- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.261
Canim geçmiş olsun duş yaptıktan sonrada dusmuyosa ki geceden beri ateşli bence doktora götür.hem için rahatlar belki antibiyotik verir.Kızlar 38 derece atesımız dusmuo napmalıyım bıde ı hlamur vercem nasl vereyım
Gecmis olsun . 38 endiselenecek bir derece degil. 38.5 ta surup verdiriyor hatta doktorlar.Kızlar 38 derece atesımız dusmuo napmalıyım bıde ı hlamur vercem nasl vereyım
Tüh tatil burnundan geldi desene.çocukların ani anini tutmuyoki.sorunsuz geçer inşallahMerhaba kizlar
Oglum burnumdan getiriyor keske evde dursaymisim dedim yani dunden beri...
Ustune de hapsuruk burun akintisi basladi.
Cocuk hicbir sekilde dur durak bilmiyor oteli yikti sahili inletti. Sokaklarda basini cevirip bize bakmayan kalmamistir.
Simdiden 2 gun daha nasil gececek diyorum..
Bi de donus 5 saat.bayram.sonrasi trafik de olursa yandik ki ne yandik yani..
Onceki tatil ne kadar guzelse bu o kadar berbat geciyor
Canim uzuldum ya bi hastalanirlarsa keyifleri kalmiyor ıhlamur icir. Ben yanimda goturdum ve hergun icirdim cok sukur atlattik rahatca döndük evimize insallah senin kalan 2 gunun guzel gecerde rahatça evinize dönersiniz.Merhaba kizlar
Cocuk hicbir sekilde dur durak bilmiyor oteli yikti sahili inletti. Sokaklarda basini cevirip bize bakmayan kalmamistir.
Allah rahmet eylesin canim mekanini cennet eylesin sizlere sabir versinHerkese ıi bayramlar ins sevdiklerinizle birlikte bayram yapmisinzdir benim ki pek ole olmadı babanemi kaybettik ölüm le tanıştım çaresizlik le tanıştım insanın içi nasıl kor gibi yanarmis onu gördüm söyleyecek çok şey var ama benim hiçbişeye gücüm kalmadı
Allah rahmet eylesin canimHerkese ıi bayramlar ins sevdiklerinizle birlikte bayram yapmisinzdir benim ki pek ole olmadı babanemi kaybettik ölüm le tanıştım çaresizlik le tanıştım insanın içi nasıl kor gibi yanarmis onu gördüm söyleyecek çok şey var ama benim hiçbişeye gücüm kalmadı
Basiniz sagolsun.. Allah rahmet eylesin.. sizlere de sabirlar versinHerkese ıi bayramlar ins sevdiklerinizle birlikte bayram yapmisinzdir benim ki pek ole olmadı babanemi kaybettik ölüm le tanıştım çaresizlik le tanıştım insanın içi nasıl kor gibi yanarmis onu gördüm söyleyecek çok şey var ama benim hiçbişeye gücüm kalmadı
Basiniz sagolsun, mekani cennet olsunHerkese ıi bayramlar ins sevdiklerinizle birlikte bayram yapmisinzdir benim ki pek ole olmadı babanemi kaybettik ölüm le tanıştım çaresizlik le tanıştım insanın içi nasıl kor gibi yanarmis onu gördüm söyleyecek çok şey var ama benim hiçbişeye gücüm kalmadı
Tesekkur ederım . Hc yaramaz olurmu bende kahvaltıda vereyımM melekece78 canım 5-6 yaprak ile bir kaç tomurcuğu içme suyuyla bi yıkayıp bi kaseye koyuyorum. Üstüne sıcak su ekliyorum. Ben her gün kahvaltıda ekmeğini ıslatmak için yapıyorum canım. İnşallah işine yarar.
Cok uzuldum canim ya. Oglan durmayinca hicbisey anlamazsin tabi. Insallah burun akintisi ve aglama krizleri sabah gecmis olur da rahatlarsiniz hepberaberMerhaba kizlar
Allah geride kalanlara omurler versib insallah. Basiniz saolsun.Herkese ıi bayramlar ins sevdiklerinizle birlikte bayram yapmisinzdir benim ki pek ole olmadı babanemi kaybettik ölüm le tanıştım çaresizlik le tanıştım insanın içi nasıl kor gibi yanarmis onu gördüm söyleyecek çok şey var ama benim hiçbişeye gücüm kalmadı
Misil misil uyumak demeyelim ona canim. Parca pincik uyumaktan ne uyudugunu anlayamamak denir ancak. Saat basi kalk..ruh gibi gez..Kasım anneleri gece dörde kadar kimsenin yazmamasını bebelerin mışıl mışıl uyuduğuna yorabilir miyim?
canım başınız sağolsun allah rahmet eylesinHerkese ıi bayramlar ins sevdiklerinizle birlikte bayram yapmisinzdir benim ki pek ole olmadı babanemi kaybettik ölüm le tanıştım çaresizlik le tanıştım insanın içi nasıl kor gibi yanarmis onu gördüm söyleyecek çok şey var ama benim hiçbişeye gücüm kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?