- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.321
Pekte ıyı saylmayız tam gectı dedım dun gece hıc uyumadı . Bırde kızlar uykudan cıglık atıp uyanıo yada aglayarak bagırarak gunduz bsy yok daha cok gece boyle. Uykusnda dunden berı sıcrıyor neden olabılır.
Hayırlı olsun csnımmarblecanım post: 48103359 .!.:Kızlar bugün tam bu alerji mahvetti bizi fln diye anneme hayıflanırken oğlum karşıdan doğru bana yürüyerek bana geldiAyyy sanki üzülme diyomuş gibi hissettim nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam şimdi ara ara kendisi kalkıp paytak paytak yürüyo bolca da düşüyo
Slm kızlar nasılsınız bişey soracam sizin bebiş lerini tek başına oynuyorum tek kalıyorum odada benimki hemen arama sürükleyip geliyo tek kalamıyorum lavaboya önünde beni bekliyorum önerisi olan varmı çok zorlanıyom
Yika koy suya kaynat icine sogan sarimsak havuc sebze de katabilirsin.Kizlar dondurucuda kemik var nasil kaynata bilirim cozunmesini beklemem mi gerekir yoksa direk mi pisrmm gerekir
Allah kolaylik versin cnm. Buralar da yogun degil herkes kosturmacada bebeler pek bosluk vermiyo artik. Hep daha cok ilgi istiyolar.Kızlar nasılsınız ?okullar açıldı öyle kosturmacaki ,daha ön sayfaları bile okuyamadim ,kizimda diş çıkarıyor ,uykusuzluk nazlanma tavan yapmis ,biri patlamış yeni diğeri tomurcuk mübarek.ya bu dişler boyleyse azilarda napicaz ,bir azı dört diş demek :))
Kızlar neolur dualarınızda eksik etmeyin benide ,şu vücudum teklemeden birsure idare etsin,öyle yorgunumki bu kosturmacaya nasıl dayaniyorumki diye kendime hayret ediyorum
Canlar gününüz aydın olsun
Onu ben bi bilsem. Gece yarimsaatte bi uyaniyo. Memeden inmiyo. Psikolojim bozuk. Biraktigim an ciglik cigliga agliyo. Ben de ne yapixagimi sasirdim.Pekte ıyı saylmayız tam gectı dedım dun gece hıc uyumadı . Bırde kızlar uykudan cıglık atıp uyanıo yada aglayarak bagırarak gunduz bsy yok daha cok gece boyle. Uykusnda dunden berı sıcrıyor neden olabılır.
Benimki de ayni. Hep ayagimin dibinde. Benden ayrilmak istemiyo. Babasi odada bile olsa o mutfaga yanima kosuyo. Bende kanguru var ama artik agirlasti ya is yapilmiyo hareketi kisitliyo. Ancak yuruken alisveriste felan iyi.Slm kızlar nasılsınız bişey soracam sizin bebiş lerini tek başına oynuyorum tek kalıyorum odada benimki hemen arama sürükleyip geliyo tek kalamıyorum lavaboya önünde beni bekliyorum önerisi olan varmı çok zorlanıyom
canım benim kızım beyaz tenli oldugu için güneş kremi kullandım sebamed 50 faktör almıştımMrb kizlar tatile cikanlar tatilde bebislere güneş kremi kullndinizmi kulllnmk gerekirmi?
El ayak ve yuzune kullanmak gerek. Yandi mi feci olur. Bioderma 50faktor almistim ben de. Kucuk ama az az suruyosun zaten bolca surmeye gerek yok. Iyi tatiller.Mrb kizlar tatile cikanlar tatilde bebislere güneş kremi kullndinizmi kulllnmk gerekirmi?
Dogdugundan beri ingilizce ogreniyo,suan tr.oldugumdan simdilik turkce konusuluyo donunce ingilizceye devam, bencede ogret oranin dilini kafasi karismaz,kanadada,bazilari turkce ogretiyo once ingilizce ogretmiyolar cocuk krese baslayinca hiç bisey anlamiyo zor oluyo o yüzden ingilizce ogretiyorum,kanadali35
Canim sen yurt disinda yasiyordun degilmi?
Bebegine 2.dili oranin dilini ogretmeye basladinmi?
Bende Turkiyede yasamiyorum, burasinin dilini ogretmeye basladim 1,2 aydir ama erkenmiki diyorum kafasi iyice karisirsa.
Dogdugundan beri ingilizce ogreniyo,suan tr.oldugumdan simdilik turkce konusuluyo donunce ingilizceye devam, bencede ogret oranin dilini kafasi karismaz,kanadada,bazilari turkce ogretiyo once ingilizce ogretmiyolar cocuk krese baslayinca hiç bisey anlamiyo zor oluyo o yüzden ingilizce ogretiyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?