- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.641
İns canim zaten tek dayanağım yüzünü güldüren tek şey oğlum allah evlat acısı vermesin durmayan çocuk cenaze de hep komsular da durdu Citi çıkmadı sanki oda hissetti bişeyler olduğunu çok etkilendi bendenCanım allah kalbine soğukluğunu versin
Ben dedemi kaybettiğimde biri bana demiştiki geçecek bu acı. Bir insan öldüğünde kalbinde kırk tane mum yanarmış canını o kadar acıtırmış günden güne her gün bir mum sönermiş ve kırkı çıkınca acın hafiflermiş
Tabiki bu bir rahatlatma ama gerçekten zaman her şeyin ilacı unutuyorsun devam etmek zorunda kalıyorsun çünkü hayat devam ediyor sen iyi ol ki oğluşun da etkilenmesin
Babannen için yapabileceğin tek şey ona dua göndermek allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesinİns canim zaten tek dayanağım yüzünü güldüren tek şey oğlum allah evlat acısı vermesin durmayan çocuk cenaze de hep komsular da durdu Citi çıkmadı sanki oda hissetti bişeyler olduğunu çok etkilendi benden
Evet canım ben oğluşun alerjisi nden dolayı süt ve süt ürünleri diyetindeydim zaten dedim madem en sevdiğim şeyleri yiyemiyorum bari diyetisyene gideyim tam olsun, tabi diyetisyene de para verince paranın hakkını vermeliyim psikolojisi de bastırdıAy canım maşallah ne güzel vermişsin. Diyetisyene mi gidiyorsun
Geçmiş olsun canım.en yakın zamanda toparlar annesi.Bayram öncesi telefonum bozuldu sonra şifrede sorun yaşadım. Şifreyi değiştirdiğim halde giriş yapamadım. Meğerse sorun Chrome'muş... Bugün anladım anca.. Hepiniz iyisiniz inşallah. Uzun süredir girmeyince biriken mesajları da okumak zor geldi :) Biz iyiyiz. Nezle ile başlayıp hiç öksürüğü olmadan bronşiolit olduğumu öğrendik bebişimizin. Ateşi de çok hafif vardı.. Ve biz eşimle hemşireyiz düşünün artık.. Aynı gün ishali de başladı.. Sonra kusmaları... Yürümüyor hatta arkasına yaslamadan oturmuyordu.. Oturdum ağladım ağlayacağım. Serum takacağım canı yanacak diye. Eşim dedi nar yedireyim ver dedi. Yemez ki dedim ve verdim oğlanı. O güne kadar nar yemeyen çocuk babasının elinden 1 avuç nar yedi ve iyileşmeye başladı. Ve o gün daha da kusmadı. Şükür 2 gündür iyi. Ama kaşık kadar kaldı. Kilosu 25 persantildeydi zaten yarım kilo vermiştir.. 9-12 ay pijama belinden düşmeye başladı düşünün artık.. Allah bebişlerimizi korusun.. Onlar yerine biz hasta olalım..
Cok gecmis olsun.Teşekkür ederim. O yarım kiloyu aldıracağım diye 3 ay sıkı diyet uyguladım. Ağzını hiç boş durdurtmadım. 3 ay geri gittik şimdi.... 11 aylık bebek 6-9 ay giyiyor... İnşallah toparlar.
Çok geçmiş olsun canım annem çocuk çiçek gibidir 3 günde solar bide bakmışın 3 günde çiçek açar der, daha çok ufaklar hafif hastalıklar bile solduruyo kuzularımızı inş en kısa zamanda toparlar. Aman bizde hasta olmayalım onlarda olmasın bütün Kasım bebeleri anaları sağlıklı olsun inşBayram öncesi telefonum bozuldu sonra şifrede sorun yaşadım. Şifreyi değiştirdiğim halde giriş yapamadım. Meğerse sorun Chrome'muş... Bugün anladım anca.. Hepiniz iyisiniz inşallah. Uzun süredir girmeyince biriken mesajları da okumak zor geldi :) Biz iyiyiz. Nezle ile başlayıp hiç öksürüğü olmadan bronşiolit olduğumu öğrendik bebişimizin. Ateşi de çok hafif vardı.. Ve biz eşimle hemşireyiz düşünün artık.. Aynı gün ishali de başladı.. Sonra kusmaları... Yürümüyor hatta arkasına yaslamadan oturmuyordu.. Oturdum ağladım ağlayacağım. Serum takacağım canı yanacak diye. Eşim dedi nar yedireyim ver dedi. Yemez ki dedim ve verdim oğlanı. O güne kadar nar yemeyen çocuk babasının elinden 1 avuç nar yedi ve iyileşmeye başladı. Ve o gün daha da kusmadı. Şükür 2 gündür iyi. Ama kaşık kadar kaldı. Kilosu 25 persantildeydi zaten yarım kilo vermiştir.. 9-12 ay pijama belinden düşmeye başladı düşünün artık.. Allah bebişlerimizi korusun.. Onlar yerine biz hasta olalım..
Masallah ona. Bizimki başına buyruk annenanne bakıyor ona. Akşam eve gelince özellikle babasına sevinç gösterip kucağına atlıyor. Babası ona bakmadan geçerse ağlıyor. Ben kuralciyim galiba anneannesi ne gidince gel oğlum dediğimde kafasını çeviriyor. Alkış yapıyor ve kafasını sağa sola sallıyor. Biz hayır diyerek kafamızı sallayinca o da bize bakıp sallıyor. Ama komut almayi sevmiyor. Zeka ile ilgili sorun varmı diye korktum. Komut almayan bebekler takip edilmeliymis. Acaba bir ay erken doğduğu için bu gibi şeyleri geç mi ogrenecek. İnşallah sorun olmaz. Rabbim herkesin evladına sağlık sıhhat versin.Bye Bye benimki de yapmıyor. Tel sarar denemedim bile. 4 kasım doğumlu. Alo yapıyor telefonla. Bizim cepleri doğru veriyor. Bir kaç gündür abiye ver diyince abiye gidiyor ama vermeyi unutuyor sanırım. Mutfakta kim varsa paçasına yapışıyor. Oturuyorsak sorun yok oda oda geziyor. Oyun yapmaya başladı. Ce ee yapıyor kendi. 2 gündür istediklerini gel yaparak göstermeye ve elle gel gel yapmaya başladı.
Gunaydin cnm. Ben de uyandim ev islerimi yapicam erkenden ama bi tarafinda yat uyu diyo. Cok uykum var.Gunaydin kizlar..
Abiden kalanları giyecek malum eskimiyor montlar vsKizlar bebislerinize dis giyim olarak ne aldiniz? Kaban mi astronot mu tercih ediceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?