2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım çok geçmiş olsun ,bol bol burnunu temizle.rabbimin izniyle iyilrsirsiniz ama anne için çok yorucu oluyor ..yalnızlık çok zor haklisin bende yeni anladım ,bende diyorum bugünü nasıl geciricem,bugunde olmezsem bir daha bana birşey olmaz.ama bir laf varya :zorluklar karşısında eğer olmuyorsan,gucleniyorsundur.

Bak biz rabbimin izniyle ölmuyoruz ama gucleniyoruz .oyle yorgunum ,ona rağmen hep diyorum ki ,keşke obur cocuklarimdada yanlız olsaydım da ,guclenseydim ,daha güçlü bir anne olsaydım .

Canını sıkma ,zor ama iyi yönünü gor .hakkaten yanlızlik zor ,hatta dün oturup ağladım ,yorgunluk,yetememezlik duygusu ...vs...eğer aglamasam delirecektim :))

Melegin gözünün içine bakıyor ,güçlü olmalısın.bol bol sıvı tüketi ,ılık şeyler iç canim

Canim cok geçmiş olsun

Gecmis olsun cnm. Yalnizlik zor haklisin ama mecbur kalinca insan ona da dayaniyor. Benim de yakininda kimsem yok ama bi komsum var arkadas kardes gibi olduk. O yetiyo cok sukur. Onu birakmamak icin site ici biyete tasinamiyorum. Yalnizlik korkumdan dolayi. Seni cok iyi anliyorum. Allah sana sabir ve guckuvvet versin insallah. Bebisin de sen de ihlamur icin iyi gelir. Hatta kendin varsa bol bol bal ye. Ben hep boyle atlatiyorum. Bizim de kizimin hastaligi hala gecmedi. Burun akintimiz devam. Ama toparladik cok sukur. Insallah siz de biran once iyilesirsiniz. Meleginin yaninda da olumu dusunme tabiki hepimiz icin ama onun sana cok ihtoyaci var. Ayakta durman lazim. Hadi kalk sicak bisiler yap kendine.

Mambur bu ara benim kizim da 10dk da yarim saatte bir kalkiyo. Ruya mi goruyo neyse gece gep korkarak uyaniyo. Belki donemsel biseydir. 4te uyanmasi icin uykusunu almis olmasi lazim. Aksamlari kacta yatiriyosun. 10dan once uyutma bakalim napicak?
Gun icinde kac kez kac saat arayla uyuyosua ona gore aksam uykusunu ayarlamaya calissan olmaz mi?

Dun mesela benim kiz bir kez uyudu. Normalde iki kez 1 saat kdr uyuyo. Dun aksamustu parka ciktik uyku saati bi kacti tam kacti. 7gibi donduk. Gelince o uyumak istemedi. 8 civari cok uykusu geldi fakat uyumadim neticede 9bucuk gibi uyudu. Yani bu sekilde bisiler yapmaya calissan abi ablasiyla oyunlar kurup ilgi dagitsaniz mesela. Bikac gece gec uyusa alisir diye dusunuyorumm.

Kizlar ben de bittim. Ev temizledim. Buzlugumu bosalttim temizledim. Bayrama biraz hazirlik yaptim. Simdi de kizima uyutayim yemek hazirlicam insallah. Is bitmiyo daha aksama utu var. Kuafore gidemedim. Kas biyik manikur pedikur islerim var. Var da var. Vakit nasil yeticek bakalim..

[QUOgeçmiş olsunE="YemreM, post: 48034087, member: 751201"]Günaydın kızlar oğlum kaç gündür hasta ateşi düşmüyor balgamı var öksürüyor en kötüsü burnu tıkalı hali kalmadı
Dün bide bana bulastirdi ben daha kötü duruma düştüm 2 defa istiğfar ettm burnum tikandi hastaneye gittik eşim Hangimizle ugrasacagini şaşırdı hem işlemler hem çocuğu tutamadı ordan oraya koşuyor
Yalnızlık ne kadar zormuş hiç kimsemiz bi yardım edenimiz yok oğluma buhar verdiler bütün buharı döktü eliyle itti ağlaya ağlaya hiç bişeye izin vermedi eşim sinirlendi buharı yere attı hiç kimse yardım etmedi çok kalabalikti bide üstüne yetişkin acil daha faaliyete geçmemiş gece gece başka hataneye gittik
İki poşet ilaçla eve geldik daha kötüsü eşim bugün nöbetçi sabaha kadar yok hep diorum bi gün eve gelecek ve bizi sağ bulamayacak artık[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım bizde de durum aynı kızım hastayı bana geçti kalkacak gücüm yok eşim de hasta perişan olduk Rabbim şifasını eksik etmesin hepimizden

DonukPudra M mambur fermante T tuba52 tubaa1
Kızlar çok saolun Allah razı olsun dedikleriniz doğru ama insan bazen gaflete düşüyor
Bide bayram olmasi canımı sıktı tatil gidemicez adam akıllı muayeneye,geldi mi ust üste geliyo geçen bayram üstüde kum dökme çıkmıştı yine goturememistim hersey ters
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz inşaallah geçer

fermante ıhlamurun içine bal koydum bende oğlumda içtik acaba o bal zararlı olur mu oğluma
Kızlar bide burnu açmak için odaya kaynar suyun icine vicks koysam oğluma zararlı olur mu söze sormadan yapmıyayim

Canim sakin viks koyma bebegine.
Oyle vefat eden bebek olmus. Allahim korusun.icindeki madde cok zararli.
Bal da alerji yapabilir dikkat etmende fayda var

ne yazık ki izmirde değilim

Cnm bisi olmaz insallah ama oglaninkine koymasaydin bali genede. Neyse dikkatli ol.
Viks bebeklere cok zararli koyma sakin.

Nazilliguzeli T tuba52 kızlar çok geçmiş olsun. Ama bebekleriniz nereden kaptı bu hastalığı?
valla artık klima açmıyoruz ama hastalandigi gece az da olsa açıktı gerçi biz yaz boyunca ona demeyecek şekilde klima kullandık ama bilemiyorum

Cnm bisi olmaz insallah ama oglaninkine koymasaydin bali genede. Neyse dikkatli ol.
Viks bebeklere cok zararli koyma sakin.
Saol canım oğlum zaten az 30 cc içti keşke icirmeden soraydım
Ben değil canım öbür Tuba inşallah geçmiştir hastalık yavrucaklar hastalaninca perişan oluyolar
pardon canım akıl kalmadı T tuba52 geçmiş olsun canm
Canim sakin viks koyma bebegine.
Oyle vefat eden bebek olmus. Allahim korusun.icindeki madde cok zararli.
Bal da alerji yapabilir dikkat etmende fayda var
Ayy iyi ki ddn canm kullanmam artık annem kullan demişti elimi sürmem Allah korusun

Olun benzerlerini bulabilirsin. Her ilde vardir.
Benim bildiğim adım ayakkabısı satan bi yer var toryumda. Sadece çocuk ve bebek ayakkabıları satıyor. Altı yumuşacık bu tarz ayakkabılardı. Peki şu inek derisinden makosen ayakkabılar nasıl? Dışarda olmaz heralde onlar ev ayakkabısı.

Onlar cok ince ..disarda olmaz evet tam ev ayakkabisi onlar.
Bende almayi dusunuyorum onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…