2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Esin biraz sert ciksa? Konussa?
Yavrum yok yere kivraniyor yaa. Hoslarina mi gidiyor anlamiyorum..

Merhaba anneler. Maşallah bebeklerimiz büyümüş. Ne güzel artık her şeye tepkileri var. Biz kızımla sadece yemek konusunda anlaşamıyoruz. Hepinizin bebeklerini çok çok öpüyorum. Özlemişim sizleri

dun ve bugun kahvaltisini biskuvi+yumurta sarisi+pekmez+ceviz+peynir bulamac yaptim ,sadece mandalinayla islatim ve bugun pisigiz.okadar kotu ishal oldu yinede pisik olmadi ama iki mandalina pisik yapti .yinede vericem cunku cok sevmisti ve sayesinde kahvalti yapti

Mandilanadan olduguna emin misin canim? Ben de dun ve onceki gun ustuste yumurta vefmistim. Pisik oldu on tarfi ve gogus kisminda da hafif dokuntu oldu. Dicem o ki yumurta da yapmis olabilir. Ben de bugun mandalina verdim. Nane limon suyu icirdim. C vitamini lazim ne yapalim pisik gecer bi kremle..

DonukPudra tesekkurler. M mambur tesekkurler, oglene kadar calisacam bakalim esim bakamazsa isi birakirim,kizim zor bi bebek degil,
Hosgeldin evine. Artik yazarsin bizi birakmazsin.. isin kolaysa ve yari zamanliysa calis tabi. Senin icin de iyi olur degisiklik.

Ben bunalimdayim valla. Evde isler bitmiyor. Ne dogru durust temizlik yapabiliyorum ne de yemek. Ancak kizima yemek ve onun bakimi oyunlari vs.. esime ve eve yeterince ilgi gosteremiyorum. Ne zormus insanin yaninda yakininin olmamasi ya. Annem yakin olsa 2saat biraksam butun isimi bitirirdim hergun. Ama uzakta iste ha deyincd gidilmiyo ki. Dun agla agla durduramadim kendimi. Bugun daha iyiyim ama hep islerim ustun koru yaptim. Utu evi toplama supurme. Kizimi bi yarimsaat hava almaya cikarttim. O kadar. Bazen ona bile iyi bakamiyomusum gibi geliyo. Nasi gecicek bu duygular!! Kafamda deli sorular...

yok canim emin degilim yumurtada aklima gelmedi .dedigin gibi c vitamini sart .benim iki gundur hic sesim yok ,kisildi bari ufakliga gecirmesem diye ugrasiyorum ,mecbur totoya krem surup vermeye devam edicem:))

ayniyiz canim ,ev aldi basini gidiyor ,yapsam bile yok yarim yamalak ,adam gibi yemek bir gun olsa bir gun olmuyor ,annem yakin ama hasta yardimi olmuyor ,yapayalniz gibiyim,banyo bile yapamiyorum afedersiniz ama yanima esim yanasssa ,yine banyo yapamadim diye uzak duruyorum ...allah razi olsun cok anlayisli amaben vocdanen cok rahatsiz oluyorum ...gunler hizla geciyor ve gunduz ben elle tutulacak hicbirsey yapamiyorum .dedigin gibi bazen bir agliyorum agliyorum rahatliyorum ...hele birde benim komsularim ve bazi arkadaslarimjnda bebeleri var ama evleride kendileride mis gibi ,ay ya hayatlarinda hic bir degisiklik yok ama ben kendimi toparlayamiyorum

fermante o duygular bende de var...
Annemle yakin sayiliriz ama onlarin bana gelmesi 1 saat .biz arabayla yarim saate gidiyoruz esim birakiyor.cocugu birak geri gel yapsam benim yarim gunum gider.
Maalesef evim rezil ya bir tek salonum toplu..bazen.iyi ki oturma odam var diyorum..
Ev islerini yapmaya calissam oglum pesimde rezil oluyor sikiliyor zaten yapabildigim bi yemek camasr mutfagi ustunkoru toplamak...
Cok bunaldim artik...
Oglumla oyunlar oynamaya calisiyorum bu sefer ev aliyo basini gidiyor...
Bir de sevgili kv arada catkapi geliyor beni deli ediyor . Mutfagim rezil odalar oyincak yayintisi.bir de tip tip etrafa bakiniyor .
Bir gun cocukla boyle napcan dedim
Insan bir ben oyalayayim sen isine bak vs der o da yok..
Sinir oluyorum her seferinde.
Oglum sese hassas zili kapatiyorum yetmiyor gum gum kapiyi da vuruyor sanki ben evde olmak zorundayim bebekleyim.diye
Dun oyle oglumu uyandirdi sinirlendim cikistim artik. Ben taytla mutfak girla oglum uyandi aglamaya basladi. Ama eminim ki gene yapacak. Kit anlamasi..
Teli caldir habersiz gelme diyorum yok.acmicam kapiyi bi gun o olacak ama gene ici elvermiyor insanin.
Bir de onunla ugrasiyorum.. bunalimin dibindeyim. Bakalim isteyken nasil olacak.... evimmmm.aylik temizlikci cagircaktim kaldi. Artik onu da rutine oturtcam

