- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.421
Hm gittik bu aksam... goremedim ben gorevliye sordum yok dedi . Aradim da ince vardi ama beyaz ve pembe. Zahmet olmazsa foto yukler misin...?Ben aldım canım Tayt h&m de var lacivertini aldım havalar baya soğudu geçen hafta dışarı çıkarken pantolon altına giydirdim iyi oldu içlik gibi
Yazin da mi corap giydirdin?Kızlar ben doğduğundan beri çorap giydiriyorum. Yanlış mı yapıyorum ? Üşümez mi uyurken çorapsız?
Canım evde değiliz bugün foto atamıyorum ama internet sitesine baktım ordada var bi bak istersen benim yıldızlı bi model var ben bi tane ondan bi tane ince düz lacivert aldım ama lacivertini sitede göremedim outlet ürünüydü galiba oHm gittik bu aksam... goremedim ben gorevliye sordum yok dedi . Aradim da ince vardi ama beyaz ve pembe. Zahmet olmazsa foto yukler misin...?
Ben de mont ve ev patiklerinden aldim ogluma.
Yazin da mi corap giydirdin?
Yani bulundugun ile gore degisir ama bence alistirmamak lazim..
Biz bile corapla butun gun nasil daraliyoruz.ayaklarin da hava almaya ihtiyaci var.
Cok cok soguk olmadiktan sonra ben bu sene giydirmeyecegim...
Kaloriferli zaten ev..
Bebekken giydiriyordum ama artik buyudu... gerek yok bence. Asiri soguk olmadikca.
Tsk ederim.cok sagol.Canım evde değiliz bugün foto atamıyorum ama internet sitesine baktım ordada var bi bak istersen benim yıldızlı bi model var ben bi tane ondan bi tane ince düz lacivert aldım ama lacivertini sitede göremedim outlet ürünüydü galiba o
İstanbuldayım ama bulunduğum ilçe yazın çok sıcak olmuyor. Kaloriferleri tam yakmaya başlamadık. Çorap giydirmeyeyim ben de. Üşürse diye korkuyorum. Mesela uyurken ayaklarının üşüdüğünü farkedersem giydireyim mi?Hm gittik bu aksam... goremedim ben gorevliye sordum yok dedi . Aradim da ince vardi ama beyaz ve pembe. Zahmet olmazsa foto yukler misin...?
Ben de mont ve ev patiklerinden aldim ogluma.
Yazin da mi corap giydirdin?
Yani bulundugun ile gore degisir ama bence alistirmamak lazim..
Biz bile corapla butun gun nasil daraliyoruz.ayaklarin da hava almaya ihtiyaci var.
Cok cok soguk olmadiktan sonra ben bu sene giydirmeyecegim...
Kaloriferli zaten ev..
Bebekken giydiriyordum ama artik buyudu... gerek yok bence. Asiri soguk olmadikca.
Anladim canim..İstanbuldayım ama bulunduğum ilçe yazın çok sıcak olmuyor. Kaloriferleri tam yakmaya başlamadık. Çorap giydirmeyeyim ben de. Üşürse diye korkuyorum. Mesela uyurken ayaklarının üşüdüğünü farkedersem giydireyim mi?
İstanbuldayım ama bulunduğum ilçe yazın çok sıcak olmuyor. Kaloriferleri tam yakmaya başlamadık. Çorap giydirmeyeyim ben de. Üşürse diye korkuyorum. Mesela uyurken ayaklarının üşüdüğünü farkedersem giydireyim mi?
Geçmiş olsunGünaydın kızlar. ya benim cadının burun akıntısı geçmedi ya. biraz önce babannesi aradı ki tıkalı burnu diye. inşallah çantamızda serum fizyolojik vardı. bakacak. ya ıhlamur-adaçayı içiriyorum ama hala geçmedi. ne yapabilirim başka. mandalina alıp suyunu sıksam içirsem. pişik fln yaparmı. veren varmı kızlarr
Geçmiş olsun
Bizim de grip geçti ama burnu hala yoğun akıyor serumla yada çekebilirsem otriyle çekiyorum dün peditus verdim durur belki diye
Mandalina genelde her sabah kahvaltısında sıkıyorum ya nar suyu ya portakal suyu olmazsa ama pişik yapmadı çok şükür hiç. Benimki pek bir şey yemediği için onu bari içsin diyorum
Artık pişik yapmaz canım ya büyüdüler
Ama bir dene her bebek farklı
Benim iki oğlumda da diş gelirken burun akıntısı olduGünaydın kızlar. ya benim cadının burun akıntısı geçmedi ya. biraz önce babannesi aradı ki tıkalı burnu diye. inşallah çantamızda serum fizyolojik vardı. bakacak. ya ıhlamur-adaçayı içiriyorum ama hala geçmedi. ne yapabilirim başka. mandalina alıp suyunu sıksam içirsem. pişik fln yaparmı. veren varmı kızlarr
Pıtır pıtır gidşlerini izlemek ne güzel değil miBenim oglum yürumeye basladiii ilkmiyiz acaabaaa gece corap giydirmiyorum giydirmem sadece kisin bagirsaklari bozulursa giydirirmi harici giydirmem suanda uyku setiyle yatiyoruz incee biraz yorgan icinde erkeen
Mandalinayi meyve sıkacaginda mi sıkıyorsun yoksa elde mi cnm?Geçmiş olsun
Bizim de grip geçti ama burnu hala yoğun akıyor serumla yada çekebilirsem otriyle çekiyorum dün peditus verdim durur belki diye
Mandalina genelde her sabah kahvaltısında sıkıyorum ya nar suyu ya portakal suyu olmazsa ama pişik yapmadı çok şükür hiç. Benimki pek bir şey yemediği için onu bari içsin diyorum
Artık pişik yapmaz canım ya büyüdüler
Ama bir dene her bebek farklı
Ben de bulamiyorum. Bazen yere yanina yatiyorum. Tepeme cikiyorKizlar neler oynatiyorsunuz?
Oyun turetmekte zorlaniyorum aetik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?