- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.661
Bizim buralar iyi sogudu zaradan mont aldim arabasininda kislik kilifi var o yuzden astronotu gerekli gormedim gecen kis kullanmistik zor giydiriyordum, ici tuylu kalin ceketlerden aldim bide bere tamamdir eldiven almadim daha.Kizlar bebislerinize dis giyim olarak ne aldiniz? Kaban mi astronot mu tercih ediceksiniz?
Ben dışı yağmurluk gibi içi penye bi mont aldım lcwden çok kalın şeyleri sevmiyor rahat edemiyor şimdilik yeterli olur ama daha soğuklar için bende ne alıcam bilmiyorum. Gerçi çokta arabasız çıkmayız kışın ama bakalımKizlar bebislerinize dis giyim olarak ne aldiniz? Kaban mi astronot mu tercih ediceksiniz?
Arabayla da ciksak in bin sirasinda usurler o yuzden kalin bisi lazim olucak illaki. Ben de kaban alayim diyorum. Daha şık duruyo.. 1yas icin astronot da zor deniyo..Ben dışı yağmurluk gibi içi penye bi mont aldım lcwden çok kalın şeyleri sevmiyor rahat edemiyor şimdilik yeterli olur ama daha soğuklar için bende ne alıcam bilmiyorum. Gerçi çokta arabasız çıkmayız kışın ama bakalım
Canim bize kaban hediye geldi bu yüzden kaban kullanicamKizlar bebislerinize dis giyim olarak ne aldiniz? Kaban mi astronot mu tercih ediceksiniz?
Canım öğrettin mi bunları?Merhabalar benim telefonumda sorun oldu sadece takip edebildim forumu. Yeni şifre aldım. Benim bir sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim. Benim bebeğim 11 kasım doğumlu 36 haftalık doğdu. Şu An 11 aylık ama baş baş gibi veya tel sarar gibi hareketler yapmıyor. Bu normal mi? Sıkıntı mi var acaba? Bu aylarda neler yapıyor acaba. Şimdiden teşekkürler
Geçmiş olsunGelmez heralde. Benim kiz ilk 5 ay oyle duzenli uyuyoduki bir ya da 2 kez kalkiyodu. Nolduysa oldu saat basi kalkiyo bugunlerde. Hele dun gece atagimdan biraktigim an basti yaygarayi. Olsun varolsunlar saglikli olsunlar da varsin uyansinlar.
Kizlar bugun cok fena bisi geldi basimiza. Salonda duran 40x120 lik aynayi cikarip koridora diklemesine koydum. Bebgim uyuyodu o ara uyandi ve ben o aynayi unuttum. Salonda esimle biseye bakarken o gitti koridora kizkardesimde pesin de ama kizim koridorda kardesim salon kapisinda. Aynayi tutunup kalkmaya calismis sanirim. Kardesimde onu gormemis. Ayna cocugumun ustune dustu tuzla buz. Allahima cok sukur ki cok agir bisi degildi. Sadece minik bi siyrikla atlatti. Ama hepimiz korkudan ölduk. Allahim beterinden saklasin ama gercekteb cok zormus bu isler. Bianlik dikkat eksikligi kotu sonuclar dogurabiliyor. Sadaka cikaracagiz hemen. Allahim tum bebeleri tum cocuklari koru kolla yarabbim..
Birkaç kere denedim tel sarar baş baş ama ondan karşılık alamayınca çok ısrar etmedim. Doğru söylüyorsunuz yaptirmak için uğraşmam gerekirdi. Nette komut almayan bebeklerle ilgili yazıları görünce panik oldum sanırım. Şimdi al ver gibi şeyleri öğretmeye ciddi ciddi mesai harciyacagim. Hayırlısı Allahtan.Canım öğrettin mi bunları?
Bazen anneler yapmıyor diye pnik oluyor ama öğretmeynce neden yapsın kuzucuk
Geçmiş olsun
Ben h&m den mont aldim.. 2yas olarak iclerine kazak vs sikmasin diye.Kizlar bebislerinize dis giyim olarak ne aldiniz? Kaban mi astronot mu tercih ediceksiniz?
Biz ahsap sallanan at alacagiz.Kizlar anne baba dogumgununde ne hediye eder bebislerine ya?
Sizler ne hediye edeceksiniz?
Altin vs buyuk ihtimal dedelerden filan gelir.
Esim su buyuk, icine binilen arabalardan almak istiyor, baska secenegi olan varmi?
Selam hamdolsun iyiyiz.. dogum gunu telasinda degilim cunku cok detayli bi dis bugdayi hazirligi yaptim. Simdilik yorgunum cok detay hazirlanmayi dusunmuyorum ama daha 1 ay var bizim. Bakalim o zamanlarda ne olur bilemiyorum. Ama arkadaslar hediye hazirligina bile baslamis. Valla ben bisi dusunmedim. Ne alinir?Kızlar merhaba nasılsınız.dogum günlerinde yaklaştı telaş başladım.bebeler nasıl?
Senin rahatsizligin nasi iyimisin?Kızlar merhaba nasılsınız.dogum günlerinde yaklaştı telaş başladım.bebeler nasıl?
Ya acıkcası ben dogum günü yapmayo düşünmüyorum pedogaglar iki yasından önce anlamazlar diyo.anı kalması acısından güzel giydirip bi pasta onunde fotograf cekerim belki aman bilemedim şimdiKızlar merhaba nasılsınız.dogum günlerinde yaklaştı telaş başladım.bebeler nasıl?
Ben hala.d.gunu icin konsept kararsizligi yasiyorum..
Bu yuzden balondur bilmem nedir renklere karar veremedim.
Bu kararsizlikla nolcak halim bilmem
Kışın oğlan arabada oyalanır bende işime bakarım diye heveslenme merakları çabuk geçiyorKonseptte bende kararsizim, renkte mavi mavi pek istemiyorum, ama baska ne olur onuda bilmiyorum.
Sevdigi cizgi kahramaniyla bisi yapsam sevdigi yok, bizimki habire kral tv dinliyor Sinan akcil hastasi, Sinan Akcilli konseptmi yapsam
Bu arada o arabalara gecen bindirdik 3 kez bindi esim sadece yaninda dolandi, oglum kendi surdu, kefyide yerindeydi. Araba calismasa bile her yerini inceliyor kisin baya oyalanir diye dusunuyorum.
Sanirim son kararimiz araba olacak
İdare eder.agrilarim bitti ama nefesin.hemen tikaniyor.Senin rahatsizligin nasi iyimisin?
Kışın oğlan arabada oyalanır bende işime bakarım diye heveslenme merakları çabuk geçiyorkendi kızından biliyorum
Benimki bebeklerde oynamaz arabalarla oynamaz kendi oynamaz illa biri olacak yanindaCok sukur arabalarla oyalaniyor, kucuk arabasiyla oynarken islerimin cogunu hep hallediyorum, bununla daha fazla oyalanicagini dusunuyorum.
Ama dedigin gibi diger her oyuncaktan cabuk sIkiliyor o ayri konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?