2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunlerim cok yogun kurbn bayraminiz mubarek olsn kizlar . Bebeklerimiz dogum gunlernide kutlarz burda insallah. Bugunun en guzel seyi oglum bay bay yapti . Cok yaramaz cook yapma dedgm herseyi yapio hatta cok sinirli arada bana sinirlenio ama cok tatli ustumde tirmaniyo ha bide sacimla alip weremedgi var tutp tutp o caanim saclarimi cekio

Canım benimUOTE="cef182, post: 48056969, member: 680516"]Kızlar bebeğim yataktan düştü. Hemen kollarını bacaklarını gövdesini kontrol ettim. Yüzünü elmacık kemiklerini falan kontrol ederken alnı kızarmaya başladı yavrumun. Emzirdim ağlası durdu ve uyudu. Bizde hemen soğuk kompress uyguladık alnına. Şimdi uyuyor ben de nefesini dinliyorum. Bi kere uyansın o zaman uyurum. Zaten pek rahat uyumadı dönüp duruyor. Başka birşey yapmam gerekiyor mu?[/QUOTE]

Kızlar bu akşam annemdeyim aslında duzenimizi bozulsun istemedim ama misafir geç gidince eve dönmesi zor geldi .

arife günü kalmak istedik ,gece kız uyuyunca işleri bitiririm hemde çocuklar bazı nedenlerden çok istediler ama annem Nuh dedi peygamber demedi ...çok kırgın ,üzgün ayrılıp evime gittim ,bir dahada kesinlikle kalmayacam dedim ama bugün yorğunluğuma yenik dustum.off çok seviyorum annemi ama bazen gerçekten cocuklardan daha çocuk konuşuyor ve ben sanırım yaşım büyüdükçe kaldiramiyorum ...hele büyük çocuklarım ergen bazen iletişim kuramiyorlar ..

Bayram günü canınızı sıkmak için anlatmadım kızlar sadece paylaşıp rahatlayayim istedim ...

Kızlar hepinize teşekkür ederim yanımda oldunuz. Kuzım iyi çok şükür. Alnındaki kızarıklığı kimse farketmedi bile. Ama bu vicdan azabı insanı bitiriyor. Çok şükür birşey olmadı ama olabilirdi. Bu da bana ders oldu. Bi daha çok uykusuz olsam da yanımda yatırmayacağım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Bugün piknikteydik. Yorulur uyur dedim ama bütün gün 2 defa 20 şer dk uyudu. Şimdi baygın düştü uyuyor. Normalde uyanırken mıkırdanır ama iki üç gündür sanki acı çekiyor gibi uyanıyor uykudan böyle bağıra çağıra. Ayrıca çok su içiyor. Sanırım atak dönemindeyiz. Allah hepimize yardım etsin.

M mambur canım sen üzme canını annelerimiz gün geçtikçe artık çocuklaşıyorlar. Benimkine vicdan yaptırıyorum susuyorum. O zaman kendind geliyor biraz. Ne yapalım biz de dünkü çocuk değilizki. Sabır sabır bir yere kadar.

Gecmis olsun cnm. Yeni gordum haberini yogunluktan pek giremedim sayfaya. Insallah bida olmasin. Aranizda degilmiydi nasil dustu? Ben de korkuyorum bazen yatiriyorum yanina yastik vs koyuyorum ama korka korka iste.. neyse bunla gecmis olsun cnm.

Uzme caninu tatlim atlat bian once. Anne iste.. ne dese bisi denmiyo biyere kdr kusuluyo vs. Bayram gunu mutlu olalim diyoru illa birisi bisi cikariyor.

Kizlar benim kizim da gece bagira cagira uyaniyo. Uyaninca da ne ayagimdan ne de gogsumden iniyo. Birakinca hemen agliyo. Bu dongu sabaha kdr devam. Buyudukce duzelecegi yerde varolan duzeni de bozuluyo. Gece beslemekten vazgecmem lazim ama ben uykuya yenil dusuyorum ki.

Ben denedim basaramadim..
Sinir sistemim yiprandi... emsin bakalim gece de nereye kadar gidecekse gitsin diyorum yoksa uyku 2 gram o da gidince delircek raddeye geliyor insan...

cef182 yer minderin varsa kalin en kotu oraya yatir. Allah korusun ben de bir kez dusurdum daha da yapmiyorum onu uykuya yenik dustugumde ikimizde yerde yatmis oluyoruz en azindan.

M mambur ne denir ki .... anne iste... senin zaten onceden de icinden atamadiklarin vardi... ama aklim almiyor bir anne neden evladi ve torunlarinin onda kalmasini istemez... zaten yaslaninca yalnizliktan dem vurulmaz mi... daha da sevinmesi gerekirken...
Ama iste birsey denmiyor .sen icini rahat tut bunda hayir vardir. Cocuklarinla didisip laf soyleseler daha da zoruna giderdi..

Bayram sonrasi M Mavisu27 tedavisi baslayacakti... insallah Rabbim yuzunu guldursun senin de... Allahim seni evladina ailene esine bagislasin..

Ben de bayram sonrasi is basi yapacagimm.. o kadar zor geliyor ki.... tuhafimm acayip

Ay o kanal degistirme olayi bizdede var, disardan gelelim daha ayakkabilarini cikarmadan koltuga tutunul tv ye bakiyor, kumandayi bulup uzatiyor tv dogru acmaya calisiyor
yemede yaninda yat
Masallah senin kuzucugada..zora gelince napacaklar isteyecekler herseyi Allahin izniyle

M mambur canım büyükler sese gürültüye gelemiyolar gidince ozluyolardir gelince ses olunca bunaliyolardir.canını sıkma dicem ama insan en yakınlarının yaptığına uzuluyo.

Gecmis olsun cnm. Yeni gordum haberini yogunluktan pek giremedim sayfaya. Insallah bida olmasin. Aranizda degilmiydi nasil dustu? Ben de korkuyorum bazen yatiriyorum yanina yastik vs koyuyorum ama korka korka iste.. neyse bunla gecmis olsun cnm.
Eşim salondaydı. Normalde uyanınca mızıldanır, kokuma doğru gelir, kendi bulup emmeye başlardı hatta. Ama bu sefer olmadı. Bi daha yapmam. DonukPudra nın dediği gibi dayanamazsam yerde yatırırım.

cef182 canm yorgundm yeni gördüm çok geçmiş olsun bende bi kere yataktan düşürdüm o yüzden artık yere minder koyuyorum uyku haliyle düşünemiyo insan saat 5 ten beri ayaktayiz biz
Uykunun en güzel yerinde dedeee diye uyanıyor a ben şimdi napayim

M mambur üzülme canm inan çoğu anne öyle yapıyo artık sese tahammülleri kalmıyor

Kızlar fırsat bulup giremedim bayramınız mübarek olsun inş bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir.biz eşimin köydeyiz bugün benim köyüme geçicez inş bu bayram benim için tam bir nefis terbiyesi şeklinde ilerliyo heryerde tatlılar börekler geliyo gidiyo önüme çikolata desen Hasretim arşa dayandı etede tepki verdi onuda yiyemiyorum herkes kavurma yerken zeytin ekmek yemek çok fenaneyse allah başka dert vermesin inşallah seneye alerjimiz geçmiş olurda oğlumda bende doyasıya yeriz... Bütün Kasım bebelerinin analarının bayramı musmutlu geçsin inş

Is oncesi tatil iyi gelecek o zaman sana insallah. Bugun muydu yolculuk sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…