2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tv konusunda hiç kısıtlamıyorum bebekken hiç açmazdım ama artık arada bende iZlemek istiyorum ve açıyorum
Sakınmadığım zaman hiç yüzüne bakmıyor ama takılırsa bakmak için bende kapatırsam inadına kumandayı alıyor açmaya çalışıyor yere atıyor
O yüzden artık kendimi de kısıtlamıyorum

Tv yi bebekken ben de hic acmiyodum. Actigimda da kilitlenip kaliyodu. Artik sakinmiyorum o da zaten bakmiyo.
Ama babasinin oyun oynatacagi yerde telefonu vermesi ya da video acmasi beni delirtiyor. Hergun de soyluyorum halbuki..

Başınız sağolsun..bir yanı eksik kalıyor insnaın böyle ..allah rahmet eylesin

Benim.oglum tay tay yapiyo teyzeleri artik yürumeye az kaldi heycanliyiz
Bayanlar benden size oneriii bebginiz sik sik grip.olmasini istemiyosaniz gezmeye gidip gelince veya bebeginiz azicik ruzgarda kalinca hemen bir kasik calpol verin hemen onlwmini aliyo bi kerelik cunku bunlar bebek bizden daha hassaslar ben ilkde boyle yapmadim hastaneden cikmiyodum simdi cok sukur Allahimaa

Hadi hayirli olsun yurume haberlerini alriz ins.
1kasik cay kasigi mi
??

fermante tekerleme söyleme oyunu Nasıl bir oyun? Benimki tekerleme falan söyleyemez. Anne baba bebe havhav bu kadar kelimelerimiz. Biraz geriden mi geliyoruz acaba.

Tv yi bebekken ben de hic acmiyodum. Actigimda da kilitlenip kaliyodu. Artik sakinmiyorum o da zaten bakmiyo.
Ama babasinin oyun oynatacagi yerde telefonu vermesi ya da video acmasi beni delirtiyor. Hergun de soyluyorum halbuki..

Öylesi kolaylarına gidiyor canım
Ödül vermiş gibi hissediyorlar benimkide çocuk şarkısı açıyor sanki anlıycak

Grip için neler veriyoruz bebeklere kızlar
Peditus verdim çok burnu akıyor huysuz
Limon verebiliyormuyuz yada başka öneriniz varmı

Grip için neler veriyoruz bebeklere kızlar
Peditus verdim çok burnu akıyor huysuz
Limon verebiliyormuyuz yada başka öneriniz varmı
Ben atesi ve oksurugu yoksa kolay kolay surup vermiyorum. Ama cok mizirdak olursa 1 olcek pedifen veriyorum ve ihlamur icirip burunlarini temizliyorum .. hos burnunu pek temizletmiyor ve sapir sapir akan burun temizlerken birsey gelmiyor ya deli oluyorum...

Bu arada biz de evimize donduk .. hayal ettigim gibi degildi evet ama dun bir nebze iyidi oglum..
Hic yoktan 1gunumuz iyi gecti... seneye yaa nasip ama 5saat yol bana gore degilmis... yo)da memeye yapisti resmen..sicak vs ..
Resmen tatil sonrasi tatile ihtiyacim var
Camasir fasli vs

Kızlar bugün tam bu alerji mahvetti bizi fln diye anneme hayıflanırken oğlum karşıdan doğru bana yürüyerek bana geldi Ayyy sanki üzülme diyomuş gibi hissettim nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam şimdi ara ara kendisi kalkıp paytak paytak yürüyo bolca da düşüyo

Hayirli olsun canim. Biz daha yeni 2gundur tutunup kalkiyoruz. Ancak bugunlerde cesaret topladik. Ama cok hareketliyiz ne ne var gozumuze kestirip hedefe hucum ediyoruz. Allah ne verdiyse artik ya yerde ya agzimizda.
Kizlar bi de yakalamac oynuyoruz biz. Kizim kaciyo ben ya da babasi yakaliyo. Cok hosuna gidiyo kikir kikir guluyo.

Ay keşke benimki de kaçsa. Yorulur da uyur bari. Benimkini yakalamaya çalışınca o da bana doğru hızlanıyo şapşik

Kızlar nasılsınız ?okullar açıldı öyle kosturmacaki ,daha ön sayfaları bile okuyamadim ,kizimda diş çıkarıyor ,uykusuzluk nazlanma tavan yapmis ,biri patlamış yeni diğeri tomurcuk mübarek.ya bu dişler boyleyse azilarda napicaz ,bir azı dört diş demek :))

Kızlar neolur dualarınızda eksik etmeyin benide ,şu vücudum teklemeden birsure idare etsin,öyle yorgunumki bu kosturmacaya nasıl dayaniyorumki diye kendime hayret ediyorum

Canlar gününüz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…