2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben aldım canım Tayt h&m de var lacivertini aldım havalar baya soğudu geçen hafta dışarı çıkarken pantolon altına giydirdim iyi oldu içlik gibi
Hm gittik bu aksam... goremedim ben gorevliye sordum yok dedi . Aradim da ince vardi ama beyaz ve pembe. Zahmet olmazsa foto yukler misin...?
Ben de mont ve ev patiklerinden aldim ogluma.

Kızlar ben doğduğundan beri çorap giydiriyorum. Yanlış mı yapıyorum ? Üşümez mi uyurken çorapsız?
Yazin da mi corap giydirdin?
Yani bulundugun ile gore degisir ama bence alistirmamak lazim..
Biz bile corapla butun gun nasil daraliyoruz.ayaklarin da hava almaya ihtiyaci var.
Cok cok soguk olmadiktan sonra ben bu sene giydirmeyecegim...
Kaloriferli zaten ev..
Bebekken giydiriyordum ama artik buyudu... gerek yok bence. Asiri soguk olmadikca.

Canım evde değiliz bugün foto atamıyorum ama internet sitesine baktım ordada var bi bak istersen benim yıldızlı bi model var ben bi tane ondan bi tane ince düz lacivert aldım ama lacivertini sitede göremedim outlet ürünüydü galiba o

Tsk ederim.cok sagol.
Bakayim simdi

İstanbuldayım ama bulunduğum ilçe yazın çok sıcak olmuyor. Kaloriferleri tam yakmaya başlamadık. Çorap giydirmeyeyim ben de. Üşürse diye korkuyorum. Mesela uyurken ayaklarının üşüdüğünü farkedersem giydireyim mi?

Anladim canim..
Bizde de kaloriferler acilmadi daha merkezi sistem. Ekim ortasi ya da kasim gibi acilir galiba.
Oyle olursa giydirirsin tabi... duruma gore davranmak lazim...
Benim oglum gece de cok kalkiyor bakalim napcam bende ustunu orterim emzirirken de .bizim de giyinmemiz lazim aldanip hasta olmayalim o kalkmalarda..

Gecen sene bebekler dedik bu sene de ben ne giydirsem diye dusunuyorum kizlar ya
Gunduz ...
Bu ince bu kalin vs drken sacma sapancocuk dillenene dek bu celiskiler devam etcek sanirsam.

Bu ararada herkese gunaydin hayirli haftalar

Cnm senin bebeğin alıştıysa çoraba şimdi çıkarırsan üşütebilir. ya aslında biraz bizim alıştırmamıza bağlı. birlikte tatile gittiğimiz arkadaşımız sadece zıbınla durmaya alıştırmış 4 aylık bebeğini. 2.katı giyince bebek ağlıyo bunalıp. ben zıbının üstne mutlaka giydiririm ince bişey. hatta sahil eser diye ince penye yelek bile alıyorum. bizimki tek zıbınla kesin üşürdü alışmadığı için

Günaydın kızlar. ya benim cadının burun akıntısı geçmedi ya. biraz önce babannesi aradı ki tıkalı burnu diye. inşallah çantamızda serum fizyolojik vardı. bakacak. ya ıhlamur-adaçayı içiriyorum ama hala geçmedi. ne yapabilirim başka. mandalina alıp suyunu sıksam içirsem. pişik fln yaparmı. veren varmı kızlarr

Geçmiş olsun
Bizim de grip geçti ama burnu hala yoğun akıyor serumla yada çekebilirsem otriyle çekiyorum dün peditus verdim durur belki diye
Mandalina genelde her sabah kahvaltısında sıkıyorum ya nar suyu ya portakal suyu olmazsa ama pişik yapmadı çok şükür hiç. Benimki pek bir şey yemediği için onu bari içsin diyorum
Artık pişik yapmaz canım ya büyüdüler
Ama bir dene her bebek farklı

G GCA benim oglaninda burnu hala tikanik... bende hergun ihlamur veriyorum ama nafile... bir ara limon yalattim.ihlamura biraz limon damlattim.
Mevsim gecisi midir nedir anlamadim.gerci bizimkinin dogdugundan beri hafif tikanikligi var ama...

wakewake bende deneyeyim mandalin suyunu iyi fikirmis.

