- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.281
Burunlari iyice tikandi gece de fena gecti.. ne havuza ne denize sokamiyorum ates de yapar diye . Valla sersem salak gibiyim cok fena.Cok uzuldum canim ya. Oglan durmayinca hicbisey anlamazsin tabi. Insallah burun akintisi ve aglama krizleri sabah gecmis olur da rahatlarsiniz hepberaber
Tuhhh ya uzuldum burnunu sık sık temizle iyimi cok gecmis olsun, ortami da yadirgayip huysuzluk yapiyordur belkiBurunlari iyice tikandi gece de fena gecti.. ne havuza ne denize sokamiyorum ates de yapar diye . Valla sersem salak gibiyim cok fena.
Canim cok geçmiş olsun iyki bebeğin yoktu Allah korumuşKızlar sabah işe giderken kaza yaptık. Bebeğimi annemlere bırakmıştık. Allahtan yoktu arabada. Çok korktum. basınç farkı olmuş galiba airbaglar açılınca. Gözlerim yaşarıyor o yüzden. Eşim hastaneden çıkmış kolunda zedelenme varmış. Oto koltuğu olmadan evden dışarı çıkmayın
Cok gecms olsnKızlar sabah işe giderken kaza yaptık. Bebeğimi annemlere bırakmıştık. Allahtan yoktu arabada. Çok korktum. basınç farkı olmuş galiba airbaglar açılınca. Gözlerim yaşarıyor o yüzden. Eşim hastaneden çıkmış kolunda zedelenme varmış. Oto koltuğu olmadan evden dışarı çıkmayın
Çok geçmiş olsun canımKızlar sabah işe giderken kaza yaptık. Bebeğimi annemlere bırakmıştık. Allahtan yoktu arabada. Çok korktum. basınç farkı olmuş galiba airbaglar açılınca. Gözlerim yaşarıyor o yüzden. Eşim hastaneden çıkmış kolunda zedelenme varmış. Oto koltuğu olmadan evden dışarı çıkmayın
Gecmis olsun canim. Biyerinize bisey oldu mu? Oto koltugumuz var da yolda durmayinca mecbur aliyoruz kucagimiza ya da emziriyoruz. O zamanlarda yuregim hep hopluyor. Allahim korusun. Benim bi tanidigimin akrabasi kaza yapmisti. 1yasindaki bebegi oto koltugunda oldugu icin hayati kurtuldu. Kazadan 3 dk once de emzirmis yerine yerlestirmis. Oto koltugu gercekten onemli arkadaslar. Benim de bu olay cikmiyo aklimdan. Allahim tum bebeleri korusun yarabbim.Kızlar sabah işe giderken kaza yaptık. Bebeğimi annemlere bırakmıştık. Allahtan yoktu arabada. Çok korktum. basınç farkı olmuş galiba airbaglar açılınca. Gözlerim yaşarıyor o yüzden. Eşim hastaneden çıkmış kolunda zedelenme varmış. Oto koltuğu olmadan evden dışarı çıkmayın
Canım benimki de durmuyo. Koyar koymaz ağlıyo ama alışacak artık.Gecmis olsun canim. Biyerinize bisey oldu mu? Oto koltugumuz var da yolda durmayinca mecbur aliyoruz kucagimiza ya da emziriyoruz. O zamanlarda yuregim hep hopluyor. Allahim korusun. Benim bi tanidigimin akrabasi kaza yapmisti. 1yasindaki bebegi oto koltugunda oldugu icin hayati kurtuldu. Kazadan 3 dk once de emzirmis yerine yerlestirmis. Oto koltugu gercekten onemli arkadaslar. Benim de bu olay cikmiyo aklimdan. Allahim tum bebeleri korusun yarabbim.
Benimki cogunlukla duruyo. Ama durmadigi zamanlarda da kafasini geri vurarak agliyo mecburen aliyorumCanım benimki de durmuyo. Koyar koymaz ağlıyo ama alışacak artık.
Sagolasin..ortamdan degil de tamamen huysuzluk.Tuhhh ya uzuldum burnunu sık sık temizle iyimi cok gecmis olsun, ortami da yadirgayip huysuzluk yapiyordur belki
Kızlar sabah işe giderken kaza yaptık. Bebeğimi annemlere bırakmıştık. Allahtan yoktu arabada. Çok korktum. basınç farkı olmuş galiba airbaglar açılınca. Gözlerim yaşarıyor o yüzden. Eşim hastaneden çıkmış kolunda zedelenme varmış. Oto koltuğu olmadan evden dışarı çıkmayın
Amin canımSagolasin..ortamdan degil de tamamen huysuzluk.
Esimde de durmuyor bana sariyor.bu aksam sinirden agladim artik.
Allah korusun sizler nasilsiniz??
Gecmis olsun cok.
Oto koltugu cidden onemli ya bu tatile gelirken yol uzun sikildi oglum almadim dikkat dagitmaya calistim ama aglama krizine girdi resmen bir ara mecbur aldim.ve 1 saat memede kaldi bir ara.
Gecmis olsun tkrar Allahim herkesi korusun.
O sorun bizde de var video acmaya basladi bu ara uyariyorum ama ayni cevabi aliyorum. Oturup oyuncaklariyla oynasa daha guzel vakit geçirmiş olacaklar halbuki. Ama erkek kafasiGunaydin herkese..
Pek sakin buralar yine..
Bebislerinizle hangi oyunlari oynuyorsunuz? Biz kovalamaca, saklanbac, cee, araba surmece, kule dikip yikmaca, tekerleme soyleme, emekleme, tumsek atlama gibi oyunlar oynuyoruz. Baska neler olabilir fikirlerinizi bekliyorum.
Bir de babalariniz arasira baktiginda ne oynatiyor? Bizimkinin elinden telefon dusmuyo zaten. Kizim da ona gidince bazen oyun oynatiyo bazen de pepe alibaba ciftligi gibi videolar aciyo dinletiyo veya izletiyo. Soyluyorum izletme diye ama durmuyo deyince bisi diyemiyorum. Hic istemiyorum aslinda ama..
Bununla geldi gecti olsun insallah. Allahim beterinden korusun.Amin canım
Benim gözüm enfeksiyon kaptı. Eşimin kolu burkuldu. İşte kör topal birbirimize bakıyoruz.
Ben 3 aydir gunduzleri bile hic tv acmiyorum ama esim isten gelince aciyor maalesef. Gundemden de mi haberim olmasin diyor.Gunaydin herkese..
Pek sakin buralar yine..
Bebislerinizle hangi oyunlari oynuyorsunuz? Biz kovalamaca, saklanbac, cee, araba surmece, kule dikip yikmaca, tekerleme soyleme, emekleme, tumsek atlama gibi oyunlar oynuyoruz. Baska neler olabilir fikirlerinizi bekliyorum.
Bir de babalariniz arasira baktiginda ne oynatiyor? Bizimkinin elinden telefon dusmuyo zaten. Kizim da ona gidince bazen oyun oynatiyo bazen de pepe alibaba ciftligi gibi videolar aciyo dinletiyo veya izletiyo. Soyluyorum izletme diye ama durmuyo deyince bisi diyemiyorum. Hic istemiyorum aslinda ama..
Canım kusura bakma ancak gorup yazabildim.cok tesekkur ederim.seninde cocuklarinla nice mutlu bayramların olur inşallahMazef canım nasılsın? bayramın kutlu olsun , kızınla nice huzurlu bayramların olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?