- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.541
Maşallah hadi bakalım valla bez parası ciddi bi bütçe sarsıyor inş alışır, bu arada ben tek bebeyle olduğum için incik cincik şeylerle uğraşmaya azda olsa vakit oluyo senin durumunda olsam korkarım ailecek aç kalırız yetişememBombos yine buralar ,hanimlar baba tatilinde gezmelerdemisiniz?
Aksam oldu yine yemegim yok ,cocuklar etutten gelecek ,pratik birseyler yapma zamani ...kizlar uc gundur minnagim kakasini soyluyor ,yaincada nerde diyoruz gosteriyor .lazimlik alicam bazilari erkenden ogretiyormus ,belki bez parasindan yirtariz:))
bende kendimi acta olsak ruhlari doysun diye avutuyorum:))masallah yesin annesi yakışıklı guzell guzel ,löp löp et olsun-bizim burada oyle derler-,iyice bal olsun özgür oglanMaşallah hadi bakalım valla bez parası ciddi bi bütçe sarsıyor inş alışır, bu arada ben tek bebeyle olduğum için incik cincik şeylerle uğraşmaya azda olsa vakit oluyo senin durumunda olsam korkarım ailecek aç kalırız yetişemem
Ayyy maşallah fıstığa süper valla..Erken öğrenecek galiba.kimsenin yanında söyleme nazar degerBombos yine buralar ,hanimlar baba tatilinde gezmelerdemisiniz?
Aksam oldu yine yemegim yok ,cocuklar etutten gelecek ,pratik birseyler yapma zamani ...kizlar uc gundur minnagim kakasini soyluyor ,yaincada nerde diyoruz gosteriyor .lazimlik alicam bazilari erkenden ogretiyormus ,belki bez parasindan yirtariz:))
Ah canım benim.rabbim kolaylik versin.aileni dinle istersen duzelir diye dusunuyolarsa vardir bildikleri.onlarında onayiyla saglikli bir karar alırsın. İnşallah düzelir ama tartışmalı bir ortamda çocuk büyütmek ne kadar doğru olurki.hayırlısı olsun.buradaki arkadaşlardan Allah razı olsun herseyimizi paylaşıyoruz derdimize ortak sevincimize ortak oluyolar.buraya yazmak insanı rahatlatiyo.Slm kızlar uzun süredir yazamiyordum ama sizlere ihtiyacim var eşimle artık hic anlaşamıyoruz surekli elestiren 1 gr vakit ayırmayan anne babasini vs herkesi bizden daha önemli sayan bi adam oldu aslında zaten böyleydi ben annemlere gitmiştim ayrilacaktik hamile olduğumu öğrendiğim zaman hersey düzelecek diye barıştik oğlumuz oldu ama hersey daha kotuye gitti artık tahammülüm kalmadı sadece ayrilmak istediğimi biliyorum eminim ama oglum daha küçücük ve surekli baba isteyen bi cocuk ne yapmaliyim bi akıl verin beynim durdu ailem düzelir bekle kafasında hala kimseye de bisey anlatamıyorum sizede yazmazsam kafayi yiyeceğim bisey söyleyin lütfen
Kolay gelsin canım.inşallah ilk gününuz sorunsuz geçerBebeklerinize int.den.hangi sitelerden alisveris yapiyorsunuz????
Ben yarin.isbasi.sendrom
Burdayim canim geldim. Yogun bi hafta sonu gecirdim. Misafirlige gittim misafir geldi derken p.tesi oluvermis bile. Cok hizli akiyor hayat dur diyemiyoruz. Yavrularimizib tadini alamadan buyucekler diye korkuyorum.
Ben lcw dwn baska biyere bakmadim ama bakip alan varsa desin. Sıkıldım lcw modellerinden..Bebeklerinize int.den.hangi sitelerden alisveris yapiyorsunuz????
Ben yarin.isbasi.sendrom
Canim aranizdaki yasananlari tabiki eniyi sen bilirsin biz burdan sadece nacizane tavsiye verebiliriz.. bana gore oturup konusup olaylsri gozden gecirip duzeltmeye calismaniz olur.. kim suclu sucsuz degil de hani nerde hata yapiyoruz nedene bu kavgalar gibi.. disaridaki birileri hayatiniza karisip huzurunuzu bozuyosa da ona engel koymaniz..Slm kızlar uzun süredir yazamiyordum ama sizlere ihtiyacim var eşimle artık hic anlaşamıyoruz surekli elestiren 1 gr vakit ayırmayan anne babasini vs herkesi bizden daha önemli sayan bi adam oldu aslında zaten böyleydi ben annemlere gitmiştim ayrilacaktik hamile olduğumu öğrendiğim zaman hersey düzelecek diye barıştik oğlumuz oldu ama hersey daha kotuye gitti artık tahammülüm kalmadı sadece ayrilmak istediğimi biliyorum eminim ama oglum daha küçücük ve surekli baba isteyen bi cocuk ne yapmaliyim bi akıl verin beynim durdu ailem düzelir bekle kafasında hala kimseye de bisey anlatamıyorum sizede yazmazsam kafayi yiyeceğim bisey söyleyin lütfen
Amin cok sagol..Kolay gelsin canım.inşallah ilk gününuz sorunsuz geçer
Ben lcw dwn baska biyere bakmadim ama bakip alan varsa desin. Sıkıldım lcw modellerinden..
Isbasi.. kolayliklar diliyorun canim sana.. kereme kim bakicak? Kv demiyceksin dimi?
Canım gerçekten zor bir durum karar vermek zor öyle yaşamak zor geri dönmek yeni bir hayat daha zorSlm kızlar uzun süredir yazamiyordum ama sizlere ihtiyacim var eşimle artık hic anlaşamıyoruz surekli elestiren 1 gr vakit ayırmayan anne babasini vs herkesi bizden daha önemli sayan bi adam oldu aslında zaten böyleydi ben annemlere gitmiştim ayrilacaktik hamile olduğumu öğrendiğim zaman hersey düzelecek diye barıştik oğlumuz oldu ama hersey daha kotuye gitti artık tahammülüm kalmadı sadece ayrilmak istediğimi biliyorum eminim ama oglum daha küçücük ve surekli baba isteyen bi cocuk ne yapmaliyim bi akıl verin beynim durdu ailem düzelir bekle kafasında hala kimseye de bisey anlatamıyorum sizede yazmazsam kafayi yiyeceğim bisey söyleyin lütfen
Sagolasin insallah.DonukPudra hadi işin hayırlı olsun canım. bugün biraz zor geçer ama alışırsın inşallah. evladını annene bırakıyor olman çok büyük şans bunu düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?