- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.581
DonukPudra naptın cnm ilk iş günün nasıl geçti. kerem bey ne yapmış.
DonukPudra nasil gecti ilk gun..
Sevindim senin Adina aferin kuzuma.. bende 16 sinda baslicam,dun isyerine gitmem gerekti kizim uyuyodu,esim kahvaltisini vermis,altini degistirmis, oynuyolardi ben geldigimde insallah böyle devam ederMerhaba kizlar
Sordugunuz icin tsk ederim..
Cok sukur iyi gecmis.
Sabah birakinca annecim ben ise gidiyorum gelecegim deyip optum guldu el salladi..
Kerem emerek uyuyordu o endiselendirmisti sukur sorun cikarmamis..
Meme olmayinca corba yemek de yemis.
Sutumu sagmistim ama cok az cikmisti 60cc kadar.evde cunku hep memede dolmasina firsat yok goguslerimin ...
Artik oglenleri isyerinde sagacagim olmadi..
Isler yogundu zaten. Ben zamanin nasil gectigini anlamadim... annemi de panik etmemek icin cok aramadim.frenledim arama isteklerimi..
Umarim boyle olur.
Haftanin 4 gunu gidecegim simdilik.
Mira nasil G GCA oksurugu duzeldi mi??
kanadali35 sen ne zaman basliyordun ise?
Gecmis olsun canim ya nasilsiniz ? Oksurugunuz gectimi ?ventolini ben buyuk kizimda kullanmistim ,alerjide yan etkisi en dusuk ilactirKızlar bebeğimin 15 gündür geçmeyen öksürük ve burun akıntısı vardı. cumartesi drye götürdük. çok şükür ciğerlerine inan ya da kulağına fln vuran bi durumu yok. 3 gün peditus kullancaz. 5 gün de ventolin. 1 yaş öncesi demek sağlıklı değil ama görünen o ki alerjik bu durum dedi. sürekli halılarda emekliyo hep yerde olduğundan dedi
Encok ta korkum o canim ,hep aklima geliyor hatirlayamiycm bu gunleri diye.dun iyice kucuk videolarini izledimde kokusu burnumda tuttu ,sanki ogunlerin hicbir guzelliguni hatirlayadim ,hep buyusun diye dusuncelerim geldi aklima ,dusundum dusundum bir moralum bozuldu ,zaten dogumdan beri surekli depresyona girip cijip duruyorum:))Burdayim canim geldim. Yogun bi hafta sonu gecirdim. Misafirlige gittim misafir geldi derken p.tesi oluvermis bile. Cok hizli akiyor hayat dur diyemiyoruz. Yavrularimizib tadini alamadan buyucekler diye korkuyorum.
Canim ben pek internetten alisveris yapmiyorum.bizim buradada pek alternatif yok.genelde civilden aliyorum ,birde ic zibinlarini e bebektenBebeklerinize int.den.hangi sitelerden alisveris yapiyorsunuz????
Ben yarin.isbasi.sendrom
D dertlibasim1 inş senin ve bebeğin için en doğru kararı verirsin Allah yardımcınız olsun.
G GCA canım sen bebeğin için ekmek yapmışmıydın yaptıysan tarif verebilir misin
Merhaba kizlar
Sordugunuz icin tsk ederim..
Cok sukur iyi gecmis.
Sabah birakinca annecim ben ise gidiyorum gelecegim deyip optum guldu el salladi..
Kerem emerek uyuyordu o endiselendirmisti sukur sorun cikarmamis..
Meme olmayinca corba yemek de yemis.
Sutumu sagmistim ama cok az cikmisti 60cc kadar.evde cunku hep memede dolmasina firsat yok goguslerimin ...
Artik oglenleri isyerinde sagacagim olmadi..
Isler yogundu zaten. Ben zamanin nasil gectigini anlamadim... annemi de panik etmemek icin cok aramadim.frenledim arama isteklerimi..
Umarim boyle olur.
Haftanin 4 gunu gidecegim simdilik.
Mira nasil G GCA oksurugu duzeldi mi??
kanadali35 sen ne zaman basliyordun ise?
Gecmis olsun canim ya nasilsiniz ? Oksurugunuz gectimi ?ventolini ben buyuk kizimda kullanmistim ,alerjide yan etkisi en dusuk ilactir
Imsallah.csnim cok sagol...Kizlar dun oglum birton odevle gelmis ,onlarla ugrasmaktan giremedim.
DonukPudra bugununun oglun ve senn icin rahat gecmesine cok sevindim ,ilk gun en zorudur.bakarsin emmeden uyumaya alisir ,gecede emmez ,biraz olsun rahatlarsin
D dertlibasim1 rabbim gonlune gore yapsin onunuzdeki gunleri.ilk mesajini gorunce ugras ,duzeltmeye calis diyecektim ama son mesajlarda anladimki saygi hic yok esinde ,saygi yoksa senin yapabilecegin hicbirsey yoktur
Sagolasin. Darisi.sana ins sizin de hep boyle gider. Insanin akli da kalmiyor boyle olunca...Sevindim senin Adina aferin kuzuma.. bende 16 sinda baslicam,dun isyerine gitmem gerekti kizim uyuyodu,esim kahvaltisini vermis,altini degistirmis, oynuyolardi ben geldigimde insallah böyle devam eder
Evet cidden oyle.. bi ben sagma mak goturmedim goguslerim sizladi bugun epey o sikinti oldu bana .Bizim dr de demişti ek gıda sürecinde annenin calismasi avantaj diye. Kaldıki ek gıdayı geçtik artık temel gıda oldu. 4 gün çalışman da cok iyi canım. Mira da daha iyi teyzesi ilaçlar iyi geldi çok azaldı oksuruk. Hatta bütün akıntısı hiç kalmadı çok şükür
Canım telefonda konuştuk. Babaannesine çok düşkünmus. Kendini toparlamasi zaman alacak belliki... dua edin lütfen. Biraz toparlanip kendine gelsin gelir buralara inşallah
Cok tesekkur ederim. Sagol.
Çok düzenli değil ama bazen veriyorumSlm kizlarrrr d vitaminini halen kullaniyormusunuz?
Canim bizim vitamin geçen hafta bitti.kullanmicam artık. Zaten yaslarina bir ay kaldiSlm kizlarrrr d vitaminini halen kullaniyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?