- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.361
DonukPudra geçmiş olsun canım ya insallah anlatırsınız çabucak.
Kızlar ya bizde ailecek ishal ,kusma olduk.dunden beri öluyorum .dün bir tek bendim ,gece bütün ev hasta oldu .sanırım sularda salgın varmış .çok şiddetli yagmur yağınca çeşme suları kirleniyormus .geçen yılda böyle olmuştu ya nasıl dusunemedim.yagmurumda ishal oldu .
Sagolasin ...geçmiş olsun kızlar ya. zaten ne canları var bide ishal de fln hemen soluyor kuzular.
Canım ben 2yas veya 18-24ay alıyorum .aslında yapilica da değil ama diğerleri küçük geliyor .yani yeni 18ay kislik uzun kollu aldım tam geldiBir de kislik alisverisi yapanlar ben netten lcw ve birkac yerden daha alacagim..
12-18ay var... buyuk gelmez mi???
9-12 lerde suan tam geliyor .birkac aya kucuk gelmezler mi
Aynı dediğin gibi oluyor ,birde sivilce tarzı.hemen her bezi denedim ,hepsi pişik yaptı.prima anormal pahalı valla yeter artık dedim denedim .inşallah hep boyle pişik yapmazSorma canım.cis yaptığı yerler değilde dediğin gibi göbeğinde belinde poposunun kenarları pişik hep.o bezi duydumda alım diye düşünüyordum.sen begendiysen birde ben denemek için alayim bir paket
Sagolasin ...
Dr gittim peditus ve reflor sase verdi.
Enfeksiyon kapmis..
Ust disler sis hala cikmadi bizim onlar da yakindir patlamasi dedi.
Mira nasil?? Kv konusuna gelince maalesef ki bazen katlanmak gerekiyor. Ben kendi annemin dediklerine bile sinir oluyorum bazen... sanki biz birsey bilmiyormusuz gibi
Canim bizde lcw dan 18-24 aldıkBir de kislik alisverisi yapanlar ben netten lcw ve birkac yerden daha alacagim..
DonukPudra M mambur geçmiş olsun kızlar. Aman nedir bu hastalıklar ya. Hele insan kendi hasta olunca çok fena.
KaraKutum pirinç unu ve su ile muhallebi hazırlayıp içine muz koysan bari mama yerine. mama düşmanlığı var bende
Ay birine daha yazacaktımMazef sendin sanırım kv ye çocuğunu bırakan. Tatlım kv lere de annelere de hep he de. Evet anne iyiki akıl ettin de. Boş beleş konuşsun dursunlar. Akşam evde kim görecek.
Karıştırdın kız ben çocuğu kimseye bırakıyorum hele kvdte hiç birakmam.o bakarken wcye gidemiyorum benDonukPudra M mambur geçmiş olsun kızlar. Aman nedir bu hastalıklar ya. Hele insan kendi hasta olunca çok fena.
KaraKutum pirinç unu ve su ile muhallebi hazırlayıp içine muz koysan bari mama yerine. mama düşmanlığı var bende
Ay birine daha yazacaktımMazef sendin sanırım kv ye çocuğunu bırakan. Tatlım kv lere de annelere de hep he de. Evet anne iyiki akıl ettin de. Boş beleş konuşsun dursunlar. Akşam evde kim görecek.
Molfix i bıraktık biz çok evvelden canbebe eni paketler güzeldi ama a101 e sophie diye bişey geldi ondan kullanıyrm 2 pakettir memnunumKızlar merhaba.molfix kullanipta sorun yaşamaya baslayaniniz varmı?
Geçmiş olsun bizim de burun akıyordu boğaz kızarmış ses gitmiştiGunaydin herkese...
Oglumun burun akintisi vardi tatilden sure gelen.. dun gece ateslendi yavrum... hala atesliyiz.
Islak havlu ve surup ile sabahi ettik de umarim kisa surede gecer gider.
Soydum zibinla yatirdim sadece.
Mevsim gecisi hava degisimi bunyeyi zayif dusurdu..
Ise gidecektim haftaya gtcem. Allahtan kendi isimiz gibi bir imkan var..
Geçici bir dönem 1 aya seni umursamayan bir bebek olacak :)Slm kızlar nasılsınız bişey soracam sizin bebiş lerini tek başına oynuyorum tek kalıyorum odada benimki hemen arama sürükleyip geliyo tek kalamıyorum lavaboya önünde beni bekliyorum önerisi olan varmı çok zorlanıyom
Dişten muhtemelen benim büyük oğlum öyleydi peşine diş gelirdi hepPekte ıyı saylmayız tam gectı dedım dun gece hıc uyumadı . Bırde kızlar uykudan cıglık atıp uyanıo yada aglayarak bagırarak gunduz bsy yok daha cok gece boyle. Uykusnda dunden berı sıcrıyor neden olabılır.
Bir de kislik alisverisi yapanlar ben netten lcw ve birkac yerden daha alacagim..
İnşallah düzelirler artık çünkü çok sıkıldım şu yemek düzensiliginden iki kaşık yesin diye maymun oluyorum yese gam yemem yemiyor doymuyor hoop geri mama kısır döngüBenim oglum da boyle ... onceden istahi vardi .1ayi geckindir yemiyor resmen. 2yada 3kask alip agzini acmiyor ..beni emiyor ama sutum neyine yetecek...
Dis dedik bilmem ne dedik ama huy kaldi cocukta.
Tesekkur ederim cok sagol.
ben de muhallebiyi ilk denediğimde sevmemişti. Ama şimdi muzla seviyo. Şeftali katınca yine yemiyo. İrmikle yaptım bi ara pek beğenmedi. Uyumadan muzlu muhallebi yedirip bi de su içiriyordum oh miss. Gece kalkmalar biraz azaldı.cef182 Bende de vardı ama 7 aydan sonra süt kesilince mecbur vermeye başladm geceleri 2 saatte bir uyanıp mamasımı içer uyur geceleri aclık hissi
agır basıyor sanırım bizim kızda gündüzleri ek gıda için aç bıraktıgımda hiç aramıyor yemegi ay bende şaşırdım pirinç ununu.ilk deneyimlerde hiç sevmemişti bende paketi en son çöpe atmıştım tekrar deneyeyim bakalım birde yulaf kepegi katıyorum sütüne geceleri ama gündüz oldugu gibi kakasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?