2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Oglum da dunden beri ishal..dr a goturecegim bugun.
Ates ishal dis sandi esim ama bence salgindan nasibimizi biz de aldik.

M mambur sizlere de cok gecmis olsun.

geçmiş olsun kızlar ya. zaten ne canları var bide ishal de fln hemen soluyor kuzular.

Selam kızlar o kadar yorgunumki sadece okuyorum yazmaya bi türlü firsat bulamıyorum.kızım okula basladi ufaklık acayip hareketli mız miz.iki koltuk arasi gidip gidip geliyo.artık yuruyoruz teyzeleri.hiç yanlız birakamiyorum.cokta dusuyoruz.mama sandalyesinde bile ayaga kalkmayi beceriyo.kemeri baglamadan oturtmuyorum sizinde aklinizda olsun...4 tane dişimiz var.gerisi çıkmadı..hasta bebislerimize çok geçmiş olsun.inşallah çabucak geçer.kış geliyo okuldan bütün hastalıkları alırız artık.

geçmiş olsun kızlar ya. zaten ne canları var bide ishal de fln hemen soluyor kuzular.
Sagolasin ...
Dr gittim peditus ve reflor sase verdi.
Enfeksiyon kapmis..
Ust disler sis hala cikmadi bizim onlar da yakindir patlamasi dedi.

Mira nasil?? Kv konusuna gelince maalesef ki bazen katlanmak gerekiyor. Ben kendi annemin dediklerine bile sinir oluyorum bazen... sanki biz birsey bilmiyormusuz gibi

Bir de kislik alisverisi yapanlar ben netten lcw ve birkac yerden daha alacagim..
12-18ay var... buyuk gelmez mi???
9-12 lerde suan tam geliyor .birkac aya kucuk gelmezler mi

Bir de kislik alisverisi yapanlar ben netten lcw ve birkac yerden daha alacagim..
Canım ben 2yas veya 18-24ay alıyorum .aslında yapilica da değil ama diğerleri küçük geliyor .yani yeni 18ay kislik uzun kollu aldım tam geldi

Sorma canım.cis yaptığı yerler değilde dediğin gibi göbeğinde belinde poposunun kenarları pişik hep.o bezi duydumda alım diye düşünüyordum.sen begendiysen birde ben denemek için alayim bir paket
Aynı dediğin gibi oluyor ,birde sivilce tarzı.hemen her bezi denedim ,hepsi pişik yaptı.prima anormal pahalı valla yeter artık dedim denedim .inşallah hep boyle pişik yapmaz

DonukPudra M mambur geçmiş olsun kızlar. Aman nedir bu hastalıklar ya. Hele insan kendi hasta olunca çok fena.
KaraKutum pirinç unu ve su ile muhallebi hazırlayıp içine muz koysan bari mama yerine. mama düşmanlığı var bende
Ay birine daha yazacaktım Mazef sendin sanırım kv ye çocuğunu bırakan. Tatlım kv lere de annelere de hep he de. Evet anne iyiki akıl ettin de. Boş beleş konuşsun dursunlar. Akşam evde kim görecek.

Reactions: GCA

Oy kuzum geçmiş olsun toparlar hemen insallah.

Mira da acayip hareketlendi emekliYo. Bi sn durmuyo. Bu ara hırçın. Yine diş kasıyo. Üstten 2. De patladı. Artık nere geliyorsa elimı de ağzına almiyo.

Valla cnm ben kışlık kıyafetleri 80 Cm aldım. Mira 1 ay önce 71 Cm idi. Kışı çıkarmaz ama bundan sonrakileri 86 Cm alcam. Kerem zaten daha uzundur sen 12-18 ay al büyük olmaz

Benim canım k.v ye bırakan. Annemle dönüşümlü bakıyorlar. Valla dediğin gibi anneme bile bazen tahammül edemiyorum. Napalım bakiciya içimiz elvermiyo başa gelen çekilecek

Karıştırdın kız ben çocuğu kimseye bırakıyorum hele kvdte hiç birakmam.o bakarken wcye gidemiyorum ben

Geçmiş olsun bizim de burun akıyordu boğaz kızarmış ses gitmişti
İburamin zero kullandık ama hala duruyor burunda kalabalıkkkk

Geçici bir dönem 1 aya seni umursamayan bir bebek olacak :)

Dişten muhtemelen benim büyük oğlum öyleydi peşine diş gelirdi hep
Geçmiş olsun

Lcw ürünleri çok çekiyor özellikle penyeler o yüzden bende 12 18aldım çekince arada bir şey oluyor tam geliyor
9 12 hiç alma bence

cef182 Bende de vardı ama 7 aydan sonra süt kesilince mecbur vermeye başladm geceleri 2 saatte bir uyanıp mamasımı içer uyur geceleri aclık hissi
agır basıyor sanırım bizim kızda gündüzleri ek gıda için aç bıraktıgımda hiç aramıyor yemegi ay bende şaşırdım pirinç ununu.ilk deneyimlerde hiç sevmemişti bende paketi en son çöpe atmıştım tekrar deneyeyim bakalım birde yulaf kepegi katıyorum sütüne geceleri ama gündüz oldugu gibi kakasında

Benim oglum da boyle ... onceden istahi vardi .1ayi geckindir yemiyor resmen. 2yada 3kask alip agzini acmiyor ..beni emiyor ama sutum neyine yetecek...
Dis dedik bilmem ne dedik ama huy kaldi cocukta.

Tesekkur ederim cok sagol.
İnşallah düzelirler artık çünkü çok sıkıldım şu yemek düzensiliginden iki kaşık yesin diye maymun oluyorum yese gam yemem yemiyor doymuyor hoop geri mama kısır döngü

ben de muhallebiyi ilk denediğimde sevmemişti. Ama şimdi muzla seviyo. Şeftali katınca yine yemiyo. İrmikle yaptım bi ara pek beğenmedi. Uyumadan muzlu muhallebi yedirip bi de su içiriyordum oh miss. Gece kalkmalar biraz azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…