- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.461
afiyet olsun ,yarasin prensese .ne yapsam yumurta yediremedim .iyi fikirmis canim uyaninca yapayim bende.Bu sabah kahvaltida yaptim kizim cok sevdi size dd fikir olsun diye yaziyim dedim.
2 dilim patatesi az yagla biraz suda hasladim.
Haslaninca icine 1 elma dilim buyukligunde dogranmis domates ekledim. Birbirine karistirdim. Icind az peynir ve kekik de attim. Pisince ustune yumurta sarisi kirdim butunlesti. Afiyetle yedi. Guzel de oldu.
Afiyet olsun canim minik kusa.afiyet olsun ,yarasin prensese .ne yapsam yumurta yediremedim .iyi fikirmis canim uyaninca yapayim bende.
Ayy evet ya. Ben de 59a indim. Boy 1.72. Esime diyorum cok zayifladim die yok yok cok iyisin diyo. Ben bunalima girmeyeyim die heralde :) senin esin ne durumda memnun mu halinden?fermante bende kilo verip duruyorum ,vermeyedur diyemdim ,oturup yemek yiyecek vakit yok diye yemedim yemedim simdidw yiyemiyorum neyese artik kendimi zorluyorum amma gobek ciksada kilo alamiyorum .otuz kilo verdim .dedigin gibi cokuk ,hastaymisim gibi duruyorum :))50ye dayandim ama 40lara inmek istemiyorum ,en son universiteyi kazandigim yil bu kilodaydim
Kızlar çok bunaldim offfff aglicam artık o derece.kızımın ödevler bi yandan oğlan bi taraftan bitik haldeyim.kızım kendi yapıyo ödevleri ama araştırmalar birlikte yapıyoruz.kaç saattir iskelet yapiyoruz kafayı siyircam az kaldı. Oğlum hiç durmuyo çok hareketli.bi sürü oyuncak var bir sepet araba cingırak bebekler kamyon ne ararsaniz var ama oynamıyor yüzüne bile bakmıyor.nasıl alistircam? Önüne dokuyorum bi kaç saniye elliyo bakıyor birlikte de oynuyoruz yok.sona koltuktan tutup ordan oraya adımlayip düşüyor.sürekli ayakta durmak istiyo.yürümek istiyo.acaba tamamen yurudukleri zamanda mi böyle olacak öf ki ne of.kızım bu kadar değildi oğlum çok fena.
Benim kizim da arasira gunde 1kez uyuyo ama ertesi gun 2kez uyuyor. 2yasina kadar erken ya. 2 kez uyumalari gerek.Bende hamileligimde 25 kilo aldim , 22 si gitti geri kalani yok anam gitmiyor yapisti resmen.. 2 aydir kilo vermem durdu :/
Sporuda 3,4 gun yapiyorum sonra bahanelerle erteliyorm tek.basina zor oluyor evet ama diyetisyenede hic para veresim yok zaten niyetimde yok..
Kizlar bide bebisleriniz gunduz kac kez uyuyor? Benimki bu ara 1 uyuyor erken degilmi 1 uykuya dusurmesi icin, 2 uyuyordu gecen haftaya kadar
Canim buyudukcd hareketlsri degisiyo. Benim kizim da yurumuyo emekliyo ama heryere yetisiyo masallah. Dolap masa sehpa heryeri goruyo seciyo elliyo isiriyo. Heryerin tadina bi bakiyor. Oyuncakla falan oynadigi yok. Ben de almiyorum napim. Bikiyor hemen 5dk oynuyo tamam. Terlik kumanda utu blendir tas metal tepsi gibi seyler daha cok ilgisini cekiyo. Tabi hepsinin bi tadina bakiyo.Kızlar çok bunaldim offfff aglicam artık o derece.kızımın ödevler bi yandan oğlan bi taraftan bitik haldeyim.kızım kendi yapıyo ödevleri ama araştırmalar birlikte yapıyoruz.kaç saattir iskelet yapiyoruz kafayı siyircam az kaldı. Oğlum hiç durmuyo çok hareketli.bi sürü oyuncak var bir sepet araba cingırak bebekler kamyon ne ararsaniz var ama oynamıyor yüzüne bile bakmıyor.nasıl alistircam? Önüne dokuyorum bi kaç saniye elliyo bakıyor birlikte de oynuyoruz yok.sona koltuktan tutup ordan oraya adımlayip düşüyor.sürekli ayakta durmak istiyo.yürümek istiyo.acaba tamamen yurudukleri zamanda mi böyle olacak öf ki ne of.kızım bu kadar değildi oğlum çok fena.
Benim kizim da arasira gunde 1kez uyuyo ama ertesi gun 2kez uyuyor. 2yasina kadar erken ya. 2 kez uyumalari gerek.
