- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.181
Canım benim kız sekiz ,sekiz buçuk gibi uyuyor .erken uyuyor ,uykusunu alıyor desem ,düzgün uyumuyor bin defa kalkıyor.Mambur bu ara benim kizim da 10dk da yarim saatte bir kalkiyo. Ruya mi goruyo neyse gece gep korkarak uyaniyo. Belki donemsel biseydir. 4te uyanmasi icin uykusunu almis olmasi lazim. Aksamlari kacta yatiriyosun. 10dan once uyutma bakalim napicak?
Gun icinde kac kez kac saat arayla uyuyosua ona gore aksam uykusunu ayarlamaya calissan olmaz mi?
Dun mesela benim kiz bir kez uyudu. Normalde iki kez 1 saat kdr uyuyo. Dun aksamustu parka ciktik uyku saati bi kacti tam kacti. 7gibi donduk. Gelince o uyumak istemedi. 8 civari cok uykusu geldi fakat uyumadim neticede 9bucuk gibi uyudu. Yani bu sekilde bisiler yapmaya calissan abi ablasiyla oyunlar kurup ilgi dagitsaniz mesela. Bikac gece gec uyusa alisir diye dusunuyorumm.
Eline sağlık canım ,dün evi topladım ,temizledi,bugun alışverişe gittik sonrasında anneme temizliğe geldim ...eve meme almaya gittim ,sabah evden öyle cikmisizki hani hiç sanki temizlik olmamış ..kafayı yiyeyimmi? Yok yemiycem:))Selam kızlar yine kimseler yok buralarda bayram telasindan galiba.bende çok yoruldum işler bitti ama bende bittim
Canim ne yetersizi maşallah sen mükemmel bi annesin.çocuklarının yemesinden kurslarina her şeyini ince ince dusunuyosun daha ne yapcaksin.eşine söyle dilinden anliyosa bide bize anlatsın.bu ahkam kesmeleri yokmu hepsi aynı..Bide kızlar babası geçen yanımızda yattı ,niye diyor bu hiç uyumuyor diyor.bazen kendimi çok yetersiz ,beceriksiz görüyorum ...zor çocuk bu diyorum ,dilinden anlarsak kolay diyor ...sanırım bu sıra olan iki ev arasındaki yetememe duygusu alıngan yaptı beni ..onceden takmazdim ne bileyim
Ben artık kasmiyorum kendimi yapabildigim yere kadar.temizlik işi bitmiyoki yap tekrar batıyo yap tekrar..Bazen kendimi robot gibi hissediyorumEline sağlık canım ,dün evi topladım ,temizledi,bugun alışverişe gittik sonrasında anneme temizliğe geldim ...eve meme almaya gittim ,sabah evden öyle cikmisizki hani hiç sanki temizlik olmamış ..kafayı yiyeyimmi? Yok yemiycem:))
Ben 1 ayi geckindir veriyorum sabah tahilli mamasinin icene 1 tatli kasigi tahin, pekmez koyuyorumKızlar kuzucuklara tahin veriyomusunuz? Verenler tarif yazabilir mi?
Alintidir:fermante ıhlamurun içine bal koydum bende oğlumda içtik acaba o bal zararlı olur mu oğluma
Kızlar bide burnu açmak için odaya kaynar suyun icine vicks koysam oğluma zararlı olur mu söze sormadan yapmıyayim
Canim tahilli mama kutu mamalar oluyor demiBen 1 ayi geckindir veriyorum sabah tahilli mamasinin icene 1 tatli kasigi tahin, pekmez koyuyorum
Canim bu ara bizimkide öyle sürekli uyaniyo.şu mübarek gün inşallah gonlundeki olsunBebegim uykusu cok hafif surekli dia cikartiyorr cik yaramaz oyun isyiyoo bende evim.ayrilsin istiyorum cok bunaliyorumm((
Iyi tatiller cnm. Bol bol dinlenin. Kuzucuga da guzel yemeler diliyorum.Merhaba hanimlarr tatilden bildiriyorum. 2 gundur oteldeyiz keyfimiz yerinde cok sukur tabi çocukla tatil biraz yorucu yedirme konusunda cok tikandim hicbirsey yemek istemiyor kirk nazla yoğurt yada corba iciyor oda azicikmeyve yiyor arada. Tahilli mamadan yapiyorum oda basarisiz. Yanimda tarhana getirmistim yarin rica edip yemekhanede yapmayi düşünüyorum..
Herkesin bayramini kutluyorum yavrularimizla sevdiklerimizle burda cocuklarimizin adim adim buyudugune sahit oldugumuz nice bayramlarimiz olur inşallah
Ayy yeni gördüm yaa pek giremiyorum artık. Bi de whatsap kurulunca orada yazisiyoruz buradan takip zor. çok birikiyor. Ama hepinizi çok özledimM mambur annecigine Allah sifa versin.
Sana da guc kuvvet. Senin kizla benim oglan iflah olmucak
Buralar cidden sessizlesti..
Ilk zamanlardanMONNA @Akasya @Beyaz Patik sizleri merak ediyorum. Nasilsiniz??
Daha vardi ama nickler aklima gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?