2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bizim ilk ayrılık asamamizda annesinin yanında bana kufretmesi ve annesi gidincede tokat atmasiydi ailesi oturduğumuz sehre yarim saat mesafede bi koyde yasiyor yaz aylarında biz sürekli koydeyiz haftasonlari kış aylarinda ise onlar haftanin 4 gunu burada ailesinin borçlarıni odeyen bi adam sürekli yine 100 milyarlık bi borc yapmayi planladığını öğrendim onu da geçtim ailesiyle beraber yasamaya itiyor bizi birlikte yasamayi cok istiyor oğlum var diye ayrilmayiz sanıyor ama bunaldim yatak odasi demisiniz bazilariniz o istediği zaman olacak olmazsa yine huzursuzluk olur ama bir aydır hicbir sekilde muhabbetimiz yok yemek ye ben cocukla ilgileneyim o tw izlesin disari çıksın tlf ilgilensin falan gunler boyle geçiyor cok bunaldim ailem geri kafalilik yapiyor biraz birazda sorumluluğumuzu almak iatemiyorlar sanirim

Konusmayi hicbir zaman kabul etmiyor kaçıyor sürekli ailem bebek icin katlan diyor ben onunla ailesine gitmesem babasi arayip torunumu göremiyoruz bahanesiyle bi dünya laf söylüyor gitsem orada huzursuz ediyorlar yediğimiz yemek bile goze batiyor klasik sozleri anneler yemek yemez! Yalniz gittiginde ise arayip sormuyor bizi 2 gun 3 gun sonra geliyor konuşmuyor konusursada hakaret aşağılama vs vs yoruldum gercekten yoruldum

Cnm gerçekten çok zor bir durum. tahmin ederimki eşin terapiste gitmeyi kabul etmez. peki sen boşanınca geçimini nasıl sağlayabilirsin. ailen de sırt dönerse sana ne yapacaksın oğlunla. kendi başıma başarırım diyorsan bu şekilde mutsuz devam etmeye gerek yok. sanrım sende eşinle ilgili hiç umut yok

Bende umut yok tukenmeye başladığında düzeltmeye cok çalıştım ama bu sadece beni yordu kendi ayaklarımın üstünde durabilirim güçlü bi kadınım bunu biliyorum devlette çok kadrosu yok ama gida mezunuyum bulurum bi iş çalışırım eminimki daha az yorulurum babamdan kalan bi arsam var onu satıp bi süre onunla gecimimi saglarim oğlum az daha büyüsun diye sabrettim zaten bugune kadar 3 yil kadar sonrada krese koyar çalışırım ogluma düzgün bakacağına inandığım birini bulursam bosanir bosanmaz çalışmaya başlarım Rabbim büyük kulundan vazgecermi hic G GCA

Reactions: GCA

Haklısın ben oğlumu düşünüp sabrediyordum ama dün aksam bağırdı bende bağırdım ona oğlumu görmeliydiniz ona dönüyor birşeyler söylüyor bana dönüyor biseyler söylüyor o anda tamam dedim bu çocuğa bunlari yapmaya hakkımız yok umarım ilerde oglum beni suclamaz bu arada oglumu wermem diyor sürekli kaciririm gördüğüm gün ikimizinde adını silerim bu ulkeden yine çocuğumu sana birakmam diyor tabiiki de çocuğum bende kalir ama tehditleri beni korkutuyor gerçekten[/QUOTE]

Bizim Turk erkekleri zaten ne adam olmayi beceriyorlar .. esiyle aile olup hala ailesini onde tutuyorlar.
Adam olduk sanip baba oluyor onu da beceremiyorlar.
Babaligi sadece yapim asamasinda algilayip sonra elleri tv kumandasinda iki pispisla babalik yaptik saniyorlar..
Esleri analik karilik yapsin isterlerken kendileri kil kipirdatmiyorlar.
Kadin mutsuzum deyince sozde erkeklikleri akillarina gelip acizliklerini siddet tehdit ile kusuyorlar..Cok yazik..
Ulkemizde cogu bayanin bu cektigi nedir...
Bu cehalet nedir ya?

