2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar uykusuzluktan halsiz ve bitkinim.bir çocuk 1.5 saate bir düzenli olarak uyanmayi nasıl becerir anlamadim gitti.sanki baş ucunda saat var.bayadir böyle. Acaba gece doymuyomu diyorum gece uykudan önce yemekte yediriyorum yok aynı

Ben benimkinin üşüdügünğ fark ettim gece bebek yorganı örttüm daha az uyandı.

Cip var bunlarda bence...
Ne.aclik ne.tokluk ne usume..
Yok yani...
Ne zaman o muthesem uyku gelecek bilmiyorum

Cip var bunlarda bence...
Ne.aclik ne.tokluk ne usume..
Yok yani...
Ne zaman o muthesem uyku gelecek bilmiyorum
Gelmez heralde. Benim kiz ilk 5 ay oyle duzenli uyuyoduki bir ya da 2 kez kalkiyodu. Nolduysa oldu saat basi kalkiyo bugunlerde. Hele dun gece atagimdan biraktigim an basti yaygarayi. Olsun varolsunlar saglikli olsunlar da varsin uyansinlar.
Kizlar bugun cok fena bisi geldi basimiza. Salonda duran 40x120 lik aynayi cikarip koridora diklemesine koydum. Bebgim uyuyodu o ara uyandi ve ben o aynayi unuttum. Salonda esimle biseye bakarken o gitti koridora kizkardesimde pesin de ama kizim koridorda kardesim salon kapisinda. Aynayi tutunup kalkmaya calismis sanirim. Kardesimde onu gormemis. Ayna cocugumun ustune dustu tuzla buz. Allahima cok sukur ki cok agir bisi degildi. Sadece minik bi siyrikla atlatti. Ama hepimiz korkudan ölduk. Allahim beterinden saklasin ama gercekteb cok zormus bu isler. Bianlik dikkat eksikligi kotu sonuclar dogurabiliyor. Sadaka cikaracagiz hemen. Allahim tum bebeleri tum cocuklari koru kolla yarabbim..

Slm kizlar bir konuda fikrinize ihtiyacim var. Bir yasinda yapilcak olan asilar(kizamik,kabakulak,kizamikcik) otizmin en önemli nedeniymis bir şey duydunuz mu bu konuda bilgilendirir seniz sevinirim..

Slm kizlar bir konuda fikrinize ihtiyacim var. Bir yasinda yapilcak olan asilar(kizamik,kabakulak,kizamikcik) otizmin en önemli nedeniymis bir şey duydunuz mu bu konuda bilgilendirir seniz sevinirim..

Biz burda 9 aylıkken olduk..aynı araştırmaları yapmış ve doktoruma sormuştum olmasak olurmu diye..kesinlikle olmaz yaptır dedi..içim ciz ede ede dualarla gittim yaptırdım. .o aşıdan sonra çocuk 15 gün adeta delirdi..gece kesintisiz en az 2 saat ağladı. .yemedi icmedj..korktuğum başıma geliyor belayı çağırdım dedim kendime..sanırım 12.ayda tekrarlanacakmis. ..lanet olsun!!! İlk çocuğum da aşıların bu yönüne vakıf değildim. .hiç duymamistim bu olumsuz etkilerini..8 yıl önce bu kadar bilinmiyordu yada..o yüzden korkum olmuyordu asi öncesi..şimdi yapma diyen olsa yaptırmaya niyetim yok sanki. Kafam acayip karışık benim de..

Bende once Dr. Gorusup yaptirip yaptirmamaya karar vercem dun tesaduf eseri bu konu hakkinda hazirlanmis belgesele denk geldim,cogu bebek normalken asilar sonrasi,otizmin belirtisi gostermis kafam cok karisti..

fermante okurken resmen yuregim agzima geldi Allhim korusun yarabbim.. verilmis sadakaniz varmis. Cok gecmis olsun..
Sagliklari yerinde olsun yeter ki uyku o bu gecici surec aynen...
Ben yani oglumu sarilip opmekten tekrar icime sokcam nerdeyse Allahim nasil bir sevgi vermis boyle rabbi isteyen herkese tattirsin bu duyguyu... onlar boyle sevilmeze bi zorluklarina katlanilir mi... boyle buyurler mi..!
Hele su.zamanlarda tam balli kaymak yani.. oyun turetiyor kucuk bey minik topunu bilerek koltugun altina kacirip benim elimi tutup gel gel diyor.. sonra egilip koltufun altina bakiyor. O an poposunu ye isir bitir
Iyi ki varlar.. evlerimize nese kaynagi onlar. Allah yokluklarini,acilarini gostermesin.

