- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.401
Canım yarım saattir uğraşıyorum resim boyu büyük diyo yukleyemedimTatlım bi resim gönderirsen iyi olur
Benimki bir.de yuzu koyun donup oyle yatiyor.Ben kullanıcam azıcık daha hava sogusun yazarım canım ama cok verim alacagımı sanmam cocugu cuvala sokmus gibi oluyo ama aynı zamandada üstündede battaniye tutmuyo napıcam bilemedim ya
Hizli resime yukleyip ondan.sonra buraya yukleyebilirsin o zmaanCanım yarım saattir uğraşıyorum resim boyu büyük diyo yukleyemedim
Maşallah canım darısı bizeBenim oglum yürumeye basladiii ilkmiyiz acaabaaa gece corap giydirmiyorum giydirmem sadece kisin bagirsaklari bozulursa giydirirmi harici giydirmem suanda uyku setiyle yatiyoruz incee biraz yorgan icinde erkeen
Geçmiş olsun canım etrafta salgın var 3 haftadır hastsyım geçmek bilmefiKhastayım gekika bilmedi bir...korktuğum başıma geldi.kızımın sınıfta cogunluk hasta.burun akintisi hapsuruk halsizlikle basladi bakalım.kızım çok bitkin.yavrum bizdende ayrı oturuyo bulaşmasın kardeşime diyoankara o kadar soğukki kızlar sanki aralık ayindayiz buz gibi hava.kış erken geldi
Bende çorap giydirmiyorum canım. Erken benceBenimki hala kanepelerde sıralama aşamasında bir türlü cesaret edemiyor ellerini bırakmaya
Gece de emekleme pozisyonunda uyuyor bazen
Üstünü çok açıyor uyku setinin yorganını çıkardım dün gece baya serin diye ama büyük geldi hareket edemedi hiç uyuyamadı sonra battaniye örttüm
Hala sert yatakta yatıyor
Ne zamana kadar sert olmalı
Birde çorap giydiriyormusunuz gece yatarken. Ben giydirmiyordum ama üstünü çok açınca giydirsem mi dedim
Yazdan şikayet ederken kış geldi yine napcağımızı bilmiyoruz
Hizli resim sitesine giriyorsun canim.orda doaya yukleye basip telden fotoyu seciyorsun..DonukPudra canım hızlı resime nasıl yuklicem bilemwdim bu tel yeni eskisinden rahat yukluyodum bunda beceremedim canim.zahmet olmazsa
Ben aldım canım Tayt h&m de var lacivertini aldım havalar baya soğudu geçen hafta dışarı çıkarken pantolon altına giydirdim iyi oldu içlik gibiwakewake ben corap giydirmiyorum yatarken. Nasipse giydirmeyecegim de . Cunku nasil alisirsa oyle gidiyorlar. Gece bari ayaklari rahat etsin...
Erkek anneleri tayt alan var mi aranizda?? Kisin cok saguklarda pantalon icine giydireyim istiyorm ama pembeli morlu var gittigim magazalarda
Aaaa superr... ben h&m ye gittigimde yoktu geldi demek..Ben aldım canım Tayt h&m de var lacivertini aldım havalar baya soğudu geçen hafta dışarı çıkarken pantolon altına giydirdim iyi oldu içlik gibi
Canim ben kilotlu çorap aldım.erkekler için olanlardan . Pantolon içine giydircemwakewake ben corap giydirmiyorum yatarken. Nasipse giydirmeyecegim de . Cunku nasil alisirsa oyle gidiyorlar. Gece bari ayaklari rahat etsin...
Erkek anneleri tayt alan var mi aranizda?? Kisin cok saguklarda pantalon icine giydireyim istiyorm ama pembeli morlu var gittigim magazalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?