Canım sen en doğrusunu bilirsin üç bebe büyütmüşün maaşallah. Nacizane birşey. Oyuncaklarının hepsini dökme. Senin yanında olsunlar bebek görmesin. Her seferinde ayrı birini ver. Hepsini dökünce benimki de oynamıyor.

yuruttum ,yordum,banyo yaptirdim daha turlu turlu denemeler ,artik ugrasmiyorum ,boyle kabullendim .en son doktorda dediki cadoloz baska hic birseyi yok sadece cadoloz:))
Benimki de aynı. İlk bebeğim ve hissediyorum herkes benim beceriksiz olduğumu düşünüyor. Bi arkadaşım demişti sen çok hareketlisin sürekli koşturuyorsun(yemek ev toplama falan). Bebeğin seni görünce durmuyor. Yavaşla bebeğin yanında dedi.

Doktora birlikte gidin kv ile. Yaptıklarını söyle şikayet eder gibi değilde biz bunları yaptık der gibi. Doktor azarı bastımı anlar belki. Uyuz oluyorum yaa. Bi huzur verin arkadaş. Sanki yetiştirdikleri çocuklar nasada bilim adamı

Canim benim üç dEğil 2 tane.Allah olmayanlara isteyenlere versin.ayyy bi tane daha olsa napardim acaba..aman canım artık bıraktım oynamasin peşinde cilginlar gibi öyle kosturuyorum.bugün tartildim 3 kilo fazlam kalmış bi o faydasi var

Amannnn kim ne derse desin.açığını ariyosa hiç gelmesin.kizimdayken bul.makinam yoktu kv her geldinde aaaa bulasiğin duruyo diye laf sokuyodu şimdi onu hatırladım.

Kizlar dun aksamustu yemek yapamamistim bari iki dakika dursun ,cocuklara tost yapayim diye eline kuru incir vrrdim ....ay ben vermez olaydim ,kakaya kalktik ve belki zilyon kere pirtlatip uyandik ,butun gece kendime verecek seymi kalmadi ay ben aklimin icine tukureyim diye soylenip durdum....ve sonunda oksuruyoruz ,zaten herkesin hapsirip durdugu evde nasil korunacakki yavrum yok yok ben bu yilda kafayi yemezsem bir daha yemem :))uyku azicik uyku ,oyle ozledimki gerine gerine uyumayi

Amannnn kim ne derse desin.açığını ariyosa hiç gelmesin.kizimdayken bul.makinam yoktu kv her geldinde aaaa bulasiğin duruyo diye laf sokuyodu şimdi onu hatırladım.
Ya aslinda takmiyorum beni deli eden catkapi gelmesi...bir kac kere evde bulamadi ama.hala huyuna devam ediyor.

Aaa bulasigin duruyo ne.demek.yaa ?
Sen ne ise yariyon diyebilcen.orda o.olcak

Yürütece koy oda çıkışına koltuk minderlerini at
Her sesine gitme arada kapıdan gülücük at yeter
Benim de küçük oplum çok hareketli ama yemeği çamaşırı iksii uyuduğunda hallediyorum bulaşık zaten makineye atıyoruz
Uyanır uyanmaz yüzümü yıkarken wc banyo temizliği hallediyorum
Dert etme kafana koydun mu hepsini yaparsın

Yemezsin canım ya allah sabrını verir
11 aydır ayaktasın hepsiyle mücadele ettin dört çocugunu ihmal etmedin inşallah onun mükafatını da alacaksın
Senin zilli kız inşallah yaşından sonra tersine döner mışıl mışıl uyur

Geçen gün yine yürütecin haberini yaptılar önerilmiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…