2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
DonukPudra canım benim kızımda var. İki ay önce çıkmıştı. Büyüdükçe büyüdü. Her gün takip ettim. Sonra küçülmeye başladı. Şimdi geçmek üzere hayırlısıyla. Çocuk doktoruna sorabilirsin. Sor çekinme. Bohn nodülü deniyor buna. Ama çeşitleri var. Bazısı düşüyor bu durumda çocuğun yutmaması için tetikte olmak gerek. Bizimki kendiliğinden geçen türdenmiş. Gel de bana anlat. Her gün baktım zaten sıkıntılarımız var. Bir de bu mu çıktı diye. Çok şükür azaldı. Korkma yani sen bilinçli ol da. Bohn nodülü ise geçiyor öyle kötü bişey değil.

Bugun sonuktu. Sasirdim hatta bende.
Modul olabilir mi ki dedigin gibi.
Biz dis kabarmasi sandik ama yok.yani degil. Tamam gozlemleyip dr uma da diyeyim kontrolde.
Cok sagol.

Sagol.tsk.ederim biraz ufaldi sanki bugun oyle geldi. Takipte olcm

Ben bizim sofrada ne varsa veriyorum 9. Ayından beri
Alerjik ya da yemek seçen bi bebek değil şanslıyım sanırım
Aşırı tuz ve şeker kullanmam mutfakta dolayısıyla bebek dostu yemekler çoğu zaman
Ama dolmalarım biber domates salçalı olur
Bayılıyor sıpacıklarım

Slm kizlarrrr nasilsiniz? Benim kizda ateşlendi ikigundur atesliyiz insallah cabuk iylesir bir disleri ciksaydi rahatlasaydik.

Yutmamasimi gerekmis aa :/
Bizimki gecti ama yuttumuki acaba, kuculdugunu hic anlamadm.zaten cunki nokta kadardi 7,8 ay hep ayni buyuklukteydi yani ama gecen kaybolmustu.

Kızlar teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Benim ilk çocuk ya soyleninlenleri yapıyorum. Tabi arada kaçamaklar oluyor. Bu tuz ve şeker konusu sanırım 1 yaşından sonra kısıtlı olarak şerbet değilmi?
Ben de artık yavaştan sofrada ne varsa vereceğim bakalım. Zaten tattiriyorum da artık doyumluk veririm herhalde.
kanadali35 DonukPudra geçmiş olsun sizlere de.

Doğum günü hazırlıklarına start verdim diş buğdayı daki gibi son ana bırakmıycam çok yorulmuştum uykusuz kalmıştım hazırlık yapcam derken.. cakesmash için donpoty siparişi verdim doğum gününe kıyafet almıycam beyaz gömleği var onu giydirip bebek kravatlarından alcam renkli çizgi karakterli olanlardan konseptimizde winnie the pooh olcak hay allahım uğraştığım şeylere bak ama merakımda var atlayamıyorum içimde kalmasın onuda bunuda yapım derken birsürü uğraş çıkarıyorum kendime

Merhaba kızlar. Bu ara yazamıyorum iş yerinde hem karışıklık var hem yogunluk. Cadim 5.dişini çıkardı. Üstten 3 alttan 2 var. Sesi fln çatallı yine bu dişler çıkarkenki huzursuzluk sonrası grip fln derken 1 ay gidiyor.
Ben kızıma artık çok özel bişey yapmıyorum. Bizimkileri tuzsuz ve baharatsiz yapiyorum. Bide tüm corbalari et sulu olmasına dikkat ediyorum.
Doğum günü hazırlıklarına başladım. Esim mekan baktı bugün. Akraba ve arkadaş birlikte yapmaya karar verdik. Ya ben kalabalık olsun istemiyorum ama bütün arkadaşlarımız çağırdı şimdiye kadar öyle olunca ilki biraz kalabalık olacak. Allah onur verirse bundan sonrakiler sakın olur. Bende mor gümüş gri beyaz renkler düşündüm. Yıldızli fln bi şeyler olur. 3 hafta kaldı. Ani panosu yaptiracağım. Hediyelik de henüz karar vermedim. Bu arada siz çocuğunuza hediye alacak mısınız alacaksaniz özel bişey mi düşündünüz mü

Nası bisi sipariş verdin cnm resmi var mı?

G GCA ben oğlum için fidan bağışı yapcam hatta allah kısmet ederse her doğum gününde yapmak istiyorum babası da bir fanatik olarak forma alcakmış :)) bide parmak boyalar var evde ondan eline sürüp baskı yapmayı düşünüyorum onuda inş her doğum gününde yapıp saklamayı planlıyorum büyüyünce minnak elinin izine bakar ne çabuk geçti zaman diyip iç çekerim :)))

Bende bayA dusundum bu hediye konusunu akuĺlu arabalardn alicaz nasipse.
Kizdi seninki diimi kiz icin pek aklimA gelmedi simdi

Reactions: GCA
Nice musmutlu ve sağlıklı yıllarınız olur inşallah.

Zaman su gibi akıp geçiyor, 5 sene beklerken hiçte böyle hızlı geçmiyordu oysa şimdi ne ara doğdu ne ara büyüyor diye bakıyorum:)
Amiiiin canım inşallah hep birlikte..gercwkten öyle hizlarina yetisilmiyo küçük canavarlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…