- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.441
Saolun kızlar. hepimiz aynı dertten muzdaribiz bu ara. bugün eve giderken alayım da mandalina bi deniyeyim bakalım. ben gripken tavuk çorbası çok iyi gelir. küçük hanıma yapsam yer mi acaba
Yok canım bildiğin limon sıkacağıyla sıkıyorum. Ortadan yani geniş kısmın ortasından ikiye bölüyorum öyle kolay oluyır bütün dilimlerin içi açılmış oluyorMandalinayi meyve sıkacaginda mi sıkıyorsun yoksa elde mi cnm?
aynyiz canim hergece ,yok benim umidim yok ...uykusuzluk surekli hastaluk yapiyor ,butun gece ve suan dis agrisi oldurecek beni ,en son dikloron aldim yine gecmezse acilde igne vurdurucam yoksa bebelerle ilgilenemicemGunaydinlar.
Yarim saate bir kalktik. Bazen 1 saat...
Allahim nolcak boyle yaa.
Ust disleri de hala patlamadi gitti...
2yasindan sonra da duzelmicek bizimkinin durumu galiba
Tavuk çorbası nasıl yapıyorsun
Yok canım bildiğin limon sıkacağıyla sıkıyorum. Ortadan yani geniş kısmın ortasından ikiye bölüyorum öyle kolay oluyır bütün dilimlerin içi açılmış oluyor
Kizlar neler oynatiyorsunuz?
Oyun turetmekte zorlaniyorum aetik
Ohhh misss afiyet olsun canımcanım tavuğu haşlıyorum. başka bi tencerede 1 kaşık unu kavuruyorum biraz tereyağ ile. sonra bi kaşık fln yada miktarına göre dahada çok olabilir kendi yaptığımız domates sosunu koyuyorum sonra tavuk suyunu ekleyip kaynatıyorum. tavugğu istesen didikleyerek koy. ama ben tavuğu küçük küçük koyup blendırdan geçirdim. birazda limon sıktım. valla acayip lezzetli oldu. bizde üstüne tuz ve baharat ekleyip yedik
Gunaydinlar.
Yarim saate bir kalktik. Bazen 1 saat...
Allahim nolcak boyle yaa.
Ust disleri de hala patlamadi gitti...
2yasindan sonra da duzelmicek bizimkinin durumu galiba
Valla uyku konusunda umudum kalmadi artik . Cok bitik haldeyim ustler cikda diger disler yolda artik azilar falan Allah yardimcilari olsun bebeklerimizin de bizim de ..üst dişler epey zorladı bizi de cidden alt dişten zormuş. cizgi gibi göründü de patmalaması 1 ayı bulmuştu. inşallah geçer çıkınca canım ya. Ah Keremino bu uyku ne olacak böyle
Sevmesine sevindim sukur yaa.aynen canım ya bende öyle. valla biz evcilik bile oynuyoruz bebeklere mama ver fln kısa sürüyo ama olsun. oyuncakları saklıyorum o buluyo. çamaşır katlarken onada veriyorum uğraşıyo. adım adıma bende üye oldum. sitedeki şarkıları açıp dans ediyoruz. bu arada 9. ay setini sonrasan sevdi epey oynadık. 10.ay bugün geldi bakalım akşam sevecek mi küçük hanım
Sevmesine sevindim sukur yaa.
Yillik mi uye oldun yoksa 48aya dek mi?
1 yıllık oldum. sonra duruma göre bakacağım. belki bardabas yada pokalinoya geçeim sonrasında. sen işe ne zman başlayacaksın. hem iş hem spora vakit bulabilirmisin? bende diyetisyene gitme kararı aldım ama dşündükçe bile iştahım artıyo
Evet ben de 1 yillik aldim sonra duruma gore bakacagim..12 .ay kutusu geldi .dogum gunu ile ilgili cok tatli seyler var ya. Allahim yaslarina gircek bebeler saka gibi.
