2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M mambur benim bebe de aynı. Senin gibi çok çocuğu olan anneleri düşündükçe şikayet etmeye utanıyorum ama ilk çocuk pes ettirdi bana ikinciyi istiyorum ama gözüm korkuyor bide tek başıma buyutuyorum ailem burda değil onun da zorluğu var.oğlum saatin beşinde altısında kalkıyor bi daha uyuması 3-4 saati buluyor.son bir bucuk ayda 6 dis birden patlatti suan 8. disini cikariyor bende de uykusuzluk tavan yapmış durumda gittikçe kilo veriyorum.onunla ilgilenmekten yemek yemeyi unutuyorum. Çocuk büyütmek zormus Allah hepimizin yardımcısı olsun

tubaa1 fermante Tubacim masallah buyukmus kizin ama evet dedigin gibi ilgi ister kac yasina gelirse gelsin. Zordur ama insallah atlaticaz bu gunleri, 1 yil gecti bile cok sukur..

Uykuya gelince mesela demin 7 gibi kalkti, sutunu icti uyumasin diye baktim ama yanimizda kendi uyudu dicektmki simdi uyandi :)

Genelde 8-9,30 arasi uyaniyor.
8 gibi kalkaraa 2 kez uyutuyorum, 9u gecerse 1 kez cunki benim oglan aksam en gec 10da aksam uykusuna yatiyor cok sukur yani gun yetmiyor iki uykuya.

amin canim .cocuk buyutmek tabii zor ama bazi covuklar bu kadar zor degil ya .benim uc numara cok kolay bir bebekti ,ikincisi normaldi ,ilk kizim huysuz ve zordu ama yinede bu denli zor hareketli degildi.yani korkma belki diger cocuklarin bukadar zor olmaz ,hem kardes cok guzel bir sey .valla diyecegimki insan zaman gecince unutuyor diyemiyorum cunku su on aylik sureci dusununce midem agriyor:))cok doktorlara gittim ,cok okudum ,bebegim niye boyle ,farkedilmeyen bir sikintisimi var diye ,ozaman bazi yazilara rastladim .boyle cocuklara fazla cocuk diyorlar yani ihtiyaclari fazla olan cocuk .algilari daha acik oldugundan zor oluyorlarmis yani daha zeki .off ne bileyim avuntumu :))esim ,ayni anda uc kucuk bebe yetistirdin ama simdi tek bebeyle on aydir toparlanamadin diyor .allah razi olsun cok anlayisli ama hala birlikte yatamiyoruz bile:))

M mambur canim zor gercekten uyumayan bebek. Bi sıkintisi filanmi var acaba, gerci arastirmissinizdir ama. Veya uykusuzlugu huy edinmis.
Disari cikip, bol bol yurutuncedemi yorulup uyumuyor guzel guzel?

M mambur canim zor gercekten uyumayan bebek. Bi sıkintisi filanmi var acaba, gerci arastirmissinizdir ama. Veya uykusuzlugu huy edinmis.
Disari cikip, bol bol yurutuncedemi yorulup uyumuyor guzel guzel?
yuruttum ,yordum,banyo yaptirdim daha turlu turlu denemeler ,artik ugrasmiyorum ,boyle kabullendim .en son doktorda dediki cadoloz baska hic birseyi yok sadece cadoloz:))

yuruttum ,yordum,banyo yaptirdim daha turlu turlu denemeler ,artik ugrasmiyorum ,boyle kabullendim .en son doktorda dediki cadoloz baska hic birseyi yok sadece cadoloz:))

Deme ya , Allahim cimcimeye bak sen :)

Ne diyelim canlari sag olsun vee insallah uykusu duzene girer soyle rahatca uyursun sende

Canim aynı bizim yasadiklarimizi yazmissin gerçekten bu yıl zor geçecek sanada banada canım

Alttan 2. Dısımızde patladı uyku problemımzde var bazen ıyı bazen kotu kılo knusunda bende cok verdm hasta gbıym suan 49 kıloym oda tok karnına 48.6 gormustm gecen bılemıorum ıyı mı kotu mu dırencm yok halszm bu ara mıgrenımde tutuo uyku problemımz yuzunden.

Bırde bı kac zamandr yumurtayı pısırıorum akını ayırmadan eymen yıyor ve hc sıkıntımz olmadı sukur. Bugun peynr maydnz ıle omlet yaptm cok gzl yedı. Normalde haslasam yemıo pek.

Emziren anneler migren icin parol ya da minoset harici hap kullanamaz miyiz..

4gundur bas agrisindan bitik haldeyim

Emziren anneler migren icin parol ya da minoset harici hap kullanamaz miyiz..

4gundur bas agrisindan bitik haldeyim
Doktor bana dış ağrısı için arvales icebilirsin demişti ama ilacın içinde emzirenler icemez yazıyordu ısrarla sordum iç dedi. o zaman 6 aylıkdi.çok faydası olmustu.geçmiş olsun canim

İyi akşamlar kızlar uzun zamandır girmiyorum nasılsınız bebişler Nasıl belki hatırlayan olursa benim bebeğimde süt alerjisi vardı çalıştığım için bebeğime kayınvalidem bakıyor ama kadın sanki çok biliyormuş gibi kendi kafasına göre sürekli bi şeyler veriyor bugün 4 adet fındığı ezerek vermiş deli oldum bana doktorumun dediği herşeyi deneyerek ve az az ver demişti kadın 4 fındığı ezmiş yedirmiş zaten çok hassas bi yapısı var muzu bile bağırsakları hazmediyor deli olucam yha.çalışan annelerin işi ne zormuş keşke evde bebeğime bakma imkanım olsa.sürekli söylüyorum denemeden çok verme diye yine kafasına göre davranıyor daha ben bu kadına ne söylebilirim ne diyebilirim bilmiyorum

Doktor bana dış ağrısı için arvales icebilirsin demişti ama ilacın içinde emzirenler icemez yazıyordu ısrarla sordum iç dedi. o zaman 6 aylıkdi.çok faydası olmustu.geçmiş olsun canim
Tesekkir ederim sagolun...
M mambur seni de alintiladim ama cikmadi ya. Sende cok sagol..

Hava degisimi uykusuzluk basladi gene benim cümbüs .

Aslında çok bişey beklemiyoruz ne vardı arayip ta sorsa.danıssa.ama yok sormazlar en iyisini onlar biliyolar ya..

Slm kizlarrrr nasilsiniz? Biz evimize geldik.kizimin alerjisi vardi yumurtaya Dr.gittik yumurta yedirdik alerjisi gecmis artik yumurta yiyebiliyor darisi butun alerjik bebeklere. ekimin 16 sinda ise baslicam esim bakicak, kizimiza...

Abarttığını için bu gece yine bir ağlama krizine girdik karınan kramp giriyor çığlık çığlığa uyanıyoruz çok zor bi gece geçirdik sabah sinirden kayınvalideme söylendim bana sormadan lütfen verme dedim yani normal Bebek gibi davranmayı bırak artık şu çoçuğa dedim alerjisi var herşeyi veremezsin ya daha farklı olsaydı dedim haklısın deyip duruyor kafayı yedirtecek bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…