- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #76.721
Bugun sonuktu. Sasirdim hatta bende.DonukPudra canım benim kızımda var. İki ay önce çıkmıştı. Büyüdükçe büyüdü. Her gün takip ettim. Sonra küçülmeye başladı. Şimdi geçmek üzere hayırlısıyla. Çocuk doktoruna sorabilirsin. Sor çekinme. Bohn nodülü deniyor buna. Ama çeşitleri var. Bazısı düşüyor bu durumda çocuğun yutmaması için tetikte olmak gerek. Bizimki kendiliğinden geçen türdenmiş. Gel de bana anlat. Her gün baktım zaten sıkıntılarımız var. Bir de bu mu çıktı diye. Çok şükür azaldı. Korkma yani sen bilinçli ol da. Bohn nodülü ise geçiyor öyle kötü bişey değil.
Sagol.tsk.ederim biraz ufaldi sanki bugun oyle geldi. Takipte olcmBizde vardi, 3-4.aylarinda cikmisti , disciye goturdum kist olma ihtimali ile ama korkulacak bisi olmadigini soyledi. Yinede icin rahat etmezse baska disci onerdi ama gitmedim.
Gecenlerde kendiliginden kayboldu cok sukur.
Istersen yinede bi goster , belki dis cikacaktir
Aynen öyle canım bazende büyük isiriyo boguluyo zor çıkarıyor ağzından..esimde bana kızıyoBi de eline bisi veriyorum kendi yesin diye. Örn elma. 3 4 tirtikliyo sonra atıyor. Sizinkilere öyle mi?
Ben bizim sofrada ne varsa veriyorum 9. Ayından beriKızlar bebelere normal menüye geçtiniz mi ya? Ben sabah kahvaltı veriyorum. Öğlen çorba. Akşam bi farklı yemek. Aralarda da yoğurt ya da meyve ve anne sütü. Ama hep ona göre pişiriyor. Tuzsuz şekersiz vs. Artık ne pişireyim degisik diye düşünmekten yoruldum.
Tuzlu şekerli suKızlar oğlum hafif ishal gibi muz ve patatesin dışında tavsiyeniz var mı?
İlk defa duydum canım denicem ama nasıl olucak tuzlu şekerli tadı bi tuhaf olur.bende artık yemeklerinde tuzu kullanıyorum.Tuzlu şekerli su
Geçmiş olsun fıstığa.kış yavaştan geldi artık inşallah az hastalıkla geciririzSlm kizlarrrr nasilsiniz? Benim kizda ateşlendi ikigundur atesliyiz insallah cabuk iylesir bir disleri ciksaydi rahatlasaydik.
Tesekkurler canim. Amin insallah.Geçmiş olsun fıstığa.kış yavaştan geldi artık inşallah az hastalıkla geciririz
DonukPudra canım benim kızımda var. İki ay önce çıkmıştı. Büyüdükçe büyüdü. Her gün takip ettim. Sonra küçülmeye başladı. Şimdi geçmek üzere hayırlısıyla. Çocuk doktoruna sorabilirsin. Sor çekinme. Bohn nodülü deniyor buna. Ama çeşitleri var. Bazısı düşüyor bu durumda çocuğun yutmaması için tetikte olmak gerek. Bizimki kendiliğinden geçen türdenmiş. Gel de bana anlat. Her gün baktım zaten sıkıntılarımız var. Bir de bu mu çıktı diye. Çok şükür azaldı. Korkma yani sen bilinçli ol da. Bohn nodülü ise geçiyor öyle kötü bişey değil.
Nası bisi sipariş verdin cnm resmi var mı?Doğum günü hazırlıklarına start verdim diş buğdayı daki gibi son ana bırakmıycam çok yorulmuştum uykusuz kalmıştım hazırlık yapcam derken.. cakesmash için donpoty siparişi verdim doğum gününe kıyafet almıycam beyaz gömleği var onu giydirip bebek kravatlarından alcam renkli çizgi karakterli olanlardan konseptimizde winnie the pooh olcak hay allahım uğraştığım şeylere bak ama merakımda var atlayamıyorum içimde kalmasın onuda bunuda yapım derken birsürü uğraş çıkarıyorum kendime
Bunun benzeri olacak canım açık yeşil ve mavi olcak bizim kombinimiz :)Nası bisi sipariş verdin cnm resmi var mı?
Merhaba kızlar. Bu ara yazamıyorum iş yerinde hem karışıklık var hem yogunluk. Cadim 5.dişini çıkardı. Üstten 3 alttan 2 var. Sesi fln çatallı yine bu dişler çıkarkenki huzursuzluk sonrası grip fln derken 1 ay gidiyor.
Ben kızıma artık çok özel bişey yapmıyorum. Bizimkileri tuzsuz ve baharatsiz yapiyorum. Bide tüm corbalari et sulu olmasına dikkat ediyorum.
Doğum günü hazırlıklarına başladım. Esim mekan baktı bugün. Akraba ve arkadaş birlikte yapmaya karar verdik. Ya ben kalabalık olsun istemiyorum ama bütün arkadaşlarımız çağırdı şimdiye kadar öyle olunca ilki biraz kalabalık olacak. Allah onur verirse bundan sonrakiler sakın olur. Bende mor gümüş gri beyaz renkler düşündüm. Yıldızli fln bi şeyler olur. 3 hafta kaldı. Ani panosu yaptiracağım. Hediyelik de henüz karar vermedim. Bu arada siz çocuğunuza hediye alacak mısınız alacaksaniz özel bişey mi düşündünüz mü
Amiiiin canım inşallah hep birlikte..gercwkten öyle hizlarina yetisilmiyo küçük canavarlarinNice musmutlu ve sağlıklı yıllarınız olur inşallah.
Zaman su gibi akıp geçiyor, 5 sene beklerken hiçte böyle hızlı geçmiyordu oysa şimdi ne ara doğdu ne ara büyüyor diye bakıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?