- 1 Nisan 2015
- 1.232
- 1.357
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.221
Gecmis olsun cnm. Yeni gordum haberini yogunluktan pek giremedim sayfaya. Insallah bida olmasin. Aranizda degilmiydi nasil dustu? Ben de korkuyorum bazen yatiriyorum yanina yastik vs koyuyorum ama korka korka iste.. neyse bunla gecmis olsun cnm.Kızlar hepinize teşekkür ederim yanımda oldunuz. Kuzım iyi çok şükür. Alnındaki kızarıklığı kimse farketmedi bile. Ama bu vicdan azabı insanı bitiriyor. Çok şükür birşey olmadı ama olabilirdi. Bu da bana ders oldu. Bi daha çok uykusuz olsam da yanımda yatırmayacağım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bugün piknikteydik. Yorulur uyur dedim ama bütün gün 2 defa 20 şer dk uyudu. Şimdi baygın düştü uyuyor. Normalde uyanırken mıkırdanır ama iki üç gündür sanki acı çekiyor gibi uyanıyor uykudan böyle bağıra çağıra. Ayrıca çok su içiyor. Sanırım atak dönemindeyiz. Allah hepimize yardım etsin.
Uzme caninu tatlim atlat bian once. Anne iste.. ne dese bisi denmiyo biyere kdr kusuluyo vs. Bayram gunu mutlu olalim diyoru illa birisi bisi cikariyor.Kızlar bu akşam annemdeyim aslında duzenimizi bozulsun istemedim ama misafir geç gidince eve dönmesi zor geldi .
arife günü kalmak istedik ,gece kız uyuyunca işleri bitiririm hemde çocuklar bazı nedenlerden çok istediler ama annem Nuh dedi peygamber demedi ...çok kırgın ,üzgün ayrılıp evime gittim ,bir dahada kesinlikle kalmayacam dedim ama bugün yorğunluğuma yenik dustum.off çok seviyorum annemi ama bazen gerçekten cocuklardan daha çocuk konuşuyor ve ben sanırım yaşım büyüdükçe kaldiramiyorum ...hele büyük çocuklarım ergen bazen iletişim kuramiyorlar ..
Bayram günü canınızı sıkmak için anlatmadım kızlar sadece paylaşıp rahatlayayim istedim ...
Ben denedim basaramadim..Kizlar benim kizim da gece bagira cagira uyaniyo. Uyaninca da ne ayagimdan ne de gogsumden iniyo. Birakinca hemen agliyo. Bu dongu sabaha kdr devam. Buyudukce duzelecegi yerde varolan duzeni de bozuluyo. Gece beslemekten vazgecmem lazim ama ben uykuya yenil dusuyorum ki.
Ay o kanal degistirme olayi bizdede var, disardan gelelim daha ayakkabilarini cikarmadan koltuga tutunul tv ye bakiyor, kumandayi bulup uzatiyor tv dogru acmaya calisiyorKızlar bugün kızım bayaa bir su diyor .yemek falan yerken su diyerek istiyor ,çok mutlu oldum ,nasil buudulerde isteklerini dile getiriyorlar.
Birde kumandayla televizyonun kanalını değiştirmeye çalışıyor ,beceriyorda :)) babası haber izlerken ,abisi ablası film izlerken pat diye çevirip duruyor:))
Eşim salondaydı. Normalde uyanınca mızıldanır, kokuma doğru gelir, kendi bulup emmeye başlardı hatta. Ama bu sefer olmadı. Bi daha yapmam.Gecmis olsun cnm. Yeni gordum haberini yogunluktan pek giremedim sayfaya. Insallah bida olmasin. Aranizda degilmiydi nasil dustu? Ben de korkuyorum bazen yatiriyorum yanina yastik vs koyuyorum ama korka korka iste.. neyse bunla gecmis olsun cnm.
Is oncesi tatil iyi gelecek o zaman sana insallah. Bugun muydu yolculuk sizin?cef182 yer minderin varsa kalin en kotu oraya yatir. Allah korusun ben de bir kez dusurdum daha da yapmiyorum onu uykuya yenik dustugumde ikimizde yerde yatmis oluyoruz en azindan.
M mambur ne denir ki .... anne iste... senin zaten onceden de icinden atamadiklarin vardi... ama aklim almiyor bir anne neden evladi ve torunlarinin onda kalmasini istemez... zaten yaslaninca yalnizliktan dem vurulmaz mi... daha da sevinmesi gerekirken...
Ama iste birsey denmiyor .sen icini rahat tut bunda hayir vardir. Cocuklarinla didisip laf soyleseler daha da zoruna giderdi..
Bayram sonrasi M Mavisu27 tedavisi baslayacakti... insallah Rabbim yuzunu guldursun senin de... Allahim seni evladina ailene esine bagislasin..
Ben de bayram sonrasi is basi yapacagimm.. o kadar zor geliyor ki.... tuhafimm acayip
Evet bugundu geldik oglen.. arabada bi kucakta bi oto koltufunda geldikIs oncesi tatil iyi gelecek o zaman sana insallah. Bugun muydu yolculuk sizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?