- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.681
Aynı seyi ben yazıcaktım öyle diye diye ev oyuncak dükkanına döndü yinede oynadığı silikon kasıkKışın oğlan arabada oyalanır bende işime bakarım diye heveslenme merakları çabuk geçiyorkendi kızından biliyorum
Yurumeye başlayınca gorucem sizi.tencere tava tahta kaşıklar salonda gezecekAynı seyi ben yazıcaktım öyle diye diye ev oyuncak dükkanına döndü yinede oynadığı silikon kasık
Yurumeye başlayınca gorucem sizi.tencere tava tahta kaşıklar salonda gezecek
Alamadım oyuncak kalmadı kız bakanı bulamadık sevdiği oyuncagiBizimkide araba, kasik vs disinda pek.birseyle oynamiyor.
Seninkinin Belkide tam sevdigi oyuncak hala eline gecmemistir
Alamadım oyuncak kalmadı kız bakanı bulamadık sevdiği oyuncagi
Çıkar kız ceyizlikleriO degilde disari parka falan cikinca normal.kasik bile cok degerli oluyor, oyle guzel oynaniyorkii kimseyle paylasmiyorlar bile
En son cikaricam hepsini baska cocuklar bari oynasin
Etüt iyi olmuş canim illaki ilgilenmek gerekiyo.bizde 4.siniftayiz çok yoğun geçiyo.ödevler araştırmalar oglenci bide aksamlari bizi bir görsen.dün artık dayanamadim akşam 9 gibi uyuttum 11 e kadar uyudu rahatça test cozduk ama bi uyandi gece 3 de yattı kafam kazan gibi.inşallah emeklerimizin karşılığını alicaz canımGunaydin özledim sizi kizlartubaa1 giremiyorum canim ya hic vaktim olmuyor ,bu yil buyukleri etude verdim dedim kolay olacak ama ne zormus 7.sinif ya yine evde calistirmak lazimmis ,hayirlisiyla soyle fen lisesi falan kazanabilse diye ugrasiyorum....kucuk oglumdan korkuyordum masallah oda oyle guzel calisiyorki ....buyuk oglum ergenlige girdi ,catisma yasamadan cozmrk icin kirk takla atiyorum ...yagmur deseniz oyle firlama olduki tutabilene ask olsun ,uyku hala yok ,yeronde durmak yok ,uykusuzluktan pesinde kosmaktan kucakta tasimaktan bayilicam ....ama bu yorgunluk vucut yorgunlugu buyuduklerinde dahazor inanin kixlzlar
Amin canim insallah ,senin ivin zor olmustur ,birde cok dikkat dagitiyorlarya valla yas arasi az olan cocuklari buyutmek daha kolaymis ,etkinlikler ,dersler ,yemek ,dus hepsi birarada oluyormus .simdi boyle yas arasi cok olunca ne zor ya ..illebirisi kucugu oyalayacak yada uyuyacak ...birlikte birsey olmuyorEtüt iyi olmuş canim illaki ilgilenmek gerekiyo.bizde 4.siniftayiz çok yoğun geçiyo.ödevler araştırmalar oglenci bide aksamlari bizi bir görsen.dün artık dayanamadim akşam 9 gibi uyuttum 11 e kadar uyudu rahatça test cozduk ama bi uyandi gece 3 de yattı kafam kazan gibi.inşallah emeklerimizin karşılığını alicaz canım
Canim ayni dertteyiz ...pisik degilde mantar olabilirmi?birbirine cok karisiyor mantar ve pisik ...Ya kızlar benimkinin poposu çok fena pişik oldu hanedan sudocrem corasatin zeytinyağı travazol hepsini denedik geçmiyo her çişini kakasını yapışta ağlıyo yakıyo heralde Ayyy bilemedim ne yapıyım
Canim ikisinede yetişmeye calisiyorum ama çok yoruluyorum yazın iyiydi rahattikAmin canim insallah ,senin ivin zor olmustur ,birde cok dikkat dagitiyorlarya valla yas arasi az olan cocuklari buyutmek daha kolaymis ,etkinlikler ,dersler ,yemek ,dus hepsi birarada oluyormus .simdi boyle yas arasi cok olunca ne zor ya ..illebirisi kucugu oyalayacak yada uyuyacak ...birlikte birsey olmuyor
Benimkinde hala ara ara gaz oluyor gaza uyanip yellenip uyuyor gene ...Kizlar sizin bebelerdede hala bagirsak hassasiyeti varmi?yani benimki on dakika uyur zaten ama o uykuyu da kaka yapmadan asla uyumaz ,yada mizmiz olur yani kisacasi hep bir tatasina bagli yasama durumundayiz
Aynını bizde yapıyoruz. .kıvranıyor kıvranıyor pırt yaptımı dalıyo tekrar uykuya..Benimkinde hala ara ara gaz oluyor gaza uyanip yellenip uyuyor gene ...
Saka gibi.
Geçmiş olsun canımYa kızlar benimkinin poposu çok fena pişik oldu hanedan sudocrem corasatin zeytinyağı travazol hepsini denedik geçmiyo her çişini kakasını yapışta ağlıyo yakıyo heralde Ayyy bilemedim ne yapıyım
Aaa olabilir aklıma gelmedi hiç bizimde bi anda oldu ya bende diyetten dolayı hersabah 1 yumurta yiyorum o mu yaptı diye düşünüyorumCanim ayni dertteyiz ...pisik degilde mantar olabilirmi?birbirine cok karisiyor mantar ve pisik ...
Biz on gun once cok ve birden olduk ,basta pisikti sonra mantar oldu...foto crkip doktora yolladim ,mantar dedi ..bir trosyd krem birde advantan verdi .gunde uc kere ,birisini surdukten bir saat sonra digerini sur dedi .advantan kortizonlu bes gun kullanilacak ...
Hep yikadim totosunu bide kulotla dolastik :))iki gunde gecti ama bugun yine bezini bir actim sok oldum ya yine olmus .kesin yedigi birsey dokunuyor ama cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?