2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayırlı olsun csnım

Slm kızlar nasılsınız bişey soracam sizin bebiş lerini tek başına oynuyorum tek kalıyorum odada benimki hemen arama sürükleyip geliyo tek kalamıyorum lavaboya önünde beni bekliyorum önerisi olan varmı çok zorlanıyom

Oynarsa 2-5 dk arasi anca sonra beni aramaya basliyor, mizmizlaniyor.
Beni bulunca bazen yanimda oynuyor,bazen bacaklarima yapisiyor adim attirtmiyo :)
Kucagimda biraz beraber is yapiyoruz sonra kafasini dagitiyorum.

Bi sepetin icine degisik degisik seyler koy, kendi icinden cikarsin kurcalasin dursun, bir ara benimki oyalaniyordu boyle.

Keske diyoruk knguru alsaydim, takardim islerimi.oyle hallederdim.
Ama oyle.boyle buyuyorlar cok sukur pek sikayet etmiyorum cunki cocukluklari cabuk geciyor :)

kanadali35

Canim sen yurt disinda yasiyordun degilmi?
Bebegine 2.dili oranin dilini ogretmeye basladinmi?
Bende Turkiyede yasamiyorum, burasinin dilini ogretmeye basladim 1,2 aydir ama erkenmiki diyorum kafasi iyice karisirsa.

Allah kolaylik versin cnm. Buralar da yogun degil herkes kosturmacada bebeler pek bosluk vermiyo artik. Hep daha cok ilgi istiyolar.

Onu ben bi bilsem. Gece yarimsaatte bi uyaniyo. Memeden inmiyo. Psikolojim bozuk. Biraktigim an ciglik cigliga agliyo. Ben de ne yapixagimi sasirdim.

Bugun ikimizin de birden burnu akmaya basladi. Yarin da menenjit 2.doz asiya gidicektik. Gitmesek mi acaba? O asi hst ates yapiyo mu kizlar yaptiran varmiydi

Benimki de ayni. Hep ayagimin dibinde. Benden ayrilmak istemiyo. Babasi odada bile olsa o mutfaga yanima kosuyo. Bende kanguru var ama artik agirlasti ya is yapilmiyo hareketi kisitliyo. Ancak yuruken alisveriste felan iyi.

Mrb kizlar tatile cikanlar tatilde bebislere güneş kremi kullndinizmi kulllnmk gerekirmi?
El ayak ve yuzune kullanmak gerek. Yandi mi feci olur. Bioderma 50faktor almistim ben de. Kucuk ama az az suruyosun zaten bolca surmeye gerek yok. Iyi tatiller.

kanadali35

Canim sen yurt disinda yasiyordun degilmi?
Bebegine 2.dili oranin dilini ogretmeye basladinmi?
Bende Turkiyede yasamiyorum, burasinin dilini ogretmeye basladim 1,2 aydir ama erkenmiki diyorum kafasi iyice karisirsa.
Dogdugundan beri ingilizce ogreniyo,suan tr.oldugumdan simdilik turkce konusuluyo donunce ingilizceye devam, bencede ogret oranin dilini kafasi karismaz,kanadada,bazilari turkce ogretiyo once ingilizce ogretmiyolar cocuk krese baslayinca hiç bisey anlamiyo zor oluyo o yüzden ingilizce ogretiyorum,

Reactions: GCA

Evet bende ana okuluna filan gidince zorlansin istemiyorum.
Evde bari konusalim, cevre zaten turkce konusuyor ordan ogrenir ama biraz konusuyoruz esimle sonra tekrae turkceye donuyoruz :) bakalim artik nekadar ogrense kardir diyorum

Mrb kizlar tatile cikanlar tatilde bebislere güneş kremi kullndinizmi kulllnmk gerekirmi?
Ben yazın başından beri mustela nın kullanıyorum. Öemnun değilim. Artık her şeyini la roche posay alıcam. M mambur çok teşekkürler lipikar dan çok memnunum şimdilikk. Bebeğimin yüzündeki sivilcelere iyi geldi.

kızlar merhaba bi ara cook faal olan şimdinin sessiz annelerindenim kızım 10 ay bir haftalık oldu 74 cm 7500 gr kilosu biraz düşük olması gerekenden ek gıda işini hala çözemedim kızım bir ögünü de sadece ek gıda alarak gecirmiyor üç beş kaşık alıp agzını kilitliyor bnde aç kalmaması için üzerine mama veriyorum iki saatte bir 90 ila 120 cc arası mama içiyor sevdigi iştahla yedigi şeyler danino ( saglıksız biliyorum ama ona.bayılıyor ) az pişmiş yumurta baya sulu olacak yalnız cacık içine ekmek içi ve balık yulaf kepegini geceleri mamasına karıştırıp veriyorum uyku arasında bide yine gece mamasına.üzüm pekmezi koyuyorum bunları gündüz içmez gece gidiyor nasıl kilo aldırabilirim önemli olan saglıklı olması tabi maşallah saglıklı cok hafif burun akıntısı vardı kış çayı karışımım vardı biraz biberonla veriyorum peditus surup ve burun temizligi toparladı hemen şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…