2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Iyi olmaniza sevindim

Cok sukur bizler de iyiyiz
Onu yapti bunu etti derken gunleri bitiriyoruz

Bugun de bitti ama ben de bittim. Migrenim tuttu...
Oglum gece 8kere mi ne kalkti artik sayamadim o derece.
Bugun zaten kosusturmacadan birsey anlamadim...
Tatil icin son 1 gun. Umarim keyifli gecer de biraz rahatlarim...
Tek cocukla boyleyse cok cocuklulari alinlarinda operim. Helal olsun valla. Ben cok yiprandim.
Cok mutluyum ama yas haneme sanki 10daha eklendi gibi..

Kızlar bebeğim yataktan düştü. Hemen kollarını bacaklarını gövdesini kontrol ettim. Yüzünü elmacık kemiklerini falan kontrol ederken alnı kızarmaya başladı yavrumun. Emzirdim ağlası durdu ve uyudu. Bizde hemen soğuk kompress uyguladık alnına. Şimdi uyuyor ben de nefesini dinliyorum. Bi kere uyansın o zaman uyurum. Zaten pek rahat uyumadı dönüp duruyor. Başka birşey yapmam gerekiyor mu?

Mrb gecmis olsun. Benim bebegimde 2 kere dustu yataktan. Alninin ortasina dusmustu ikisinde de kizardi hafiften. Bisey olmadi ama Allah korusun biseyi yoktur ins merak etmeyin duse kalka buyuyolar. Kusma olursa hemen doktora gidersiniz.

cef182 şimdi okudum canım çok geçmiş olsun , rabbim beterinden saklasin ..birsey olmadı dimi ,şimdi iyimi?böyle böyle buyuyorlar canım üzülme sakin

Tatiliniz İnşallah keyifli geçer canım ,insan vücut olarak dinlenemese bile ,keyifli olunca ruhu dinlwniyor ,ozamanda vücut yoğunluğuna ve uykusuzluğa daha iyi dayanıyor...

Varya zaten bu bayramlarda ust baş ,ayakkabı giydirme işi çok fena .kafam döndü benimde .ne güzel bir zibinla oturuyorduk .o emekler ben peşinden giydirmeye çalışıyorum ,hah tam giydirdim derken hopp çıkarıyor birde aynı anda içerideki büyük bebelere direktif vermeliyim,dis telini tak ,çorap şurada ,o pantolon ona olmamış .....vs...:))

gecen bızımkıde dustu canım, hatta her gun basını yere carpıyor.ıcım gıdıyor ama dusuyorlr illa yapacak pek bısı yok,yanında bıle dursan dusuyorlar yani.
Rabbim korusun minnaklarımızı inşallah

Kızlar bugün kızım bayaa bir su diyor .yemek falan yerken su diyerek istiyor ,çok mutlu oldum ,nasil buudulerde isteklerini dile getiriyorlar.

Birde kumandayla televizyonun kanalını değiştirmeye çalışıyor ,beceriyorda :)) babası haber izlerken ,abisi ablası film izlerken pat diye çevirip duruyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…