Ise haftaya baslayacagim... duruma gore her gun gitmeme ihtimalim var. O gunler de spora mi gitsem dedim .. esim de eski halimden bolca soz etmeye basladi da kendi gobegine bakmadan
Ama uykusuzluk ve spor yorgunlugu daha da beter yapar mi beni bilemedim.
Sorma ya diyetisyen yasaklarfena
Valla cnm gitme her gün patron karısı olduğun belli olsun
ay cidden ya geçen yıl bu zmanlar koca göbelkerle yuvarlanıyoduk. çok şükür bugünümüze.
ya diyetisyene dünya para vermek istemiyorum ama kendi başımada zor biliyorum. spora gidemem ben çalışma saatlerim uzun. Mira gözümde tütüyo. bide 9 kasımdan sonra akşam 6 da çıkmaya başlıcam o daha da zor olcak ya. oda çok özlüyo. eve gidiyorum öpe öpe bi hal oluyo kuzum
Kızlar ben hamilelikte 23 kilo aldım cok denedim kendim veremedim diyetisyenle 16 kilo verdim sonra ara verdim simdi kalan bes altı kılomu vermek için yeniden basladım bu sürecte hipoglisemim oldugunu öğrendim ilaç kullanıyorum cok faydası oldu.daha önce yedikce acıkıyodum acıkınca yiyodum delli gibi tatlılar cikolatalar vs.şindi baya bi toparladı.diyecegım o ki cok para gidiyo ama tek basınada olmuyo yaDimi. Esim calissin banane..
Bakcam bende duruma gore artik... ekmek teknemiz sonucta idare etcez bir sekilde.
Diyetisyene ciddi para gidiyor haklisin bir ara gencken gitmistim o zamanlar ayda 100 tl. Ne salakmisim diyorum simdi...
Nefsimizi tutabilsek.
Haklisin ya ozel.sektor fena o konuda ben.o yizden biraktim cumartesi de dahil aksama dek calisiyordum...
Allah calisan anneler yardim etsin zor.
Yavrum ya ozluyordur pamugum.
Ben bogazimi tutunca sporla sikilasip cok iyi veriyorum aslinda da .. iste emzirme bilmem ne bahaneler cokKızlar ben hamilelikte 23 kilo aldım cok denedim kendim veremedim diyetisyenle 16 kilo verdim sonra ara verdim simdi kalan bes altı kılomu vermek için yeniden basladım bu sürecte hipoglisemim oldugunu öğrendim ilaç kullanıyorum cok faydası oldu.daha önce yedikce acıkıyodum acıkınca yiyodum delli gibi tatlılar cikolatalar vs.şindi baya bi toparladı.diyecegım o ki cok para gidiyo ama tek basınada olmuyo ya
Canım ksç ayda 16 kilo verdin[/QUOTE][QUOTEkaçglusum geliyo, post: 48216030, member: 695191"]Kızlar ben hamilelikte 23 kilo aldım cok denedim kendim veremedim diyetisyenle 16 kilo verdim sonra ara verdim simdi kalan bes altı kılomu vermek için yeniden basladım bu sürecte hipoglisemim oldugunu öğrendim ilaç kullanıyorum cok faydası oldu.daha önce yedikce acıkıyodum acıkınca yiyodum delli gibi tatlılar cikolatalar vs.şindi baya bi toparladı.diyecegım o ki cok para gidiyo ama tek basınada olmuyo ya
Herhangi bir sağlık sorunun yoksa cok iyi canım azcık inat etsen gider ama hipoglisemi ve basalngıc düzeydeki hasimato beni etkiliyo ben kosu bandı kiraladım iki aydır evde ilk 20 gün düzenli yaptım sonra ne zaman kaldı ne yürücek hal..bebekle spor cok zor oluyoBen bogazimi tutunca sporla sikilasip cok iyi veriyorum aslinda da .. iste emzirme bilmem ne bahaneler cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?