kanadali35 bilgim yoktu okuyunca cok korktum ya Allah korusun..evlatarimizi denek yapiyorlar!ben de dr bir sorayim...

tubaa1 benimki 40dk arayla uyanıyor bende 1.5saate razıyım:) beterin beyeri var canım bende neler denedim yok huyu böyle
kanadali35 hiç duymamıştım korktum şimdi ya üff neler yapıyorlar yavrularımıza bilmeden bilgilenince yazın kızlar
fermante canım çok geçmiş olsun okurken bende korktum ama allahım koruyor benimki de dün ağzının üstüne düştü kanadı ağzı çok üzüldüm
DonukPudra benim sıpada yapıyor onu eğilip arıyor bişeyleri saklayıp
Birde araba sürüyor ya allahım ne tatlılar maşallah yavrularımıza
İlk başlarda diyordum ki evlat sevgisi dedikleri bumuymuş bende o kadar büyük sevgi oluşmadı diye kendimi sorguluyordum ama anladım ki o sevgide zamanla artarak büyüyormuş şimdi dediğin gibi içime sokasım geliyor yiyorum resmen
Kakası bile o kadar güzel kokuyor ki gaz çıkarınca falan o kokusu bile hoşuma gidiyor allahım iğrençmiyim neyim:))

fermante cok cok gecmis olsun..verilmis sadakaniz varmis..Allah korusun meleklerimizi

fermante canım çok geçmiş olsun okurken çok korktum sonunu okuyunca rahatladim.rabbim korusun meleklerimizi

Kizlar Allah razi olsun. Hala o ani dusundukce iicmden bi parca kopuyo sanki.
Bugun disbugdayi partisi var zaten dunde ona hazirlik yapiyoduk. Bitarafim aklim hep bebgimde. Allahim diyorum yapmasaydim demekki biyle hazirliklar. Bittim yani anliycgjnjz.

Canim bebisle organize yapmak çok zor oluyo.misafir gelincede öyle.ilgilenemiyoruz.sonra vicdan yapıyoruz. Ben artık karar aldım hafta ici hiç kimseyi kabul etmiyorum hem kızın ödevler hem bebis.çok zor oluyo.doğum gunu yaklaştı ne yapcam onu düşünüyorum hafta icine denk geliyo

Kızlar keçiboynuzu tozunu kullandınız mı hiç bizim süt alerjimiz den dolayı yerine geçcek vitaminli şeyler arayışındaydım çok faydalı olduğunu okudum bugün bebek kekine ekledim hep tatta verdi çok hoş oldu inş alerji yapmaz da kullanabilirim sizde deneyin tatlı kakao gibi bşy tadı. .. bide diyete başlamıştım ya bu hafta 3 kilo vermişim çok mutlu oldum inş devamı gelir.. bı arada benim oğlanın favori oyuncağı vileda bu aralar eşinde vileda bütün evi dolaşıyor balkon dahil heryeri siliyo domestik bir ananeyle kaldığı çok belli

Ay canım maşallah ne güzel vermişsin. Diyetisyene mi gidiyorsun

Kızlar alıntı yapamadım hepinizden allah razı olsun Dualarınızi bekliyorum çok ihtiyacimiz var
M mambur merak etmişim çok saol toparlamaya çalışıyorum ama bi an aklımdan bile cikaramiyorum ben 3 yaşındayken annem trafik kazasında da vefat etmis beni babanem büyüttu oyüzden yeri çok ayrı bende annemi hiç hatırlamıyorum babamla da aramız çok yok babanem in kaybı benim için yıkım oldu anlican

Canım allah kalbine soğukluğunu versin
Ben dedemi kaybettiğimde biri bana demiştiki geçecek bu acı. Bir insan öldüğünde kalbinde kırk tane mum yanarmış canını o kadar acıtırmış günden güne her gün bir mum sönermiş ve kırkı çıkınca acın hafiflermiş
Tabiki bu bir rahatlatma ama gerçekten zaman her şeyin ilacı unutuyorsun devam etmek zorunda kalıyorsun çünkü hayat devam ediyor sen iyi ol ki oğluşun da etkilenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…