- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.201
Iyi olmaniza sevindimAyy yeni gördüm yaa pek giremiyorum artık. Bi de whatsap kurulunca orada yazisiyoruz buradan takip zor. çok birikiyor. Ama hepinizi çok özledimsöz arada girip yazcam. Benim kızım afacan biraz onun dışında sıkıntı yok. Sizler nasilsiniz
Evet hani kaşık mamasi dediklerinden kutuda oluyor, bebe biskuvisi, meyve ve tahinde yapabilirsinCanim tahilli mama kutu mamalar oluyor demi
Mrb gecmis olsun. Benim bebegimde 2 kere dustu yataktan. Alninin ortasina dusmustu ikisinde de kizardi hafiften. Bisey olmadi ama Allah korusun biseyi yoktur ins merak etmeyin duse kalka buyuyolar. Kusma olursa hemen doktora gidersiniz.Kızlar bebeğim yataktan düştü. Hemen kollarını bacaklarını gövdesini kontrol ettim. Yüzünü elmacık kemiklerini falan kontrol ederken alnı kızarmaya başladı yavrumun. Emzirdim ağlası durdu ve uyudu. Bizde hemen soğuk kompress uyguladık alnına. Şimdi uyuyor ben de nefesini dinliyorum. Bi kere uyansın o zaman uyurum. Zaten pek rahat uyumadı dönüp duruyor. Başka birşey yapmam gerekiyor mu?
Tatiliniz İnşallah keyifli geçer canım ,insan vücut olarak dinlenemese bile ,keyifli olunca ruhu dinlwniyor ,ozamanda vücut yoğunluğuna ve uykusuzluğa daha iyi dayanıyor...Bugun de bitti ama ben de bittim. Migrenim tuttu...
Oglum gece 8kere mi ne kalkti artik sayamadim o derece.
Bugun zaten kosusturmacadan birsey anlamadim...
Tatil icin son 1 gun. Umarim keyifli gecer de biraz rahatlarim...
Tek cocukla boyleyse cok cocuklulari alinlarinda operim. Helal olsun valla. Ben cok yiprandim.
Cok mutluyum ama yas haneme sanki 10daha eklendi gibi..
Kızlar bebeğim yataktan düştü. Hemen kollarını bacaklarını gövdesini kontrol ettim. Yüzünü elmacık kemiklerini falan kontrol ederken alnı kızarmaya başladı yavrumun. Emzirdim ağlası durdu ve uyudu. Bizde hemen soğuk kompress uyguladık alnına. Şimdi uyuyor ben de nefesini dinliyorum. Bi kere uyansın o zaman uyurum. Zaten pek rahat uyumadı dönüp duruyor. Başka birşey yapmam gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?