Her harfine katılıyorum ve gözyaşlarımı tutamiyorum Allah kimseyi bu duruma düşürmesin sizlerde çok saolun kimseyle konusamadiklarimi sizlere yazdim cwp werdiniz umrunuzda olmayip okuyup gecebilirdiniz o kadar dua aldınız ki benden gonlunuzdeki tüm guzellikleri yasamayi nasip etsin Allah size inşallah

[/QUOTE]
Allah yardım etsin arkadasım.kalp carpıntılarıyla okuyorum yazdıklarını..hele ki son yazdığın seni cocugunla tehdit etmesi allah ıslah etsin ne diyeyim.ben kavgalı aile ortamında buyudüm inan bana annem ve babamın her kavgada bosanmasını o kadar cok istedim ki.inan bana her aksam kavga cocuk psikolojisi için cok daha agır tahribatlar yapıyor.durumunu ayarla ve kendini ve evladını sağlama aldıktan sonra yolunu ayır bana kalırsa

Allah senden de razi olsun.. amacim yarana tuz basmak degildi ama maalesef erkeklerimizin yizde 80i boyle bence...
Guzelken hersey iyi ama yolunda gitmyen seylerde cirkinlesme oluyor hemen hazmedemiyorlar.
Allah buyuk ..
Seni can evinden vurup evine hapsetmeye calisiyor ama umarim sozleri sadece kof tur.
Allah merhamet vicdan versin...
Senin icin dua edecegim...

Nolur nolmaz internet gecmisini sil .. esin gormesin.
Allaha emanet ol evladinla.

DonukPudra oglusum geliyo benim annem babamda ayriydi babam vefat etti ama ben kucukken ayrildiklari icin bide annem çoğu erkeğe taş cikaran bi kadin oldugu icin bize hic hissettirmedi eksikligini az once annemle konuştum kızlar beklemediğim bi tepki ben seni ona emanet ettim kıymet bilmeyecekse verdiğim gibi geri ceker alirim dedi sewincten agliyorum bu defada kardeslerimi annem karsisina alacak belki ama olsun kurtulacagim kizlar az kaldi eminim bitecek ve ben huzurlu bi nefes alacagim güneş her gun yeniden dogmuyor mu bi gün de benim için doğacak şimdi en fazla 2 hafta daha sabretmem gerek ben annemin bana yeteceğini biliyorum ama birazcik maddi durumdan rahat etmeliyim ki en azindan dawayi açıp oglumla guzel zaman geçiririm yeni bi düzen kurariz bu durumuma şükürler ya annem ya can işte yine wazgecmedi bizden melegim benim şükürler olsun yaaaa

İnşallah oğlun ve senin için her şey cokk güzel olur.anne gibi varmı dünyaları verseler saçının bir telini değişmem.

Sevindim canım rahat huzurlu günlerin yakındır inşallah.bu süreçte iyi bir avukattan mutlaka yardım al.velayet konusunda.tüm yolları oğren onların kullanabilecği her türlü yolu kapatmaya calıs en önemli şey evladın unutma.

Avukat daha önce ayarlamistim ayrilmaya cesaret edemeyip wazgecmistim o da tekrar düşün demisti zaten onunla dewam etcez yolumuza inşallah oglumu da 7 yasina kadar yatili olarak alamayacağını söylemişti bana bundan sonrasi kader nasip Allab utandirmasin insallah hepinize cok cok tsk ederim

Canım yasadiklarini cok uzulerek okudum, evet esin evliliginizi kendisi bitirmis.
Sen oglundan vazgecermisin ki annen sende vazgecsin canim benim allah hakkinizda hayirlisini versin, aman dikkat et esine hicbisey hissettirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…