2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bombos yine buralar ,hanimlar baba tatilinde gezmelerdemisiniz?

Aksam oldu yine yemegim yok ,cocuklar etutten gelecek ,pratik birseyler yapma zamani ...kizlar uc gundur minnagim kakasini soyluyor ,yaincada nerde diyoruz gosteriyor .lazimlik alicam bazilari erkenden ogretiyormus ,belki bez parasindan yirtariz:))

Maşallah hadi bakalım valla bez parası ciddi bi bütçe sarsıyor inş alışır, bu arada ben tek bebeyle olduğum için incik cincik şeylerle uğraşmaya azda olsa vakit oluyo senin durumunda olsam korkarım ailecek aç kalırız yetişemem

bende kendimi acta olsak ruhlari doysun diye avutuyorum:))masallah yesin annesi yakışıklı guzell guzel ,löp löp et olsun-bizim burada oyle derler-,iyice bal olsun özgür oglan

Slm kızlar uzun süredir yazamiyordum ama sizlere ihtiyacim var eşimle artık hic anlaşamıyoruz surekli elestiren 1 gr vakit ayırmayan anne babasini vs herkesi bizden daha önemli sayan bi adam oldu aslında zaten böyleydi ben annemlere gitmiştim ayrilacaktik hamile olduğumu öğrendiğim zaman hersey düzelecek diye barıştik oğlumuz oldu ama hersey daha kotuye gitti artık tahammülüm kalmadı sadece ayrilmak istediğimi biliyorum eminim ama oglum daha küçücük ve surekli baba isteyen bi cocuk ne yapmaliyim bi akıl verin beynim durdu ailem düzelir bekle kafasında hala kimseye de bisey anlatamıyorum sizede yazmazsam kafayi yiyeceğim bisey söyleyin lütfen

Ayyy maşallah fıstığa süper valla..Erken öğrenecek galiba.kimsenin yanında söyleme nazar deger

Ah canım benim.rabbim kolaylik versin.aileni dinle istersen duzelir diye dusunuyolarsa vardir bildikleri.onlarında onayiyla saglikli bir karar alırsın. İnşallah düzelir ama tartışmalı bir ortamda çocuk büyütmek ne kadar doğru olurki.hayırlısı olsun.buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun herseyimizi paylaşıyoruz derdimize ortak sevincimize ortak oluyolar.buraya yazmak insanı rahatlatiyo.

Bebeklerinize int.den.hangi sitelerden alisveris yapiyorsunuz????

Ben yarin.isbasi.sendrom
Ben lcw dwn baska biyere bakmadim ama bakip alan varsa desin. Sıkıldım lcw modellerinden..

Isbasi.. kolayliklar diliyorun canim sana.. kereme kim bakicak? Kv demiyceksin dimi?

Canim aranizdaki yasananlari tabiki eniyi sen bilirsin biz burdan sadece nacizane tavsiye verebiliriz.. bana gore oturup konusup olaylsri gozden gecirip duzeltmeye calismaniz olur.. kim suclu sucsuz degil de hani nerde hata yapiyoruz nedene bu kavgalar gibi.. disaridaki birileri hayatiniza karisip huzurunuzu bozuyosa da ona engel koymaniz..
Bebisin kucuk huzursuz bi ortamda buyumesibe izin verme canim..
Bi de dusun bakalim kocani oldugu gibi seviuomusun tabi o da seni.. yatakodasi iliskiniz var mi.. bu olmayinca da erkekler huzursuzluk yapiyolar.. aklima bunlar geliyor.. sen de dusuncelerini paylas bizle.. Allah hakkinizda hayirlisini versin insallah..

Kolay gelsin canım.inşallah ilk gününuz sorunsuz geçer
Amin cok sagol..

Ben lcw dwn baska biyere bakmadim ama bakip alan varsa desin. Sıkıldım lcw modellerinden..

Isbasi.. kolayliklar diliyorun canim sana.. kereme kim bakicak? Kv demiyceksin dimi?

Ben de lcw dan aliyorum uygun vs iyi guzel de. Sweat cesidi kazak cesidi yok hala eksiklerimiz dolu.