Kacta kalkiyosunuz. Biz de 9-10 arasi kalkiyoruz. 12 1 gibi tekrar uyuyoruz. 1saat kadar. Aksam ustu 1saat daha. Toplam 2 2.5saat kadar uyuyo. Benim kizim da gece 10 11 arasi yatiyo. Bazen gec yatar da gec kalkarsa 2gibi uyuyo bidaha uyumuyo aksam 8 9 gibi gece uykusuna yatiyo.Sabah gec kalkiyor haliyle 2 uyku icin gun yetmiyor ama evet bencede erken ben en iyisi biraz erken kalkmaya alistirayim uyandirayim olmayacak boyle.. iyiydi uyumak sabah ama alismasin daha 1 uykuya :/
Canim 9 yaşında saolsun bana çok yardımcı odevleride kendi yapar ben sadece kontrol ederim ama yinede ben de hep yanında olmak çok zaman ayırmak istiyorum ama yetemiyirum eşimde vardiyalı çalışıyo anlican her şey bana kaliyoBizimkide oyuncaklarla pek oynamiyor, cok nadir oye 3,4 dk ilgisini ceksin yoksa eline alip bakip atiyor kenara.
Daha cok sac kurutma makinasi,utu,mikser bilmem.ne oyle seylerle oyalaniyor ozellikle elektrikli supurgeyle.
Erkek olduklari nerden belli olacak tabi, elektrik.isleriyle ugrasmayi seviyorlar
Rabbim yardimciniz olsun, kiz kac yasinda biraz buyukse yine idare ediyodur dicem kendini ama
Biz 10 da kalkiyoruz saat 2 den 3 e bazen 4 e kadar akşam 7 den 8 e adar uyur.gecede 12/1 arası yatiyoruz canımBende hamileligimde 25 kilo aldim , 22 si gitti geri kalani yok anam gitmiyor yapisti resmen.. 2 aydir kilo vermem durdu :/
Sporuda 3,4 gun yapiyorum sonra bahanelerle erteliyorm tek.basina zor oluyor evet ama diyetisyenede hic para veresim yok zaten niyetimde yok..
Kizlar bide bebisleriniz gunduz kac kez uyuyor? Benimki bu ara 1 uyuyor erken degilmi 1 uykuya dusurmesi icin, 2 uyuyordu gecen haftaya kadar
benim esim kemiklerin sayiliyor diyor:))hatta bu kiz seni on ayda cokturdu diyor:))esim kendi adina yani guzellik yonunden hic sikinti etmez ama hastalanacaksin diye korkuyorum diyor hakikatende bir haftadir hastaliktan kendimi kurtaramadim ya perisan oldimAyy evet ya. Ben de 59a indim. Boy 1.72. Esime diyorum cok zayifladim die yok yok cok iyisin diyo. Ben bunalima girmeyeyim die heralde :) senin esin ne durumda memnun mu halinden?
canim benim ya seni en iyi ben anlarim herhalde valla ya rabbim eksikliklerini gostermesin ama boyle hareketli bebeyle buyuk cocuklar okadar zorki ,ayni benim kizi tarif etmissin ,birakiyorum halinin ortasina yanina oyuncaklarini koyuyorum ,bizde masada ders yapiyoruz aman hemen tutunup kalkiyor ,yurumeye calisiyor hopp yuvarlaniyor basliyor aglamaya yada masanin altina ayaklarimiza emekliyerek geliyor ,bacaklarimiza tutunup kalkiyor ,birakmiyor bizi off gecrn hafta buyil cok zor gececek diye oturup aglamistim ...Kızlar çok bunaldim offfff aglicam artık o derece.kızımın ödevler bi yandan oğlan bi taraftan bitik haldeyim.kızım kendi yapıyo ödevleri ama araştırmalar birlikte yapıyoruz.kaç saattir iskelet yapiyoruz kafayı siyircam az kaldı. Oğlum hiç durmuyo çok hareketli.bi sürü oyuncak var bir sepet araba cingırak bebekler kamyon ne ararsaniz var ama oynamıyor yüzüne bile bakmıyor.nasıl alistircam? Önüne dokuyorum bi kaç saniye elliyo bakıyor birlikte de oynuyoruz yok.sona koltuktan tutup ordan oraya adımlayip düşüyor.sürekli ayakta durmak istiyo.yürümek istiyo.acaba tamamen yurudukleri zamanda mi böyle olacak öf ki ne of.kızım bu kadar değildi oğlum çok fena.
kizlar ne guzel ya gec kalkan bebeler:))hic goremedim yok goremicemde galiba:))bizim uyku hic yok deliricem ,gece gunduz hic farketmez biz hic uyumuyoruz ve duzenimiz yok.bazen bir kez yarim saat bazen dort kez onar dakika.hayir diyecegimki ben beceremiyorum ama diger uc bebemde oyle guzel duzen kurdum , bu asla hicbirsey kabul etmiyorSabah gec kalkiyor haliyle 2 uyku icin gun yetmiyor ama evet bencede erken ben en iyisi biraz erken kalkmaya alistirayim uyandirayim olmayacak boyle.. iyiydi uyumak sabah ama alismasin daha 1 uykuya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?