2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım mama vermeye devam edersen katı gıdaya geçemezsin. Aç olmazsa ek gıdayı kabul etmez. Toksaplazmoliz diye bir parazit az pişmiş et ve yumurtadan geçiyor diye biliyorum bu arada aklında olsun. Cacık sevmesi çok güzel. Demek ki pütürlü şeyler yiyebiliyor. Kıymalı çorba dene arada. Bir de arada meyve ver. Muz şeftali üzüm gibi şekerli meyveleri kesin yer.

Gunaydin herkese...
Oglumun burun akintisi vardi tatilden sure gelen.. dun gece ateslendi yavrum... hala atesliyiz.
Islak havlu ve surup ile sabahi ettik de umarim kisa surede gecer gider.
Soydum zibinla yatirdim sadece.
Mevsim gecisi hava degisimi bunyeyi zayif dusurdu..
Ise gidecektim haftaya gtcem. Allahtan kendi isimiz gibi bir imkan var..

Geçmiş olsun canım
Çok hassaslar her şeyden etkileniyorlar
Bizim azaldı şükür

Merhabalar hanım ben arkadaşımın kız bebeğine 1 yaş doğum günü hediyesi alıcam ne tavsiye edersiniz kullanışlı bişey almak istiyorum eğitici Bi oyuncak da olabilir tavsiyeniz olursa sevinirim

evet biliyorum mama verirsem yemez bugün inat ettim mama vermedim sabahtan beri oda ne verdiysem reddetti tek verebildigim az yumurta ve havuc suyu artık akşam oldu mecbur mama yaptım meyve de yiyor ama corba yemek türü sıkıntı

Benimki mercimek corbasını cok seviyo bi dene istersen vermediysen.bu aralar benimkide iştahsız azıcık ondan azıcık bundan agzına veriyorum bişeyler patates kıZartıp yada haslayıp yer belki yada kumpir gibi o kadar zorki insan bazen cok bunalıyobsu yemek işine

DonukPudra canim gecmis olsun. Dustu mu atesiniz? Bu bebeler bu ara cok hastalaniyor. Ne kadar korusak da oluyor.

Biz de esimle 2gundur hastayiz grip olduk. Dun hepten yatiyoduk. Bugun annemi cagirdim da geldi yemek felan yapti saolsun.

DonukPudra canim gecmis olsun. Dustu mu atesiniz? Bu bebeler bu ara cok hastalaniyor. Ne kadar korusak da oluyor.

Biz de esimle 2gundur hastayiz grip olduk. Dun hepten yatiyoduk. Bugun annemi cagirdim da geldi yemek felan yapti saolsun.
Cok sagol suan indi ama bakalim gece nuksetmez umarim...
Size de gecmis olsun cok. Mevsim gecisi cok fena ya.
Kisin yandik bilmiyorm nolcak

her türlü yemek corba meyve deniyorum birkac kaşık alıyor ama bir öğünü gecirecek kadar degil şikayetim bu aslında

her türlü yemek corba meyve deniyorum birkac kaşık alıyor ama bir öğünü gecirecek kadar degil şikayetim bu aslında
Benim oglum da boyle ... onceden istahi vardi .1ayi geckindir yemiyor resmen. 2yada 3kask alip agzini acmiyor ..beni emiyor ama sutum neyine yetecek...
Dis dedik bilmem ne dedik ama huy kaldi cocukta.

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda düzelir DonukPudra
Tesekkur ederim cok sagol.

Günaydın kızlar. Epeydir yazamadım. Ara ara okudum ama. Bayram tatili Vs derken yazamadım. Tüm tatilci bebeleri gibi benim kız da hastalandı. Burun akıntısı ve öksürük var. 1 haftadır geçmedi. Dr 4 gün bricanil kullan dedi. Balgam söktürücü başka şey verme dedi. Burun akıntısı azaldı dedik dün yine çoktu.
15 gün k.v bakacak kızıma. Saolsun çok emek veriyo ama dün biraz gerdi beni. İşten gittim biraz dolastirayim dedim kızımı esiyor usutmesin cikmasaniz dedi. Bende soğuk olsa çıkarmam zaten dedim. Neyse çıktık geri döndük. Banyo yapmasın oksuruyo fln diyo. Hiç cvp vermedim. Yemek yiyip evimize geldik yıkadım güzelce. Sanki ayaz var dışarda. Allah işsizlik vermesin ama cidden her kadın kendi bakmalı yavrusuna ya

Kızlar merhaba.molfix kullanipta sorun yaşamaya baslayaniniz varmı?
Ben yaşadım canım ve koca bir bez öyle duruyor.hic pişik yapmazdı ,şimdi tek bezde yapıyor hemde sadece totosunu değil ,belini göbeğini her yerini ...

Ben simdi a101 in soffio diye bezini kullanıyorum ,çok memnunum .arkadaşlar tavsiye ediyordu primaya benziyor diye hakkaten öyleymiş

DonukPudra geçmiş olsun canım ya insallah anlatırsınız çabucak.

Kızlar ya bizde ailecek ishal ,kusma olduk.dunden beri öluyorum .dün bir tek bendim ,gece bütün ev hasta oldu .sanırım sularda salgın varmış .çok şiddetli yagmur yağınca çeşme suları kirleniyormus .geçen yılda böyle olmuştu ya nasıl dusunemedim.yagmurumda ishal oldu .

Sorma canım.cis yaptığı yerler değilde dediğin gibi göbeğinde belinde poposunun kenarları pişik hep.o bezi duydumda alım diye düşünüyordum.sen begendiysen birde ben denemek için alayim bir paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…