- 1 Mayıs 2012
- 10.244
- 7.245
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.701
Kizlar oglumun damaginda aft gibi borsey farkttim kopek disinin orda altta. Ilk patlicak damak kabardi sandik.ama degil. Toplu igne basi kadar.
Boyle olan arkadaslar vardi sanki isimleri hatirlayamadim. Dis dr na mi goturdunuz cocuk dr ne dedi
Gecmis olsun canim seftali ve havucta iyi geliyorKızlar oğlum hafif ishal gibi muz ve patatesin dışında tavsiyeniz var mı?
Bir gozlemle bakalim yedikleri degisince oliyor gibi bizimkinin yani hemen ishal oluyor ,onla paralel pisik ...Aaa olabilir aklıma gelmedi hiç bizimde bi anda oldu ya bende diyetten dolayı hersabah 1 yumurta yiyorum o mu yaptı diye düşünüyorum
Valla aynen halen bizimde oyle gazi ama sanki bagirsaklati yoruyor gibi geliyor yavrumu ..bir ay sonra doktor kontrolumuz var bakalim sorucam ama hanidir aklima takildi ;bir kez colyak suphesinden basetmisti doktor.simdi kafam ona takili ..herkes cok kiziyor pimpirikliligime ama napayim :))Benimkinde hala ara ara gaz oluyor gaza uyanip yellenip uyuyor gene ...
Saka gibi.
Cumartesi günü dogumgunumuzzz teyzeleri..
İnanamıyo insan yaa dün gibi herşeyyy ha doğdu ha dogucaklar derken şimdi pıtı pıtı akşama kadar arkamda önümde gezinip duruyor ..şaftim kayiyo hergün ama olsun şükürler olsun iyiki varlar..Allahım cumlemizin evladına hayırlı ömürler versin inşallah ..gecenin bi koru uykunun en tatlı yerinde miziklamasina fişek gibi fırlayıp koşmamiza sebep ,eşekten düşmüş karpuz gibi yatağın yolunu zor bulmamıza sebep kuzularimiza Rabbim hep iyi günler göstersin insaallahh
Yorulmakta cok haklisin bide senin oglanda cok hareketli ama iyi yonu ne biliyormusun 5.sinifta azcik rahat edicen cunku enzor 4.ve 7.sinif ...5.sinif tekrar gibi...Canim ikisinede yetişmeye calisiyorum ama çok yoruluyorum yazın iyiydi rahattik
Valla aynen halen bizimde oyle gazi ama sanki bagirsaklati yoruyor gibi geliyor yavrumu ..bir ay sonra doktor kontrolumuz var bakalim sorucam ama hanidir aklima takildi ;bir kez colyak suphesinden basetmisti doktor.simdi kafam ona takili ..herkes cok kiziyor pimpirikliligime ama napayim :))
Kizlar sizede sorayim aramizda bebisinin gluten intoleransi olan varmi?
Canim hemde ne hareketli varya hiç durmuyo.inşallah seneye rahatım o zamanYorulmakta cok haklisin bide senin oglanda cok hareketli ama iyi yonu ne biliyormusun 5.sinifta azcik rahat edicen cunku enzor 4.ve 7.sinif ...5.sinif tekrar gibi...
Vallaha yaz cok cok iyiymis:))
Biz bir kabiziz bir ishal ,birturlu dengeleyemedik .agrili kaka yapiyor yani o kakyi yapmadan asla uyumaz yemez ..bizim mutlulugumuz kakaya bagli :))birde yiyoruz ama kilo alamiyoruz ...Bir arkadaşımın çocuğunda vardı ama bu rahatsızlığını anlamaları epey uzun sürdü, hastanede de epey test vs yaptılar. DOktoru bebeğe Gluten diyeti uygulamıştı hatırladığım kadarıyla.
Benim oğluşumda gaz çok ama çıkarma sıkıntısı yok. Çok güzel çıkarıyor ama odasından kaçmak istiyor insan kokuyu alınca:) Ama bu bir sorun mu değil mi bilemiyorum...
Ben de hiç temizlemeden. Zaten temizleticegini deBebeklerin disleri ciktigin andan itibaren dis temizligi oneriliyor ama yapan varmi kizlar?
Ben unutuyorum ha bugun ha yarin temizlicem derken :/
Bende eline veriyorum bazen nerdeyse bitiriyor bazende iki isiriyor sonra aklina gelecek heryeri elindekiyle birguzel siliyor :))bu yerlere televizyonda dahil:))Bi de eline bisi veriyorum kendi yesin diye. Örn elma. 3 4 tirtikliyo sonra atıyor. Sizinkilere öyle mi?
Bende bizim yiyeceklere gecis yaptim ,tuz seker ayirmiyorum yoksa asla yemiyor...bende farkli seyler yapayim diyorum ama vaktim olmuyor .bizim ywdiklerimizden yediriyorum senin gibi aralardada meyve veriyorumKızlar bebelere normal menüye geçtiniz mi ya? Ben sabah kahvaltı veriyorum. Öğlen çorba. Akşam bi farklı yemek. Aralarda da yoğurt ya da meyve ve anne sütü. Ama hep ona göre pişiriyor. Tuzsuz şekersiz vs. Artık ne pişireyim degisik diye düşünmekten yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?