Yok Allah muhtac da etmesin.insallah ona..
Annem de canim minigim.

D dertlibasim1 karsidan bilmeden ne kadar ne yorum yapilir ama esin zaten bebeginizden once de ailesini on planda tutan biriymis... yani seninle aile oldugunu idrak.edememis maalesef.
Allah o.sirada mucizenizi vermis ama cocuk evliligi duzeltmiyor bence. (Burda hepimiz neler yasadik saglam evlililikler bile.cocuktan sonra kavga ve sinir harbine itti bazen bizleri)
Cinsel hayat cidden etkili evlilikte... ondan kaynakli bir sorun oldu mu bebekten once de....
Birseyi zorlayarak yurutulecegine inanmiyorum ben. Ailen sabret diyor evet sabret ama tek mucadele eden sen isen sabretmenin mantigi yok..
Iletisim kopuklugunuz var sanirim. Konusmayi dene.. suclayarak degil sen diliyle degil ama..Aile terapistine gidip destek alinmali bana kalirsa. Bilmiyorum esin nasil karsilar bu durumu. Bebegin babasini ariyor ama sizin gergin ve mutsuz ortaminizi hissediyor. Onun icin daha da yaralayici bu durum.

DonukPudra hadi işin hayırlı olsun canım. bugün biraz zor geçer ama alışırsın inşallah. evladını annene bırakıyor olman çok büyük şans bunu düşün

Canım gerçekten zor bir durum karar vermek zor öyle yaşamak zor geri dönmek yeni bir hayat daha zor
Ben biraz eski kafa yaklaşıcam olaya
Bence düzelir canım
annelerimiz teyzelerimiz ne bileyim konumuz komşumuz anlatır eskiden şöyle huysuzdu böyle çektirdi diye ama sonra bir dönüm noktası oluyormuş
Eğer ailesini sürekli söz konusu ediyorsan sürekli şikayet ediyorsan o zaman eşin hemen savunmaya geçer ailelerine laf söyletmezler bence ilk olarak bu konuda hiç konuşma hiç şikayet etme hiç bahsini geçirme onların
Eşinle de aynı evde bir süre konuşma her işini kendin hallet ondan hiç yardım dahi isteme ki tek başına herşeyi yapabildiğini görsün ama küs gibi davranma yokmuş gibi davran
Sonuçta bebeğin var ve ona çok ihtiyacı var oğlunun
Eskiden olsa çocuk için katlanma derdim ama evlat sahibi olunca ve çocuklarımızın baba aşkını gördükten sonra katlan derim
Ha baktın bütün çabana rağmen düzelmiyor her şey daha kötüye gidiyor o zaman çabaladım olmadı dersin
Açıkçası burdaki herkes eşlerle ilgili bir sınav yaşıyordur çünkü çok zor bir sene geçirdik çok yorucuydu,çok bunalıma girdik eşler ilgi bekledi,biz anlayış bekledik ,bazen birbirimizi anlamadık ,tartıştık ama iki tarafta alttan almalı ki bazen nefrete dönüşmesin nefretler katmerleşmesin
Neyse çok uzun oldu canım allah yardımcın olsun doğru karar vermekte

D dertlibasim1 o kadar zorki yorum yapmak. evliliğin içinde olan sensin. yani çok iyi düşünmek lazım. iyi yönlerini kötü yönlerini düşün. konuş eşinle bebekten önceki halinizi boşanma eşiğine geldiğinizi hatırlat. evlilik terapisti teklif et bakalım ne diyecek.

Kızlar bebeğimin 15 gündür geçmeyen öksürük ve burun akıntısı vardı. cumartesi drye götürdük. çok şükür ciğerlerine inan ya da kulağına fln vuran bi durumu yok. 3 gün peditus kullancaz. 5 gün de ventolin. 1 yaş öncesi demek sağlıklı değil ama görünen o ki alerjik bu durum dedi. sürekli halılarda emekliyo hep yerde olduğundan dedi

Kızlar bebeğine keçi sütü veren var mı? Arkadaşım tavsiye etti.vermeyi düşünüyorum.ama ağır olurmiki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…