2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gecen kis ben uyku tulumu kullanmistim baya rahat olmustu bu senede kullanicam ama henuz almadim, benim oglanda uyurken cok dönüyor üzerinde hicbirsey tutmuyor belki cok hareket etmesini de engeller iyi olur diye dusunuyorum.

@ DonukPudra saol canim.yavrularımız hasta olmasın.çok zor oluyo.şükür hafif atlatiyo

Ben kullanıcam azıcık daha hava sogusun yazarım canım ama cok verim alacagımı sanmam cocugu cuvala sokmus gibi oluyo ama aynı zamandada üstündede battaniye tutmuyo napıcam bilemedim ya
Benimki bir.de yuzu koyun donup oyle yatiyor.
Gece cok sik kalkiyor. Kalkinca da oturur halde bekliyo beni

Canım yarım saattir uğraşıyorum resim boyu büyük diyo yukleyemedim
Hizli resime yukleyip ondan.sonra buraya yukleyebilirsin o zmaan

Benimki hala kanepelerde sıralama aşamasında bir türlü cesaret edemiyor ellerini bırakmaya
Gece de emekleme pozisyonunda uyuyor bazen
Üstünü çok açıyor uyku setinin yorganını çıkardım dün gece baya serin diye ama büyük geldi hareket edemedi hiç uyuyamadı sonra battaniye örttüm
Hala sert yatakta yatıyor
Ne zamana kadar sert olmalı
Birde çorap giydiriyormusunuz gece yatarken. Ben giydirmiyordum ama üstünü çok açınca giydirsem mi dedim
Yazdan şikayet ederken kış geldi yine napcağımızı bilmiyoruz

Benim oglum yürumeye basladiii ilkmiyiz acaabaaa gece corap giydirmiyorum giydirmem sadece kisin bagirsaklari bozulursa giydirirmi harici giydirmem suanda uyku setiyle yatiyoruz incee biraz yorgan icinde erkeen

[QUOTE="karman, post: 48180960, member: 955olsaydıms ben uyku tulumu kullanmistim baya rahat olmustu bu senede kullanicam ama henuz almadim, benim oglanda uyurken cok dönüyor üzerinde hicbirsey tutmuyor belki cok hareket etmesini de engeller iyi olur diye dusunuyorum.[/QUOTE]
Benim kızda çok dönüyo üstünü açıyor bende şuntulumlara bir bakayım

Geçmiş olsun canım etrafta salgın var 3 haftadır hastsyım geçmek bilmefi

CanımUOTE="Mazef, post: 48144951, member: 724626"]Kızlar merhaba.molfix kullanipta sorun yaşamaya baslayaniniz varmı?[/QUOTE]
Canım ben bi 4 ay falan kullandım sonra memnun kalmadı 4 nos undan primary geçtim

Bende çorap giydirmiyorum canım. Erken bence

wakewake ben corap giydirmiyorum yatarken. Nasipse giydirmeyecegim de . Cunku nasil alisirsa oyle gidiyorlar. Gece bari ayaklari rahat etsin...

Erkek anneleri tayt alan var mi aranizda?? Kisin cok saguklarda pantalon icine giydireyim istiyorm ama pembeli morlu var gittigim magazalarda

Ben aldım canım Tayt h&m de var lacivertini aldım havalar baya soğudu geçen hafta dışarı çıkarken pantolon altına giydirdim iyi oldu içlik gibi

Ben aldım canım Tayt h&m de var lacivertini aldım havalar baya soğudu geçen hafta dışarı çıkarken pantolon altına giydirdim iyi oldu içlik gibi
Aaaa superr... ben h&m ye gittigimde yoktu geldi demek..
Ben de cok soguklarda giydiririm diye dusunuyorum.. kulotlu corap rahatsiz eder de tayt iyi olur cok sagol
Hafta ici bana h&m yollari gorundu o zaman

Canim ben kilotlu çorap aldım.erkekler için olanlardan . Pantolon içine giydircem

Kızlar ben doğduğundan beri çorap giydiriyorum. Yanlış mı yapıyorum ? Üşümez mi uyurken çorapsız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…