- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.301
Tv yi bebekken ben de hic acmiyodum. Actigimda da kilitlenip kaliyodu. Artik sakinmiyorum o da zaten bakmiyo.Tv konusunda hiç kısıtlamıyorum bebekken hiç açmazdım ama artık arada bende iZlemek istiyorum ve açıyorum
Sakınmadığım zaman hiç yüzüne bakmıyor ama takılırsa bakmak için bende kapatırsam inadına kumandayı alıyor açmaya çalışıyor yere atıyor
O yüzden artık kendimi de kısıtlamıyorum
Gecmis olsun cnm. Evet cok hassaslar..Bu kasım bebeleri ne dayanıksız çıktı ya
Durmadan hasta oluyoruz
Bugün sürekli hapşırdı burnu da akıyor grip olduk hayırlı uğurlu olsun
Başınız sağolsun..bir yanı eksik kalıyor insnaın böyle ..allah rahmet eylesinHerkese ıi bayramlar ins sevdiklerinizle birlikte bayram yapmisinzdir benim ki pek ole olmadı babanemi kaybettik ölüm le tanıştım çaresizlik le tanıştım insanın içi nasıl kor gibi yanarmis onu gördüm söyleyecek çok şey var ama benim hiçbişeye gücüm kalmadı
Hadi hayirli olsun yurume haberlerini alriz ins.Benim.oglum tay tay yapiyo teyzeleri artik yürumeye az kaldi heycanliyiz
Bayanlar benden size oneriii bebginiz sik sik grip.olmasini istemiyosaniz gezmeye gidip gelince veya bebeginiz azicik ruzgarda kalinca hemen bir kasik calpol verin hemen onlwmini aliyo bi kerelik cunku bunlar bebek bizden daha hassaslar ben ilkde boyle yapmadim hastaneden cikmiyodum simdi cok sukur Allahimaa
Amin Can'ım inşallahBununla geldi gecti olsun insallah. Allahim beterinden korusun.
Tv yi bebekken ben de hic acmiyodum. Actigimda da kilitlenip kaliyodu. Artik sakinmiyorum o da zaten bakmiyo.
Ama babasinin oyun oynatacagi yerde telefonu vermesi ya da video acmasi beni delirtiyor. Hergun de soyluyorum halbuki..
Ben burnu aktıgı zaman yada evde biz hastaysak limon yalatıyorum ıhlamur içiriyorum bol bol iyi grliyo sankı daha cabuk atlatıyoruzGrip için neler veriyoruz bebeklere kızlar
Peditus verdim çok burnu akıyor huysuz
Limon verebiliyormuyuz yada başka öneriniz varmı
Ben atesi ve oksurugu yoksa kolay kolay surup vermiyorum. Ama cok mizirdak olursa 1 olcek pedifen veriyorum ve ihlamur icirip burunlarini temizliyorum .. hos burnunu pek temizletmiyor ve sapir sapir akan burun temizlerken birsey gelmiyor ya deli oluyorum...Grip için neler veriyoruz bebeklere kızlar
Peditus verdim çok burnu akıyor huysuz
Limon verebiliyormuyuz yada başka öneriniz varmı
10 kilonun uzerindeki bebeklere bir olcek verilebiliyor yani şurup kasigi tam.olarak kna gore ver 9 kiloysa azicik az verHadi hayirli olsun yurume haberlerini alriz ins.
1kasik cay kasigi mi
??
Ben soyluyorum cnm. Kizim degil. O alkis vs yapiyo oynuyo.fermante tekerleme söyleme oyunu Nasıl bir oyun? Benimki tekerleme falan söyleyemez. Anne baba bebe havhav bu kadar kelimelerimiz. Biraz geriden mi geliyoruz acaba.
Hayirli olsun canim. Biz daha yeni 2gundur tutunup kalkiyoruz. Ancak bugunlerde cesaret topladik. Ama cok hareketliyiz ne ne var gozumuze kestirip hedefe hucum ediyoruz. Allah ne verdiyse artik ya yerde ya agzimizda.Kızlar bugün tam bu alerji mahvetti bizi fln diye anneme hayıflanırken oğlum karşıdan doğru bana yürüyerek bana geldiAyyy sanki üzülme diyomuş gibi hissettim nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam şimdi ara ara kendisi kalkıp paytak paytak yürüyo bolca da düşüyo
Ay keşke benimki de kaçsa. Yorulur da uyur bari. Benimkini yakalamaya çalışınca o da bana doğru hızlanıyo şapşikHayirli olsun canim. Biz daha yeni 2gundur tutunup kalkiyoruz. Ancak bugunlerde cesaret topladik. Ama cok hareketliyiz ne ne var gozumuze kestirip hedefe hucum ediyoruz. Allah ne verdiyse artik ya yerde ya agzimizda.
Kizlar bi de yakalamac oynuyoruz biz. Kizim kaciyo ben ya da babasi yakaliyo. Cok hosuna gidiyo kikir kikir guluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?