerdi. Bundan sonrakileri marka alirim artik spor ayakkabilarda icimin gittigi modeller var.
Izmirde misin sen de ? Tarif edeyim.
Sagolasin tesekkur ederiz...;]
Cnm bisi olmaz insallah ama oglaninkine koymasaydin bali genede. Neyse dikkatli ol.fermante ıhlamurun içine bal koydum bende oğlumda içtik acaba o bal zararlı olur mu oğluma
Kızlar bide burnu açmak için odaya kaynar suyun icine vicks koysam oğluma zararlı olur mu söze sormadan yapmıyayim
Ben değil canım öbür Tubatubaa1 sana da çok geçmiş olsun canım heralde bu bebekler her hasta olunca bize de geçecek
valla artık klima açmıyoruz ama hastalandigi gece az da olsa açıktı gerçi biz yaz boyunca ona demeyecek şekilde klima kullandık ama bilemiyorum
Saol canım oğlum zaten az 30 cc içti keşke icirmeden soraydımCnm bisi olmaz insallah ama oglaninkine koymasaydin bali genede. Neyse dikkatli ol.
Viks bebeklere cok zararli koyma sakin.
pardon canım akıl kalmadı T tuba52 geçmiş olsun canmBen değil canım öbür Tubainşallah geçmiştir hastalık yavrucaklar hastalaninca perişan oluyolar
Ayy iyi ki ddn canm kullanmam artık annem kullan demişti elimi sürmem Allah korusunCanim sakin viks koyma bebegine.
Oyle vefat eden bebek olmus. Allahim korusun.icindeki madde cok zararli.
Bal da alerji yapabilir dikkat etmende fayda var
Olun benzerlerini bulabilirsin. Her ilde vardir.ne yazık ki izmirde değilim
Benim bildiğim adım ayakkabısı satan bi yer var toryumda. Sadece çocuk ve bebek ayakkabıları satıyor. Altı yumuşacık bu tarz ayakkabılardı. Peki şu inek derisinden makosen ayakkabılar nasıl? Dışarda olmaz heralde onlar ev ayakkabısı.Olun benzerlerini bulabilirsin. Her ilde vardir.
Onlar cok ince ..disarda olmaz evet tam ev ayakkabisi onlar.Benim bildiğim adım ayakkabısı satan bi yer var toryumda. Sadece çocuk ve bebek ayakkabıları satıyor. Altı yumuşacık bu tarz ayakkabılardı. Peki şu inek derisinden makosen ayakkabılar nasıl? Dışarda olmaz heralde onlar ev ayakkabısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?