2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin kizlar nabersiniz.
Ben bi dis bugdayi hazirligina giristimde bakalim ne olacak.. gerci dogum gunumuz geldi de olsun anisi kalsin diye istiyorum. Haftaya pazar dedim ama bakalim milleti topluyabilecek miyim?

Gunaydin kizlar nabersiniz.
Ben bi dis bugdayi hazirligina giristimde bakalim ne olacak.. gerci dogum gunumuz geldi de olsun anisi kalsin diye istiyorum. Haftaya pazar dedim ama bakalim milleti topluyabilecek miyim?

kolay gelsin cnm. valla hem güzel oluyo hem yorucu. ben doğum gününü dışarda yapacağım büyük ihtimalle. bi gün akrabalarla bi gün arkadaşlarla düşünüyorum. çok kalabalık oluruz çünkü.

Geçmiş olsun bizim de burun akıyordu boğaz kızarmış ses gitmişti
İburamin zero kullandık ama hala duruyor burunda kalabalıkkkk
Size de gecmis olsun ...mevsim gecisleri ters kose yapiyor.

Lcw ürünleri çok çekiyor özellikle penyeler o yüzden bende 12 18aldım çekince arada bir şey oluyor tam geliyor
9 12 hiç alma bence
Evet haklisin. Bende oyle alayim... pantolonlari buyuk gibi geldi de gozume ondan acaba dedim ozellikle.

Ben bu çocuğa kahvaltı ne vercem şaşırdım kızlar ya
Yumurtayı yemiyor hiçbir şekilde
Peyniri diliye atıyor lanne üçgen her türlü denedim
Reçel vs yemez bebe büskivisi çok nadir

Canum ben de isterdim disard yapmayi da o kdr kalabalik degiliz evde yaparim yine.

Reactions: GCA
Kızlar dakika bir gol bir...korktuğum başıma geldi.kızımın sınıfta cogunluk hasta.burun akintisi hapsuruk halsizlikle basladi bakalım.kızım çok bitkin.yavrum bizdende ayrı oturuyo bulaşmasın kardeşime diyo ankara o kadar soğukki kızlar sanki aralık ayindayiz buz gibi hava.kış erken geldi

Gecmis olsun cnm. Ne kadar dusunceli yavrun var masallah. Bizim buralar daserinledi. Geceleri baya bi soguk oluyo. Penye battaniyelerinden ortuyorum artik ve uzun kollu pijamalarini giydiriyorum. Ama gece ustunu aciyo tabi. Nasi cozum bulucaz ne yapicaz bundan sonra geceleri. Gecelik tulumlardan mi kullanmak gerekir? Yengem almis bize de bayabi buyuk. Bu sene olmaz gibi. Degistirsem mi degismesem mi napsam bilemedim.

Saolasin Canim.uyku tulumu kullanicam ben çok rahat oluyo.çok kalinlardan değil içine ince uzun kollu pijama üste tulum.tavsiye ederim çok iyi oluyo.

Kızlar benim minik adamım baya baya yürüyo artık bide yan yan gitmesi varki o toto tam ısırmalık düşmeden uzun süre yürüyünce kendini alkışlıyo bide şapşik yemek yemeyi bıraktı sanırım Kasım bebeleri aralarında anlaştı protesto yapıyolar süt diyetimiz hala devam ediyo geçen gün iş yerinde ysnlışlıkla minik çikolata attım ağzıma farkedip öyle bi püskürttümki ağzımdan yutmadım ama çok az bi tadı kaldı ağzımda o bile iyi geldiakşam geldim evde nadıl anlattıysam herkes acıdı banatatlısızlıktan ölüyodumki kocam süpriz yaptı, diyetimize uygun kadayıf yaptı evde öle bi yedimki sormayın

tubaa1 cok gecmis olsun.. yavrum ne dusunceli kardesini de dusunuyor.

Gece benimki de acayip aciyor ustunu...
Tulumlara bende bakayim bi...

Alan varsa marka vs yazabilir mi
Ben gecen sene bu kış kullanmak için almıstım c and a magazasından.içi dısı pamuk bulmak cok zor.english home da geliyor bazen.ama benim oglum cok dönüyo ayaklarını kaldırıyo uykuda rahat edemedi cok kullanamıcam sanırım

Benim oglumda cok dönuyor yaa.acabalarim var o yuzden aslinda

tubaa1 cok gecmis olsun.. yavrum ne dusunceli kardesini de dusunuyor.

Gece benimki de acayip aciyor ustunu...
Tulumlara bende bakayim bi...

Alan varsa marka vs yazabilir mi
Bizim abisinden kalma var
Staj yaparken almıştım 5 yaşa kadar :)
Baby&kids in ayaksız modelini
Değişmelik olarak da carters var ayaklı polar ve penye olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…