2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Alintidir:

D vitaminin temel görevi barsaklardan kalsiyum ve fosfor emilimini sağlayarak vücudun kalsiyum/fosfor dengesini korumaktır. D Vitamini yetersizliği çocuklarda raşitizme erişkinlerde ise osteomalaziye yol açmaktadır. Raşitizme yol açacak kadar şiddetli olmayan D vitamini yetersizliğinde aktif raşitizm bulguları olmasa bile bu yetersizliğin olumsuz sonuçları oluşmaktadır. Bu durumda kemik yapım-yıkım hızında artma, osteoporoz, hafif osteomalazi ve kalça veya diğer kemiklerdeki kırık olasılığında artma gibi bulgular gözlenebilmektedir. Bütün bunların yanı sıra, son yıllarda D vitamini yetersizliğinin şeker hastalığı, koroner kalp hastalığı ve tüberküloz için hazırlayıcı risk faktörü olabileceği ileri sürülmektedir.

Slm kizlarrrr d vitaminini halen kullaniyormusunuz?
Büyük oğluma 13 ay düzensiz kullandım ama minik kuzuma ilk 2 ay harici hiç kullanmadım
Büyük 12 aylık yürüdü diş çıkardı aşırı narin bir çocuk
Küçük 10 aylık yürüdü 7 aylık diş çıkardı kasları çok kuvvetli iğne batmıyor nerdeyse o derece

3. De anlayacağım hangisi doğruydu diye

Kızlar günaydın herkese..uzun zamandır giremiyorum..valla aklım gönlüm burda fakat gelgelelim vakit bulamıyorum. .kendime bile ...bi bakıyorum eşimin işten dönme vakti gelmiş oluyor. .hayret ediyorum. .oğlumun yemek vakitlerinde öğün atlamayayim uyku saatlerini kacirmayayim diye paraliyorum kendimi..oysa herşey olucana varıyor ama istebugünde boğaz da balgamla uyandi nurum ya..çok moralim bozuldu..o kadar da dikkat ediyorum ama olucak olan oluyor. .umarım hepiniz iyisinizdir..bi ara girdiğimde bi arkadaş hastaydı varmı bi haber Allahım tez zamanda bütün hasta kullarına safi ismiyle sifa versin..günümüz hayırlı geçsin insaallah

Valla sizleri bilmem ama ben cok yorgun bitgin hayattan bezmiş durumdayım havadan mıdır nedir ben artık hiç bişeyi yetiştiremiyorum.bizim doktorumuz günde 500 cc mama içse yeterli demişti ek gıda ile birllikte.ben akşam gece ve sabah veriyorum.sonra gün boyuda normal yiyecekler.en son dokuz aylık kontrol yapıldı 75 cm 10,5 kiloydu

Kizlar 2 gundur gripliyim, oglumda yatmadan onceye kadar bisi yoktu simdi burnu tikanmis , habire sag sol donuyor.
Simdi.ihlamur cayi kaynatiyorum yanina buharini tutucam biraz baska ne yapabilirim iyice yakalamadan .
Cok moralim.bozuk, evde olabildigince maskeyle gezmistim halbuki ama nereye kadar kacayim yakaladi iste

Kızlar bebişler hastalandı diye üzülmeyin artık. Bağışıklık sistemleri gelişiyor. 1 yaş bitti sayılır sonuçta. Allah şifa versin sizlere de bebişlere de

Turkiyedeyken bebek magzalarina girdim ozellikle carter's a kanada'da olduğu için kizimin uzerinde de olan bi urun vardi fiyatini sordum 90 Tl dedi bende 15$ alistim tr.gelesiye kadar Ne kadar farkli oluyo bebek kiyafetleri pahali bence tr.de Allah hepinize yardimci olsun bereketli olsun paraniz....

Hem de asiri pahali..
Hele carters yanindan gecilmiyor yaa.
Anlamadim gitti yazik.gunah bazi seyleri gebeyken almistim.yikayinca renk.atmisti bazilari...
Kislik aliaveris yapiyorum... 400tl gitmis bakiyorum hala elle.tutulur birseyi yok.
Saka gibi cidden..
Hani biri az kullanilmis kiyafet de vereyim dese giydiririm yani o boyuta geldim. Ek gidadan.beri zaten dayanmiyor esya :)
Allah herkesin butcesine bereket versin ..
Yengem bir tekstil firmasinda calisiyor fabrika satis magazasinda satislari oluyor bana haber vercek uyguna doldurursun dedi. Bakalim.

Merhaba kizlar bu arada. Ise de baslayinca firsat bulamiyorum yogun.geciyor o gunler.
Aklim ogluma kaymiyor o.yandan cok iyi.bana da degisim iyi geldi.
Emmeden uyumuyordu ya uyuyormus . Ama ben isten gelince bana fena sarmaya basladi surekli memede olmak istiyor. Miziklaniyir naz yapiyor. Ve ben.varken yine emerek uyumak istiyor...

Daha d.gunu icin sus alamadim ya. Mevsim gecisi surekli migrenimi tetikliyor. Her yerim dokuluyor .

Baslamissin ise canim, bebise kim.bakiyor.
Iyi bari emmeden uyumaya alismis, e gelince o kadarcik naz olucak artik :)

Dogum gunu icin bende daha bisi alamadim, evde yapmam buyuk ihtimal, kafede yapicam orda susluyorlar ama giyecek bisi bulamadim.dogru duzgun

Annem bakiyor.
Emmeden ben varken uyumuyir yine.. benimleyken emecek uyuyacak gece de saar basi 2 saate bir emiyor.

Kimi cafeleri sen susluyorsun anlasmaya bagli aslinda.
Kiyafet sorunsali fena sorma. Benim hala kg lar duruyor da..

Annem bakiyor.
Emmeden ben varken uyumuyir yine.. benimleyken emecek uyuyacak gece de saar basi 2 saate bir emiyor.

Kimi cafeleri sen susluyorsun anlasmaya bagli aslinda.
Kiyafet sorunsali fena sorma. Benim hala kg lar duruyor da..

Ozluyordur seni, daha sIk kalkarsa şaşma, ise baslyinca genelde emen bebekler oyle olur.

Kucuk.bir yer , sus yapsalar bile sadece balon fln olur, fazla abartmadan isminin falan oldugu bisiler yaptirmayi dusunuyorm ama bakalim

Kiyafer deyince oglani kast etmistim , ama evet kendimi hic dusunmemisim ben ne giyecem asil iyi oldu hatirlattigin
Benimde var hala kalan kilolarim, tospik anne gorsun millet birazda

Off umarim daha da sik kalkmaz yaa.
Zaten yeterince cok kalkiyor :)

oglan aklima gelmedi valla. Millet.bebekten cok anaya bakiyo ya
Ayni tonlarda giyinirsiniz guzel olur.

DonukPudra insallah yatarkenki emmeyle sabaha kadar guzeeel deliksiz bir uyku ceker.
Emen bebekler daha sIk uyaniyor , cevremdede hep ayni.

Aynen bebege bakan yok, bakalim yapip yakistircaz bisiler artik

Evet bence de acliktan da degil tamamen bagimlilik gibi.
Hwr zamankinden sik kalkti bu gece de napalimm geccek ins bu gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…