- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.241
Iyi tatiller canimEvet bugundu geldik oglen.. arabada bi kucakta bi oto koltufunda geldik
Cok tesekkur ederim sagolIyi tatiller canim
Canım tek ona sabır etsek neyse ,kadından su hayatta herseye sabır ediyoruz .valla dediğin doğru yazımızda ilerleyince artık ağır geliyor ,yaslandimmi ne:))
Hakkaten canım ya bayram günü bari susulsa diyorsun yok zaten yorgunluk tan sinir sistemimiz cokmus neyse dediğin gibi atlatsak su günlerinde rabbimin izniyle insallahUzme caninu tatlim atlat bian once. Anne iste.. ne dese bisi denmiyo biyere kdr kusuluyo vs. Bayram gunu mutlu olalim diyoru illa birisi bisi cikariyor.
Bende bir hafta uğraştım ,basaramadim .tekrar denemeyi uzun sure dusunmem herhaldeKizlar benim kizim da gece bagira cagira uyaniyo. Uyaninca da ne ayagimdan ne de gogsumden iniyo. Birakinca hemen agliyo. Bu dongu sabaha kdr devam. Buyudukce duzelecegi yerde varolan duzeni de bozuluyo. Gece beslemekten vazgecmem lazim ama ben uykuya yenil dusuyorum ki.
Çok doğru dedin canım ,gecmiste kötü şeyler yaşamak iyi olmuyor ,böyle zamanlarda iyice su yüzüne çıkıp yüreğinde buyutuyorsun ...neyse ana işte canı sağolsun ...cef182 yer minderin varsa kalin en kotu oraya yatir. Allah korusun ben de bir kez dusurdum daha da yapmiyorum onu uykuya yenik dustugumde ikimizde yerde yatmis oluyoruz en azindan.
M mambur ne denir ki .... anne iste... senin zaten onceden de icinden atamadiklarin vardi... ama aklim almiyor bir anne neden evladi ve torunlarinin onda kalmasini istemez... zaten yaslaninca yalnizliktan dem vurulmaz mi... daha da sevinmesi gerekirken...
Ama iste birsey denmiyor .sen icini rahat tut bunda hayir vardir. Cocuklarinla didisip laf soyleseler daha da zoruna giderdi..
Bayram sonrasi @Mavisu27 tedavisi baslayacakti... insallah Rabbim yuzunu guldursun senin de... Allahim seni evladina ailene esine bagislasin..
Ben de bayram sonrasi is basi yapacagimm.. o kadar zor geliyor ki.... tuhafimm acayip
Bende aynıydım canım ya valla akşam yemeğini zor yapıp yedirdim,nerdeyse yapamayacaktim .diyorum inşallah hasta olmayız ,okadar insanla gorustuk ,malum hep eve kapanmaya alışmıştık:))şaka maka valla ben insanlarla konuşmayı unutacakmisim :))Bugun nasilda hic birsey yapasim.yok ya.. saatlerdir bi kalkamadm daha aksamlik hazir degil..
Bayram yorgunlugumu desem ne desem
Bence herkes yorgun düştü uyuyor.Gezmelerdemisiniz kızlar?nasılsınız pek boş buralar ?
Yaslanmiyalim mambur cum.33 yaşındayım ama 23 deyim sanki öyle hissediyorumEvet canım azcik gürültü olsa bile dediğin gibi oluyor ,eskiden böyle degildiler ,ay acaba bizde yaşlanınca boylemi olacaz:))
Ben geziyorum canım ama bitik haldeyim çok yoruldum.Allahın gücüne gitmesinde bayram zor geçiyo.yarinda nişan var gidesim yok ama gitsem bi dert gitmesem bi dert..napicam bilmiyorumBence herkes yorgun düştü uyuyor.
Gecmis olsun ilik dus aldir, ates dusurucu fitil verebilirsin ihlamur hic vermedim canim bilgim yok olmadi bi acile gitsenizKızlar 38 derece atesımız dusmuo napmalıyım bıde ı hlamur vercem nasl vereyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?