- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.521
Amin canim insallah ,cok saol ya bazen bunu bile duymak insani rahatlatiyorYemezsin canım ya allah sabrını verir
11 aydır ayaktasın hepsiyle mücadele ettin dört çocugunu ihmal etmedin inşallah onun mükafatını da alacaksın
Senin zilli kız inşallah yaşından sonra tersine döner mışıl mışıl uyur
On bir aydir hersabah aklima koyuyorum ama yok bulasiklari makinaya bile yerlestiremiyorum ,keske makinalarin kollari olsada yerlestirse diyorum:))orumcek buyuk rahatlik ama kizimi koymak icin ugrasamiyorum bile bacaklarini cekiyor binmiycem diye ,ywre koy beni diyor ,sonra hoopp sehpa onleri,kitaplik ,prizler ,allah ne verdiyse yere indirilecek kitaplar ,hemde yildirim hiziyla :))canlari sagolsun napalimYürütece koy oda çıkışına koltuk minderlerini at
Her sesine gitme arada kapıdan gülücük at yeter
Benim de küçük oplum çok hareketli ama yemeği çamaşırı iksii uyuduğunda hallediyorum bulaşık zaten makineye atıyoruz
Uyanır uyanmaz yüzümü yıkarken wc banyo temizliği hallediyorum
Dert etme kafana koydun mu hepsini yaparsın
İste tipik seviyorum ama sadece seviyorum modu..uyuz oluyorum ya ..benim kv yok ama akrabalara gicik oluyorum .bayramlarda ahh cok zor demi diye diye sohbet ederler ,pek kayirirlar nerdeyse aglayarak empati yaparlar sonra fisss hepsi hayalet ,araki bulasin ...madem cok seviyorsun ,cokta uzuldun ,bir kap yemek getir ,gelde bir isin ucundan tut ...inan ben dogumla bir yeni evime tasindim ,hepsi gelmek istedi ,hicbirini kizim buyumeden kabul etmicem dedim ...simdi catliyorlar meraklarindan .gecen bayramda laf sokuyorlar kabul etmedin diye ,soyledim acikca ...Ya aslinda takmiyorum beni deli eden catkapi gelmesi...bir kac kere evde bulamadi ama.hala huyuna devam ediyor.
Aaa bulasigin duruyo ne.demek.yaa ?
Sen ne ise yariyon diyebilcen.orda o.olcak
Zaten bu ev merak etme huylari nedir insanlarin anlamiyorm.. 4goz oda neyine bakacaksinn.....İste tipik seviyorum ama sadece seviyorum modu..uyuz oluyorum ya ..benim kv yok ama akrabalara gicik oluyorum .bayramlarda ahh cok zor demi diye diye sohbet ederler ,pek kayirirlar nerdeyse aglayarak empati yaparlar sonra fisss hepsi hayalet ,araki bulasin ...madem cok seviyorsun ,cokta uzuldun ,bir kap yemek getir ,gelde bir isin ucundan tut ...inan ben dogumla bir yeni evime tasindim ,hepsi gelmek istedi ,hicbirini kizim buyumeden kabul etmicem dedim ...simdi catliyorlar meraklarindan .gecen bayramda laf sokuyorlar kabul etmedin diye ,soyledim acikca ...
Kabul etme canım en iyisini yapiyosun.biz hem eve hem bebeğe hem de derslere yogunlasiyoruz kendimize bile zaman ayiramiyoruz kaldıki ev görmeye gelecekler.milletin keyfi için çocuğumu perişan edem3mİste tipik seviyorum ama sadece seviyorum modu..uyuz oluyorum ya ..benim kv yok ama akrabalara gicik oluyorum .bayramlarda ahh cok zor demi diye diye sohbet ederler ,pek kayirirlar nerdeyse aglayarak empati yaparlar sonra fisss hepsi hayalet ,araki bulasin ...madem cok seviyorsun ,cokta uzuldun ,bir kap yemek getir ,gelde bir isin ucundan tut ...inan ben dogumla bir yeni evime tasindim ,hepsi gelmek istedi ,hicbirini kizim buyumeden kabul etmicem dedim ...simdi catliyorlar meraklarindan .gecen bayramda laf sokuyorlar kabul etmedin diye ,soyledim acikca ...
Yastigina kendi kokunu birak yada yatagina atletin olur tisortun olur yatinca senin kokunu alsin. ...Cok yorgunum eymen gec e uykuya cok zor dalıo sallarsamda uyumuo ama yanıma alırsam uyuo oysakı 3.ayımda ayrı odada yatrdm dun besgne yatrdm bnde parmaklktan elımı koydum elımı sımskı tutuo gozunu acıp bn ordamym dıe kontrl edıp ole yatıo . Gunduzde dıbımdn ayrlmıo napcm bn
Mahvedıo benı bu atlet koymayı bugun deneyım . 1saat ble dınlenemıorum yarm saat yok yok 10 dk :-DYastigina kendi kokunu birak yada yatagina atletin olur tisortun olur yatinca senin kokunu alsin. ...
