- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.601
Büyük oğluma 13 ay düzensiz kullandım ama minik kuzuma ilk 2 ay harici hiç kullanmadımSlm kizlarrrr d vitaminini halen kullaniyormusunuz?
Çok faydalı hızlı gelişim sağlıyorKızlar bebeğine keçi sütü veren var mı? Arkadaşım tavsiye etti.vermeyi düşünüyorum.ama ağır olurmiki acaba?
Valla sizleri bilmem ama ben cok yorgun bitgin hayattan bezmiş durumdayım havadan mıdır nedir ben artık hiç bişeyi yetiştiremiyorum.bizim doktorumuz günde 500 cc mama içse yeterli demişti ek gıda ile birllikte.ben akşam gece ve sabah veriyorum.sonra gün boyuda normal yiyecekler.en son dokuz aylık kontrol yapıldı 75 cm 10,5 kiloyduNaslsnız kızlar uyku problemlerınız hastalıklarınız gectımı . bırde mama kullananlar gunde kac bıbern sut werıosnz ek gıdayı bz gzl yıoruz ama ustune sut ıcmeden doymuorz szde oylemı . Ha kılomuza gelınce umarm 9 kılo olmusuzdur. Ek gıdamız ve sut ıcmemz ıyı ama cok hareketlyz.
Hem de asiri pahali..Turkiyedeyken bebek magzalarina girdim ozellikle carter's a kanada'da olduğu için kizimin uzerinde de olan bi urun vardi fiyatini sordum 90 Tl dedibende 15$ alistim tr.gelesiye kadar Ne kadar farkli oluyo bebek kiyafetleri pahali bence tr.de Allah hepinize yardimci olsun bereketli olsun paraniz....
Merhaba kizlar bu arada. Ise de baslayinca firsat bulamiyorum yogun.geciyor o gunler.
Aklim ogluma kaymiyor o.yandan cok iyi.bana da degisim iyi geldi.
Emmeden uyumuyordu ya uyuyormus . Ama ben isten gelince bana fena sarmaya basladi surekli memede olmak istiyor. Miziklaniyir naz yapiyor. Ve ben.varken yine emerek uyumak istiyor...
Daha d.gunu icin sus alamadim ya. Mevsim gecisi surekli migrenimi tetikliyor. Her yerim dokuluyor .
Annem bakiyor.Baslamissin ise canim, bebise kim.bakiyor.
Iyi bari emmeden uyumaya alismis, e gelince o kadarcik naz olucak artik :)
Dogum gunu icin bende daha bisi alamadim, evde yapmam buyuk ihtimal, kafede yapicam orda susluyorlar ama giyecek bisi bulamadim.dogru duzgun
Annem bakiyor.
Emmeden ben varken uyumuyir yine.. benimleyken emecek uyuyacak gece de saar basi 2 saate bir emiyor.
Kimi cafeleri sen susluyorsun anlasmaya bagli aslinda.
Kiyafet sorunsali fena sorma. Benim hala kg lar duruyor da..
Off umarim daha da sik kalkmaz yaa.Ozluyordur seni, daha sIk kalkarsa şaşma, ise baslyinca genelde emen bebekler oyle olur.
Kucuk.bir yer , sus yapsalar bile sadece balon fln olur, fazla abartmadan isminin falan oldugu bisiler yaptirmayi dusunuyorm ama bakalim
Kiyafer deyince oglani kast etmistim , ama evet kendimi hic dusunmemisim ben ne giyecem asil iyi oldu hatirlattigin
Benimde var hala kalan kilolarim, tospik anne gorsun millet birazda
DonukPudra insallah yatarkenki emmeyle sabaha kadar guzeeel deliksiz bir uyku ceker.
Emen bebekler daha sIk uyaniyor , cevremdede hep ayni.
Aynen bebege bakan yok, bakalim yapip yakistircaz bisiler artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?