- 11 Ocak 2015
- 155
- 123
- 103
- 41
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.481
amin canim .cocuk buyutmek tabii zor ama bazi covuklar bu kadar zor degil ya .benim uc numara cok kolay bir bebekti ,ikincisi normaldi ,ilk kizim huysuz ve zordu ama yinede bu denli zor hareketli degildi.yani korkma belki diger cocuklarin bukadar zor olmaz ,hem kardes cok guzel bir sey .valla diyecegimki insan zaman gecince unutuyor diyemiyorum cunku su on aylik sureci dusununce midem agriyor:))cok doktorlara gittim ,cok okudum ,bebegim niye boyle ,farkedilmeyen bir sikintisimi var diye ,ozaman bazi yazilara rastladim .boyle cocuklara fazla cocuk diyorlar yani ihtiyaclari fazla olan cocuk .algilari daha acik oldugundan zor oluyorlarmis yani daha zeki .off ne bileyim avuntumu :))esim ,ayni anda uc kucuk bebe yetistirdin ama simdi tek bebeyle on aydir toparlanamadin diyor .allah razi olsun cok anlayisli ama hala birlikte yatamiyoruz bile:))M mambur benim bebe de aynı. Senin gibi çok çocuğu olan anneleri düşündükçe şikayet etmeye utanıyorum ama ilk çocuk pes ettirdi bana ikinciyi istiyorum ama gözüm korkuyor bide tek başıma buyutuyorum ailem burda değil onun da zorluğu var.oğlum saatin beşinde altısında kalkıyor bi daha uyuması 3-4 saati buluyor.son bir bucuk ayda 6 dis birden patlatti suan 8. disini cikariyor bende de uykusuzluk tavan yapmış durumda gittikçe kilo veriyorum.onunla ilgilenmekten yemek yemeyi unutuyorum. Çocuk büyütmek zormus Allah hepimizin yardımcısı olsun
yuruttum ,yordum,banyo yaptirdim daha turlu turlu denemeler ,artik ugrasmiyorum ,boyle kabullendim .en son doktorda dediki cadoloz baska hic birseyi yok sadece cadoloz:))
yuruttum ,yordum,banyo yaptirdim daha turlu turlu denemeler ,artik ugrasmiyorum ,boyle kabullendim .en son doktorda dediki cadoloz baska hic birseyi yok sadece cadoloz:))
Canim aynı bizim yasadiklarimizi yazmissin gerçekten bu yıl zor geçecek sanada banada canımcanim benim ya seni en iyi ben anlarim herhalde valla ya rabbim eksikliklerini gostermesin ama boyle hareketli bebeyle buyuk cocuklar okadar zorki ,ayni benim kizi tarif etmissin ,birakiyorum halinin ortasina yanina oyuncaklarini koyuyorum ,bizde masada ders yapiyoruz aman hemen tutunup kalkiyor ,yurumeye calisiyor hopp yuvarlaniyor basliyor aglamaya yada masanin altina ayaklarimiza emekliyerek geliyor ,bacaklarimiza tutunup kalkiyor ,birakmiyor bizi off gecrn hafta buyil cok zor gececek diye oturup aglamistim ...
bizimkide oyuncakla oynamaz ama kapak kapatip acmayi cok sever ,biten kapakli krem kutularini yikayip versen yada legen vb.gibi zaten onlarlada cok uzun oynamiyorlar
gecmis olsun canim .ben emzirirken kadin dogim doktorum agri cok artarsa majezik kullan demisti ama majezigin icinde emzirirken kullanmayin yaziyormu bilmiyorumEmziren anneler migren icin parol ya da minoset harici hap kullanamaz miyiz..
4gundur bas agrisindan bitik haldeyim
Doktor bana dış ağrısı için arvales icebilirsin demişti ama ilacın içinde emzirenler icemez yazıyordu ısrarla sordum iç dedi. o zaman 6 aylıkdi.çok faydası olmustu.geçmiş olsun canimEmziren anneler migren icin parol ya da minoset harici hap kullanamaz miyiz..
4gundur bas agrisindan bitik haldeyim
Tesekkir ederim sagolun...Doktor bana dış ağrısı için arvales icebilirsin demişti ama ilacın içinde emzirenler icemez yazıyordu ısrarla sordum iç dedi. o zaman 6 aylıkdi.çok faydası olmustu.geçmiş olsun canim
Aslında çok bişey beklemiyoruz ne vardı arayip ta sorsa.danıssa.ama yok sormazlar en iyisini onlar biliyolar ya..İyi akşamlar kızlar uzun zamandır girmiyorum nasılsınız bebişler Nasıl belki hatırlayan olursa benim bebeğimde süt alerjisi vardı çalıştığım için bebeğime kayınvalidem bakıyor ama kadın sanki çok biliyormuş gibi kendi kafasına göre sürekli bi şeyler veriyor bugün 4 adet fındığı ezerek vermiş deli oldum bana doktorumun dediği herşeyi deneyerek ve az az ver demişti kadın 4 fındığı ezmiş yedirmiş zaten çok hassas bi yapısı var muzu bile bağırsakları hazmediyor deli olucam yha.çalışan annelerin işi ne zormuş keşke evde bebeğime bakma imkanım olsa.sürekli söylüyorum denemeden çok verme diye yine kafasına göre davranıyor daha ben bu kadına ne söylebilirim ne diyebilirim bilmiyorum
Abarttığını için bu gece yine bir ağlama krizine girdik karınan kramp giriyor çığlık çığlığa uyanıyoruz çok zor bi gece geçirdik sabah sinirden kayınvalideme söylendim bana sormadan lütfen verme dedim yani normal Bebek gibi davranmayı bırak artık şu çoçuğa dedim alerjisi var herşeyi veremezsin ya daha farklı olsaydı dedim haklısın deyip duruyor kafayı yedirtecek banaGunaydin kizlar
Hayirli cumalar
kanadali35 hosgeldin evine...
yekpare1234 maalesef anlamaz onlar anlamazz...
Bu konuda doluyum bu aralar yine.. istersen 100kere de anlamaz. Allah sabir versin.onlarin zamaninda alerji yokmus ya guya herseyi onlar bilir. Sen abartiyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?