Bir de bunu dene denemediysen ... uyuttuktan sonra hemen cikma odasindan dalsin bekle 15 dk 20dk..gozunu acarsa seni gorsun..
Kademe kademe her gun kapiya yaklas..suan algilari acildi.daha da bagli oldular.
Valla hazir yeme icmeye geldimi herkes hazit,zor zamanlarda kimseden tik yok .bencede zaten bu bebelerle azcik ilgilenmedinmi psikolojileri bozuluyor,depresyona giriyorlar:))valla sizinkide oylemi bilmem ama ben yanindayken azcikzorla is yapmaya calisayim ,zorla orumcege koyayim benim o telasli halimi gorsun farklilasiyorKabul etme canım en iyisini yapiyosun.biz hem eve hem bebeğe hem de derslere yogunlasiyoruz kendimize bile zaman ayiramiyoruz kaldıki ev görmeye gelecekler.milletin keyfi için çocuğumu perişan edem3m
Bak sen mincira simdi bizimkileride orgutlemesin malum kasim bebeleri aralarinda anlasiyorlar:))valla daha kolay olacak dedik ama yok bu ne yaramazliktir .sabah emekleyerek yemek masasinin altina girmis ,masanin altinda sandalyeye tutunup kalkmis ,tutunarak yuruyup cikicam diyor ,masaninda birkaris asagi dogru tahtasi var .ne bagariyor elleme beni diye ,cikamiyorda :)))Kızlar kilo konusu geçmiş bende dün diyetisyene gittim İyiki de gitmişim insülün direncim yüksek çıktı şeker hastası oluyomuşum baya baya , başladım hemen diyete..oğlumda yürümeye bsşlamasıyla yarsmazlığı arttı bulaşık makinasını yerleştiriyodum tam kapatmadan yukarı ksldırdım kapağını lavaboya gittim döndüğümde kapağı açmış üstünde oturuyo buldumbu arada köfteler ini patates ve havuç mücver fln tost makinesinde pişirmeye başladım fırında pişirmekten daha kolay geldi dahada çabuk pişiyo.. bide son olarak doğum gününde fotoğraf çektirmek istiyodum instagramdan fln araştırdım fiyat istedim 800tl 1000 tl gibi fiyatlar verdiler ben düğün fotolarına bile bu kdr para vermedim bu nasıl bi sektörmüş anlamadım şoktayım, kendim koyar önüne pastayı çekerim fotosunu dedim anında vazgeçtim
Bak sen mincira simdi bizimkileride orgutlemesin malum kasim bebeleri aralarinda anlasiyorlar:))valla daha kolay olacak dedik ama yok bu ne yaramazliktir .sabah emekleyerek yemek masasinin altina girmis ,masanin altinda sandalyeye tutunup kalkmis ,tutunarak yuruyup cikicam diyor ,masaninda birkaris asagi dogru tahtasi var .ne bagariyor elleme beni diye ,cikamiyorda :)))[/QUOTE
Maşallah kuzucuğa yaramazlık yapmasına bile seviniyo insan bazen oy büyümüşte yaramazlık yapıyomuş fln oluyoruz:))
Bu arada evet kesinlikle telepatik bşy var bu bebelerde burda ne okusam yakın zamanda aynısı bizdede oluyo
Aynen ya çok heveslenmiştim ama lüzumsuz pahalı artık kendim dekor süs fln koyup pasta patlatma yapcam inş varsın profesyonel olmasın anı mı anı hemde anne emeği:))marbleblue bendw arastirdim izmirde fotoculari en basidi 700den.basliyor ...1500lere ucusuyorlar.
Vazgectim cok isterdm.ama.beni.asar.o paraya neler alinir ona. Bende yari prof var onunla cekcem
Kesinlikle can8m her şeyi anlıyolar kusmeyi bile biliyolar.zorla mama sand.oturtuyorum üstüne yatıp agliyo yavrumValla hazir yeme icmeye geldimi herkes hazit,zor zamanlarda kimseden tik yok .bencede zaten bu bebelerle azcik ilgilenmedinmi psikolojileri bozuluyor,depresyona giriyorlar:))valla sizinkide oylemi bilmem ama ben yanindayken azcikzorla is yapmaya calisayim ,zorla orumcege koyayim benim o telasli halimi gorsun farklilasiyor
Oy masallah kiz ben bugun corba bilem yapamadim:))ben mayali ekmek ,pogaca veriyorum ama sicakken verme ,midesi agrir .bide bazi kisiye mayali dokunur ,hazimsizlik yapar ,istersen cok verme yinedeKızlar ya ekmek yapcam da mayaladım hamuru şimdi ama kafama takıldı mayanın zararı olurmuki bebeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?