- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.341
Canım mama vermeye devam edersen katı gıdaya geçemezsin. Aç olmazsa ek gıdayı kabul etmez. Toksaplazmoliz diye bir parazit az pişmiş et ve yumurtadan geçiyor diye biliyorum bu arada aklında olsun. Cacık sevmesi çok güzel. Demek ki pütürlü şeyler yiyebiliyor. Kıymalı çorba dene arada. Bir de arada meyve ver. Muz şeftali üzüm gibi şekerli meyveleri kesin yer.kızlar merhaba bi ara cook faal olan şimdinin sessiz annelerindenim kızım 10 ay bir haftalık oldu 74 cm 7500 gr kilosu biraz düşük olması gerekenden ek gıda işini hala çözemedim kızım bir ögünü de sadece ek gıda alarak gecirmiyor üç beş kaşık alıp agzını kilitliyor bnde aç kalmaması için üzerine mama veriyorum iki saatte bir 90 ila 120 cc arası mama içiyor sevdigi iştahla yedigi şeyler danino ( saglıksız biliyorum ama ona.bayılıyor ) az pişmiş yumurta baya sulu olacak yalnız cacık içine ekmek içi ve balık yulaf kepegini geceleri mamasına karıştırıp veriyorum uyku arasında bide yine gece mamasına.üzüm pekmezi koyuyorum bunları gündüz içmez gece gidiyor nasıl kilo aldırabilirim önemli olan saglıklı olması tabi maşallah saglıklı cok hafif burun akıntısı vardı kış çayı karışımım vardı biraz biberonla veriyorum peditus surup ve burun temizligi toparladı hemen şükür
Geçmiş olsun canımGunaydin herkese...
Oglumun burun akintisi vardi tatilden sure gelen.. dun gece ateslendi yavrum... hala atesliyiz.
Islak havlu ve surup ile sabahi ettik de umarim kisa surede gecer gider.
Soydum zibinla yatirdim sadece.
Mevsim gecisi hava degisimi bunyeyi zayif dusurdu..
Ise gidecektim haftaya gtcem. Allahtan kendi isimiz gibi bir imkan var..
Cok sagolasin. Cidden cok hassaslar . Nerdeyse ayda 1 hasta oluyoruz. En iyi 2 sya bir .Geçmiş olsun canım
Çok hassaslar her şeyden etkileniyorlar
Bizim azaldı şükür
Canım mama vermeye devam edersen katı gıdaya geçemezsin. Aç olmazsa ek gıdayı kabul etmez. Toksaplazmoliz diye bir parazit az pişmiş et ve yumurtadan geçiyor diye biliyorum bu arada aklında olsun. Cacık sevmesi çok güzel. Demek ki pütürlü şeyler yiyebiliyor. Kıymalı çorba dene arada. Bir de arada meyve ver. Muz şeftali üzüm gibi şekerli meyveleri kesin yer.
Canım mama vermeye devam edersen katı gıdaya geçemezsin. Aç olmazsa ek gıdayı kabul etmez. Toksaplazmoliz diye bir parazit az pişmiş et ve yumurtadan geçiyor diye biliyorum bu arada aklında olsun. Cacık sevmesi çok güzel. Demek ki pütürlü şeyler yiyebiliyor. Kıymalı çorba dene arada. Bir de arada meyve ver. Muz şeftali üzüm gibi şekerli meyveleri kesin yer.
evet biliyorum mama verirsem yemez bugün inat ettim mama vermedim sabahtan beri oda ne verdiysem reddetti tek verebildigim az yumurta ve havuc suyu artık akşam oldu mecbur mama yaptım meyve de yiyor ama corba yemek türü sıkıntıCanım mama vermeye devam edersen katı gıdaya geçemezsin. Aç olmazsa ek gıdayı kabul etmez. Toksaplazmoliz diye bir parazit az pişmiş et ve yumurtadan geçiyor diye biliyorum bu arada aklında olsun. Cacık sevmesi çok güzel. Demek ki pütürlü şeyler yiyebiliyor. Kıymalı çorba dene arada. Bir de arada meyve ver. Muz şeftali üzüm gibi şekerli meyveleri kesin yer.
Benimki mercimek corbasını cok seviyo bi dene istersen vermediysen.bu aralar benimkide iştahsız azıcık ondan azıcık bundan agzına veriyorum bişeyler patates kıZartıp yada haslayıp yer belki yada kumpir gibi o kadar zorki insan bazen cok bunalıyobsu yemek işineevet biliyorum mama verirsem yemez bugün inat ettim mama vermedim sabahtan beri oda ne verdiysem reddetti tek verebildigim az yumurta ve havuc suyu artık akşam oldu mecbur mama yaptım meyve de yiyor ama corba yemek türü sıkıntı
Cok sagol suan indi ama bakalim gece nuksetmez umarim...DonukPudra canim gecmis olsun. Dustu mu atesiniz? Bu bebeler bu ara cok hastalaniyor. Ne kadar korusak da oluyor.
Biz de esimle 2gundur hastayiz grip olduk. Dun hepten yatiyoduk. Bugun annemi cagirdim da geldi yemek felan yapti saolsun.
her türlü yemek corba meyve deniyorum birkac kaşık alıyor ama bir öğünü gecirecek kadar degil şikayetim bu aslındaBenimki mercimek corbasını cok seviyo bi dene istersen vermediysen.bu aralar benimkide iştahsız azıcık ondan azıcık bundan agzına veriyorum bişeyler patates kıZartıp yada haslayıp yer belki yada kumpir gibi o kadar zorki insan bazen cok bunalıyobsu yemek işine
Benim oglum da boyle ... onceden istahi vardi .1ayi geckindir yemiyor resmen. 2yada 3kask alip agzini acmiyor ..beni emiyor ama sutum neyine yetecek...her türlü yemek corba meyve deniyorum birkac kaşık alıyor ama bir öğünü gecirecek kadar degil şikayetim bu aslında
Tesekkur ederim cok sagol.Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda düzelirDonukPudra
Ben yaşadım canım ve koca bir bez öyle duruyor.hic pişik yapmazdı ,şimdi tek bezde yapıyor hemde sadece totosunu değil ,belini göbeğini her yerini ...Kızlar merhaba.molfix kullanipta sorun yaşamaya baslayaniniz varmı?
Sorma canım.cis yaptığı yerler değilde dediğin gibi göbeğinde belinde poposunun kenarları pişik hep.o bezi duydumda alım diye düşünüyordum.sen begendiysen birde ben denemek için alayim bir paketBen yaşadım canım ve koca bir bez öyle duruyor.hic pişik yapmazdı ,şimdi tek bezde yapıyor hemde sadece totosunu değil ,belini göbeğini her yerini ...
Ben simdi a101 in soffio diye bezini kullanıyorum ,çok memnunum .arkadaşlar tavsiye ediyordu primaya benziyor diye hakkaten öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?