2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım benim kız sekiz ,sekiz buçuk gibi uyuyor .erken uyuyor ,uykusunu alıyor desem ,düzgün uyumuyor bin defa kalkıyor.

İnan herşeyi denedim ,günlük tuttum ,kaç saatte uyuyor ,yiyor ,ne yiyince güzel uyuyor ama yinede olmadı.benim büyük kizimda böyleydi ,ozaman doktor yaz bakalım dedi ,o şekilde bir yaşına gelmeden düzeltmiştir uykusunu ama bunda beceremedim.valla yilmayacagim ya yarın baslicamm yazmaya ,valla çok yiprandim ,duzelticem uykusunu.

Mesela acaba gündüz az uyutsam dedim sadece bir saat uyuttum-toplamda- öğlen 1.30 ta kalktı ,yinede gece 8de uyudugunda aynıydı.bir surede geç uyuttum ,bir hafta geçti yine aynıydı .off ...ama yinede vazgecmiycem.

Bide kızlar babası geçen yanımızda yattı ,niye diyor bu hiç uyumuyor diyor.bazen kendimi çok yetersiz ,beceriksiz görüyorum ...zor çocuk bu diyorum ,dilinden anlarsak kolay diyor ...sanırım bu sıra olan iki ev arasındaki yetememe duygusu alıngan yaptı beni ..onceden takmazdim ne bileyim

Selam kızlar yine kimseler yok buralarda bayram telasindan galiba.bende çok yoruldum işler bitti ama bende bittim
Eline sağlık canım ,dün evi topladım ,temizledi,bugun alışverişe gittik sonrasında anneme temizliğe geldim ...eve meme almaya gittim ,sabah evden öyle cikmisizki hani hiç sanki temizlik olmamış ..kafayı yiyeyimmi? Yok yemiycem:))

Canim ne yetersizi maşallah sen mükemmel bi annesin.çocuklarının yemesinden kurslarina her şeyini ince ince dusunuyosun daha ne yapcaksin.eşine söyle dilinden anliyosa bide bize anlatsın.bu ahkam kesmeleri yokmu hepsi aynı..

Ben artık kasmiyorum kendimi yapabildigim yere kadar.temizlik işi bitmiyoki yap tekrar batıyo yap tekrar..Bazen kendimi robot gibi hissediyorum

M mambur evet dillerinden anlasak keske...
Benim oglanin da su alerji zamani kivranarak her uyanmasinda konusabilse de derdini anlatsa derdim. Uykusuzlugu gectim kivranmasi bitiriyordu.simdi sukur kivranma bitti ama hala uyku ayni..
Ya o zamanlarda aliskanlik oldu ya da huylari boyle...
Uykuyu sevmiyorlar desem degil .. uykulari hafif. Oglumun ayri yataktayiz benim donmemle uyandigini bilirim. Stor perdeyi acma kapaya uyandigini bilirim. Bu yuzden tul perde taktim ...arada ona bile uyaniyor...

Alintidir:

Şöyle ki; arılar bal yaparken bu oluşturulan balda bir takım bakteriler üreyebiliyor. Daha büyük çocuklar veya biz yetişkinler bu bakteriden etkilenmiyoruz bile. Çünkü bizim vücut sistemimiz bu oluşan bakterileri yeniyor ve bizi etkilemiyor. Fakat 1 yaşından küçük bebeklerde ise durum böyle değil. Bu dönemdeki bebeklerin savunma sistemleri henüz çok iyi gelişmemis. Bundan dolayı balda oluşan bu bakteri bebekte alerjik durumlara ve zehirlenme durumuna yol açabiliyor.
Bu bakteri bebeklerde botulizm adı verilen tehlikeli bir zehirlenmeye neden olabilir. Zehirlenen bebek nefes alma ve yutkunma zorluğu çekebilir, kol, bacaklar ve boyunda güçsüzlük ortaya çıkabilir, durum çok ciddi sonuçlara yol açabilir.

Bebegim uykusu cok hafif surekli dia cikartiyorr cik yaramaz oyun isyiyoo bende evim.ayrilsin istiyorum cok bunaliyorumm ((

Merhaba hanimlarr tatilden bildiriyorum. 2 gundur oteldeyiz keyfimiz yerinde cok sukur tabi çocukla tatil biraz yorucu yedirme konusunda cok tikandim hicbirsey yemek istemiyor kirk nazla yoğurt yada corba iciyor oda azicik meyve yiyor arada. Tahilli mamadan yapiyorum oda basarisiz. Yanimda tarhana getirmistim yarin rica edip yemekhanede yapmayi düşünüyorum..

Herkesin bayramini kutluyorum yavrularimizla sevdiklerimizle burda cocuklarimizin adim adim buyudugune sahit oldugumuz nice bayramlarimiz olur inşallah

Iyi tatiller cnm. Bol bol dinlenin. Kuzucuga da guzel yemeler diliyorum.

Ayy yeni gördüm yaa pek giremiyorum artık. Bi de whatsap kurulunca orada yazisiyoruz buradan takip zor. çok birikiyor. Ama hepinizi çok özledim söz arada girip yazcam. Benim kızım afacan biraz onun dışında sıkıntı yok. Sizler nasilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…