Saolun kızlar. hepimiz aynı dertten muzdaribiz bu ara. bugün eve giderken alayım da mandalina bi deniyeyim bakalım. ben gripken tavuk çorbası çok iyi gelir. küçük hanıma yapsam yer mi acaba

kizlqr gunaydinlar

ozledim valla sizi ....ne guzel yuruyen bebislerimiz olmus ,masallah hepsine...bizde gayretteyiz ama hala ishaliz ,bugun doktora gidicez ...buyuk bebelerde ishalden gribe donduler ,ayni burunlar cesme ..kizlar bol bol tavuksuyu corbasi verin ,balgam sokturucu ,burun akintisibada birebir ,hatta tavuk suyuna ekmek dograyip iciriyorum ben...

DonukPudra canim ihlamuru aralkli ver,hergun verme ,ihlamur hergun verince kansizlik yapiyor

Benim iki oğlumda da diş gelirken burun akıntısı oldu
Acaba öyle birşey mi?
İlaca vs ye gerek yok serum sıkıp bırakıyorum kendi akıyor diş çıkınca geçiyor
Belki oyle bir durumdur
Biizm diş bu sabah geldi yarına burun geçecek muhtemelen

Benim oglum yürumeye basladiii ilkmiyiz acaabaaa gece corap giydirmiyorum giydirmem sadece kisin bagirsaklari bozulursa giydirirmi harici giydirmem suanda uyku setiyle yatiyoruz incee biraz yorgan icinde erkeen
Pıtır pıtır gidşlerini izlemek ne güzel değil mi :)
Bizimki de 15 gündür yürüyor hem de bir heyecan ki sorma :)
Abisi yaşına 15 gün kala yürümüştü hiç ummuyordum bu minik sıpadan ama atom karınca şaşırttı bizi :)

M mambur aayy ya kani dusuk zaten. Iyi ki soyledin..
Hicbirsey yemiyor o istahli bebek gitti resmen. 1 ayi geckindir iskence ihlamuru seviyor diye veriyordum..

Senin kuzulara da gecmis olsun. Bizim ishal duzeldi ama burunlar ayni hala.

Mandalinayi meyve sıkacaginda mi sıkıyorsun yoksa elde mi cnm?

Kizlar neler oynatiyorsunuz?
Oyun turetmekte zorlaniyorum aetik
Ben de bulamiyorum. Bazen yere yanina yatiyorum. Tepeme cikiyor bi o tarafima bi bu tarafima gecmeye calisiyor.
Top atiyorum eline simdi bana at diyorum atiyor.
Camasir sepetine koyup cekiyorum
Mutfaktayken cekmecelerin hepsini acip dokuyor.
Eline tahta kasik ve plastik tabak veriyorum. Guya yemek yapiyoruz.
Oyuncak bulmaca oynuyoruz.

kizlar oyle cok kosusturmacam varki ama okuyorum hemde deli gibi ....niye biliyormusunuz ....bebeler buyuyunce ozluyor insan herseyini ,unutuyor ,ah keske diyor hani ogun odada daginik kalsaydida ,ben gulusunu uzaktan duymasaydim...iste bu yuzden cok hizli gecen zamana dur deyin,yavasla ,kizimi izliyorum ,oynuyorum ,yikiyorum ,siradan gelen yaptiginiz ne varsa durdurun zamani ....bunu deyince nankor zamana ,hayata. hakikaten yavasliyor ve o an upuzun yasiyorsun...

benim duracak bir dakikam yok ,ama durduruyorum zamani ,herseyini sacinin telinin hareketini bile icime kaziyorum ..

ilk bebelerimde tecrubesizdim ,simdi onlarin gozlerine bakince icim yaniyor ...sizde hatirlayin bunu kizlar aman diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…