2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım tek ona sabır etsek neyse ,kadından su hayatta herseye sabır ediyoruz .valla dediğin doğru yazımızda ilerleyince artık ağır geliyor ,yaslandimmi ne:))

Uzme caninu tatlim atlat bian once. Anne iste.. ne dese bisi denmiyo biyere kdr kusuluyo vs. Bayram gunu mutlu olalim diyoru illa birisi bisi cikariyor.
Hakkaten canım ya bayram günü bari susulsa diyorsun yok zaten yorgunluk tan sinir sistemimiz cokmus neyse dediğin gibi atlatsak su günlerinde rabbimin izniyle insallah

Bende bir hafta uğraştım ,basaramadim .tekrar denemeyi uzun sure dusunmem herhalde

Çok doğru dedin canım ,gecmiste kötü şeyler yaşamak iyi olmuyor ,böyle zamanlarda iyice su yüzüne çıkıp yüreğinde buyutuyorsun ...neyse ana işte canı sağolsun ...

Bu arada en iyi tatiller sizin olsun..çok yiprandin sende inşallah azcik dinlenirsin

M mambur canım büyükler sese gürültüye gelemiyolar gidince ozluyolardir gelince ses olunca bunaliyolardir.canını sıkma dicem ama insan en yakınlarının yaptığına uzuluyo.
Evet canım azcik gürültü olsa bile dediğin gibi oluyor ,eskiden böyle degildiler ,ay acaba bizde yaşlanınca boylemi olacaz:))

Bugun nasilda hic birsey yapasim.yok ya.. saatlerdir bi kalkamadm daha aksamlik hazir degil..
Bayram yorgunlugumu desem ne desem
Bende aynıydım canım ya valla akşam yemeğini zor yapıp yedirdim,nerdeyse yapamayacaktim .diyorum inşallah hasta olmayız ,okadar insanla gorustuk ,malum hep eve kapanmaya alışmıştık:))şaka maka valla ben insanlarla konuşmayı unutacakmisim :))

Ay bütün gün temizlik yaptım. Kv lerle annemlere gittik. Sonra bize geldik. Daha yeni gittiler. Yarın arkadaşlar gelecek çocukları 1,5 yaşında. Benimkinin sesi kısıldı ıhlamur içiriyorum sürekli. Yarın düzelse bari. İki çocuk konuşabilse karşılıklı ne güzel olur. Belki özenir ona da yürür benim cadı.

Ne zor su hayatta anne olmak... ahh annem oda bekledi mi gunlerce acaba basimda oda benim gibi mi hissetti? Nasil of dedim defalarca ona, nasil kizdim istedgim olmayinca, nasl uzdum onu. Bu bayramda goremedim seni anne bu bayramda opemedım elını. Yıne dokunamadım sana. Her basım sıkıstıgında yıne sen gelıyosun aklıma, yardıma senı cok ozledım anne :-(

M mambur ayni durumdayim resmen insanlarla iletisimim koptu
arkadas cevremle konusursam hele amaan laflarimi toparliyamiyorum birbirine karisiyor sanirsin 10 senedir kimseyle konusmamism
Iyi minnaklarimiz var onlarla bari konusuyorz yoksa iyice unuturdm

insallah olmaz canim, simdi hava degisikligi falan korkutuyor beni , ne giydirecegimide sasiriyorum , kat kat giydirmeden yana degilim bakalm insallah hasta olmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…