2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba kizlar
Oglum burnumdan getiriyor keske evde dursaymisim dedim yani dunden beri...
Ustune de hapsuruk burun akintisi basladi.

Cocuk hicbir sekilde dur durak bilmiyor oteli yikti sahili inletti. Sokaklarda basini cevirip bize bakmayan kalmamistir.

Simdiden 2 gun daha nasil gececek diyorum..
Bi de donus 5 saat.bayram.sonrasi trafik de olursa yandik ki ne yandik yani..

Onceki tatil ne kadar guzelse bu o kadar berbat geciyor

Tüh tatil burnundan geldi desene.çocukların ani anini tutmuyoki.sorunsuz geçer inşallah

Herkese ıi bayramlar ins sevdiklerinizle birlikte bayram yapmisinzdir benim ki pek ole olmadı babanemi kaybettik ölüm le tanıştım çaresizlik le tanıştım insanın içi nasıl kor gibi yanarmis onu gördüm söyleyecek çok şey var ama benim hiçbişeye gücüm kalmadı

Canim uzuldum ya bi hastalanirlarsa keyifleri kalmiyor ıhlamur icir. Ben yanimda goturdum ve hergun icirdim cok sukur atlattik rahatca döndük evimize insallah senin kalan 2 gunun guzel gecerde rahatça evinize dönersiniz.
Bizde tatilden sonra erkek kardesime kiz istemeye gittik neyseki denk geldi yoksa birdaha o yollari gidip gelmek bana zulum gelirdi.
Allah rahmet eylesin canim mekanini cennet eylesin sizlere sabir versin

Allah rahmet eylesin canim

Basiniz sagolsun.. Allah rahmet eylesin.. sizlere de sabirlar versin

Basiniz sagolsun, mekani cennet olsun

M melekece78 canım 5-6 yaprak ile bir kaç tomurcuğu içme suyuyla bi yıkayıp bi kaseye koyuyorum. Üstüne sıcak su ekliyorum. Ben her gün kahvaltıda ekmeğini ıslatmak için yapıyorum canım. İnşallah işine yarar.

Cok uzuldum canim ya. Oglan durmayinca hicbisey anlamazsin tabi. Insallah burun akintisi ve aglama krizleri sabah gecmis olur da rahatlarsiniz hepberaber

Allah geride kalanlara omurler versib insallah. Basiniz saolsun.

Kasım anneleri gece dörde kadar kimsenin yazmamasını bebelerin mışıl mışıl uyuduğuna yorabilir miyim?

canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin
Sevdiklerimizi kaybetmek çok zor allah geride kalanlara sağlık versin

[QUOTE="cef182, post: 48078030, member: 6805uanneleri gece dörde kadar kimsenin yazmamasını bebelerin mışıl mışıl uyuduğuna yorabilir miyim?[/QUOTE]
Malesef canım 1 aydan fazladır geceleri çok uyanıyoruz şu an pert durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…