2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar oglumun damaginda aft gibi borsey farkttim kopek disinin orda altta. Ilk patlicak damak kabardi sandik.ama degil. Toplu igne basi kadar.

Boyle olan arkadaslar vardi sanki isimleri hatirlayamadim. Dis dr na mi goturdunuz cocuk dr ne dedi

Bizde vardi, 3-4.aylarinda cikmisti , disciye goturdum kist olma ihtimali ile ama korkulacak bisi olmadigini soyledi. Yinede icin rahat etmezse baska disci onerdi ama gitmedim.
Gecenlerde kendiliginden kayboldu cok sukur.

Istersen yinede bi goster , belki dis cikacaktir

Benimkinde hala ara ara gaz oluyor gaza uyanip yellenip uyuyor gene ...
Saka gibi.
Valla aynen halen bizimde oyle gazi ama sanki bagirsaklati yoruyor gibi geliyor yavrumu ..bir ay sonra doktor kontrolumuz var bakalim sorucam ama hanidir aklima takildi ;bir kez colyak suphesinden basetmisti doktor.simdi kafam ona takili ..herkes cok kiziyor pimpirikliligime ama napayim :))

Kizlar sizede sorayim aramizda bebisinin gluten intoleransi olan varmi?

Nice musmutlu ve sağlıklı yıllarınız olur inşallah.

Zaman su gibi akıp geçiyor, 5 sene beklerken hiçte böyle hızlı geçmiyordu oysa şimdi ne ara doğdu ne ara büyüyor diye bakıyorum:)

Canim ikisinede yetişmeye calisiyorum ama çok yoruluyorum yazın iyiydi rahattik
Yorulmakta cok haklisin bide senin oglanda cok hareketli ama iyi yonu ne biliyormusun 5.sinifta azcik rahat edicen cunku enzor 4.ve 7.sinif ...5.sinif tekrar gibi...

Vallaha yaz cok cok iyiymis:))

Bir arkadaşımın çocuğunda vardı ama bu rahatsızlığını anlamaları epey uzun sürdü, hastanede de epey test vs yaptılar. DOktoru bebeğe Gluten diyeti uygulamıştı hatırladığım kadarıyla.

Benim oğluşumda gaz çok ama çıkarma sıkıntısı yok. Çok güzel çıkarıyor ama odasından kaçmak istiyor insan kokuyu alınca:) Ama bu bir sorun mu değil mi bilemiyorum...

Yorulmakta cok haklisin bide senin oglanda cok hareketli ama iyi yonu ne biliyormusun 5.sinifta azcik rahat edicen cunku enzor 4.ve 7.sinif ...5.sinif tekrar gibi...

Vallaha yaz cok cok iyiymis:))
Canim hemde ne hareketli varya hiç durmuyo.inşallah seneye rahatım o zaman

Biz bir kabiziz bir ishal ,birturlu dengeleyemedik .agrili kaka yapiyor yani o kakyi yapmadan asla uyumaz yemez ..bizim mutlulugumuz kakaya bagli :))birde yiyoruz ama kilo alamiyoruz ...

Anayizya illede birseyden suphelenicez ,uykumuzu kaciracak birsey bulacaz:))

Bebeklerin disleri ciktigin andan itibaren dis temizligi oneriliyor ama yapan varmi kizlar?
Ben unutuyorum ha bugun ha yarin temizlicem derken :/
Ben de hiç temizlemeden. Zaten temizleticegini de
Sanmıyorum. Kesin ısırır.

Kızlar 3gundur telefonum bozuktu. Kızım bi güzel ağzına almış ıslanmış ekran gitti bozuldu. Bize epey pahalıya patladı. Yeni telefon aldım eşim. Geriden gelip okuyamadım bi 4 5 sayfa var herhalde.

Hepimizin okudum arkadaşlar. İsal bebelere geçmiş olsun. Pişik bizde de arasına oluyor ama ben de bilmiyorum niye oluyor. Travogen sürüyorum geçiyor.

Kızlar bebelere normal menüye geçtiniz mi ya? Ben sabah kahvaltı veriyorum. Öğlen çorba. Akşam bi farklı yemek. Aralarda da yoğurt ya da meyve ve anne sütü. Ama hep ona göre pişiriyor. Tuzsuz şekersiz vs. Artık ne pişireyim degisik diye düşünmekten yoruldum.

Bi de eline bisi veriyorum kendi yesin diye. Örn elma. 3 4 tirtikliyo sonra atıyor. Sizinkilere öyle mi?

fermante isirsada temizlemeye caliscam bAkalim.
O bari dis sorunu cekmesin,anasi pek cekti.

Bu arada ben tuzu sekeri bayadir katiyorm yemeklerine, biz ne yersek yer yani.
Yanlis yapiyorum tuz vs katmakla ama tuzsuzda yenmiyorki.
Zaten zayif gidiyoruz, yesinde nasil yerse yesin modundayim yani.
Sen simdiye kadar tuzsuz verdiysen bravo valla ama artk yasina giriyorlar az biraz kat, tuzada ihtiyaci var vucudun.

Bu arada eline meyve veremiyorum, korkuyorum hala ama daha ufak parcalara bolup masadan eliyle kendi aliyor.
O yemezse ben yediriyorum, kendileri cabuk sIkiliyor haliyle doymuyorlar sonra

fermante bide benimki simdi kasik,c atal ve bardak sevdasinda ..bardakla corbasibi iciriyorum ama ille kasik kullanicam demesi bazen zor oluyor bende ona gore yemek yapip tek tek catala saplayip eline veriyorum ,kendi yiyor felaket mutlu oluyor boylece biraz fazla yiyor ...

Bende bizim yiyeceklere gecis yaptim ,tuz seker ayirmiyorum yoksa asla yemiyor...bende farkli seyler yapayim diyorum ama vaktim olmuyor .bizim ywdiklerimizden yediriyorum senin gibi aralardada meyve veriyorum

Bu akşam işten eve gelirken mahallenin terzisi durdurdu oğlun çok tatlı bugün ananesi gezmeye çıkarmış çok güleryüzlü sürekli güldü bana fln dedi benimde hoşuma gitti haliyle sonra kadın demesin mi sen çalışıyorsun ya çocuk sevgiye aç yazık ondan dışarda arıyo diye zaten hala alışamadım gözlerim doldu hemen öyle içime oturduki anlatamam beynimde yankılanıyo kadının lafları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…